- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.601
Cok guzel olmus cnm duzenli cok hos..
hepsi birbirinden guzel cnm cibinlik almadim ama icimde kalmadi degil..işte bunlar yeni cicilerimiz kızlar
Eki Görüntüle 1334722
Eki Görüntüle 1334723
babanemizin ördüğü yelek
Eki Görüntüle 1334724
bu beşiğimizin cibinliği
Eki Görüntüle 1334725
Eki Görüntüle 1334726
buda bizim beşiğimiz ablamın hediyesi.beğendinizmi?
Eki Görüntüle 1334727
sağol canım cibinliği bende beşikten ayrı aldımCok guzel olmus cnm duzenli cok hos..
hepsi birbirinden guzel cnm cibinlik almadim ama icimde kalmadi degil..
Benim de Gözüme az geliyor da bi doğsun diye bekliyorum netden veririm sipariş çıkar aşırım bi boy kilosu büyüyüşü ona bağlı daha neler alınır hem hediye de gelir onlara göre az gelirse eksikler alınır almayacağım artık ben dur demem lazım kendimekızlar benim 12-13 çıtçıtlı badisi kimisi kısa kimisi uzun kollu
7-8 takım pjama takımı alt üst 2 si ayaksız gerisi ayaklı
5-6 tulum var
diğer kıyafetler elbise falan onları hemen giyemez
ama teyzesi çok 4 teyzesi var hepsi de alır bişyeler annemle yollar diye tahmin ediyorum annemde alır gelirken doğuma getirir
yeter sanırım eşyalar o yüzden almayım daha diyorum ama yine de gözüme az geliyor
neyse baktım yetmiyor çıkarım yarım saat alırım kızçeme bir sürü kıyafet doğumdan sonra artık
işte bunlar yeni cicilerimiz kızlar
Eki Görüntüle 1334722
Eki Görüntüle 1334723
babanemizin ördüğü yelek
Eki Görüntüle 1334724
bu beşiğimizin cibinliği
Eki Görüntüle 1334725
Eki Görüntüle 1334726
Eki Görüntüle 1334727
Maşallah ellerine sağlık ne güzel olmuş oh hazır hersey bebişin sansli annesi onun icin neler yapmis neler almis. Benim oğluşumun dolabı beşiği gelmedi daha doğumdan önce gelir inşallah yetişmeyecek diye
Hepsini çok beğendim sağlıkla kullansın bebişin ayrıca beşiğe bayıldımişte bunlar yeni cicilerimiz kızlar
Eki Görüntüle 1334722
Eki Görüntüle 1334723
babanemizin ördüğü yelek
Eki Görüntüle 1334724
bu beşiğimizin cibinliği
Eki Görüntüle 1334725
Eki Görüntüle 1334726
Eki Görüntüle 1334727
bende oyle yaptım gerek yok okdar abartmayaHmm. Alt üst pijama takımı yok yanı ıcınde oylemı ?
ben alt acma mınderı almıstım oglumda onu koymustum rahat oluyordu oye yumusak bırsey alabılırsınHepinizin aldıkları çok güzel Rabbim sağlık versin evlatlarimiza aldiklarimizi giydirmek nasip etsin inş .
Ben birsey sormak istiyorum bu pusetlere bebeği hastaneden çıkarken koyacağız ya içine minder falan ince birsey koymak gerekmez mi . Bana göre çok çukur gibi bebisin beli acimaz mi ya Kıyamam yavruma ben
bende oyle yaptım gerek yok okdar abartmaya
coookkk gzel olmus masallah allah guzel gunlerde gıydırmeyı nasıp etsın ellerınıze saglık
Eki Görüntüle 1334722
Eki Görüntüle 1334723
babanemizin ördüğü yelek
Eki Görüntüle 1334724
bu beşiğimizin cibinliği
Eki Görüntüle 1334725
Eki Görüntüle 1334726
Eki Görüntüle 1334727
çok güzel olmuş canım ışıl ışıl güle güle kullanın
ben sizin bebeğiniz olabilirmiyim: ))))
sizi hiç üzmem söz veriyorum: )))))
Cok guzel olmus cnm duzenli cok hos..
hepsi birbirinden guzel cnm cibinlik almadim ama icimde kalmadi degil..
Benim de Gözüme az geliyor da bi doğsun diye bekliyorum netden veririm sipariş çıkar aşırım bi boy kilosu büyüyüşü ona bağlı daha neler alınır hem hediye de gelir onlara göre az gelirse eksikler alınır almayacağım artık ben dur demem lazım kendime
Ayyyyy maşallah ne güzel çok beğendim güzel Günlerde kullansın kuzucuğun
Maşallahhh her biri ayrı güzel çok beğendim ben çok güzeller
Maşallah ellerine sağlık ne güzel olmuş oh hazır hersey bebişin sansli annesi onun icin neler yapmis neler almis. Benim oğluşumun dolabı beşiği gelmedi daha doğumdan önce gelir inşallah yetişmeyecek diyekorkuyorum daha kıyafetleri de yıkamadım dolap gelmedi diye dua edin de erkenden gelsin artık ben de yerleştirmek istiyorum en sonunda gidip kavga edicem mağazadakilerle
777coookkk gzel olmus masallah allah guzel gunlerde gıydırmeyı nasıp etsın ellerınıze saglık
Hepsi cok guzel cnm saglikla kullanin..
Hazirliklari buyuk olcude tamamladin snrm..
ben weewell aldim kulaktan olcer, kendimde denedim hemen olcuyordu tavsiye ederim cnm..
Ayyyyy maşallah ne güzel çok beğendim güzel Günlerde kullansın kuzucuğun
Maşallahhh her biri ayrı güzel çok beğendim ben çok güzeller
Hepsini çok beğendim sağlıkla kullansın bebişin ayrıca beşiğe bayıldım
Eki Görüntüle 1334722
Eki Görüntüle 1334723
babanemizin ördüğü yelek
Eki Görüntüle 1334724
bu beşiğimizin cibinliği
Eki Görüntüle 1334725
Eki Görüntüle 1334726
Eki Görüntüle 1334727
canım merhaba evet meltem hocanın hastasıyım bendeEsracığım merhaba cicileriniz çok güzel sağlıkla güzel günlerde giysin inşallah, sen de benim gibi Meltem Hoca ya gidiyorsun değil mi ? :) Bu arada beşiğe bayıldım ben park yatak ve beşik konusunda kararsız kaldım.. Bu beşiği ablan nerden ve ne kadara aldı yazarsan çok sevinirim..
Canim ben 2 tane kalbin minik polar alt aldimSonunda izne ayrildim arkadaslar boylece Allah izin verirse 5 hafta daha uzatmis oldum iznimi dogum sonrasinda..
Eksiklerimizin cogu tamam yalnız snrm kalın bi seyler almam lzm uzun kollu bodyler aldim ama dun gelen bi arkadasim iki kat giydirirsin usur bebekler diyince kalin alt ust takim ya da tulum mu almam alsam dedim son haftalarda..
Sizler neler aldiniz kalin olarak..
Insaallah dogacak bebislerimize aldiklarimizi burada paylasalim ne dersiniz?
Akgokcen arkadasimiz guzel bir liste hazirlamis. Emegi icin cok tesekkurler. Ilk etapta gerekli olan malzeme listesi.
GİYİM
İÇ ZIBIN
HASTANE ÇIKIŞI
ÇITÇITLI BADY
TULUM
ÇORAP - YÜN PATİK
ÖNLÜK
ŞAPKA - ELDİVEN
YELEK - CEKET
PİJAMA
ASTRONOT - MONT
AĞIZ SİLME MENDİLİ
ALT - ÜST
KOZMETİK
BEBE ŞAMPUANI
BEBE YAĞI
PUDRA
PİŞİK KREMİ
ISLAK MENDİL
BEBEK BEZİ
DİĞER
KÜVET
BEBEK ARABASI
BEBEK ÇANTASI
YATAK
ALT AÇMA MİNDERİ
PİKE - UYKU SETİ
YORGAN
YASTIK
PENYE BATTANİYE
YÜN BATTANİYE
BANYO HAVLUSU
ATEŞ ÖLÇER
SAÇ FIRÇASI
TIRNAK MAKASI
BEBEK TÖRPÜSÜ
EMZİK - BİBERON
BURUN ASPİRATÖRÜ
ANNE İÇİN
SU GEÇİRMEZ YATAK KORUYUCU
EMZİRME SÜDYENİ
EMZİRME ATLETİ
GÖĞÜS KREMİ
GÖĞÜS POMPASI
TERLİK
PİJAMA
PİKE TAKIMI
YELEK - PATİK
KAPALILAR İÇİN YAZMA
Canım beni blogum var. istersen tüm aldıklarımı tek tek fotoğrafladım adı: bebekmigeliyor ayrıca aratırken blogspot ta yazarsan googleda çıkacaktır.merhaba kızlar nasılsınız, aranızda yeniyim , bir bebeğim olacak hastane çıkışı olarak ne aldınız siz
ben bu sitede çok uygun buldum butikbebeden bile daha uygun ürünler sizce 7 'li hastane çıkışı yeterli olurmu yoksa 10'lu mu almak lazım illa siz daha tecrübelisinizdir bana bir yardım etseniz , bu arada doğumum nisanda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?