2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Baktin yetistiremiyorsun pilleri en yakin elektrikciye dersin boyle bisey takiliyormus diye,esime sordum kaca yapar bunu elektrikci diye 50-80 lira arasinda para alir dedi,en azindan iki haftada 50 lira pile vermektense,bi seferde olmadi yaptirirsin boyle birsey,

Bu hafta Kalın bi seyler aliyim dedim bugun bunu aldim...

Bir de kizlar mama aldiniz mi ne olur olmaz diye..

çok cici :)
almadım ama isterlese hemen alırız oradan yaa

ammin canım yaa ne güzel dualar etmişsin inş hepimizin bebeişleri sağlıcakla giysinler çoook tşler

bizimki iki pilli büyük yuvarlak pil 2 adeti 10 tl ye aldık ucuza almışız bari duracell bide
sağlıcakla kullanın canım sizde

amin eflaliiim

çok tş ederiz canım mobilyalar yokken çok pembe geliyordu şimdi çok alıştı gözüm diyorum iyikide yaptırmışız bu renk

daha ne alacan kız hemen büyüyorlar zaten boşver

demi yaa yetmezde ortada kalırım diye korkuyorum ama yeter dedi herkes saolsun sende saol

yerim ben siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
maşallah canım ya bende izne bi ayrılayım çekecem size düzenleyip
merakla bekliyorum canm

kulaklarınızın pası silinsin kızlar bu şarkı tüm ocak annelerinin fedakar eşlerine gelsin

tş ederiz canım iyi oldu gerçekten

kulaklarınızın pası silinsin kızlar bu şarkı tüm ocak annelerinin fedakar eşlerine gelsin

Bu sarkıyo eşime babalar gününde kızıyş ikisinin resimleri olan bi slaytta dinletmiştim
Bnmki salya sümük.....
Dinlerlen burnum sızladı yine.. Saol canım

Kızlar bugun sepet besıgı kurdum, kılıflarını bi sudan gecırıp utuledım taktım.. Tertemiz oldular.. Hazelim sepeti görünce kudurdu tabıı, ıcıne bınmek ıstıyoo sureklı sallayıp ee eee dıyo. Bu kardesını sallarken sallarken gup dıye ındırmezse asagıya ıyıdır valla..

Bende sekerli suyu çok duyuyorum sarılığı önlemek için.. Ne kadar doğru bilmiyorum tecrübeli anneler daha iyi bilirler sanırım..

Bende sekerli suyu çok duyuyorum sarılığı önlemek için.. Ne kadar doğru bilmiyorum tecrübeli anneler daha iyi bilirler sanırım..
Bana da cok soyledıler ama ben hıc vermedım,, bol bol guneste tuttum kızımı. Yaz bebegı oldugu ıcın sanslıydık. Hiç unutmuyorum saat sabah 6:20 gıbı gunes tam eve guzell vuruyordu, kalkıyordum o saatte uyusada uyumasada soyuyodum camı acıyodum dırek gunes vucuduna vuruyordu.. Cok sukur hıc bıseyde olmadı. En guzel cozum ve onlem gunes ısıgı bence. Ama dırekt vurması lazım..

Bu sarkıyo eşime babalar gününde kızıyş ikisinin resimleri olan bi slaytta dinletmiştim
Bnmki salya sümük.....
Dinlerlen burnum sızladı yine.. Saol canım
bende çok seviyorum canım
içime işliyor

ay çok güzel olmuş canım maşallah
ayvaaah kıskançlık belirtileri başladı desene

bende çok seviyorum canım
içime işliyor

ay çok güzel olmuş canım maşallah
ayvaaah kıskançlık belirtileri başladı desene
Aynen oyle valla.. Yandık sımdıden belli oldu.. Allahım ıkısının de canını sag etsın. Gecıcı problemler onlar

Biz de mini bedenden almıştık hastane çıkışını çok güzeller maşallah güzel Günlerde kullanın

Guzelmis cnm sade ve şık dolapsiz olmuyor gercekten fiyati da gayet iyi..
cnm hic pili dusunmeden almisim ben de benimki de 4 buyuk pille calisiyo..Esime soyledim olmadi o da adaptor yapariz dedi elektrikten anliyor o da..

Eki Görüntüle 1330473 ablam keceden magnet yapmıştı kizlar ama yeterli olmayacağı icin 50 tane de hazir siparis ettim bugun..Bi de kapi susu icin tul aldim pembe..

Çok güzel olmuş güle güle dağıtın.canım bende kapıya tül alcam ama hiç araştırmadım internetten mi aldın hangi site kaç mt gidiyor ve ne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…