2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

cnm hastane cikislarimi ben de idil babyden aldim snrm onlar standart cunku ben alirken de hic 0-3 ay istiyo musunuz diye sormadilar direk 0 ay diye geciyo sanki..
tahminince hastane cikislarimizi cok uzun giydiremeyiz hizli buyuyolar cunku..

Hepsi cok cok guzel ellerine saglik cnm, bayildim..

hayır canım malzemeleri internetten almadım minik şişeler 20cc onları sincanda bi yerden aldım ama suluhanda çok daha ucuzları var sabunu da marketten aldım stickerları da bi internet sitesinden bastırdımmm
sagol cnm epey emek harcamissin eline saglik..O halde benim yapmam zor vakit de azalıyor zaten..35.haftama kadar hic agrim olmamıştı cok sukur ama bikac gundur hafif vajina agrim var tedirgin oldum hayirlisi bakalim kontrol var zaten yarin..

ayy süslere bayıldım ben çok güzel olmuşlar canım sabunlarda çok güzel ellerine sağlık
sen kendin kalıplanı yaptın onları zormu yapması canım

Teşekkürler canım çok sağol . Malzemeleri alıyorsun kalıbı da var zaten kalıba basıp doğumdan bekliyorsun bir zorluğu yok aslında .

Hepsi cok cok guzel ellerine saglik cnm, bayildim..

Teşekkür ederim Sağol cnm .

Cnm ben snrm chiccondan alicam bikac arkadas da paylasmisti burda..
incelemek istersen..
http://m.n11.com/chicco-buyulu-yildizlar-pembe-donence-P37973933
bakıcam canım çok sağol
Teşekkürler canım çok sağol . Malzemeleri alıyorsun kalıbı da var zaten kalıba basıp doğumdan bekliyorsun bir zorluğu yok aslında .

Teşekkür ederim Sağol cnm .

malzeme derken o sabun nasıl bişey onu bilemedim
sabun için belli malzemelerimi var karıştırıp yaptığın
birde ne kadara mal oldu sana canım merak ettim

Kızlar çok yoruldum dün alışverişe çıktım iç giyim ve pijama aldım ama eksikleri tamamlayamadim bir kere daha çıkmam gerekecek. İşte aldiklarim :

kırmızı pijama ceyizimden bir beden büyüktü hiç kullanmamıştım yedek pijama ve gecelik alicam aksi bir duruma karşılık da bu kırmızıyi kullanırım diye düşündüm.
emzirme atletini çok bedendim göğüs kismi 2 kat olduğu için göğüs ucu pek belli olmuyor ve görsel olarak da güzel duruyo 2 tane daha alıcam. Alt Çamaşır da büyük beden kocaman giyince yüksek bel ouyor rahat olur diye düşünüyorum. Sütyen mutlaka kendi bedeninizden büyük alın benim aldigim şimdi bile küçük oldu değişim yapıyorlar degistircem mecburen

Bir de lcw da indirim de bir pijama takımı görünce beğendim aldım evde giyerim artık üstü penye altı polar
Eki Görüntüle 1327063
canım hepsi ço güzel güle güle kullan
o krem rengi lohusa tacınada bayıldım ayrıca çok şık
Hiç üşenmedim her sayfayi teekkkk teekkkk inceledim : )
Çok tatlıydi her biri.. Güle güle kullanın bebislerinize kızlar..

sağol canım senide bekleriz sayfamıza

hepsi cok cici gule gule kullan cnm ya emzirme atleti dediğin gibi cok şık olmus nerden aldin acaba ben 2 tane aldim ama bu da guzelmis dusunebilirim. .

hepsi cok cici gule gule kullan cnm ya emzirme atleti dediğin gibi cok şık olmus nerden aldin acaba ben 2 tane aldim ama bu da guzelmis dusunebilirim. .
Kompedan dan aldım üstelik çık ucuz 10 tl siteden bir arkadaş da almıştı ilk ondan gördüm ambalajı bu şekilde

.
Canım güzel Günlerde kullan hepsi çok güzeller sütyenin modelini söyleyebilir misin

arkadaşlar hepsi çok güzeller sağlıcakla kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…