- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.581
Iyi günlerde kullanin cnm saglikla gelsinler insallah..Eki Görüntüle 1334513 Eki Görüntüle 1334514 Eki Görüntüle 1334515 Eki Görüntüle 1334516 Eki Görüntüle 1334517 Eki Görüntüle 1334518 Merhabalar bayanlar dun gidip bebisimin son eksiklerinide tamamladim bazisini da netten aldim iste resimleri
canım ben kalın bişey almadım sadece 1 tane kadife tulum varSonunda izne ayrildim arkadaslar boylece Allah izin verirse 5 hafta daha uzatmis oldum iznimi dogum sonrasinda..
Eksiklerimizin cogu tamam yalnız snrm kalın bi seyler almam lzm uzun kollu bodyler aldim ama dun gelen bi arkadasim iki kat giydirirsin usur bebekler diyince kalin alt ust takim ya da tulum mu almam alsam dedim son haftalarda..
Sizler neler aldiniz kalin olarak..
Canım kulaktan ölçerle alından ölçer Arasında kararsız kaldık biz deHepsi cok guzel cnm saglikla kullanin..
Hazirliklari buyuk olcude tamamladin snrm..
ben weewell aldim kulaktan olcer, kendimde denedim hemen olcuyordu tavsiye ederim cnm..
Ben de bilemedim cnm hani kış olmasa sorun değil de evin içinde de aslında soğuk odaya çıkarmayız ama yine de lzm olacak snrm..Son günleri kıyafet alışverişi ile geçirmeyi planlıyorum öyleyse..canım ben kalın bişey almadım sadece 1 tane kadife tulum var
genelde daha sağlıklı diye penye şeyler aldım
ama herkes aldı o yüzden belliki lazım deyip bişeyler alacak gibiyim
cnm alından ölçer biraz daha pahalıydı bir de alından ölçerde var mı o özellik bilmiyorum ama su ısısı,mama ısısı da ölçüyormuş snrm kulaktan ölçer, bi arkadaşım tavsiye etmişti..Canım kulaktan ölçerle alından ölçer Arasında kararsız kaldık biz de
Canım ben öyle çok kalın almadım heryer sıcak neticede tulumun badinin üzerine de yelek giydiririz zaten kalın bi uyku tutumumuz var o kadar diğerleri Penye hepSonunda izne ayrildim arkadaslar boylece Allah izin verirse 5 hafta daha uzatmis oldum iznimi dogum sonrasinda..
Eksiklerimizin cogu tamam yalnız snrm kalın bi seyler almam lzm uzun kollu bodyler aldim ama dun gelen bi arkadasim iki kat giydirirsin usur bebekler diyince kalin alt ust takim ya da tulum mu almam alsam dedim son haftalarda..
Sizler neler aldiniz kalin olarak..
Canım modelini söyleyebilir misin bi inceleyeyim ben decnm alından ölçer biraz daha pahalıydı bir de alından ölçerde var mı o özellik bilmiyorum ama su ısısı,mama ısısı da ölçüyormuş snrm kulaktan ölçer, bi arkadaşım tavsiye etmişti..
Çok güzeller sağlıkla kullansın bebişinEki Görüntüle 1334513 Eki Görüntüle 1334514 Eki Görüntüle 1334515 Eki Görüntüle 1334516 Eki Görüntüle 1334517 Eki Görüntüle 1334518 Merhabalar bayanlar dun gidip bebisimin son eksiklerinide tamamladim bazisini da netten aldim iste resimleri
Canım ben öyle çok kalın almadım heryer sıcak neticede tulumun badinin üzerine de yelek giydiririz zaten kalın bi uyku tutumumuz var o kadar diğerleri Penye hep
https://m.n11.com/weewell-wte-220-dijital-kulaktan-ates-olcer-emzik-hediyesiyle-P13297096Canım modelini söyleyebilir misin bi inceleyeyim ben de
Canım modelini söyleyebilir misin bi inceleyeyim ben de[/QUOTE
Canim bizde medicare temassiz kizi ates olcer aldik daha gelmedi gelinde size detaylarida yazarim bizede bir arkadasimiz onerdi cocuklar uyurkende bazen birde rahatsiz oluyormus kulaktaktan koltuk altindan olcmede olcturmuyormus bunda cocuk uyurken bile olcuyor dedi ve cikan dgerlerde cok az bir oynama oluyormus 0.1 bize iyi geldi fiyati 59 lira uygunda
Cnm aldiklarin yeni dogan mi yoksa 0-3 ay mi..kızlar benim 12-13 çıtçıtlı badisi kimisi kısa kimisi uzun kollu
7-8 takım pjama takımı alt üst 2 si ayaksız gerisi ayaklı
5-6 tulum var
diğer kıyafetler elbise falan onları hemen giyemez
ama teyzesi çok 4 teyzesi var hepsi de alır bişyeler annemle yollar diye tahmin ediyorum annemde alır gelirken doğuma getirir
yeter sanırım eşyalar o yüzden almayım daha diyorum ama yine de gözüme az geliyor
neyse baktım yetmiyor çıkarım yarım saat alırım kızçeme bir sürü kıyafet doğumdan sonra artık
Cnm aldiklarin yeni dogan mi yoksa 0-3 ay mi..
ben de senin gibi aldim genelde bi de yenidogan cok almadim genelde 0-3 aldim..
kizlar mama aldiniz mi ne olur ne olmaz sut gelene kadar 1 kutu alip koysam mi diyorum aldiysaniz ne aldiniz acaba
Çok güzel olmuş sağlıkla kullansın kuzucuğun. Ben bide taşınıyorum koca gobekli halimle. Odası 1haftaya kadar gelir kuralım da dizeyim çok heveslendim ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?