2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Sonunda izne ayrildim arkadaslar boylece Allah izin verirse 5 hafta daha uzatmis oldum iznimi dogum sonrasinda..
Eksiklerimizin cogu tamam yalnız snrm kalın bi seyler almam lzm uzun kollu bodyler aldim ama dun gelen bi arkadasim iki kat giydirirsin usur bebekler diyince kalin alt ust takim ya da tulum mu almam alsam dedim son haftalarda..

Sizler neler aldiniz kalin olarak..

canım ben kalın bişey almadım sadece 1 tane kadife tulum var
genelde daha sağlıklı diye penye şeyler aldım
ama herkes aldı o yüzden belliki lazım deyip bişeyler alacak gibiyim

canım ben kalın bişey almadım sadece 1 tane kadife tulum var
genelde daha sağlıklı diye penye şeyler aldım
ama herkes aldı o yüzden belliki lazım deyip bişeyler alacak gibiyim
Ben de bilemedim cnm hani kış olmasa sorun değil de evin içinde de aslında soğuk odaya çıkarmayız ama yine de lzm olacak snrm..Son günleri kıyafet alışverişi ile geçirmeyi planlıyorum öyleyse..

Canım ben öyle çok kalın almadım heryer sıcak neticede tulumun badinin üzerine de yelek giydiririz zaten kalın bi uyku tutumumuz var o kadar diğerleri Penye hep

B

kızlar benim 12-13 çıtçıtlı badisi kimisi kısa kimisi uzun kollu

7-8 takım pjama takımı alt üst 2 si ayaksız gerisi ayaklı

5-6 tulum var

diğer kıyafetler elbise falan onları hemen giyemez

ama teyzesi çok 4 teyzesi var hepsi de alır bişyeler annemle yollar diye tahmin ediyorum annemde alır gelirken doğuma getirir
yeter sanırım eşyalar o yüzden almayım daha diyorum ama yine de gözüme az geliyor

neyse baktım yetmiyor çıkarım yarım saat alırım kızçeme bir sürü kıyafet doğumdan sonra artık

Cnm aldiklarin yeni dogan mi yoksa 0-3 ay mi..
ben de senin gibi aldim genelde bi de yenidogan cok almadim genelde 0-3 aldim..

kizlar mama aldiniz mi ne olur ne olmaz sut gelene kadar 1 kutu alip koysam mi diyorum aldiysaniz ne aldiniz acaba

Cnm aldiklarin yeni dogan mi yoksa 0-3 ay mi..
ben de senin gibi aldim genelde bi de yenidogan cok almadim genelde 0-3 aldim..

kizlar mama aldiniz mi ne olur ne olmaz sut gelene kadar 1 kutu alip koysam mi diyorum aldiysaniz ne aldiniz acaba

canım 1 adet yeni doğan 10 lu takım var gerisi 0-3 ay hepsi

Çok güzel olmuş sağlıkla kullansın kuzucuğun. Ben bide taşınıyorum koca gobekli halimle. Odası 1haftaya kadar gelir kuralım da dizeyim çok heveslendim ☺

Çok güzel olmuş sağlıkla kullansın kuzucuğun. Ben bide taşınıyorum koca gobekli halimle. Odası 1haftaya kadar gelir kuralım da dizeyim çok heveslendim ☺

ayy amin inş çoook saol Rbbim yardımcın olsun zor bu dönemde taşınmak ama hayırlısıyla atlatın inş :)
sonra gönlüne göre dizersin sende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…