2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

maşallah ne güzel hayırlısıyla gelsin bebişler
sağol canım teşekkürler

çok güzeellerr
Ay hadi insallah bi bebis kaldi eksik cnm, cok guzel olmus annesi besiginiz cibinliginizle beraber..

ikisi de cok şık cnm masallah..

çok sağol canım hayırlısı ile bebişi bekliyoruz artık

Kızlar ben nasipse 2 ocak cuma günü sezeryana giriyorum.Mevlit kandili ve de cuma gunu oldugu icin hayırlı bi gunde kızımı kucagima almak nasip olur insallah..
sevgiler...
Rabbim agrısız sızısız bebegını kucagına almayı nasıp etsin insallah canm.. Saglıklı sıhhatlı evınıze donun ınsallah.. Bende öncesınde bı aksılık olmazsa carsamba gunu bebegımı alcam kucagma bakalımm... Hayırlısı Allahtan...

Amin cnm insallah..Seninle dogum Günlerimiz hemen hemen ayniymis benim de normalde 6 ocakti ama dunku kontrolde one cekti dr.
saglikla gelsin insallah bebisler, hayirli dogumlar cnm..

Kızlar ben nasipse 2 ocak cuma günü sezeryana giriyorum.Mevlit kandili ve de cuma gunu oldugu icin hayırlı bi gunde kızımı kucagima almak nasip olur insallah..
sevgiler...
canım hadi şimdiden geçmiş olsun
dediğin gibi mübarek bir gün
benimde doğum şeklim ve zamanım yarın belli olacak nasipse
sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah

canım seninde çok az kalmış
muhtemelen bende sezeryan olursam yakın günlerde olurum
hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah

Dogum oncesi kapi susumuzu gelip takti arkadaslarim susleme onlara ait kecesi ablamdan oldu..

çok gzel olmuş canım

Aynen oyle canm.. Hepimiz insallah., hayrlısı ve saglıgıyla kucaklarız bebişlerimizi..

Cook tatlı olmuss canm yaa.. O en soldaki ne acaba cozemedım
Oyuncak sandigi canim.

çok güzelmiş canım odanız
güzel günlerde kullanın

artık hazırlıklar biti sanırım dediğin gibi canım
Teaekkkur ederim canim

kızlar ben kısmetse pazartesi günü saat 11.30 da sezeryanla doğum yapacağım
darısı şimdiden hepinizin başına inşallah
Canim benim allah kolaylik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…