- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.621
çok ama çok beğendim cnm güle güle giysin kuzunnn
Cok guzelmis hepsi bayıldım cok da duzenli tam benlik olmuş dolap canim gule gule kullanin bebisinizle :)
Ateş olcer konusulmus ben sevi bebe nin bakim setini almıştım icinde ateş olcer de var ama alindan falan degil klasik koltuk altindan olcenlerden digital.bunlar daha net ve saglikli diyorlar ama bilemiyorum
Canim ben 2 tane kalbin minik polar alt aldim
Ablamin 1.5 aylik bebeği var devamlı kundakta penye battaniye de
Bende öyle yapmayi düşünüyorum daha kolay ele aliniyor ve bebek daha rahat
babyforwe
Canim oda da dolaplarin içi de harika olmuş ellerine saglik
Biz haziran ayinda tasinacagimiz için Esim gittiğimiz yerde bebek odasi alalim diyor ama benim içimde çok kalacak.
Babamlarin beşik aldiği yerde dolap ve sifonyerini aldirtmak için sansimi deneyecem
Umarim ikna edebilirim edimi
çok ama çok beğendim cnm güle güle giysin kuzunnn
Bizde kaynanamlara aldirmaya calisacagizçok teşekkür ederim canım :)
canım rabbim gönlüne göre versin inş alırsınız canım
durumunuz musaitse alırsınız inş ,bizim bu aralar bütçe diye birşey kalmadı birde dolapları kv ler aldı buna rağmen yani o yüzden duruyorum artık bişey almıyorum
inş bebişim de ocağı bekler de maaşı alırız da rahatlamış oluruz
çoook tşler canım
Bizde kaynanamlara aldirmaya calisacagiz
Durumları çok iyi aslında ama küçücük bebeğe dolaba ne gerek var diye dusunebikirler o zaman bize kalir.
Beğendiğim dolap ve sifonyer fab. Satis magazasindan alacagimiz için uygun aslında 700 TL
Olmadi biz aliriz inşallah
7-8 sene kullanır daha iyisini aliriz.
Eki Görüntüle 1336346
Maşallah ne Şirin ben de annemlerin evinde doğum yapacağım için biz de geçici bi dolap aldık dolapsız olmuyor Bebeğin o kadar Eşyası olunca sığmıyor hiç bir yere bizde ilerde kendimiz de kullanırız diye aldıkBizde kaynanamlara aldirmaya calisacagiz
Durumları çok iyi aslında ama küçücük bebeğe dolaba ne gerek var diye dusunebikirler o zaman bize kalir.
Beğendiğim dolap ve sifonyer fab. Satis magazasindan alacagimiz için uygun aslında 700 TL
Olmadi biz aliriz inşallah
7-8 sene kullanır daha iyisini aliriz.
Eki Görüntüle 1336346
ben senin bebişin odasını yerimm ama yerimm,o tokişleri,cicişlerini,dolabının düzenliliğini,çok şanslı bir bebiş olacak,valla larkin uyarmasa aylardır bu cicilere girmiyorum ,meğer çok şey kaçırıyormuş,Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin,hepsi çok gzüller,sağlıkla giydir kızına inşallah...daha güzelleri olmayan annelerin olsun inşallahayy çok şekermiş vede uygunmuş canım :) alırlar inş kv ler zorlamadan çok iyi olur valla :) böyle bebek oyuncak resmi falan olmayınca yıllarca kullanılır bende bilerek bebekli oyuncaklı bir şey almadım
biz cnm indirim vardı e ebebkten fisher price kelebek rüyalar aldık,yorumlar çok güzel geldi,gökyüzüne ışık yansıması var,4 ayrı melodisi,tek şikayet en buyuk boy o pahalı pillerden 4 adet olması,tanesi 15 liraymış 4 pil 60 lira yapıyor,çalıştırdıkça 2 haftada bitiyormuş,aklında olsun alırken ya pillere bakın,yada şarz edilebilen pile dikkat et,yada bnm gibi şanslıysan eğerSlm kizlar ben bebegime donence almadim siz nasil aldiniz rica etsem aldiginiz modelleri paylasirmisiniz ?
biz cnm indirim vardı e ebebkten fisher price kelebek rüyalar aldık,yorumlar çok güzel geldi,gökyüzüne ışık yansıması var,4 ayrı melodisi,tek şikayet en buyuk boy o pahalı pillerden 4 adet olması,tanesi 15 liraymış 4 pil 60 lira yapıyor,çalıştırdıkça 2 haftada bitiyormuş,aklında olsun alırken ya pillere bakın,yada şarz edilebilen pile dikkat et,yada bnm gibi şanslıysan eğereşim elektrikçi çünkü
öyle bir sistem yaptıki pil kısmı iptal adaptör bağladı pil derdimiz kalktı fişe takılıyor şuan,tabi 2 yıl garantisi iptal oldu bu durumdaEki Görüntüle 1336875
canım ellerine sağlık ne güzel düzenlemişsin sağlıkla mutlulukla kullanmak nasip olsun
çok güzeller canım beğenmezmiyim:)işte bunlar yeni cicilerimiz kızlar
Eki Görüntüle 1334722
Eki Görüntüle 1334723
babanemizin ördüğü yelek
Eki Görüntüle 1334724
bu beşiğimizin cibinliği
Eki Görüntüle 1334725
Eki Görüntüle 1334726
buda bizim beşiğimiz ablamın hediyesi.beğendinizmi?
Eki Görüntüle 1334727
Bu hafta Kalın bi seyler aliyim dedim bugun bunu aldim...
Bir de kizlar mama aldiniz mi ne olur olmaz diye..
119 du cnm,dahada ucuzu n11 yada x bir sitede yoktu hep en dusuk 119ducanım çok hoşmuş bu ne kadara aldınız indrimliyken
iyiymiş canım ya119 du cnm,dahada ucuzu n11 yada x bir sitede yoktu hep en dusuk 119du
Dedigim gibi lutfen pil olayina dikkat et,pilin adetineboyuna,bunuda hesabini yapip alin derimiyiymiş canım ya
bende alcamda bi türlü sıra gelmedi
biz cnm indirim vardı e ebebkten fisher price kelebek rüyalar aldık,yorumlar çok güzel geldi,gökyüzüne ışık yansıması var,4 ayrı melodisi,tek şikayet en buyuk boy o pahalı pillerden 4 adet olması,tanesi 15 liraymış 4 pil 60 lira yapıyor,çalıştırdıkça 2 haftada bitiyormuş,aklında olsun alırken ya pillere bakın,yada şarz edilebilen pile dikkat et,yada bnm gibi şanslıysan eğereşim elektrikçi çünkü
öyle bir sistem yaptıki pil kısmı iptal adaptör bağladı pil derdimiz kalktı fişe takılıyor şuan,tabi 2 yıl garantisi iptal oldu bu durumdaEki Görüntüle 1336875
Mama almadım ama alıcam iki çocuğu olan bir arkadaşım var doğunca mutlaka ilk mama ver bebek sarılık olmasın dedi iki bebeğine de aynısını yaptı ve ikisi de sarılık olmadı üstelik gününü tam doldurduklari halde biri 2250 diğeri 2750 kilo dogdu lar ben uygulamayı düşünüyorum dediğini size de bir fikir olsun benim aklıma yattı gibi çünkü bebek doymadigi için diskilayamadigindan sarılık oluyor.Bu hafta Kalın bi seyler aliyim dedim bugun bunu aldim...
canım eşin elektrikçiymiş ya benimkide elektronikçiDedigim gibi lutfen pil olayina dikkat et,pilin adetineboyuna,bunuda hesabini yapip alin derim
kızlar benim 12-13 çıtçıtlı badisi kimisi kısa kimisi uzun kollu
7-8 takım pjama takımı alt üst 2 si ayaksız gerisi ayaklı
5-6 tulum var
diğer kıyafetler elbise falan onları hemen giyemez
ama teyzesi çok 4 teyzesi var hepsi de alır bişyeler annemle yollar diye tahmin ediyorum annemde alır gelirken doğuma getirir
yeter sanırım eşyalar o yüzden almayım daha diyorum ama yine de gözüme az geliyor
neyse baktım yetmiyor çıkarım yarım saat alırım kızçeme bir sürü kıyafet doğumdan sonra artık
Bu hafta Kalın bi seyler aliyim dedim bugun bunu aldim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?