2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

evet canım kız çok şükür
bende ınstıgramda çok online takılıyordum ama
telim bozuldu
2 ay uzağım yeni tel alana kadar

hadi gozun aydin canim masallah kizina :) iki ay sık disini sonra aman sabahlar olmasin ben de seviyorum instagrami aradigum herseyi tam istedigim gibi bulabiliyorum bur de bulundugum yer itibariyla gezip gorup alabilecegim magazalar avmler falan yok internet alisverisini cok kullaniyorum o yuzden :) kendime bebegime evime herseyi oyle aliyorum :)

benden aynen oyle
ınternet alısverısını yogun kullanıyorum
bizde doğu gorevındeyız
ile 2 saatlık uzakta ılcedeyız
burada alacağım seyler kısıtlı malesef

benden aynen oyle
ınternet alısverısını yogun kullanıyorum
bizde doğu gorevındeyız
ile 2 saatlık uzakta ılcedeyız
burada alacağım seyler kısıtlı malesef

biz de dogu gorevindeyiz malesef, merkez ama koyden farki yok agridayiz daha once vanda da calistik ama bu kadar zorlanmamistik.. siz nerdesiniz?

gule gule kullanınsallah
catlak kremını popoya surmeyı unutma orası bıle catlıyormus

Göbek, popo, bacak, birde belim yanları arkalarına doğru orası da kesin çatlar diye
İşlem tamam

canım bu avent in şişesi cam mı sağlıklı mı bende avent düşünüyorum ama karar veremedim

arkadaşım aventin içinde boru olan modelını kullanıyor
gazı engellıyormus
çok memnun

Cam kadar sağlıklı bir maddeden yapılıyormuş. Şimdi tam olarak ne olduğunu unuttum ama çok sağlıklıymuş. İnşallah öyledir.
Buda gaz ve kolik önleyici biberon diye geçiyor zaten. Rabbim hepsinin hayrını görmeyi nasip etsin

baktım ben fiyatlara nette 100 tl üstü sen 75 e uyguna almışsın birde

malaesef olmuyor araba havale ile odeme yontemi yok internetten satisini yapan yerin kredi karti ile odeme yapmiyoruz biz o yuzden iptal etmek zorundayimm neyse vardir bundada bi hayir ...

sanfari canim 240 euro bu araba burda bu takim halinde turkiyede eminim en az 2 katidir bu fiyatin yoksa bende cok pahali bi araba almak istemiyorum bu sekilde komple ucuza geldigi icin aliyorum insallah sende butcene gore hayallerindeki gibi bi araba bulursunn :)

kızımın ılk kıyafetını aldım
bu set hayalımdekı setti
ilk önce hastane çıkışını alacaktım ama sonra vazgectım 5li set olarak aldım
hastane çıkışını da farklı bir model alırım artık
ama hastane çıkışı bu kıyafetleri giyecek ilk resımlerı bu takımla olacak inşallah

Eklentiler

• 85153-34.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 163
bayıldım cnm çok güzelmiş sağlıklı günlerde giydirirsin inş.. bu zıbın takımı mı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…