- 9 Aralık 2013
- 2.245
- 4.042
- 168
- 35
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.541
çok güzeller canm sağlıcakla kullanınEki Görüntüle 1331115 Eki Görüntüle 1331118 Eki Görüntüle 1331122 Eki Görüntüle 1331125 Eki Görüntüle 1331127 Eki Görüntüle 1331128
Bunlar yeni aldıklarımdan bı kaçı.. Hftaya cars dr randevum var yıne uskudar a gtmısken hastane cıkısı alcam en son o kaldı.. Son zamana bıraktım kı kilosuna gore alım..
Hepsi çok güzel saglicakla kullansin bebisin bende hastane çıkışı almadım daha bir hafta icinde almak istiyorum yan yatış yastigindan da alıcam çok faydasını gören olmuşEki Görüntüle 1331115 Eki Görüntüle 1331118 Eki Görüntüle 1331122 Eki Görüntüle 1331125 Eki Görüntüle 1331127 Eki Görüntüle 1331128
Bunlar yeni aldıklarımdan bı kaçı.. Hftaya cars dr randevum var yıne uskudar a gtmısken hastane cıkısı alcam en son o kaldı.. Son zamana bıraktım kı kilosuna gore alım..
çok güzeller canm sağlıcakla kullanın
ben almadım bunlardan yaa alsam mı bilmiyorum ama çok güzelmiş modeli görülmedik bişey
Cok sukur buyuk kızımda hc gerek kalmadı buna almamıstım ama... Bu sefer aldım her bebek bır olmuyor maalesef belkı gerek olur..Hepsi çok güzel saglicakla kullansin bebisin bende hastane çıkışı almadım daha bir hafta icinde almak istiyorum yan yatış yastigindan da alıcam çok faydasını gören olmuş
Ben büyük kkzımda almamıstım anakucagı o yuzden bu sefer heves ettım. Fiyatı da cok uygun bunun. Zaten az bı sure kullanacagın ıcın cok para vermeye gerek duymadım ben. 80 TL ye aldm. Yan yatıs yastgı da bebedorun kı uygun.. O battanıyeyı de ınt te bıyerde görmüştüm hosuma gtmıstı sonra aynısını ümraniyede fördüm ve de 15 tl ydi hemen aldım :)
çok güzel canım beğendim benEki Görüntüle 1330473 ablam keceden magnet yapmıştı kizlar ama yeterli olmayacağı icin 50 tane de hazir siparis ettim bugun..Bi de kapi susu icin tul aldim pembe..
Kizlar bu yan yatis yastigindan aldim hemen..eltim yeni dogum yapti ve siddetle tavsiye ediyor.gelelim özelliklerine :) çok hafif egimli ve bas kisminda delikli sünger var..bebegin bogulna ve kusmugunu yutma tehlikesine karsi.yan sirt destekleri var.ben bayildim..size de tavsiye edeyim dedim.markasi sevi bebe.beb e bebekten 59 tlye aldim
ben aldım canım kundak tarzlarındanKızlar kıs bebegı olcagımız ıcın bu kundak tarzi battanıyeler varya onlardan aldıkmı??? Ben o hep gordugumuzden degılde bı degısıgınden aldım. Ama bebek tasıma yatagı varya ona sıgabılecekmı bılmıyorum :) bakın gosterımm...
Eki Görüntüle 1331115 Eki Görüntüle 1331118 Eki Görüntüle 1331122 Eki Görüntüle 1331125 Eki Görüntüle 1331127 Eki Görüntüle 1331128
Eki Görüntüle 1331557
Babannemiz aldi
Elektrikli sallanan istiyordum ama 5-6 ay.kullanacak dedi diğerini pahali buldu
Neyse bu da beğendiğim bir modeldi
çok güzel canım beğendim ben
canım aslında kullanşlı bişey cidden bende düşünebilirim
ben aldım canım kundak tarzlarından
sonuçta kış mevsimi soğuk malum
güle güle kullan canım
buda çok güzel canım fazla kullanılmıyor dediğin gibi
amin canım inşallahTesekkur ederım canımcım.. Hepimiz gülerek kullanalım ınsallah..
canım ben normal hst çıkışı almıştım tulum yoktuKızlar bu hastane cıkıslarına bakıyorum sureklı ınt ten kafamda tasarlamak içindee.. İçinde tulum olanlardan ıstıyorum ben, ama sanırım hepsinde yok.. Oyle alıpta ekstra tulum alaıp içine katan varmı? Öyle yapsam nolurkii..
Hepinizin aldıkları çok güzel Rabbim sağlık versin evlatlarimiza aldiklarimizi giydirmek nasip etsin inş .
Ben birsey sormak istiyorum bu pusetlere bebeği hastaneden çıkarken koyacağız ya içine minder falan ince birsey koymak gerekmez mi . Bana göre çok çukur gibi bebisin beli acimaz mi ya Kıyamam yavruma ben
Hepinizin aldıkları çok güzel Rabbim sağlık versin evlatlarimiza aldiklarimizi giydirmek nasip etsin inş .
Ben birsey sormak istiyorum bu pusetlere bebeği hastaneden çıkarken koyacağız ya içine minder falan ince birsey koymak gerekmez mi . Bana göre çok çukur gibi bebisin beli acimaz mi ya Kıyamam yavruma ben
çok güzel canımsnrm almam gerekenlerin buyuk kismi bitti kalan seyleri nasipse haftaya izne ayrilinca tamamlamayi planliyorum..
Mustela masaj yağı, otribebe burun aspiratoru, chicco donence aldim bugun bi de kirli sepeti..
Eki Görüntüle 1328255
ellerine sağlık
çok güzelEki Görüntüle 1330473 ablam keceden magnet yapmıştı kizlar ama yeterli olmayacağı icin 50 tane de hazir siparis ettim bugun..Bi de kapi susu icin tul aldim pembe..
kullanışlı duruyorKizlar bu yan yatis yastigindan aldim hemen..eltim yeni dogum yapti ve siddetle tavsiye ediyor.gelelim özelliklerine :) çok hafif egimli ve bas kisminda delikli sünger var..bebegin bogulna ve kusmugunu yutma tehlikesine karsi.yan sirt destekleri var.ben bayildim..size de tavsiye edeyim dedim.markasi sevi bebe.beb e bebekten 59 tlye aldim
çok güzelBuda oglusumun kalin battaniyesi..
aldım canımKızlar kıs bebegı olcagımız ıcın bu kundak tarzi battanıyeler varya onlardan aldıkmı??? Ben o hep gordugumuzden degılde bı degısıgınden aldım. Ama bebek tasıma yatagı varya ona sıgabılecekmı bılmıyorum :) bakın gosterımm...
Eki Görüntüle 1331115 Eki Görüntüle 1331118 Eki Görüntüle 1331122 Eki Görüntüle 1331125 Eki Görüntüle 1331127 Eki Görüntüle 1331128
çok güzel ama 3 ay anca kullanılıyor oğlumun ki de mavisiydi dönmeye başlayınca kullanamdım gerçi kemeri var ama altına bir şey seremiyorsun o zamanEki Görüntüle 1331557
Babannemiz aldi
Elektrikli sallanan istiyordum ama 5-6 ay.kullanacak dedi diğerini pahali buldu
Neyse bu da beğendiğim bir modeldi
olur tabiKızlar bu hastane cıkıslarına bakıyorum sureklı ınt ten kafamda tasarlamak içindee.. İçinde tulum olanlardan ıstıyorum ben, ama sanırım hepsinde yok.. Oyle alıpta ekstra tulum alaıp içine katan varmı? Öyle yapsam nolurkii..
Canım ana kucağı bel desteği var, onlardan alınabilir ana kucağının içine.Hepinizin aldıkları çok güzel Rabbim sağlık versin evlatlarimiza aldiklarimizi giydirmek nasip etsin inş .
Ana kucağının içine bel desteği alırsan dümdüz oluyorBende biraz korkuyorum ondan. O yuzden ılk onu goturmucem, portbebeyi goturcem ohhh yata yata gelsın evıne kızcem..
Bizim aldığımız da bebek omurga sistemi destekleyici var canım o Yüzden biz ekstra bişey kullanmayacağız kiddy evolution Pro bi bak istersen hala almadıysanHepinizin aldıkları çok güzel Rabbim sağlık versin evlatlarimiza aldiklarimizi giydirmek nasip etsin inş .
canım ben normal hst çıkışı almıştım tulum yoktu
sora amcası taraftar hstane çkışı almış onda tulum var
hepsinde olmuyor yani beğendiğinde yoksa ayrıyetten al bence ne olcakki sanki
zaten ilk başta bebişler hemen batırıyor yiğenlerimden biliyorum
o yüzden güzel temiz olsun gerisi teferruat
amin canım
evet ya onlar çok çukur aynı kanaatteyim canım iki büklüm gibi bişey yani onlar
Canm rabbim agız tadıyla kullnmayı nasip etsin.. Cok hoslar.. Sabun bazı kokusundan rahatsız olmussın cok normal cok agır kokusu .. Bide nefes tıkıyo bazen.. Koku geçirmeyen maske kullanmanı tavsiye ederim canım bnm..
Arkadaşlar hepinize günaydınyahu ben ocak annesi değil 2014aralik annesiymisim.:) dun gece gene çok sancilandim ama enfeksiyona bağlı bir sıkıntı olacağını düşündüm geçmedi yalancı sancidir dedim geçmedi ve gittik eve en yakın acile oradaki ebe doğum başlamış 4cm acilman var dedi. Oradan teee adananın bir köşesindeki kendi doktorumuzun bulunduğu hastaneye gittik biz gelene kadar Dr ameliyatıyathaneyi ayarlatmis. Bebisim ters olduğu için spinalle sezeryane alindim. Sonra biraz ağrı sancı derken kuvezde kalacağını tahmin ettiğimiz meleğimiz haftasonu yapilan celestone sayesinde kuvezden yırttı babası kucagima getirdiğinde bütün acilarimi unuttum. Emzirdim sutum geldi çok şükür. Simdi bir kel bir fodul alışmaya çalışiyoruz. Basımda eşim ve kayınvalidem var yarin da kardeşim gelecek inşallah
kalın battaniye ye sarıp öyle çıkarırız canım hastanede ice battaniyede sarılı olacak dışarı çıkarken de kalınada sararız öyle koyarız pusete acımaz öyle yumuşacıcık kalın battaniyeler
çok güzel canım
ellerine sağlık
çok güzel
kullanışlı duruyor
çok güzel
aldım canım
çok güzeller, port bebeye sığar canım bununla
çok güzel ama 3 ay anca kullanılıyor oğlumun ki de mavisiydi dönmeye başlayınca kullanamdım gerçi kemeri var ama altına bir şey seremiyorsun o zaman
olur tabi
canım benim eşim minder koyduruyordu asla öyle kullandırtmadı ama dr lar bir şey olmaz diyor
Canım ana kucağı bel desteği var, onlardan alınabilir ana kucağının içine.
Bende biraz korkuyorum ondan. O yuzden ılk onu goturmucem, portbebeyi goturcem ohhh yata yata gelsın evıne kızcem..
Bizim aldığımız da bebek omurga sistemi destekleyici var canım o Yüzden biz ekstra bişey kullanmayacağız kiddy evolution Pro bi bak istersen hala almadıysan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?