- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.641
Baktin yetistiremiyorsun pilleri en yakin elektrikciye dersin boyle bisey takiliyormus diye,esime sordum kaca yapar bunu elektrikci diye 50-80 lira arasinda para alir dedi,en azindan iki haftada 50 lira pile vermektense,bi seferde olmadi yaptirirsin boyle birsey,Ayy bayildiimm çok güzel herseyi annesi . Odanın rengi çok harika olmuş . Bir bebeği eksik Rabbim sağlıkla doğurmak aldıklarını giydirmek nasip etsin .
Çok güzelmiş canım buda bende e bebekten aldım . Pil konusunda çok haklısın valla aldım bende is işten geçtibenim aldigim da bu cnm .
Eki Görüntüle 1337095
Bu hafta Kalın bi seyler aliyim dedim bugun bunu aldim...
Bir de kizlar mama aldiniz mi ne olur olmaz diye..
ben senin bebişin odasını yerimm ama yerimm,o tokişleri,cicişlerini,dolabının düzenliliğini,çok şanslı bir bebiş olacak,valla larkin uyarmasa aylardır bu cicilere girmiyorum ,meğer çok şey kaçırıyormuş,Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin,hepsi çok gzüller,sağlıkla giydir kızına inşallah...daha güzelleri olmayan annelerin olsun inşallah
biz cnm indirim vardı e ebebkten fisher price kelebek rüyalar aldık,yorumlar çok güzel geldi,gökyüzüne ışık yansıması var,4 ayrı melodisi,tek şikayet en buyuk boy o pahalı pillerden 4 adet olması,tanesi 15 liraymış 4 pil 60 lira yapıyor,çalıştırdıkça 2 haftada bitiyormuş,aklında olsun alırken ya pillere bakın,yada şarz edilebilen pile dikkat et,yada bnm gibi şanslıysan eğereşim elektrikçi çünkü
öyle bir sistem yaptıki pil kısmı iptal adaptör bağladı pil derdimiz kalktı fişe takılıyor şuan,tabi 2 yıl garantisi iptal oldu bu durumdaEki Görüntüle 1336875
canım ellerine sağlık ne güzel düzenlemişsin sağlıkla mutlulukla kullanmak nasip olsun
çok güzeller canım beğenmezmiyim:)
çok güzel canım
mamaya gerek yok canım gerekirse hemen alınan bir şey zaten
Ayy bayildiimm çok güzel herseyi annesi . Odanın rengi çok harika olmuş . Bir bebeği eksik Rabbim sağlıkla doğurmak aldıklarını giydirmek nasip etsin .
Çok güzelmiş canım buda bende e bebekten aldım . Pil konusunda çok haklısın valla aldım bende is işten geçtibenim aldigim da bu cnm .
Eki Görüntüle 1337095
daha ne alacan kız hemen büyüyorlar zaten boşver
merakla bekliyorum canmyerim ben siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
maşallah canım ya bende izne bi ayrılayım çekecem size düzenleyip
kulaklarınızın pası silinsin kızlar bu şarkı tüm ocak annelerinin fedakar eşlerine gelsin
Bu sarkıyo eşime babalar gününde kızıyş ikisinin resimleri olan bi slaytta dinletmiştimkulaklarınızın pası silinsin kızlar bu şarkı tüm ocak annelerinin fedakar eşlerine gelsin
Mama almadım ama alıcam iki çocuğu olan bir arkadaşım var doğunca mutlaka ilk mama ver bebek sarılık olmasın dedi iki bebeğine de aynısını yaptı ve ikisi de sarılık olmadı üstelik gününü tam doldurduklari halde biri 2250 diğeri 2750 kilo dogdu lar ben uygulamayı düşünüyorum dediğini size de bir fikir olsun benim aklıma yattı gibi çünkü bebek doymadigi için diskilayamadigindan sarılık oluyor.
Bana da cok soyledıler ama ben hıc vermedım,, bol bol guneste tuttum kızımı. Yaz bebegı oldugu ıcın sanslıydık. Hiç unutmuyorum saat sabah 6:20 gıbı gunes tam eve guzell vuruyordu, kalkıyordum o saatte uyusada uyumasada soyuyodum camı acıyodum dırek gunes vucuduna vuruyordu.. Cok sukur hıc bıseyde olmadı. En guzel cozum ve onlem gunes ısıgı bence. Ama dırekt vurması lazım..Bende sekerli suyu çok duyuyorum sarılığı önlemek için.. Ne kadar doğru bilmiyorum tecrübeli anneler daha iyi bilirler sanırım..
bende çok seviyorum canımBu sarkıyo eşime babalar gününde kızıyş ikisinin resimleri olan bi slaytta dinletmiştim
Bnmki salya sümük.....
Dinlerlen burnum sızladı yine.. Saol canım
Kızlar bugun sepet besıgı kurdum, kılıflarını bi sudan gecırıp utuledım taktım.. Tertemiz oldular.. Hazelim sepeti görünce kudurdu tabıı, ıcıne bınmek ıstıyoo sureklı sallayıp ee eee dıyo. Bu kardesını sallarken sallarken gup dıye ındırmezse asagıya ıyıdır valla..
Eki Görüntüle 1337414 Eki Görüntüle 1337416
Bizde de hurmalı zemzem verirler bi nevi şekerli su aslındaBende sekerli suyu çok duyuyorum sarılığı önlemek için.. Ne kadar doğru bilmiyorum tecrübeli anneler daha iyi bilirler sanırım..
Aynen oyle valla.. Yandık sımdıden belli oldu..bende çok seviyorum canım
içime işliyor
ay çok güzel olmuş canım maşallah
ayvaaah kıskançlık belirtileri başladı desene
Kızlar dün ki alışverişimle eksiklerin çoğunu almış oldum sizlerle de paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 1337579 Eki Görüntüle 1337580 Eki Görüntüle 1337581 Eki Görüntüle 1337582 Eki Görüntüle 1337583 Eki Görüntüle 1337584 Eki Görüntüle 1337586 Eki Görüntüle 1337587
Sonunda hastane çıkışı aldım
alt değiştirme ve yastiklarimiz da var artık dün alışverişte baya yoruldum ama değdi eksiklerimiz cok az kaldı. Kayınvalidem sağolsun
Eki Görüntüle 1337619 Eki Görüntüle 1337621 Eki Görüntüle 1337622 Eki Görüntüle 1337623 Eki Görüntüle 1337624 Eki Görüntüle 1337625 Eki Görüntüle 1337626 Eki Görüntüle 1337627 Eki Görüntüle 1337629 Eki Görüntüle 1337631
Biz de mini bedenden almıştık hastane çıkışını çok güzeller maşallah güzel Günlerde kullanınSonunda hastane çıkışı aldım
alt değiştirme ve yastiklarimiz da var artık dün alışverişte baya yoruldum ama değdi eksiklerimiz cok az kaldı. Kayınvalidem sağolsun
Eki Görüntüle 1337619 Eki Görüntüle 1337621 Eki Görüntüle 1337622 Eki Görüntüle 1337623 Eki Görüntüle 1337624 Eki Görüntüle 1337625 Eki Görüntüle 1337626 Eki Görüntüle 1337627 Eki Görüntüle 1337629 Eki Görüntüle 1337631
Ohhhh bitiyor yavaş yavaş eksikler bizim de küvetimiz falan hala eksik alamadık hala güzel ve sağlıklı Günlerde kullanınKızlar dün ki alışverişimle eksiklerin çoğunu almış oldum sizlerle de paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 1337579 Eki Görüntüle 1337580 Eki Görüntüle 1337581 Eki Görüntüle 1337582 Eki Görüntüle 1337583 Eki Görüntüle 1337584 Eki Görüntüle 1337586 Eki Görüntüle 1337587
Çok tatliymis Güle güle giysin kuzucuk.Bu hafta Kalın bi seyler aliyim dedim bugun bunu aldim...
Bir de kizlar mama aldiniz mi ne olur olmaz diye..
Guzelmis cnm sade ve şık dolapsiz olmuyor gercekten fiyati da gayet iyi..Bizde kaynanamlara aldirmaya calisacagiz
Durumları çok iyi aslında ama küçücük bebeğe dolaba ne gerek var diye dusunebikirler o zaman bize kalir.
Beğendiğim dolap ve sifonyer fab. Satis magazasindan alacagimiz için uygun aslında 700 TL
Olmadi biz aliriz inşallah
7-8 sene kullanır daha iyisini aliriz.
Eki Görüntüle 1336346
cnm hic pili dusunmeden almisim ben de benimki de 4 buyuk pille calisiyo..Esime soyledim olmadi o da adaptor yapariz dedi elektrikten anliyor o da..biz cnm indirim vardı e ebebkten fisher price kelebek rüyalar aldık,yorumlar çok güzel geldi,gökyüzüne ışık yansıması var,4 ayrı melodisi,tek şikayet en buyuk boy o pahalı pillerden 4 adet olması,tanesi 15 liraymış 4 pil 60 lira yapıyor,çalıştırdıkça 2 haftada bitiyormuş,aklında olsun alırken ya pillere bakın,yada şarz edilebilen pile dikkat et,yada bnm gibi şanslıysan eğereşim elektrikçi çünkü
öyle bir sistem yaptıki pil kısmı iptal adaptör bağladı pil derdimiz kalktı fişe takılıyor şuan,tabi 2 yıl garantisi iptal oldu bu durumdaEki Görüntüle 1336875
Çok teşekkür ederimGüle güle kullanın bebısınle canm.. Saglıklı gunlerdee..
Eki Görüntüle 1330473 ablam keceden magnet yapmıştı kizlar ama yeterli olmayacağı icin 50 tane de hazir siparis ettim bugun..Bi de kapi susu icin tul aldim pembe..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?