2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

kızlarr çok güzel şeyler almışsınız sağlıkla kullanmak nasip olsun biz hiçbir şey almadık alınca eklerim

Cnm bende 2 patik aldım 6. Ayda alırım inş tabii dayanabilirsem o zmn kadar :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Keşke giyebilseydi canım..... Maalesef bu güzel kıyafetin sahibi bizi terk etti. tşk ederim.

Çok üzüldüm canım Rabbim sabır versin inş umarım en kısa sürede içinde bir melek hissedersin ve sağlıkla kucağına alırsın inş

Ayy hepsi çok güzellik ben de 6-7 ay olana kadar dayanmaya çalışıcam hepsini toptan alırsak hem ucuz olur diye düşünüyorum. Ama dayanamayıp bi kaç kıyafet alabilirim çok tatlı şeyler var hele kızlar için aman allahım dayanılacak gibi değill

hepsi cok guzel bu cicilerin ya ben daha bi tanecik kislik beyaz tulum aldim cinsiyeti belli olsun alicam yavas yavas kiskandim sizin cicileri

Bunu nerdn ne kadara aldin cnm?

Kargo dahil 40 tl.ye aldım canım ama arkadaşlar 30'a da bulmuşlar nette. Sen de araştır istersen. Ben araştırmadan almıştım.

Kitabın adıyla açılan kendi sitesinden aldım muhtesemilkyil nokta com dan... Hemen ertesi gün elime ulaştı çok da memnun kaldım..

İlk defa sende gördüm cnm haberim yoktu hc böyle biseyn varligindan:)
Ama icerigi hakkinda pek bisey anlamadım nasil bisey günlük tutar gibi biseyler yazabilcegimiz dizaynda mi ?

Kızlar hepiniz yawas yawas. Bebeklerimize birseyler almaya basladık ... Ama aldıgımız şeylerin bazılarını kullananmıcaz... Birsey alırken kısın ve yazın hamgisini kacıncı ayda giyecek bunları düşünmek lazım.. Özellikle ilk bebegi olacak arkadaslarımız için paylasmak istedim.
Zıbın cok kullanıyoruz.. Yeni dogdugu zaman atlet kıloy yerine bol bol Zıbın almalıyız.. Ama bu zıbınlar yarım kollu veya uzun kollu olmazsa daha kullanıslı oluyo.. Kolu kısa olanların üstüne bişi gıydırcez mecbur kısın dogcak mesela ıstune gıydırınce cok biçimsiz duruyo ben düzeni cok sewerim belkide ondan öle düşünüyorum... Uzun kolluyada gerek yok onun yerine bol bol badi alıp gıydırebiliriz.. Rahat rahat . En iyisi kolsuz zıbınlar yani...

Tulum alırken mesela 2 aylık sa 3 aydan baslayanı alalım.. Ayak tarafı falan patıklı oldugundan cocuk esnediginde falan rahat etsin

Alt üst ayrı ayrı alıpruz ya pantolan yada pıjamalarını ptıksız alalım daha kullanıslı oluyo yanı aykaları kapalı olanların yerıne normal acık alalım biz corap giydirirz..

Aldıgımız battanıyeler fazla simli pullu boncuklu bişi olmas sade ve kalıtelı olrsa daha iyi olur...

Önceden bebek bezi falan almayın stok olsun diye.. Her bez her cocuga yaramıyor

Aklıma geldikce söylerim. Ama mesela tulum alıcaz kıslık yada baharlık o zaman bizimkiler 4 5 aylık oluyo 6 aylıktan baslaması lazım...

Kızlar dogumdan sonra ilk 1 ay sürekli hastaneye gitmek zorunda olabılırız... Bunun için en gusel olan ana kıcagı dedıgımız yada elde tasınan pusetler bebegınızı koruyacaktır.. Topuktan kan alma işte 15. Gün kontrole gitcez falan sarılık tahlılı in tekrar o yüzden bence her bebekte olmas gerekıyo
Ben kızımda almadım ama cocuk kıcakta perişan oldu yazın hemde ... O yüsden bunda alıcam nasipse akıllandım .:)

Bol bol corap...kımı kücük bebişe kılotlu corap giydiriyo. ..bence 6. Yada 7. Ayda pamuk esneme payı cok olan bi kılotlu corap kullanırım eger oda hava soguk olursa bence kısın dogum yapcaz diye kılotlu corap giydirip ccugu bogmayın..

Sizin merak ettiginiz bişi olursa sorun bacılarım

Teşekkür ederim canım baya bi bilgi paylaimışsın :)

İlk defa sende gördüm cnm haberim yoktu hc böyle biseyn varligindan:)
Ama icerigi hakkinda pek bisey anlamadım nasil bisey günlük tutar gibi biseyler yazabilcegimiz dizaynda mi ?

Bebek anı defteri gibi ne zaman doğdu ilk bayramı huyu suyu gibi anket tarzı dolduruluyor. Diğer kitaplarda vaftiz vs gibi bize uymayan şeyler var bu tam bize uyuyor bayıldım. Web sayfasında ayrıntılı gösteriyorlar, sen de bak istersen canım...

Çoook güzel hepsi çook
Allah hayırlı sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin.
Muhteşem ilk yıl kitabı hastayım sana

Ben de seninkilere bayıldım o benekli tutumlar bir harika :)) ve kitabı da tavsiye ederim bence çok güzel:)

Ben de 6-7 ay gibi alışverişe çıkacağım zaten şimdilik heves diye patik çorapla vs geçiştirmek lazım :)

Çok sağlam görünüyor. Ben pek anlamıyorum bu bebek arabalarından şimdi bunda üstemi puset olarak kullanılıyor mu yoksa bu sadece araba mı. Geçen birinde gördüm üstü sadece puset gibiydi arabanın üstüne koymuşlar gibiydi ama üstü sadece pusetti kaldırınca sanki sadece tekerleri kalacak gibiydi. Hiç anlamıyorum ben bu araba işinden napcam bilmiyorum

GİYİM
İÇ ZIBIN
HASTANE ÇIKIŞI
ÇITÇITLI BADY
TULUM
ÇORAP - YÜN PATİK
ÖNLÜK
ŞAPKA - ELDİVEN
YELEK - CEKET
PİJAMA
ASTRONOT - MONT
AĞIZ SİLME MENDİLİ
ALT - ÜST

KOZMETİK
BEBE ŞAMPUANI
BEBE YAĞI
PUDRA
PİŞİK KREMİ
ISLAK MENDİL
BEBEK BEZİ

DİĞER
KÜVET
BEBEK ARABASI
BEBEK ÇANTASI
YATAK
ALT AÇMA MİNDERİ
PİKE - UYKU SETİ
YORGAN
YASTIK
PENYE BATTANİYE
YÜN BATTANİYE
BANYO HAVLUSU
ATEŞ ÖLÇER
SAÇ FIRÇASI
TIRNAK MAKASI
BEBEK TÖRPÜSÜ
EMZİK - BİBERON
BURUN ASPİRATÖRÜ

ANNE İÇİN
SU GEÇİRMEZ YATAK KORUYUCU
EMZİRME SÜDYENİ
EMZİRME ATLETİ
GÖĞÜS KREMİ
GÖĞÜS POMPASI
TERLİK
PİJAMA
PİKE TAKIMI
YELEK - PATİK
KAPALILAR İÇİN YAZMA

kızlar ilk etapta bunları almak yeterli demi

canım bu arabalar travel sistem geçiyor. 3 parçadan oluşuyor.
bir sadece sürülen demir
üstüne araba puseti tek(bu travelin özelliği)
birde normalde 1 yaştan sonra kullanılan oturma bölümü.
birde travellerde araba koltuğu oturulan yere öylece konur. ben onları sevmiyorum. aynı anda bir sürü yük. ben ilk 1 yıl sadece araba puseti şeklini kullanıcam o 1. resim. ikinci resim 1 yaştan sonra kullancağım aparatı.
ben bu arabayı 650 tl ye aldım. bu cinslerin ederi 600 den başlıo. ama ortalama 800-900 arası.
araba önemli. benimki hafif, kullanışlı ve pratik. dönüş kabiliyeti yüksek. tek elle hakimiyet çok fazla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…