2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

canım çok güzeller güle güle kullansın kuzun kızımdada vardı ayağına takılanlardan ne çok oynardı onlarla ,
çok iyi düşünmüşsün benimde onları ayıklayıp bir güzel temizlemem lazım ama
daha zaman var .

amaaa ben bayıldım kii bunlaraaa gördüğüm en güzel erkek cicilerindennnnn. nerden nasıl aldn cnm face üzerinden nooolurr paylaşş çatlıycam. kıyafete aşerdim acil yardım

ay şu uğur böcüklü bileklikten yeğenimin de vardı ama çok oynamadı daha sesli şeyler aradı bunların sesi az cıkıyor :) güle güle giydir canım cicilerinizi

İşte bilmiyoruz kiii Bakalım neleri sevecek neleri sevmeyecek hevesle alıyoruz işte

Ayy ne güzel, inşallah Mustafam da sever

amaaa ben bayıldım kii bunlaraaa gördüğüm en güzel erkek cicilerindennnnn. nerden nasıl aldn cnm face üzerinden nooolurr paylaşş çatlıycam. kıyafete aşerdim acil yardım

Facebook'ta "Butik Oyuncak" diye bir sayfa var. En az 20-25 günde geliyor yurt dışından ama geldiği gibi kargoluyorlar. Ben memnun kaldım

bayıldım özellikle oyuncaklılara güle güle kullan

Çoook teşekkür ederim, inşallah hepimiz aldıklarımızı güle güle kullanalım

Kızlar benimde kız bebeğim, ben daha hiç bir şeyler almadım ona, internetten nerelerden alışveriş yapıyorsunuz, küçük bi ilçede oturduğum için ancak internetten alabilirim kıyafetlerini burda çok imkan yok.

civil ve butikbebe den güvenle alabilirsin canım
civildeki ürünler devamlı oluyor ama
butikbebe de hergun kampanyaya göre değişiyor

Hain köfteler siziiiii:) ciciler almış başını gitmiş:))

Mrssoydas aldığın şapka mevlüt takımına bayıldııımmmm bayıldımmm sağlıkla giydirirsiniz inş:))

Larkin canım Allah sana bir de kız bebeği nasip etsin inş gönlünden de geçiyorsa kızı nasıl şık giydirirsiniz merak ediyorum erkek bebeğe böyle özendiğine göre:))

BiZ bebek alışverişine pek başlamıyorduk ama bir gün ablam bir sürü şey alınca ben de başladım...

Bebek mağazalarını sormuşlar civil azizbebe lcw ca GAP zara kids bölümü jacadi bilmem ne diye çıkar lcw de en uygun hem de onlar da tarz oraya bakabiltiniz jacadi marka ve pahalı ... Örnek açısından yazdım...

Oda takımını pahalı düşünmeyen arkadaşlar ikea dan alabilir ablam öyle yaptı şık bir Duvar kağıdı aksesuarlar Zat'a home dan aldığı kapı dolap kulpları ile her şeyin havası değişti hem de ucuza mal oldu... Benim beğendiğim iki oda oldu şu ana kadar o da çok uçuk malesef :))) bunlar da benim bebişini aldığım iki battaniye zarahome un kids bölümünden aldım... Siz de aldıklarınızın hemen altına nerden aldığınızı yazarsanız çok güzel olur bence :))

Bir de kendime hamirl yastığı sosis şeklinde ondan aldım gebe den... 90 tl diye almıyordum salak kafam şimdi çok rahatım yastık yatış problemi olan varsa mutlaka tavsiye ederim...

Eklentiler

• image.webp
    159,2 KB · Görüntüleme: 147
  • image.webp
    112,1 KB · Görüntüleme: 132
Bunlar da hayalimdeki puset ve de beşik.. Puset stokke xplory biraz pahalı ama yurtdışından alacağım... Beşik de ablamın bambu beşiği var onu yeniden süsletmeyi düşünüyorum inş:)

Bu model sizce nasıl?? Bu site fiyata 1000 tl demiş ama benim teşimin teyzesine süsleyeceğiz biz o bira bu işlerden anlıyor diye...

Eklentiler

• image.webp
    188,4 KB · Görüntüleme: 144
  • image.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 156
  • image.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 144
canım ablanın bambu beşiğini süsle tabi
internetten örneklere bak hangisini beğenirsen çok guzel yaparsın
çok para vermeye hiç gerek yok
benım de hayalımdekı beşik ama
2 beşik bütçemizi sarsacağı için vazgectim şimdilik
puset ise tam istediğim gibi
gule gule kullan şimdiden

benımde kendı diktireceğim bir nohut battanıye var
ablama diktirmiştin kenarını gupurle susletmıstım çok guzel olmustu
kuması evde duruyor bende onu yapacağım kızıma
gecen kıs orduğum örgu battanıye var
hastane çıkışının içinden 1 tane çıkacak
1 fermuarlı kışlık battanıye komsum verecek
1 tane de annem alır 5 tane yeter sanırım
bende dün kendime yeni sütyen almak için iç çamaşırsıya gittim
kızıma yumusacık 2 tane çorap aldım
resmını yuklerım buraya durup durup çorap seviyorum
çünkü elimde başka birşey yok hala

Bu da evimin en güzel yerii şifonyerimin bi çekmecesini boşalttım oğluşumun cicilerini yerleştirdim bakıp bakıp mutlu oluyorum
Eki Görüntüle 1227537
Havvacim insan nasil mutlu oluyor biliyorum, kizimda da acar acar bakardim cekmecelere:))Cinsiyeti ogrendim ya, bende harekete gecicem artik. Kaldirdigim butun erkek bebek kiyafet ve esyalarini yikayip utuleyip sifonyere yerlestirecegim bende insaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…