2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

çok teşekkür ederim canım :)

canım rabbim gönlüne göre versin inş alırsınız canım
durumunuz musaitse alırsınız inş ,bizim bu aralar bütçe diye birşey kalmadı birde dolapları kv ler aldı buna rağmen yani o yüzden duruyorum artık bişey almıyorum
inş bebişim de ocağı bekler de maaşı alırız da rahatlamış oluruz

çok ama çok beğendim cnm güle güle giysin kuzunnn

çoook tşler canım

Bizde kaynanamlara aldirmaya calisacagiz
Durumları çok iyi aslında ama küçücük bebeğe dolaba ne gerek var diye dusunebikirler o zaman bize kalir.
Beğendiğim dolap ve sifonyer fab. Satis magazasindan alacagimiz için uygun aslında 700 TL
Olmadi biz aliriz inşallah
7-8 sene kullanır daha iyisini aliriz.

ayy çok şekermiş vede uygunmuş canım :) alırlar inş kv ler zorlamadan çok iyi olur valla :) böyle bebek oyuncak resmi falan olmayınca yıllarca kullanılır bende bilerek bebekli oyuncaklı bir şey almadım

Maşallah ne Şirin ben de annemlerin evinde doğum yapacağım için biz de geçici bi dolap aldık dolapsız olmuyor Bebeğin o kadar Eşyası olunca sığmıyor hiç bir yere bizde ilerde kendimiz de kullanırız diye aldık

ayy çok şekermiş vede uygunmuş canım :) alırlar inş kv ler zorlamadan çok iyi olur valla :) böyle bebek oyuncak resmi falan olmayınca yıllarca kullanılır bende bilerek bebekli oyuncaklı bir şey almadım
ben senin bebişin odasını yerimm ama yerimm,o tokişleri,cicişlerini,dolabının düzenliliğini,çok şanslı bir bebiş olacak,valla larkin uyarmasa aylardır bu cicilere girmiyorum ,meğer çok şey kaçırıyormuş,Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin,hepsi çok gzüller,sağlıkla giydir kızına inşallah...daha güzelleri olmayan annelerin olsun inşallah

Slm kizlar ben bebegime donence almadim siz nasil aldiniz rica etsem aldiginiz modelleri paylasirmisiniz ?
biz cnm indirim vardı e ebebkten fisher price kelebek rüyalar aldık,yorumlar çok güzel geldi,gökyüzüne ışık yansıması var,4 ayrı melodisi,tek şikayet en buyuk boy o pahalı pillerden 4 adet olması,tanesi 15 liraymış 4 pil 60 lira yapıyor,çalıştırdıkça 2 haftada bitiyormuş,aklında olsun alırken ya pillere bakın,yada şarz edilebilen pile dikkat et,yada bnm gibi şanslıysan eğer eşim elektrikçi çünkü
öyle bir sistem yaptıki pil kısmı iptal adaptör bağladı pil derdimiz kalktı fişe takılıyor şuan,tabi 2 yıl garantisi iptal oldu bu durumda

canım çok hoşmuş bu ne kadara aldınız indrimliyken

canım ellerine sağlık ne güzel düzenlemişsin sağlıkla mutlulukla kullanmak nasip olsun
çok güzeller canım beğenmezmiyim:)
Bu hafta Kalın bi seyler aliyim dedim bugun bunu aldim...

Bir de kizlar mama aldiniz mi ne olur olmaz diye..

çok güzel canım

mamaya gerek yok canım gerekirse hemen alınan bir şey zaten

Ayy bayildiimm çok güzel herseyi annesi . Odanın rengi çok harika olmuş . Bir bebeği eksik Rabbim sağlıkla doğurmak aldıklarını giydirmek nasip etsin .

Çok güzelmiş canım buda bende e bebekten aldım . Pil konusunda çok haklısın valla aldım bende is işten geçti benim aldigim da bu cnm .

Bu hafta Kalın bi seyler aliyim dedim bugun bunu aldim...

Bir de kizlar mama aldiniz mi ne olur olmaz diye..
Mama almadım ama alıcam iki çocuğu olan bir arkadaşım var doğunca mutlaka ilk mama ver bebek sarılık olmasın dedi iki bebeğine de aynısını yaptı ve ikisi de sarılık olmadı üstelik gününü tam doldurduklari halde biri 2250 diğeri 2750 kilo dogdu lar ben uygulamayı düşünüyorum dediğini size de bir fikir olsun benim aklıma yattı gibi çünkü bebek doymadigi için diskilayamadigindan sarılık oluyor.

daha ne alacan kız hemen büyüyorlar zaten boşver

kızlar bizimde vardı dönence eşim elektrikçide onu elektrikliye çevirttirdi bizimkide pilliydi aklınızda bulunsun öylede yapılabiliyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…