2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

kızlar hastane çıkışı nasıl oluyor? ben bir kaç kıyafet aldım da daha hastane çıkışı almadım bilmediğim için
canım hastane çıkışı bebeğin hastaneden çıkınca giyeceği takım oluyor
içinde bebeklerın giydiği iç çamaşırı yani zıbın
tulum
2li takım
battanıye
eldiven
şapkası vs oluyor.

Yaaa bana da öğretin dosya yükle diyorum seçiyorum kapat diyoru,m garip yazılar çıkıyor yok bişey offfffffffffff

hatıka gule gule kullanın
kaça aldınız

güle güle kullan cnm hafta sonu bakmıştım aynısına çok beğendim 750tl idi fiyatı sen indirimden almışsın daha iyi olmuş

çok güzelmiş kızlarımız kokoş olacak :))

Kızlaaar bebislerinize şeker yaptirnak istiyorsanız model secmeniz yeter:) gayette uyguna yapıyorum. Bunlar bi kısmı görmek isterseniz mesaj atmanız yeterli öpüyorum sizii :) :)

Eklentiler

• img1409214456700.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 145

canım çok güzelmiş arabanız hayırlı uğurlu olsun inşallah
arabanın içinde oğlunun resimlerinide göreceğiz :)

canım çok güzel bunlar bende almak istiyorum artık
bi gösterse cinsiyetini :)

ooohhh maaşallah çok şekerler hayırlı olsun bakalım .)

baktım ben fiyatlara nette 100 tl üstü sen 75 e uyguna almışsın birde

n11.com'dan aldım. Çoğunlukla en uygun orada buluyorum alacaklarımı.

Ama çoook güzelmişş. Burada 2 katı bile olsa yinede uygun olurdu bu araba. Çok fonksiyonel vede güzel görünüyor.
Olsun hayır olsun. Nasibin de varsa yine alırsın sılam.

Çook tattlı dantellerini yesinler

Çok güzel arabanız iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah

cok guzeller canim gule gule guzel gunlerde giysin mustafan :) ben da masalima yurtdisindan siparis verdim ama malum gelmeleri 20 gunu buluyor heyecanla bekliyorum bakalim :)

cok guzeller canim gule gule guzel gunlerde giysin mustafan :) ben da masalima yurtdisindan siparis verdim ama malum gelmeleri 20 gunu buluyor heyecanla bekliyorum bakalim :)

Amiin çok teşekkür ederim inşallah.
Senin siparişlerini de 4 gözle bekliyorum. Çok güzel şeyler oluyor birde çabuk gelseler

ay şu uğur böcüklü bileklikten yeğenimin de vardı ama çok oynamadı daha sesli şeyler aradı bunların sesi az cıkıyor :) güle güle giydir canım cicilerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…