- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.501
Cnm ben snrm chiccondan alicam bikac arkadas da paylasmisti burda..şu dönence işini halledemedim ben ya nasıl bişeydi seninki canım unuttum ben paylaşmışmıydın
cnm hastane cikislarimi ben de idil babyden aldim snrm onlar standart cunku ben alirken de hic 0-3 ay istiyo musunuz diye sormadilar direk 0 ay diye geciyo sanki..Iyi aksamlar arkadaslar..hastane çikisimizi aldik sonunda :) ama bedeni kafama takildi.idil bebenin organik serisini almis esim.0 beden yaziyo ama 50-56cme kadar diyor.0-3 olanlarda 56 cme kadar dimi..kendi hastane çikislariniza bir bakarmisiniz.en az iki ay giydirmek istiyorum.yoksa gidip degistiricem.birde kalin battaniyede hangi marka aldiniz..cevaplarinuz için simdiden tesekkur ederim
cnm hastane cikislarimi ben de idil babyden aldim snrm onlar standart cunku ben alirken de hic 0-3 ay istiyo musunuz diye sormadilar direk 0 ay diye geciyo sanki..
tahminince hastane cikislarimizi cok uzun giydiremeyiz hizli buyuyolar cunku..
Hepsi cok cok guzel ellerine saglik cnm, bayildim..Eki Görüntüle 1326913 Eki Görüntüle 1326914 Eki Görüntüle 1326915 Eki Görüntüle 1326916 Eki Görüntüle 1326917 Eki Görüntüle 1326918 Eki Görüntüle 1326919 Eki Görüntüle 1326921 Biz hazirliklarimizi neredeyse tamamladik terlikte aldik onu susleyecegiz ve sabunlarimizin suslemesini bitirecegiz ondan sonra herseyimiz hazir olacak ins .
Mavi kapi susu ve taci bur musterim istemisti bugun bitirdim cok guzel oldu paylasmak istedim .
sagol cnm epey emek harcamissin eline saglik..O halde benim yapmam zor vakit de azalıyor zaten..35.haftama kadar hic agrim olmamıştı cok sukur ama bikac gundur hafif vajina agrim var tedirgin oldum hayirlisi bakalim kontrol var zaten yarin..hayır canım malzemeleri internetten almadım minik şişeler 20cc onları sincanda bi yerden aldım ama suluhanda çok daha ucuzları var sabunu da marketten aldım stickerları da bi internet sitesinden bastırdımmm
ayy süslere bayıldım ben çok güzel olmuşlar canım sabunlarda çok güzel ellerine sağlık
sen kendin kalıplanı yaptın onları zormu yapması canım
Hepsi cok cok guzel ellerine saglik cnm, bayildim..
bakıcam canım çok sağolCnm ben snrm chiccondan alicam bikac arkadas da paylasmisti burda..
incelemek istersen..
http://m.n11.com/chicco-buyulu-yildizlar-pembe-donence-P37973933
Teşekkürler canım çok sağol . Malzemeleri alıyorsun kalıbı da var zaten kalıba basıp doğumdan bekliyorsun bir zorluğu yok aslında .
Teşekkür ederim Sağol cnm .
Kızlar çok yoruldum dün alışverişe çıktım iç giyim ve pijama aldım ama eksikleri tamamlayamadim bir kere daha çıkmam gerekecek. İşte aldiklarim :
Eki Görüntüle 1327052 Eki Görüntüle 1327053 Eki Görüntüle 1327054 Eki Görüntüle 1327055 Eki Görüntüle 1327056 Eki Görüntüle 1327057 Eki Görüntüle 1327058 Eki Görüntüle 1327059 Eki Görüntüle 1327060 Eki Görüntüle 1327061
kırmızı pijama ceyizimdenbir beden büyüktü hiç kullanmamıştım yedek pijama ve gecelik alicam aksi bir duruma karşılık da bu kırmızıyi kullanırım diye düşündüm.
emzirme atletini çok bedendim göğüs kismi 2 kat olduğu için göğüs ucu pek belli olmuyor ve görsel olarak da güzel duruyo 2 tane daha alıcam. Alt Çamaşır da büyük beden kocaman giyince yüksek bel ouyor rahat olur diye düşünüyorum. Sütyen mutlaka kendi bedeninizden büyük alın benim aldigim şimdi bile küçük oldu değişim yapıyorlar degistircem mecburen
canım hepsi ço güzel güle güle kullanBir de lcw da indirim de bir pijama takımı görünce beğendim aldımevde giyerim artık üstü penye altı polar
Eki Görüntüle 1327063
Hiç üşenmedim her sayfayi teekkkk teekkkk inceledim : )
Çok tatlıydi her biri.. Güle güle kullanın bebislerinize kızlar..
Teşekkür ederim. Begenmenize sevindimcanım hepsi ço güzel güle güle kullan
o krem rengi lohusa tacınada bayıldım ayrıca çok şık
sağol canım senide bekleriz sayfamıza
hepsi cok cici gule gule kullan cnm ya emzirme atleti dediğin gibi cok şık olmus nerden aldin acaba ben 2 tane aldim ama bu da guzelmis dusunebilirim. .Kızlar çok yoruldum dün alışverişe çıktım iç giyim ve pijama aldım ama eksikleri tamamlayamadim bir kere daha çıkmam gerekecek. İşte aldiklarim :
Eki Görüntüle 1327052 Eki Görüntüle 1327053 Eki Görüntüle 1327054 Eki Görüntüle 1327055 Eki Görüntüle 1327056 Eki Görüntüle 1327057 Eki Görüntüle 1327058 Eki Görüntüle 1327059 Eki Görüntüle 1327060 Eki Görüntüle 1327061
kırmızı pijama ceyizimdenbir beden büyüktü hiç kullanmamıştım yedek pijama ve gecelik alicam aksi bir duruma karşılık da bu kırmızıyi kullanırım diye düşündüm.
emzirme atletini çok bedendim göğüs kismi 2 kat olduğu için göğüs ucu pek belli olmuyor ve görsel olarak da güzel duruyo 2 tane daha alıcam. Alt Çamaşır da büyük beden kocaman giyince yüksek bel ouyor rahat olur diye düşünüyorum. Sütyen mutlaka kendi bedeninizden büyük alın benim aldigim şimdi bile küçük oldu değişim yapıyorlar degistircem mecburen
Kompedan dan aldım üstelik çık ucuz 10 tl siteden bir arkadaş da almıştı ilk ondan gördüm ambalajı bu şekildehepsi cok cici gule gule kullan cnm ya emzirme atleti dediğin gibi cok şık olmus nerden aldin acaba ben 2 tane aldim ama bu da guzelmis dusunebilirim. .
çok güzelmiş güle güle kullan cnm ne kadara aldın?Bir de lcw da indirim de bir pijama takımı görünce beğendim aldımevde giyerim artık üstü penye altı polar
Eki Görüntüle 1327063
Takım olarak 20 tlçok güzelmiş güle güle kullan cnm ne kadara aldın?
.Kızlar çok yoruldum dün alışverişe çıktım iç giyim ve pijama aldım ama eksikleri tamamlayamadim bir kere daha çıkmam gerekecek. İşte aldiklarim :
Eki Görüntüle 1326913 Eki Görüntüle 1326914 Eki Görüntüle 1326915 Eki Görüntüle 1326916 Eki Görüntüle 1326917 Eki Görüntüle 1326918 Eki Görüntüle 1326919 Eki Görüntüle 1326921 Biz hazirliklarimizi neredeyse tamamladik terlikte aldik onu susleyecegiz ve sabunlarimizin suslemesini bitirecegiz ondan sonra herseyimiz hazir olacak ins .
Mavi kapi susu ve taci bur musterim istemisti bugun bitirdim cok guzel oldu paylasmak istedim .
Kızlar çok yoruldum dün alışverişe çıktım iç giyim ve pijama aldım ama eksikleri tamamlayamadim bir kere daha çıkmam gerekecek. İşte aldiklarim :
Cook teşekkür ederim.
Canım güzel Günlerde kullan hepsi çok güzeller sütyenin modelini söyleyebilir misin
Çok teşekkür ederimarkadaşlar hepsi çok güzeller sağlıcakla kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?