2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

ilk oğlumda dediğiniz gibi olmuştu nst de sancı çıkmadı doktor 2 cm açılma ve kanama var dedi. ertesi gün doğum oldu. hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın

canım buraya yazmışsın yeni gördüm ne durumdasın şimdi?

Dogum yaklasmasina ragmen ben hala alışveriş yapiyorum gezerken dogum yapicam bu gidisle..
Bu arada sezeryan gunumuz belli oldu kizim erken gelmezse 6 ocak
Daha once kirli torbasi almistim hatta buraya resmini de eklemistim ama magaza yollamadi ellerinde bittigi için o yuzden baska bi sey almak durumunda kaldim..

olsun buda çok güzel ben beğendim canım

çok güzeller güle güle giyinsin minik kızın inşallah

Çok güzel canım bayıldım

Olsun bunlar çok güzelmiş :)

olsun buda çok güzel ben beğendim canım

çok güzeller güle güle giyinsin minik kızın inşallah

Cok sagolun kızlar daha iyileri ve cicileri sizlerin olsun...

Çok güzeller ben de bulutlu olan şeylere bayılıyorum nerden aldın bunu öğrenebilir miyim
cnm snrm bulutlu diil kuzulu bi takım minik ayaklar var gibi uzerinde ama ben de bulutlu sanmıştım..
Mothercare'den almistım 25 tl kuponum vardı onu kullanarak aldım..

Aaaa evet ayaklar varmış şimdi farkettim kuzucuğun Kuzulu kuzulu mis kokulu giysin inşallah)

canım buraya yazmışsın yeni gördüm ne durumdasın şimdi?
Valla canim cumartesi gittim aciklikta ayniydi sancida yoktu artik sali gidicem bakalim doktor cocugun kilosuna ve acikliga gore suni sanci falan denicek sancima gore yada artik sezeryan yani ins allahin izniyle sali gunu evladimi kucagima alicam ins darisi hepimizin basina saglikla sihatle ins

oyyy maşallah pek bi az kalmış heyecan dorukta
Allahım yardımcın olsun hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
sabah kalk hayırlısıyla güzelce duanı et canım ya
bende ederim sana ne şekil olursa olsun en önemlisi sağlıkla hayırla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…