- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.761
çok guzeller cnm . Ohh masallah buyudukçe giyecegi kıyafetlerde hep alınmış. Bn sadece altı aya kadar giyilebilckleri aldım .Son alisverisler..
Tesekkurler Cnm, bunlar 0-3 ,3-6 ay ben de almadim kalanlari buyusunler insallah o zaman aliriz..çok guzeller cnm . Ohh masallah buyudukçe giyecegi kıyafetlerde hep alınmış. Bn sadece altı aya kadar giyilebilckleri aldım .
aa oylemi cnm resmde buyuk gozukuyolar . Gule gule giydr arkadasım şimdiki bebişler çok sanslilar valla . Anneleri dogmadan dış tırnak herseylerini alıyolar hazır ediyolar . Şu zamnda dogmk varmiş : )Tesekkurler Cnm, bunlar 0-3 ,3-6 ay ben de almadim kalanlari buyusunler insallah o zaman aliriz..
aynen cnm bebisler sansli gerçekten, saglikla gelsinler insallah..aa oylemi cnm resmde buyuk gozukuyolar . Gule gule giydr arkadasım şimdiki bebişler çok sanslilar valla . Anneleri dogmadan dış tırnak herseylerini alıyolar hazır ediyolar . Şu zamnda dogmk varmiş : )
Valla kondol oyle bos bos vitrin de duruyordu bari ise yarasin dedim bence iyivde oldu ben yap derimMasallah cnm hepsi cok güzel. .Agiz tadiyla kullanin insallah..
benim de gondolum vardi evde cok iyi degerlendirmissin acaba ben de mi böyle suslesem..
O tepsi hazirdi canim dugunumden kalma evde duruyordu sepetin askisini cikartip kullandim ben ama herhalde kap gibi biseylede olabilir herhaldebu suslemeler çok guzel olmş cnm ya çk begendim. Bnde magnet için sepeti kendim yapmayı duşunuyorum senin sepetinde bna bi fikir oldu kaydettim eline saglık . Peki bişey sorcm cnm sepetin kutusunu hazırmı aldın yoksa kab gbi bi şeymi ?
hepsi çok güzel canım terliğine ve tacına bayıldım ben resmenEki Görüntüle 1344340 Eki Görüntüle 1344341 Eki Görüntüle 1344346 Eki Görüntüle 1344352 Eki Görüntüle 1344353 Eki Görüntüle 1344356 Eki Görüntüle 1344358 Eki Görüntüle 1344361 iste resimleride bunlar tabi emzirme yastigimizida yaptik
Son alisverisler..
ay kokoş cicilerinizi yerim çok güzellerDevami..
canıım inan aynısı bendede var ve bende onla ikram etcem çikolatalarımıValla kondol oyle bos bos vitrin de duruyordu bari ise yarasin dedim bence iyivde oldu ben yap derim
çok güzel canımYatak odasi icin besigimiz...
ellerine sağlık çok güzellerEki Görüntüle 1344340 Eki Görüntüle 1344341 Eki Görüntüle 1344346 Eki Görüntüle 1344352 Eki Görüntüle 1344353 Eki Görüntüle 1344356 Eki Görüntüle 1344358 Eki Görüntüle 1344361 iste resimleride bunlar tabi emzirme yastigimizida yaptik
Son alisverisler..
oyy çok güzellerDevami..
Cok iyi dusunmussun cnm ben de bu hafta sekerlerimi aliim hazirlarim insallah..Valla kondol oyle bos bos vitrin de duruyordu bari ise yarasin dedim bence iyivde oldu ben yap derim
Magnetler de cok güzel olmus ellerine saglik..
ay kokoş cicilerinizi yerim çok güzeller
tesekkur ederiz teyzeleri..oyy çok güzeller
canım çok iyi almışsın valla iyi Günler'de uyusun bebişinBugun gittim oturma odasinda kullanmak uzere sepet besik aldim nasip olursa yarın teslim edilecekmis..Eki Görüntüle 1339966
Kampanya vardi her sey dahil 300 tl ye aldim 450 den dusmus..
valla benim kızımda emmişti çok şükür sarılık olmadı inşallah mamaya ihtiyacımız olmazBana pek mantıklı gelmedi anne sütü varken mama verince sarılık olmamak. Arkadaşının bebeklerinin sarılık olmayacağı varmış bence. Anne sütü alıp da sarılık olmayan da çok bebek var. Yine de sen bilirsin bebeğine mama verme konusunda.
çok Şirin canım çok güzel olur bencekızlar mart başı gibi sözü olacak görümcemin oğluşuma bunları giydirmeyi planlıyorum nasıl olur,56 cm hepsiEki Görüntüle 1340202
Son alisverisler..
canım çok iyi almışsın valla iyi Günler'de uyusun bebişin
ayy çok cici bunlarrrr sağlıcakla giysin kuzucuğun canım
Çok güzeller güle güle kullansin bebişin inşallah doğum pozisyonunda kalır bundan sonraSon hazirliklar. .
Agiz mendili, yan yatma yastigi..
Dun kontrolum vardi nerdeyse 38.haftada dönmüş yine kizim dogum pozisyonu almis, her kontrolde dogum seklim degisiyo
Sagol cnm bakalim donmezse yine cadi tabiiÇok güzeller güle güle kullansin bebişin inşallah doğum pozisyonunda kalır bundan sonra
Son hazirliklar. .
Agiz mendili, yan yatma yastigi..
Dun kontrolum vardi nerdeyse 38.haftada dönmüş yine kizim dogum pozisyonu almis, her kontrolde dogum seklim degisiyo
Insallah cnm yalniz ben normal dogum istiyodum hep ama gunler yaklastikca mi nedir korkmaya başladım. .çok güzel canım güle güle kullanın
ay bu sefer daha dönmez inşallah da hayırlısıyla normal doğum yaparsın
Ben de normal istiyordum geçen nst ye girdiğim yerde Doğumu bekleyen kadının çığlıklarından beridir çok korkuyorumInsallah cnm yalniz ben normal dogum istiyodum hep ama gunler yaklastikca mi nedir korkmaya başladım. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?