- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
Eki Görüntüle 1254555 Eki Görüntüle 1254556 Eki Görüntüle 1254557 Eki Görüntüle 1254558 Eki Görüntüle 1254559 Eki Görüntüle 1254560 Eki Görüntüle 1254561 Eki Görüntüle 1254567 Eki Görüntüle 1254568 Eki Görüntüle 1254569 Merhaba kızlar dün açılışı yaptıkbebisimiz için ilk alışverişi yaptık ciciler aldık sizinle de paylaşmak istedim bakalım beğenecek misiniz
Hepsi çok güzel canım, özellikle hastane çıkış setini çook beğendim. Güle güle giydirmek nasip olsun.
teşekkürler teyzemiz.napalım gelinim dünya güzeli oğluşumuda süslemem lazım o yüzdenpaşamın yenii cicileride çok güzelllllll..sağlıklı günlerde kullansınn inş
canım çok sağol eksik olmacanımm hamilemisin çokk sevindimm oğlun olacakmışşş ayyyy ben yeni öğrendim
hayırlı olsunn sağlıkla kucağına al bebişini
Sağlıkla gülücük ler atarak giysin bebişin hastane çıkışı setini ozellikle çok beğendim battaniye si çok tatlı
Teşekkürler daha güzelleri bebisinin olsun insallahçok güzeller güle güle giysin inşallah
Kizlar bu kadife tulumlar zibinlar falan var onlar nasil alan var mi hic ya da ilk hamileliginde giydiren nasil sicak olur mu sizce
İi günlerde kullan canım çok şekerler :)işte oğlumun yeni cicileri teyzeleri
Eki Görüntüle 1255348 Eki Görüntüle 1255349 Eki Görüntüle 1255350 Eki Görüntüle 1255351
Çok tatlı ama bunlr ii günlerde kullanın inşallah :)
Aynen canım cok hos görünüyorlar bende kararsiz kaldim pamuklularin üstüne olabilir:)canim sahsen pamuk kadar saglikli oldugunu dusunmuyorum ama cok heves ettiysen bir iki parca disarda giydirmelik birsey alirsan hem icine pamuk giydirirsin hem hevesini alirsin :) ben de unternetten kumasina pek bakmadan almisim bi tane oyle yapmayi planliyorum
Çok tatlı ama bunlr ii günlerde kullanın inşallah :)
Hepsi çok güzel canım, özellikle hastane çıkış setini çook beğendim. Güle güle giydirmek nasip olsun.
Eki Görüntüle 1254555 Eki Görüntüle 1254556 Eki Görüntüle 1254557 Eki Görüntüle 1254558 Eki Görüntüle 1254559 Eki Görüntüle 1254560 Eki Görüntüle 1254561 Eki Görüntüle 1254567 Eki Görüntüle 1254568 Eki Görüntüle 1254569 Merhaba kızlar dün açılışı yaptıkbebisimiz için ilk alışverişi yaptık ciciler aldık sizinle de paylaşmak istedim bakalım beğenecek misiniz
Selam herkese, Adin'imizin odasına duvar kağıdı aldık sonunda. Bu da cicilere girer mi ki?
Eki Görüntüle 1254726 Eki Görüntüle 1254727
Eki Görüntüle 1254728
Büyük duvarı çizgili, yan duvarları mavi üzeri yıldızlı desen yapıcaz. Diğer büyük duvarda zaten gömme dolap var.
Sizlere fikir vermesi açısından bordürlü halini de ekledim. Ama biz bordür yapmıycaz, zaten beceremeyiz sanırım.
Arayanlar için yazayım ankara ulus rüzgarlı sokaktaki daloğlu mağazasından aldık.
İşte oğlumun ilk kıyafeti, açılışı yaptık artık gerisi gelir
Eki Görüntüle 1254866 Eki Görüntüle 1254867
pek güzelmiş cicileriniz güle güle kullanınişte oğlumun yeni cicileri teyzeleri
Eki Görüntüle 1255348 Eki Görüntüle 1255349 Eki Görüntüle 1255350 Eki Görüntüle 1255351
sağol canımÇoook Teşekkürler daha da güzelleri bebisinin olsun
canım kadife sağlıklı olmuyor pamuklu tercih et derimKizlar bu kadife tulumlar zibinlar falan var onlar nasil alan var mi hic ya da ilk hamileliginde giydiren nasil sicak olur mu sizce
Kızlaaar Pamuku diye bir marka var, internet satışı var. Annenin geceliğiyle bebişin tulumu aynı desen çook tatlı duruyor :)
çok güzelmiş çok tatlı ama çok pahalı değil miKızlaaar Pamuku diye bir marka var, internet satışı var. Annenin geceliğiyle bebişin tulumu aynı desen çook tatlı duruyor :)
Kızlaaar Pamuku diye bir marka var, internet satışı var. Annenin geceliğiyle bebişin tulumu aynı desen çook tatlı duruyor :)
Hepsi çok güzel tulum seven biri olarak tulumlarinin yazıları çok tatlı yaaa hastane çıkışı çok güzel hele rengine bayıldım sağlıkla gülücükle giysin bebişin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?