- 24 Ekim 2012
- 790
- 938
- 408
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
canım hastane çıkışı bebeğin hastaneden çıkınca giyeceği takım oluyorkızlar hastane çıkışı nasıl oluyor? ben bir kaç kıyafet aldım da daha hastane çıkışı almadım bilmediğim için
canım hastane çıkışı bebeğin hastaneden çıkınca giyeceği takım oluyor
içinde bebeklerın giydiği iç çamaşırı yani zıbın
tulum
2li takım
battanıye
eldiven
şapkası vs oluyor.
hatıka gule gule kullanındiğer sayfamıza yazdım ama cicilerimiz topluyoz burda malum buraya da koyuym dün aldık biz arabamızıaslında 3 resim eklicektim ama boyut olmuyomuş ne şuursuz site öbür sayfa da oldu burda olmuyo.. neysem sinirlenmiyim
diğer sayfamıza yazdım ama cicilerimiz topluyoz burda malum buraya da koyuym dün aldık biz arabamızıaslında 3 resim eklicektim ama boyut olmuyomuş ne şuursuz site öbür sayfa da oldu burda olmuyo.. neysem sinirlenmiyim
kızımın ılk kıyafetını aldım
bu set hayalımdekı setti
ilk önce hastane çıkışını alacaktım ama sonra vazgectım 5li set olarak aldım
hastane çıkışını da farklı bir model alırım artık
ama hastane çıkışı bu kıyafetleri giyecek ilk resımlerı bu takımla olacak inşallah
Çok güzel canım Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallahslm canlarim sonunda karar verip oglumun arabasini bugun siparis verdim insallah gelincede hosuma gider.bakin bakalim teyzeleri nasil arabamiz:)
Eki Görüntüle 1225999 Eki Görüntüle 1225999 Eki Görüntüle 1225999 Eki Görüntüle 1225999 Eki Görüntüle 1225999
slm canlarim sonunda karar verip oglumun arabasini bugun siparis verdim insallah gelincede hosuma gider.bakin bakalim teyzeleri nasil arabamiz:)
Eki Görüntüle 1225999 Eki Görüntüle 1225999 Eki Görüntüle 1225999 Eki Görüntüle 1225999 Eki Görüntüle 1225999
bu set hayalımdekı setti
ama hastane çıkışı bu kıyafetleri giyecek ilk resımlerı bu takımla olacak inşallah
diğer sayfamıza yazdım ama cicilerimiz topluyoz burda malum buraya da koyuym dün aldık biz arabamızıaslında 3 resim eklicektim ama boyut olmuyomuş ne şuursuz site öbür sayfa da oldu burda olmuyo.. neysem sinirlenmiyim
baktım ben fiyatlara nette 100 tl üstü sen 75 e uyguna almışsın birde
slm canlarim sonunda karar verip oglumun arabasini bugun siparis verdim insallah gelincede hosuma gider.bakin bakalim teyzeleri nasil arabamiz:)
malaesef olmuyor araba havale ile odeme yontemi yok internetten satisini yapan yerin kredi karti ile odeme yapmiyoruz biz o yuzden iptal etmek zorundayimm neyse vardir bundada bi hayir ...
sanfari canim 240 euro bu araba burda bu takim halinde turkiyede eminim en az 2 katidir bu fiyatin yoksa bende cok pahali bi araba almak istemiyorum bu sekilde komple ucuza geldigi icin aliyorum insallah sende butcene gore hayallerindeki gibi bi araba bulursunn :)
bu set hayalımdekı setti
Ayaklarına takacak oynayacak oğluşum inşallah
Eki Görüntüle 1229120
Eki Görüntüle 1229121
Eki Görüntüle 1229129
Eki Görüntüle 1229131
Eki Görüntüle 1229133
Eki Görüntüle 1229134
Facebook'tan yurt dışından sipariş verdiğim ürünler nihayet geldi.
06 ay arası çok seçenek yok. Az daha büyüyünce daha çok çeşit olacak
cok guzeller canim gule gule guzel gunlerde giysin mustafan :) ben da masalima yurtdisindan siparis verdim ama malum gelmeleri 20 gunu buluyor heyecanla bekliyorum bakalim :)
Ayaklarına takacak oynayacak oğluşum inşallah
Eki Görüntüle 1229120
Eki Görüntüle 1229121
Eki Görüntüle 1229129
Eki Görüntüle 1229131
Eki Görüntüle 1229133
Eki Görüntüle 1229134
Facebook'tan yurt dışından sipariş verdiğim ürünler nihayet geldi.
06 ay arası çok seçenek yok. Az daha büyüyünce daha çok çeşit olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?