- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.801
Eksigim meme ucu kremi, bez ve İslak mendil kaldi canim çok sukursağol canım teşekkürler daha güzeli size olsun
evet canım teyzemiz çok becerikli maşallah
eksik kalmadı sanırım canım
halanızı ödünç alabilirmiyim
orda birde yakışıklı bi kuzu var halanızın çocuğumu maşallah çok şeker
canım günlük giydiğin bedeninden 2 beden büyük almalısın bence
ama tabi bu alacağın kiloyada bağlı
az kilo alırsan bu kezde büyükmü gelir iki beden büyük acaba bilemedim
çok sağol canım teşekkürler
Kizlar oz halamiz kiskancindan birşey almiyorSansli bebis boyle bi halasi oldugu icin, zevkli seçimler. .Gule gule giyin annesi..
Evet ben de oyle duymustum bakalim ablam gelmeden dogum yapmak istemiyorum..Haftaya gelmek isterse gelsin kizim bu hafta diil ama teyzemiz de gelsin..
Annem olmadigi icin kendi yakinim da olsun istiyorum nasipse insallah kayinvalidemin yanında. .
ben 1.70 boyundayim 73 kiloyum su anda 16 kg aldim hamilelik boyunca..Beden olarak M aldim gecelik ve pijamada oluyor su anda..
Sagol canim, cok tesekkuler. Large alicam galiba. Bu arada masallah sana, cok hos hamile olmussun:)Cnm Evde olcmek icin bi sey yoktu o yuzden resmimi gonderiim fikir olur belki..
Boyu bana da uzun geldi pijamanin kestiricem..
Tamam canim, dediigin gibi bana l olur. Ben normalde kiloluyum zaten. Arkadaslardan kaliplari buyuk diyenler olmus da ondan kafam karisti. Dedigin gibi bekleyecgim bir kac ay daha:)canım annen ne zaman gelicek yanına bilmiyorum ama bence şimdiden alma dogumuna daha 5 ay var, ben bütün kilolarımı son 5 ayda aldım zaten, 15-16 kilo aldım, şuanda 163 boy 68 kiloyum M beden aldım pijamamı, dogumdan sonra 10 kilo hemen gidiyormuş diye öyle aldım yani eskiden s idim dogumdan sonra m olurum diye düşündüm, bence sende l almalısın, ama yinede 3 ay daha beklemeni tavsiye ederim.
Ben de bunu anlamiyorum niye kiskanir ki insan kardeşinin çocuğu oluyor ne guzel..Kizlar oz halamiz kiskancindan birşey almiyor
Ki 2 kardeşler toplamda Esim. Tek ilk yeğen olmasına rağmen
Bunlari alan halamiz evlatlik büyütülen halamiz ama özden daha özdür kendisi.
Tesekkur ederim cnm kizlarin da dedigi gibi acele etme sen daha vaktin varmis..Kilo alma durumuna gore karar verirsin..Sagol canim, cok tesekkuler. Large alicam galiba. Bu arada masallah sana, cok hos hamile olmussun:)
evet canım hafta sonu kontrolüm var doğum sürecim belli olacak o zaman çünkü bebeğimin suyu biraz azmışCnm sen biraz daha bekleyebilirsin ben su an 38+1im haftaya dogum olur diye tahmin ediyorum..
ben fazla aldim cikolatayi akraba ve arkadas cevrem genis olduğu icin hosgeldin bebek yazan 55 tl idi yanlis hatirlamiyorsam kilosu 120 adet var icinde..
digeri 80 tl kilosu 58 adet de onda vardi snrm..
çok güzelmişler canım3-6 ay kiyafetler aldim bugun...
orguleri teyzemiz almis..
Eksigim meme ucu kremi, bez ve İslak mendil kaldi canim çok sukur
Kizlar oz halamiz kiskancindan birşey almiyor
Ki 2 kardeşler toplamda Esim. Tek ilk yeğen olmasına rağmen
Bunlari alan halamiz evlatlik büyütülen halamiz ama özden daha özdür kendisi.
Gorumcem genel itibariyle kiskanc birisievet canım hafta sonu kontrolüm var doğum sürecim belli olacak o zaman çünkü bebeğimin suyu biraz azmış
zaman var yani çikolata bayatlar belki
güzelmiş ama seçimlerin beğendim ben canım
çok güzelmişler canım
teyzesinin aldıklarıda çok güzel
meme ucu kremi bende almadım
ne alcaksın canım sen
ıslak mendil yerine ıslak pamuk aldım e bebekten canım bezide canbebe aldım ben
arkadaşım güzel dedi önceden iyi değildi şimdi çok güzel dedi gaza geldim
bakalım olmassa değiştiresi zor değil
bu arada insan kardeşinin bebeğini kıskanırmı ya anlamam bu konuyuda hiç
benim 10 yıl olmadı bebeğim canım kardeşlerimin oldu 2 şer tane hemde buna rağmen 1 günden bir güne kıskanmadım inan
bu miralim neymiş ben duymadım canım eczanedenmi alınıyor odaGorumcem genel itibariyle kiskanc birisi
Herseyimizi kiskanir
Allahtan ayni şehirde yasamiyoruz
Ben bezi molfix islak mendili unibaby alacagim.
Göğüs ucu kremi ise miralim alacagim
Bu mor ambalajli L ile baslayandan alacaktim ama ablama etki etmedi
Benimde yeğenin oldu 2 ay önce doğumda yanindaydim ve sonrasi
Olurum onun için hergun resim video istiyorum
İlk defa o doğduktan sonra gurbetin zorluğunu yasamaya basladim.
Senin beklenen nazli bebekte saglicakla kucagina alirsiniz insallah
Çok güzelmiş canimoğluma yeni cicler geldi teyzeleri
kk da tanıştığım ama çoook iyi dost olduğum oğlumun filiz teyzesinin hediyeleri geldi
çok teşekkür ederim kendisine el emeği kıyafet kesesi yapmış oğluma baksanıza birde lokum şişesi
Eki Görüntüle 1347977
Eki Görüntüle 1347978
Ne kadar guzel cnm KK guzel dostluklara vesile oluyor, ben hamile kalmayi planlandığım dönemde cok fazla giriyordum gebelik topigine ordan face e tasindik, evlenmeden once de evlilik forumundaydim aktif olarak..oğluma yeni cicler geldi teyzeleri
kk da tanıştığım ama çoook iyi dost olduğum oğlumun filiz teyzesinin hediyeleri geldi
çok teşekkür ederim kendisine el emeği kıyafet kesesi yapmış oğluma baksanıza birde lokum şişesi
Eki Görüntüle 1347977
Eki Görüntüle 1347978
ben molfixin yenidoganını bulamadım ya . Aramak için o kadar yol yurudum baska marketlere baktım yok . Hep 3-6 kg var . Bende huggies aldım yuzde yuz pamuklu yenidoganını . İlk oglumdada huggies almiştim çok iyi gelmişti saf ve dogal pamuktan ama iki numarasına geçince yara yapmişti poposunu . Numaradan numarayada fark ediyor . Bunu bi kullanıyım olmassa degiştiririm . Geçen marketin birindede evy baby bez gordum ekonomik boy içinde 80 adet bez varmiş 21 tl ydi .Gorumcem genel itibariyle kiskanc birisi
Herseyimizi kiskanir
Allahtan ayni şehirde yasamiyoruz
Ben bezi molfix islak mendili unibaby alacagim.
Göğüs ucu kremi ise miralim alacagim
Bu mor ambalajli L ile baslayandan alacaktim ama ablama etki etmedi
Benimde yeğenin oldu 2 ay önce doğumda yanindaydim ve sonrasi
Olurum onun için hergun resim video istiyorum
İlk defa o doğduktan sonra gurbetin zorluğunu yasamaya basladim.
Senin beklenen nazli bebekte saglicakla kucagina alirsiniz insallah
canım burda tanırığım çok iyi arkadaşlarım var inan iki tanesi özellikle kardeşim gibi olduÇok güzelmiş canim
Bende burada çok güzel arkadaşlıklar edindim
Benimde KPSS topigim vardi ders caliairken yarenlik ettik birbirimize
Ozelden gorusuyoruz hala
Kesesine bereket arkadasinin
Ne kadar guzel cnm KK guzel dostluklara vesile oluyor, ben hamile kalmayi planlandığım dönemde cok fazla giriyordum gebelik topigine ordan face e tasindik, evlenmeden once de evlilik forumundaydim aktif olarak..
Saglicakla kullanin bebisinle cnm..
canım geçmiş olsunMerhaba bayanlar bu gunku doktor kontrolumuzde nst de sancim cikmadi ama doktor yaptigi cati muayenesinde 1 cm acilma var dedi kanamanda var dedi 1 haftayi gecmez ddogum yaparsin dedi acaba daha onceden dogum yapan arladaslar sizlerin nasil oldu acaba kac gun sonra dogum yaptiniz
canım geçmiş olsun
hadi bakalım az kaldı hayırlısıyla inşallah
sorduklarına cevap veremiycem benimde ilk bebeğim lduğu için ama Allah yardımcın olsun demek istedim
bu arada sana özel msj atmıştım canım cevaplarsan sevinirim
Cnm dogum zamanın epey yaklasmis zaten normalde de 1 haftaya dogum görünüyor snrm o yuzden rahat ol bence..Merhaba bayanlar bu gunku doktor kontrolumuzde nst de sancim cikmadi ama doktor yaptigi cati muayenesinde 1 cm acilma var dedi kanamanda var dedi 1 haftayi gecmez ddogum yaparsin dedi acaba daha onceden dogum yapan arladaslar sizlerin nasil oldu acaba kac gun sonra dogum yaptiniz
Begenmemek mumkun mu annesi hepsi cok cici hele ki dusunceli teyzelerinden gelmisse..kızlar yine cici geldi oğluma
yine kk da tanıştığım sevgili arife göndermiş oğluma bunları
çok teşekkür ediyorum kendisine
beğendinizmi
Eki Görüntüle 1349292
Eki Görüntüle 1349293
Eki Görüntüle 1349294
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?