2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Tesekkurler Cnm, bunlar 0-3 ,3-6 ay ben de almadim kalanlari buyusunler insallah o zaman aliriz..
aa oylemi cnm resmde buyuk gozukuyolar . Gule gule giydr arkadasım şimdiki bebişler çok sanslilar valla . Anneleri dogmadan dış tırnak herseylerini alıyolar hazır ediyolar . Şu zamnda dogmk varmiş : )

O tepsi hazirdi canim dugunumden kalma evde duruyordu sepetin askisini cikartip kullandim ben ama herhalde kap gibi biseylede olabilir herhalde

hepsi çok güzel canım terliğine ve tacına bayıldım ben resmen
Son alisverisler..

ay kokoş cicilerinizi yerim çok güzeller
Valla kondol oyle bos bos vitrin de duruyordu bari ise yarasin dedim bence iyivde oldu ben yap derim
canıım inan aynısı bendede var ve bende onla ikram etcem çikolatalarımı
süsleyeceğim bende kısmetse

eline sağlık güzel olmuşlar

Valla kondol oyle bos bos vitrin de duruyordu bari ise yarasin dedim bence iyivde oldu ben yap derim
Cok iyi dusunmussun cnm ben de bu hafta sekerlerimi aliim hazirlarim insallah..
Magnetler de cok güzel olmus ellerine saglik..
ay kokoş cicilerinizi yerim çok güzeller

oyy çok güzeller
tesekkur ederiz teyzeleri..

Bugun gittim oturma odasinda kullanmak uzere sepet besik aldim nasip olursa yarın teslim edilecekmis..Eki Görüntüle 1339966
Kampanya vardi her sey dahil 300 tl ye aldim 450 den dusmus..
canım çok iyi almışsın valla iyi Günler'de uyusun bebişin

valla benim kızımda emmişti çok şükür sarılık olmadı inşallah mamaya ihtiyacımız olmaz

kızlar mart başı gibi sözü olacak görümcemin oğluşuma bunları giydirmeyi planlıyorum nasıl olur,56 cm hepsiEki Görüntüle 1340202
çok Şirin canım çok güzel olur bence

Son hazirliklar. .
Agiz mendili, yan yatma yastigi..
Dun kontrolum vardi nerdeyse 38.haftada dönmüş yine kizim dogum pozisyonu almis, her kontrolde dogum seklim degisiyo

Eklentiler

• Screenshot_2014-12-21-21-14-54-1.webp
    19 KB · Görüntüleme: 147
  • Screenshot_2014-12-21-21-13-56-1.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 130
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…