2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Benim de Gözüme az geliyor da bi doğsun diye bekliyorum netden veririm sipariş çıkar aşırım bi boy kilosu büyüyüşü ona bağlı daha neler alınır hem hediye de gelir onlara göre az gelirse eksikler alınır almayacağım artık ben dur demem lazım kendime

Ayyyyy maşallah ne güzel çok beğendim güzel Günlerde kullansın kuzucuğun

Maşallahhh her biri ayrı güzel çok beğendim ben çok güzeller

Maşallah ellerine sağlık ne güzel olmuş oh hazır hersey bebişin sansli annesi onun icin neler yapmis neler almis. Benim oğluşumun dolabı beşiği gelmedi daha doğumdan önce gelir inşallah yetişmeyecek diye korkuyorum daha kıyafetleri de yıkamadım dolap gelmedi diye dua edin de erkenden gelsin artık ben de yerleştirmek istiyorum en sonunda gidip kavga edicem mağazadakilerle

ben alt acma mınderı almıstım oglumda onu koymustum rahat oluyordu oye yumusak bırsey alabılırsın

sağlıcakla giydir canım hepsini çokgüzeller
çok güzel olmuş canım ışıl ışıl güle güle kullanın

çk tş ederim canm :)

ben sizin bebeğiniz olabilirmiyim: ))))
sizi hiç üzmem söz veriyorum: )))))

ayy alemsin yaa olur olur

Cok guzel olmus cnm duzenli cok hos..

hepsi birbirinden guzel cnm cibinlik almadim ama icimde kalmadi degil..

tş ederim canm

aynen yaa ben zaten bayadır birşey almıyorum baştan aldım hepsini

Ayyyyy maşallah ne güzel çok beğendim güzel Günlerde kullansın kuzucuğun

Maşallahhh her biri ayrı güzel çok beğendim ben çok güzeller

amin canım :)

inş gelir en yakın zamanda sizin dolaplarda canım yerleştirir rahatlarsın yaa
çok tşederim :)

coookkk gzel olmus masallah allah guzel gunlerde gıydırmeyı nasıp etsın ellerınıze saglık
777

amiin canım çoook tş

Hepsi cok guzel cnm saglikla kullanin..
Hazirliklari buyuk olcude tamamladin snrm..

ben weewell aldim kulaktan olcer, kendimde denedim hemen olcuyordu tavsiye ederim cnm..

Ewet canım çok şükür herseyi tamam sayılır. Sadece fazla kıyafet almadım çocuk çabuk büyüyor diye ihtiyaç olduğunda alacağım .

Cok guzelmis hepsi bayıldım cok da duzenli tam benlik olmuş dolap canim gule gule kullanin bebisinizle :)

Ateş olcer konusulmus ben sevi bebe nin bakim setini almıştım icinde ateş olcer de var ama alindan falan degil klasik koltuk altindan olcenlerden digital.bunlar daha net ve saglikli diyorlar ama bilemiyorum

Esracığım merhaba cicileriniz çok güzel sağlıkla güzel günlerde giysin inşallah, sen de benim gibi Meltem Hoca ya gidiyorsun değil mi ? :) Bu arada beşiğe bayıldım ben park yatak ve beşik konusunda kararsız kaldım.. Bu beşiği ablan nerden ve ne kadara aldı yazarsan çok sevinirim..

canım merhaba evet meltem hocanın hastasıyım bende
maşallah senin baya bi az kalmış
canım ablam netten aldı bunu çünkü uzakta izmirde oturuyor bana kargoyla yolladı
sana link vereyim canım
biz beyazını aldık renkleride var
içindeki yatağıda 80 tl canım kargo filan 400 gibi bişeye mal oldu yani
ben aslında park yatak alacaktım ama sora biraz daha uzun kullanmak için bunu tercih etmiş ablam
kendi çocuğundada var beşik kısmını çıkardı yiğenim 9 yaşında ve hala yatıyor
kurunca çok güzel oldu bende beğendim ama kurması işkence gibi bişey

http://www.hepsiburada.com/liste/sw...bansw261m&categoryId=60001285&SKU=MBBANSW261M
http://www.hepsiburada.com/liste/sw...bansw261m&categoryId=60001285&SKU=MBBANSW261M

merhaba kızlar nasılsınız, aranızda yeniyim , bir bebeğim olacak hastane çıkışı olarak ne aldınız siz
ben bu sitede çok uygun buldum butikbebeden bile daha uygun ürünler sizce 7 'li hastane çıkışı yeterli olurmu yoksa 10'lu mu almak lazım illa siz daha tecrübelisinizdir bana bir yardım etseniz , bu arada doğumum nisanda :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim ben 2 tane kalbin minik polar alt aldim
Ablamin 1.5 aylik bebeği var devamlı kundakta penye battaniye de
Bende öyle yapmayi düşünüyorum daha kolay ele aliniyor ve bebek daha rahat

babyforwe
Canim oda da dolaplarin içi de harika olmuş ellerine saglik
Biz haziran ayinda tasinacagimiz için Esim gittiğimiz yerde bebek odasi alalim diyor ama benim içimde çok kalacak.
Babamlarin beşik aldiği yerde dolap ve sifonyerini aldirtmak için sansimi deneyecem
Umarim ikna edebilirim edimi

Canım beni blogum var. istersen tüm aldıklarımı tek tek fotoğrafladım adı: bebekmigeliyor ayrıca aratırken blogspot ta yazarsan googleda çıkacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…