2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

çok güzeller güle güle giysin inşallah

paşamın yenii cicileride çok güzelllllll..sağlıklı günlerde kullansınn inş
teşekkürler teyzemiz.napalım gelinim dünya güzeli oğluşumuda süslemem lazım o yüzden
canımm hamilemisin çokk sevindimm oğlun olacakmışşş ayyyy ben yeni öğrendim
hayırlı olsunn sağlıkla kucağına al bebişini
canım çok sağol eksik olma
işte 10 yıl sora mucizem geldi darısı tüm isteyenlere ve sana olsun inşallah
Sağlıkla gülücük ler atarak giysin bebişin hastane çıkışı setini ozellikle çok beğendim battaniye si çok tatlı

çok teşekkür ederim canım eksik olma
o seti netten almıştım kumaşı azcık sert gibi geldi ama yıkayınca yumuşar belki

Kizlar bu kadife tulumlar zibinlar falan var onlar nasil alan var mi hic ya da ilk hamileliginde giydiren nasil sicak olur mu sizce

canim sahsen pamuk kadar saglikli oldugunu dusunmuyorum ama cok heves ettiysen bir iki parca disarda giydirmelik birsey alirsan hem icine pamuk giydirirsin hem hevesini alirsin :) ben de unternetten kumasina pek bakmadan almisim bi tane oyle yapmayi planliyorum

Aynen canım cok hos görünüyorlar bende kararsiz kaldim pamuklularin üstüne olabilir:)

hepside çok güzel canım güle güle giydir bebişine

bence çok güzel olucak farklı olmasıda iyi olmuş bitmiş resimlerinide bekliyoruz :)

İşte oğlumun ilk kıyafeti, açılışı yaptık artık gerisi gelir

Eki Görüntüle 1254866 Eki Görüntüle 1254867

hadi hayırlı olsun gerisi gelir artık :)

pek güzelmiş cicileriniz güle güle kullanın
Çoook Teşekkürler daha da güzelleri bebisinin olsun
sağol canım
Kizlar bu kadife tulumlar zibinlar falan var onlar nasil alan var mi hic ya da ilk hamileliginde giydiren nasil sicak olur mu sizce
canım kadife sağlıklı olmuyor pamuklu tercih et derim

çok güzeller güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…