- 12 Mayıs 2014
- 1.039
- 691
- 158
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.821
çok sağol canım cidden arkadaşlarım çok düşünceliler sağolsunlarBegenmemek mumkun mu annesi hepsi cok cici hele ki dusunceli teyzelerinden gelmisse..
saglikla giyin cnm..
Cooookk guxel masallah. Bayildim.
ayy çok güelmişşş
Evet canm bende cok begendım.. Malıda cok guzel, yumusacık..ayy çok güelmişşş
çok sağol canım cidden arkadaşlarım çok düşünceliler sağolsunlar
çok güzelmiş bayıldım canım
Cooookk guxel masallah. Bayildim.
Gule gule kullanin ins..
ayy çok güelmişşş
ilk oğlumda dediğiniz gibi olmuştu nst de sancı çıkmadı doktor 2 cm açılma ve kanama var dedi. ertesi gün doğum oldu. hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsınMerhaba bayanlar bu gunku doktor kontrolumuzde nst de sancim cikmadi ama doktor yaptigi cati muayenesinde 1 cm acilma var dedi kanamanda var dedi 1 haftayi gecmez ddogum yaparsin dedi acaba daha onceden dogum yapan arladaslar sizlerin nasil oldu acaba kac gun sonra dogum yaptiniz
canım buraya yazmışsın yeni gördüm ne durumdasın şimdi?Merhaba bayanlar bu gunku doktor kontrolumuzde nst de sancim cikmadi ama doktor yaptigi cati muayenesinde 1 cm acilma var dedi kanamanda var dedi 1 haftayi gecmez ddogum yaparsin dedi acaba daha onceden dogum yapan arladaslar sizlerin nasil oldu acaba kac gun sonra dogum yaptiniz
cok sevimli cnm gule gule giyin..
Çok güzeller ben de bulutlu olan şeylere bayılıyorum nerden aldın bunu öğrenebilir miyim
olsun buda çok güzel ben beğendim canımEki Görüntüle 1351985 Dogum yaklasmasina ragmen ben hala alışveriş yapiyorum gezerken dogum yapicam bu gidisle..
Bu arada sezeryan gunumuz belli oldu kizim erken gelmezse 6 ocak
Daha once kirli torbasi almistim hatta buraya resmini de eklemistim ama magaza yollamadi ellerinde bittigi için o yuzden baska bi sey almak durumunda kaldim..
Çok güzel canım bayıldım
Olsun bunlar çok güzelmiş :)
olsun buda çok güzel ben beğendim canım
çok güzeller güle güle giyinsin minik kızın inşallah
cnm snrm bulutlu diil kuzulu bi takım minik ayaklar var gibi uzerinde ama ben de bulutlu sanmıştım..Çok güzeller ben de bulutlu olan şeylere bayılıyorum nerden aldın bunu öğrenebilir miyim
Aaaa evet ayaklar varmış şimdi farkettim kuzucuğun Kuzulu kuzulu mis kokulu giysin inşallahCok sagolun kızlar daha iyileri ve cicileri sizlerin olsun...
cnm snrm bulutlu diil kuzulu bi takım minik ayaklar var gibi uzerinde ama ben de bulutlu sanmıştım..
Mothercare'den almistım 25 tl kuponum vardı onu kullanarak aldım..
oooo çok güzelmiş hemde 2 takım sayılır tulumuyla beraber
Valla canim cumartesi gittim aciklikta ayniydi sancida yoktu artik sali gidicem bakalim doktor cocugun kilosuna ve acikliga gore suni sanci falan denicek sancima gore yada artik sezeryan yani ins allahin izniyle sali gunu evladimi kucagima alicam ins darisi hepimizin basina saglikla sihatle inscanım buraya yazmışsın yeni gördüm ne durumdasın şimdi?
oyyy maşallah pek bi az kalmış heyecan doruktaValla canim cumartesi gittim aciklikta ayniydi sancida yoktu artik sali gidicem bakalim doktor cocugun kilosuna ve acikliga gore suni sanci falan denicek sancima gore yada artik sezeryan yani ins allahin izniyle sali gunu evladimi kucagima alicam ins darisi hepimizin basina saglikla sihatle ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?