- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.861
çook teşekkür ederiz teyzemiz tamamı oğlumun teyzesinin hediyesi sağolsunÇok güzelmiş annesi güle güle kullanın
maşallah ne güzel hayırlısıyla gelsin bebişlerteyzelerimiz oğluşumun beşiği hazır
artık kendsini bekliyoruz
Eki Görüntüle 1356570
Eki Görüntüle 1356571
çok güzel canım güle güe kullanın
Çok güzeller kuşlu olan önlüğe bayildim
çok guzeller
çok güzel görünüyor canım iyi fikir :)
Ay hadi insallah bi bebis kaldi eksik cnm, cok guzel olmus annesi besiginiz cibinliginizle beraber..teyzelerimiz oğluşumun beşiği hazır
artık kendsini bekliyoruz
Eki Görüntüle 1356570
Eki Görüntüle 1356571
Eki Görüntüle 1357472 kapi susumuz
ikisi de cok şık cnm masallah..Taki yastigimiz
Eki Görüntüle 1357507
sağol canım teşekkürlermaşallah ne güzel hayırlısıyla gelsin bebişler
Eki Görüntüle 1357472 kapi susumuz
çok güzeellerrTaki yastigimiz
Eki Görüntüle 1357507
Ay hadi insallah bi bebis kaldi eksik cnm, cok guzel olmus annesi besiginiz cibinliginizle beraber..
ikisi de cok şık cnm masallah..
Rabbim agrısız sızısız bebegını kucagına almayı nasıp etsin insallah canm.. Saglıklı sıhhatlı evınıze donun ınsallah.. Bende öncesınde bı aksılık olmazsa carsamba gunu bebegımı alcam kucagma bakalımm... Hayırlısı Allahtan...Kızlar ben nasipse 2 ocak cuma günü sezeryana giriyorum.Mevlit kandili ve de cuma gunu oldugu icin hayırlı bi gunde kızımı kucagima almak nasip olur insallah..
sevgiler...
Amin cnm insallah..Seninle dogum Günlerimiz hemen hemen ayniymis benim de normalde 6 ocakti ama dunku kontrolde one cekti dr.Rabbim agrısız sızısız bebegını kucagına almayı nasıp etsin insallah canm.. Saglıklı sıhhatlı evınıze donun ınsallah.. Bende öncesınde bı aksılık olmazsa carsamba gunu bebegımı alcam kucagma bakalımm... Hayırlısı Allahtan...
canım hadi şimdiden geçmiş olsunKızlar ben nasipse 2 ocak cuma günü sezeryana giriyorum.Mevlit kandili ve de cuma gunu oldugu icin hayırlı bi gunde kızımı kucagima almak nasip olur insallah..
sevgiler...
Rabbim agrısız sızısız bebegını kucagına almayı nasıp etsin insallah canm.. Saglıklı sıhhatlı evınıze donun ınsallah.. Bende öncesınde bı aksılık olmazsa carsamba gunu bebegımı alcam kucagma bakalımm... Hayırlısı Allahtan...
Dogum oncesi kapi susumuzu gelip takti arkadaslarim susleme onlara ait kecesi ablamdan oldu..
Aynen oyle canm.. Hepimiz insallah., hayrlısı ve saglıgıyla kucaklarız bebişlerimizi..canım hadi şimdiden geçmiş olsun
dediğin gibi mübarek bir gün
benimde doğum şeklim ve zamanım yarın belli olacak nasipse
sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah
canım seninde çok az kalmış
muhtemelen bende sezeryan olursam yakın günlerde olurum
hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah
çok gzel olmuş canım
Cook tatlı olmuss canm yaa.. O en soldaki ne acaba cozemedımOdamiz kuruluyor. Besigimiz kaldi :)
çok güzelmiş canım odanızOdamiz kuruluyor. Besigimiz kaldi :)
Artık mesajlar azaldı son günlere girdik son hazırlıklar son rötuşlar yapılıyo herkes yoğun heralde
Oyuncak sandigi canim.Cook tatlı olmuss canm yaa.. O en soldaki ne acaba cozemedım
Teaekkkur ederim canimçok güzelmiş canım odanız
güzel günlerde kullanın
artık hazırlıklar biti sanırım dediğin gibi canım
Canim benim allah kolaylik versinkızlar ben kısmetse pazartesi günü saat 11.30 da sezeryanla doğum yapacağım
darısı şimdiden hepinizin başına inşallah
Oyuncak sandigi canim.
Teaekkkur ederim canim
Canim benim allah kolaylik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?