- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.781
Beni korkutan agri aci degil snrm ama o an oluşabilecek komplikasyonlar urkutuyo beni..Hani basarabilir miyim, yürüyüş, spor vs. Yapmadim doguma hazırlık. .Ben de normal istiyordum geçen nst ye girdiğim yerde Doğumu bekleyen kadının çığlıklarından beridir çok korkuyorum
çook güzelSon hazirliklar. .
Agiz mendili, yan yatma yastigi..
Dun kontrolum vardi nerdeyse 38.haftada dönmüş yine kizim dogum pozisyonu almis, her kontrolde dogum seklim degisiyo
canım her iki doğumunda sıkıntısı var kardeşlerimde yaşadım benInsallah cnm yalniz ben normal dogum istiyodum hep ama gunler yaklastikca mi nedir korkmaya başladım. .
Ben de normal istiyordum geçen nst ye girdiğim yerde Doğumu bekleyen kadının çığlıklarından beridir çok korkuyorum
maşallah çok güzelkızlar bu oğlumun uyku seti
teyzesi dikti oğluma sağolsun el emeği
Eki Görüntüle 1346869
buda oğlumun battaniyesi buda teyzesinin el emeği
Eki Görüntüle 1346870
buda battaniyemizin diğer yüzü
Eki Görüntüle 1346871
Tesekkurler cnm, heyecanli bekleyisler..çook güzel
cnm cok guzeller, teyzemiz de maharetliymis bebis sansli masallah..kızlar bu oğlumun uyku seti
Eki Görüntüle 1346869
Eki Görüntüle 1346870
Eki Görüntüle 1346871
Ben kendi evimdeyken yürüyordum ama annemlere geldiğimden beri çok tembelleştim hergün yürüyemiyorum maalesef ama yürümek kolaylaştırıyor DoğumuBeni korkutan agri aci degil snrm ama o an oluşabilecek komplikasyonlar urkutuyo beni..Hani basarabilir miyim, yürüyüş, spor vs. Yapmadim doguma hazırlık. .
merhaba arkadaslar, ben bu topicte misafir sayilirim. nasipse mayis annesi olucam. ne gibihazirliklar yapiliyor ogrenmek istedim. ben amerika'da yasiyorum ve insallah bir aksilik cikmazsa doguma ennem gelicek. bu lohusa geceliklerinden siparis etmek istiyorum, annem gelirken getirsin diye. ama bedenine karar vermem lazim. benim boyum kisa, 1.55 m'yim ama hamile kaldigimda 70 kiloydum. once verdim sonra aldim, simdi 72 kilo oldum. daha ne kadar alirim bilmiyorum ama cok almamaya dikkat ediyorum. hangi beden almami tavsiye edersiniz?l beden siparis verdim umarim cok buyuk olmaz
kızlar bu oğlumun uyku seti
Eki Görüntüle 1346869
Eki Görüntüle 1346870
Eki Görüntüle 1346871
Eki Görüntüle 1347074
Halamizim aldiklari :)
Uyku tulumu
Emzik
Müzikli dönence
2 tane biberon
Oyun halisi
Ve kiyafetler :)
sağol canım teşekkürler daha güzeli size olsunmaşallah çok güzel
sağlıkla kullanın canım
evet canım teyzemiz çok becerikli maşallahTesekkurler cnm, heyecanli bekleyisler..
cnm cok guzeller, teyzemiz de maharetliymis bebis sansli masallah..
eksik kalmadı sanırım canım
halanızı ödünç alabilirmiyimEki Görüntüle 1347074
Uyku tulumu
Emzik
Müzikli dönence
2 tane biberon
Oyun halisi
canım günlük giydiğin bedeninden 2 beden büyük almalısın bencemerhaba arkadaslar, ben bu topicte misafir sayilirim. nasipse mayis annesi olucam. ne gibihazirliklar yapiliyor ogrenmek istedim. ben amerika'da yasiyorum ve insallah bir aksilik cikmazsa doguma ennem gelicek. bu lohusa geceliklerinden siparis etmek istiyorum, annem gelirken getirsin diye. ama bedenine karar vermem lazim. benim boyum kisa, 1.55 m'yim ama hamile kaldigimda 70 kiloydum. once verdim sonra aldim, simdi 72 kilo oldum. daha ne kadar alirim bilmiyorum ama cok almamaya dikkat ediyorum. hangi beden almami tavsiye edersiniz?
ellerine sağlık teyzesinin çok cici olmuşlar
sağlıcakla kullanın canm :)
ohh ne güzel maşallah valla bizim halamız üni okuyor bi oyuncak almıştı beklemiyorum da bişi daha küçük zaten babaannesi aldı baya bizimde bişi
Sansli bebis boyle bi halasi oldugu icin, zevkli seçimler. .Gule gule giyin annesi..Eki Görüntüle 1347074
Uyku tulumu
Emzik
Müzikli dönence
2 tane biberon
Oyun halisi
Evet ben de oyle duymustum bakalim ablam gelmeden dogum yapmak istemiyorum..Haftaya gelmek isterse gelsin kizim bu hafta diil ama teyzemiz de gelsin..Ben kendi evimdeyken yürüyordum ama annemlere geldiğimden beri çok tembelleştim hergün yürüyemiyorum maalesef ama yürümek kolaylaştırıyor Doğumu
ben 1.70 boyundayim 73 kiloyum su anda 16 kg aldim hamilelik boyunca..Beden olarak M aldim gecelik ve pijamada oluyor su anda..merhaba arkadaslar, ben bu topicte misafir sayilirim. nasipse mayis annesi olucam. ne gibihazirliklar yapiliyor ogrenmek istedim. ben amerika'da yasiyorum ve insallah bir aksilik cikmazsa doguma ennem gelicek. bu lohusa geceliklerinden siparis etmek istiyorum, annem gelirken getirsin diye. ama bedenine karar vermem lazim. benim boyum kisa, 1.55 m'yim ama hamile kaldigimda 70 kiloydum. once verdim sonra aldim, simdi 72 kilo oldum. daha ne kadar alirim bilmiyorum ama cok almamaya dikkat ediyorum. hangi beden almami tavsiye edersiniz?
Canim ya ayip olmazsa kalca ve gogus olcunu yazabilir misin? Ben kiloluyum da large alayim diye dusunuyorum ama bir de cok buyuk olur mu diye korkuyorum. Boyu kesin uzun gelir, onun bir caresine bakarim artik:)Sansli bebis boyle bi halasi oldugu icin, zevkli seçimler. .Gule gule giyin annesi..
Evet ben de oyle duymustum bakalim ablam gelmeden dogum yapmak istemiyorum..Haftaya gelmek isterse gelsin kizim bu hafta diil ama teyzemiz de gelsin..
Annem olmadigi icin kendi yakinim da olsun istiyorum nasipse insallah kayinvalidemin yanında. .
ben 1.70 boyundayim 73 kiloyum su anda 16 kg aldim hamilelik boyunca..Beden olarak M aldim gecelik ve pijamada oluyor su anda..
Canım benim 165 85 l aldım gayet iyi oldu ben hamileliğimin son 2 Ayında çok kilo aldım şimdi sen ne kadar alırsın bilemiyorum o Yüzden de bişey diyemiyorum şu anmerhaba arkadaslar, ben bu topicte misafir sayilirim. nasipse mayis annesi olucam. ne gibihazirliklar yapiliyor ogrenmek istedim. ben amerika'da yasiyorum ve insallah bir aksilik cikmazsa doguma ennem gelicek. bu lohusa geceliklerinden siparis etmek istiyorum, annem gelirken getirsin diye. ama bedenine karar vermem lazim. benim boyum kisa, 1.55 m'yim ama hamile kaldigimda 70 kiloydum. once verdim sonra aldim, simdi 72 kilo oldum. daha ne kadar alirim bilmiyorum ama cok almamaya dikkat ediyorum. hangi beden almami tavsiye edersiniz?
Cnm Evde olcmek icin bi sey yoktu o yuzden resmimi gonderiim fikir olur belki..Canim ya ayip olmazsa kalca ve gogus olcunu yazabilir misin? Ben kiloluyum da large alayim diye dusunuyorum ama bir de cok buyuk olur mu diye korkuyorum. Boyu kesin uzun gelir, onun bir caresine bakarim artik:)
canım annen ne zaman gelicek yanına bilmiyorum ama bence şimdiden alma dogumuna daha 5 ay var, ben bütün kilolarımı son 5 ayda aldım zaten, 15-16 kilo aldım, şuanda 163 boy 68 kiloyum M beden aldım pijamamı, dogumdan sonra 10 kilo hemen gidiyormuş diye öyle aldım yani eskiden s idim dogumdan sonra m olurum diye düşündüm, bence sende l almalısın, ama yinede 3 ay daha beklemeni tavsiye ederim.Canim ya ayip olmazsa kalca ve gogus olcunu yazabilir misin? Ben kiloluyum da large alayim diye dusunuyorum ama bir de cok buyuk olur mu diye korkuyorum. Boyu kesin uzun gelir, onun bir caresine bakarim artik:)
Eve geldim epey yoruldum bu gidisle gezerken dogum yapicam..
cikolatami aldim bugun..
Iki cesit aldim birisi daha uygun oldugu icin..
Cnm sen biraz daha bekleyebilirsin ben su an 38+1im haftaya dogum olur diye tahmin ediyorum..canım ikiside çok güzel yiynlere afiyet olsun
sen hangini kaça aldın canım
bende sipariş vercemde aslında biraz erken diye vermedim ama senin çok az kalmış maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?