- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
evet canım kız çok şükür
bende ınstıgramda çok online takılıyordum ama
telim bozuldu
2 ay uzağım yeni tel alana kadar
benden aynen oyle
ınternet alısverısını yogun kullanıyorum
bizde doğu gorevındeyız
ile 2 saatlık uzakta ılcedeyız
burada alacağım seyler kısıtlı malesef
gule gule kullanınsallah
catlak kremını popoya surmeyı unutma orası bıle catlıyormus
canım bu avent in şişesi cam mı sağlıklı mı bende avent düşünüyorum ama karar veremedim
arkadaşım aventin içinde boru olan modelını kullanıyor
gazı engellıyormus
çok memnun
baktım ben fiyatlara nette 100 tl üstü sen 75 e uyguna almışsın birde
Göbek, popo, bacak, birde belim yanları arkalarına doğru orası da kesin çatlar diye
İşlem tamam
Cam kadar sağlıklı bir maddeden yapılıyormuş. Şimdi tam olarak ne olduğunu unuttum ama çok sağlıklıymuş. İnşallah öyledir.
Buda gaz ve kolik önleyici biberon diye geçiyor zaten. Rabbim hepsinin hayrını görmeyi nasip etsin
ya bende beğendim o şehzade kıyafeti gbi olanları ama çok pahalı 1 kere giycek bide 130 tlBenim de oğluşuma Mevlüt için şehzade hünkar takımları filan var ondan alasım var çok fena ama kendimi tutuyorum Mevlüt'ü ne zaman yaparım belli olmaz o zamana kadar bebeğin boyutu ne olur vs vs den dolayı
Hadi ya nereden baktın canım ben daha fiyatını araştırmamıştım İstanbula gidince Eminönü'nden bakayım diyorumya bende beğendim o şehzade kıyafeti gbi olanları ama çok pahalı 1 kere giycek bide 130 tl
cnm nette baktım ama siteyi hatrlamıyorum ararken bunu buldm 70 tl ama benim gördğüm dha güzeldi ceviz yeşili çok klas bişidiHadi ya nereden baktın canım ben daha fiyatını araştırmamıştım İstanbula gidince Eminönü'nden bakayım diyorum
slm canlarim sonunda karar verip oglumun arabasini bugun siparis verdim insallah gelincede hosuma gider.bakin bakalim teyzeleri nasil arabamiz:)
Eki Görüntüle 1225999 Eki Görüntüle 1225999 Eki Görüntüle 1225999 Eki Görüntüle 1225999 Eki Görüntüle 1225999
hayallerımdeki takımslm canlarim sonunda karar verip oglumun arabasini bugun siparis verdim insallah gelincede hosuma gider.bakin bakalim teyzeleri nasil arabamiz:)
Eki Görüntüle 1225999 Eki Görüntüle 1225999 Eki Görüntüle 1225999 Eki Görüntüle 1225999 Eki Görüntüle 1225999
bayıldım cnm çok güzelmiş sağlıklı günlerde giydirirsin inş..kızımın ılk kıyafetını aldım
bu set hayalımdekı setti
ilk önce hastane çıkışını alacaktım ama sonra vazgectım 5li set olarak aldım
hastane çıkışını da farklı bir model alırım artık
ama hastane çıkışı bu kıyafetleri giyecek ilk resımlerı bu takımla olacak inşallah
cnm ne kadara aldın yurtdışında fiyatlar nasılslm canlarim sonunda karar verip oglumun arabasini bugun siparis verdim insallah gelincede hosuma gider.bakin bakalim teyzeleri nasil arabamiz:)
cnm bunu aldınmı yoksa beğendiğin biyerden resminimi aldın çok ama çok beğendim bende istiyorum almakEki Görüntüle 1223802 ayy ekleyememisim :)
5 li set olarak gecıyor canımbayıldım cnm çok güzelmiş sağlıklı günlerde giydirirsin inş..bu zıbın takımı mı oluyor
cnm bunu aldınmı yoksa beğendiğin biyerden resminimi aldın çok ama çok beğendim bende istiyorum almak
Nerden alıcan CNmhenuz almadim canim ama alicam kisa.zaman icinde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?