- 10 Nisan 2011
- 2.138
- 1.879
- 248
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
kızlarr çok güzel şeyler almışsınız sağlıkla kullanmak nasip olsun biz hiçbir şey almadık alınca eklerim
Keşke giyebilseydi canım..... Maalesef bu güzel kıyafetin sahibi bizi terk etti.tşk ederim.
Herkes de aynı telaş heyecan var benim de çok hayallerım yapmak istediklerim var Allah utandırmasın :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu hamileliğimde aldığım ilk ve son şey de bu kitap.. Rabbim sağlıkla huzurla doldurmayı nasip etsin inş...
Eki Görüntüle 1183266
Maşallah sağlıkla giyer inş :)
Ayy hepsi çok güzellik ben de 6-7 ay olana kadar dayanmaya çalışıcam hepsini toptan alırsak hem ucuz olur diye düşünüyorum. Ama dayanamayıp bi kaç kıyafet alabilirim çok tatlı şeyler var hele kızlar için aman allahım dayanılacak gibi değillEki Görüntüle 1183151 Eki Görüntüle 1183155
Eki Görüntüle 1183158 Eki Görüntüle 1183159
Eki Görüntüle 1183211
Eki Görüntüle 1183160 Eki Görüntüle 1183161
Eki Görüntüle 1183192 Eki Görüntüle 1183194
Eki Görüntüle 1183195 Eki Görüntüle 1183196
Eki Görüntüle 1183197 Eki Görüntüle 1183198
Eki Görüntüle 1183199 Eki Görüntüle 1183200
Bu penguen tulumun yünlerini aldım teyzemin kızına ördüreceğim inşallah, böyle bir şeyi beceremem haliyle
Eki Görüntüle 1183203
Bunu da annemle babam Medine'den almışlar. En küçüğü buymuş
Eki Görüntüle 1183210
Eki Görüntüle 1183301 Eki Görüntüle 1183302
bu bizim ilk eşyamız :) kendimizce en büyüklerden birinden başladık. casual travel sistem cadillac araba. fiyatı ekonomik. kullanışı güzel. port bebe olma özelliği var :)
Bunu nerdn ne kadara aldin cnm?
Eki Görüntüle 1183151 Eki Görüntüle 1183155
Eki Görüntüle 1183158 Eki Görüntüle 1183159
Eki Görüntüle 1183211
Eki Görüntüle 1183160 Eki Görüntüle 1183161
Eki Görüntüle 1183192 Eki Görüntüle 1183194
Eki Görüntüle 1183195 Eki Görüntüle 1183196
Eki Görüntüle 1183197 Eki Görüntüle 1183198
Eki Görüntüle 1183199 Eki Görüntüle 1183200
Bu penguen tulumun yünlerini aldım teyzemin kızına ördüreceğim inşallah, böyle bir şeyi beceremem haliyle
Eki Görüntüle 1183203
Bunu da annemle babam Medine'den almışlar. En küçüğü buymuş
Eki Görüntüle 1183210
Kargo dahil 40 tl.ye aldım canım ama arkadaşlar 30'a da bulmuşlar nette. Sen de araştır istersen. Ben araştırmadan almıştım.
Kitabın adıyla açılan kendi sitesinden aldım muhtesemilkyil nokta com dan... Hemen ertesi gün elime ulaştı çok da memnun kaldım..
Kızlar hepiniz yawas yawas. Bebeklerimize birseyler almaya basladık ... Ama aldıgımız şeylerin bazılarını kullananmıcaz... Birsey alırken kısın ve yazın hamgisini kacıncı ayda giyecek bunları düşünmek lazım.. Özellikle ilk bebegi olacak arkadaslarımız için paylasmak istedim.
Zıbın cok kullanıyoruz.. Yeni dogdugu zaman atlet kıloy yerine bol bol Zıbın almalıyız.. Ama bu zıbınlar yarım kollu veya uzun kollu olmazsa daha kullanıslı oluyo.. Kolu kısa olanların üstüne bişi gıydırcez mecbur kısın dogcak mesela ıstune gıydırınce cok biçimsiz duruyo ben düzeni cok sewerim belkide ondan öle düşünüyorum... Uzun kolluyada gerek yok onun yerine bol bol badi alıp gıydırebiliriz.. Rahat rahat . En iyisi kolsuz zıbınlar yani...
Tulum alırken mesela 2 aylık sa 3 aydan baslayanı alalım.. Ayak tarafı falan patıklı oldugundan cocuk esnediginde falan rahat etsin
Alt üst ayrı ayrı alıpruz ya pantolan yada pıjamalarını ptıksız alalım daha kullanıslı oluyo yanı aykaları kapalı olanların yerıne normal acık alalım biz corap giydirirz..
Aldıgımız battanıyeler fazla simli pullu boncuklu bişi olmas sade ve kalıtelı olrsa daha iyi olur...
Önceden bebek bezi falan almayın stok olsun diye.. Her bez her cocuga yaramıyor
Aklıma geldikce söylerim. Ama mesela tulum alıcaz kıslık yada baharlık o zaman bizimkiler 4 5 aylık oluyo 6 aylıktan baslaması lazım...
Kızlar dogumdan sonra ilk 1 ay sürekli hastaneye gitmek zorunda olabılırız... Bunun için en gusel olan ana kıcagı dedıgımız yada elde tasınan pusetler bebegınızı koruyacaktır.. Topuktan kan alma işte 15. Gün kontrole gitcez falan sarılık tahlılı in tekrar o yüzden bence her bebekte olmas gerekıyo
Ben kızımda almadım ama cocuk kıcakta perişan oldu yazın hemde ... O yüsden bunda alıcam nasipse akıllandım .:)
Bol bol corap...kımı kücük bebişe kılotlu corap giydiriyo. ..bence 6. Yada 7. Ayda pamuk esneme payı cok olan bi kılotlu corap kullanırım eger oda hava soguk olursa bence kısın dogum yapcaz diye kılotlu corap giydirip ccugu bogmayın..
Sizin merak ettiginiz bişi olursa sorun bacılarım
İlk defa sende gördüm cnm haberim yoktu hc böyle biseyn varligindan:)
Ama icerigi hakkinda pek bisey anlamadım nasil bisey günlük tutar gibi biseyler yazabilcegimiz dizaynda mi?
Çoook güzel hepsi çook
Allah hayırlı sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin.
Muhteşem ilk yıl kitabı hastayım sana
cok kullanisli ve guzel bi araba almissin canim eminim memnun kalirsin ben kullandimbu arabadan iyi gunlerde kullan sende hayirli olsun
Canım çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla bu yavrunu kucağına almayı nasip etsin inş
Bizde de bebek doğmadan çok eşya alınmaz ben bunları görünce dayanamadım 6h aldım başka bişi almadım 6 aylıkken başlarız kısmetse alış verişe :)
Eki Görüntüle 1183301 Eki Görüntüle 1183302
bu bizim ilk eşyamız :) kendimizce en büyüklerden birinden başladık. casual travel sistem cadillac araba. fiyatı ekonomik. kullanışı güzel. port bebe olma özelliği var :)
Çok sağlam görünüyor. Ben pek anlamıyorum bu bebek arabalarından şimdi bunda üstemi puset olarak kullanılıyor mu yoksa bu sadece araba mı. Geçen birinde gördüm üstü sadece puset gibiydi arabanın üstüne koymuşlar gibiydi ama üstü sadece pusetti kaldırınca sanki sadece tekerleri kalacak gibiydi. Hiç anlamıyorum ben bu araba işinden napcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?