2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

bayanlaaaaar bisey sormak istiyorum, bebegime daha hicbir sey almamisken mevlut elbisesini alsam cok mu abes olur Ama cooook begendim ki been
canım benımde begendığım bir takım var
hem mevlut elbisesi hem hastane çıkışı
ilk fotolarda çok şık olsun istiyorum
cinsiyet bir belli olsun kızsa hemen onu alacağım
ablam 2 ay sonra doğum yapıyor
o aldı kremını
ben pembesını ıstıyorum
senin beğendiğin takım hangisi ?
http://www.unnado.com/bebek-tekstili/7300-mevlut-seti-pembe/detay/NjM4NDI5

hiiii bu da cok tatliymis canim ben ayri ayri alirim diye dusundum.. ev mevlutte kalabalik olur zaten sicak da olur diye kizima begendigim mevlutluk kisa kollu elbise seklinde :) ama bak teyzesiiiiii

ama yerim ben bunu çok tatlı
nerden buldun bunu yıne ınstigramda mı
benım de cinsiyet yarın belli olacak
hep kız kıyafeti bakıyorum
doktor 1 ay önce kıza benzıyor demıstı
bir cinsiyet belli olsa almaya başlarım
benım onumuzdekı ayın sonuna kpss sınavım var
alısverişlerimi sonavdan sonra yoğunlaştıracam insallah

bayanlaaaaar bisey sormak istiyorum, bebegime daha hicbir sey almamisken mevlut elbisesini alsam cok mu abes olur Ama cooook begendim ki been
Benim de oğluşuma Mevlüt için şehzade hünkar takımları filan var ondan alasım var çok fena ama kendimi tutuyorum Mevlüt'ü ne zaman yaparım belli olmaz o zamana kadar bebeğin boyutu ne olur vs vs den dolayı

Merhaba guzel anne adaylari :) ben 2013 temmuz annesiyim. Heyecaninizi cok iyi anliyorum :) Umarim hamileliginiz iyi geciyordur. Bi arkadasim yeni dogum yapti erken dogum yaptigi icin elinde mustela catlak onleyici krem kalmis benden rica etti bende buraya yazayim dedim. Cok uygun fiyata verecek almak isteyenler benimle irtibata gecebilirmi?Mail adresim hanife2204@hotmail

Lierac 2 kutu 200 ml çatlak kremi 115 TL
Braun 4520 Kulaktan Ateş Ölçer 115 TL
Philips Avent Yenidoğan Biberon Seti 74 TL
Malum süt pompasını iptal ettiler. Onu erteledik şimdilik.

Eklentiler

• 20140815_225518.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 126
  • 20140815_230804.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 141
  • 20140815_230814.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 123
  • IMG-20140805-WA0000.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 149
  • 20140814_172025.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 143
gule gule kullanınsallah
catlak kremını popoya surmeyı unutma orası bıle catlıyormus

canım bu avent in şişesi cam mı sağlıklı mı bende avent düşünüyorum ama karar veremedim

cinsiyetiniz belli oldu mu canim merak ettim :)tesekkur ederim bu arada evet yine instagramdan bi tasarim sayfasindan buldum :)

ayyy ama ben onlara bayiliyorumm arkadasim siktirmisti iglu icin harika bisey sehzade takimlari :) benim mevlut tarihim belli gibi dogumu annemin yaninda yapicam mevlutu de donmeden yapariz yine orda en fazla on.onbes gun icinde yapilir diye dusunuyorum.. o zaman almaya kalksam istedigimi bulamayabilirim bu begendigimi de dikim yapiyorlar zaten ondan erkenciyim yani

evet canım çok güzel.hangi sitesenbu

tesekkur ederimmm bi tasarim sayfasinda bulmustum canim ben de diktirmeyi dusunuyorum :)

canım bu avent in şişesi cam mı sağlıklı mı bende avent düşünüyorum ama karar veremedim

emzik icin avent dusunuyorum ben ama biberonda dr.browns cok oneriliyor tombik olanlari gaz onleyiciymis ayni zamanda.. fikir sadece

evet canım kız çok şükür
bende ınstıgramda çok online takılıyordum ama
telim bozuldu
2 ay uzağım yeni tel alana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…