- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
tabi evde giyer ne olacak, mağazadan bakıp alırsın canım malına garanti olur, giysin tabi ne kalitelisinden:)evet fiytaına göre normal ama ben şöyleee güzelinden iyisinden bi tane baturalpime hastane çıkışı alacağım bunları evde giyse de olur di mi
ayyy çok güzeller güle güle kullanınEki Görüntüle 1254555 Eki Görüntüle 1254556 Eki Görüntüle 1254557 Eki Görüntüle 1254558 Eki Görüntüle 1254559 Eki Görüntüle 1254560 Eki Görüntüle 1254561 Eki Görüntüle 1254567 Eki Görüntüle 1254568 Eki Görüntüle 1254569 Merhaba kızlar dün açılışı yaptıkbebisimiz için ilk alışverişi yaptık ciciler aldık sizinle de paylaşmak istedim bakalım beğenecek misiniz
tabi girer çok güzel canımSelam herkese, Adin'imizin odasına duvar kağıdı aldık sonunda. Bu da cicilere girer mi ki?
Eki Görüntüle 1254726 Eki Görüntüle 1254727
Eki Görüntüle 1254728
Büyük duvarı çizgili, yan duvarları mavi üzeri yıldızlı desen yapıcaz. Diğer büyük duvarda zaten gömme dolap var.
Sizlere fikir vermesi açısından bordürlü halini de ekledim. Ama biz bordür yapmıycaz, zaten beceremeyiz sanırım.
Arayanlar için yazayım ankara ulus rüzgarlı sokaktaki daloğlu mağazasından aldık.
canım gül bahçesi aldım ama gül gibi kokmuyor sabun gibi kokuyordalan roxy'nin hangi çeşidini kullanıyordunuz tecrübeli anneler? sitesine baktım da gül bahçesi, beyaz sabun kokulu ve lavantalı seçenekleri var. sanki en doğalı beyaz sabun kokulu olandır gibi geldi ama yine de danışmak istedim.
bir de unibaby ıslak pamuk mendil var yenidoğan için (pamuk+su diyor). bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?
çok güzeller bayıldım güle güle giyinsinBunlar da bizim ciciler :)
ilkte pek güzelmiş güle güle giyinsin canımİşte oğlumun ilk kıyafeti, açılışı yaptık artık gerisi gelir
Eki Görüntüle 1254866 Eki Görüntüle 1254867
çok güzeller canım bunlarada bayıldım:) güle güle giyinsinkızlaaarrrr ben de bişeyler aldım bebişime ama internetten :)
çok güzeller ayy pek zevkli bizim annelerbunlar da benim kızımın ilk cicileriEki Görüntüle 1255168 Eki Görüntüle 1255169 Eki Görüntüle 1255170
canım ilk bir yıl pamuk kullansan keşke evde zor olmuyor bir yere gidince uni babay iyi olur, tabi sen bilirsin araştır istersenben aldım canım pamuk kullanamam sanırım o yüzden bunu kullanacağım en iyisi uni baby yenidoğan diye duydum bende
bunlar yine anneannemizden suslu kizima :) ailece mi kokosuz ne
Eki Görüntüle 1255171 Eki Görüntüle 1255172 Eki Görüntüle 1255173
tabi evde giyer ne olacak, mağazadan bakıp alırsın canım malına garanti olur, giysin tabi ne kalitelisinden:)
ayyy çok güzeller güle güle kullanın
tabi girer çok güzel canım
canım gül bahçesi aldım ama gül gibi kokmuyor sabun gibi kokuyorfarketmez, uni baby en iyisi canım ama evde pamuk kullanın litfen en azından ilk bir yıl, bende aldım uni baby misafirlik için
çok güzeller bayıldım güle güle giyinsin
ilkte pek güzelmiş güle güle giyinsin canım
çok güzeller canım bunlarada bayıldım:) güle güle giyinsin
çok güzeller ayy pek zevkli bizim anneler
canım ilk bir yıl pamuk kullansan keşke evde zor olmuyor bir yere gidince uni babay iyi olur, tabi sen bilirsin araştır istersen
aile boyu kokoşsunuz pek sevdim cicilerini:)
çok güzel beğenilmezmi hiiç güle güle kullanınBunu bebeğim mağazasından aldık canım. Beğenmene sevindim. :)
çok güzel canım hele patiklerbunlar da benim kızımın ilk cicileriEki Görüntüle 1255168 Eki Görüntüle 1255169 Eki Görüntüle 1255170
çok güzel hepside canım güle güle giysin kuzunkızlaaarrrr ben de bişeyler aldım bebişime ama internetten :)
bence doğmadan kokoş olan ilk kız seninki maşallahbunlar yine anneannemizden suslu kizima :) ailece mi kokosuz ne
Eki Görüntüle 1255171 Eki Görüntüle 1255172 Eki Görüntüle 1255173
işte oğlumun yeni cicileri teyzeleri
Eki Görüntüle 1255348 Eki Görüntüle 1255349 Eki Görüntüle 1255350 Eki Görüntüle 1255351
canımm hamilemisin çokk sevindimm oğlun olacakmışşş ayyyy ben yeni öğrendimişte oğlumun yeni cicileri teyzeleri
Eki Görüntüle 1255348 Eki Görüntüle 1255349 Eki Görüntüle 1255350 Eki Görüntüle 1255351
Tesekkürler bende bayılıyorum tulum şeker şekerçok beğendim be tuluma ben bayılıyorum ya sizinkiler çok güzel
Amin senin bebesine de sağlıklı ömürler daha güzelleri sizin olsunçokk güzeller canım sağlıkla giyinsin meleğin inşallah:)
Çoook Teşekkürler daha da güzelleri bebisinin olsuntabi evde giyer ne olacak, mağazadan bakıp alırsın canım malına garanti olur, giysin tabi ne kalitelisinden:)
canım gül bahçesi aldım ama gül gibi kokmuyor sabun gibi kokuyorfarketmez, uni baby en iyisi canım ama evde pamuk kullanın litfen en azından ilk bir yıl, bende aldım uni baby misafirlik için
canım ilk bir yıl pamuk kullansan keşke evde zor olmuyor bir yere gidince uni babay iyi olur, tabi sen bilirsin araştır istersen
Çok güzelmiş özellikle çizgili duvar kağıdı çok güzel olacaktır odada.Selam herkese, Adin'imizin odasına duvar kağıdı aldık sonunda. Bu da cicilere girer mi ki?
Eki Görüntüle 1254726 Eki Görüntüle 1254727
Eki Görüntüle 1254728
Büyük duvarı çizgili, yan duvarları mavi üzeri yıldızlı desen yapıcaz. Diğer büyük duvarda zaten gömme dolap var.
Sizlere fikir vermesi açısından bordürlü halini de ekledim. Ama biz bordür yapmıycaz, zaten beceremeyiz sanırım.
Arayanlar için yazayım ankara ulus rüzgarlı sokaktaki daloğlu mağazasından aldık.
İnşallah tulumlarinin içinde gülücük attığını hayal ettim yazdığını okuyunca kanz da güzel şeyler vardı kendimi frenledim ama daha çok giderimhayatım cicileriniz çok sevimli maşallah güle güle giysin yavrucağınnnn :) kanz mağazası ben de aradım ama bulamadıııııııımmmmmmmmbi ara babymalla gideceğim inş vardır
tabi evde giyer ne olacak, mağazadan bakıp alırsın canım malına garanti olur, giysin tabi ne kalitelisinden:)
bence doğmadan kokoş olan ilk kız seninki maşallah
Sağlıkla gülücük ler atarak giysin bebişin hastane çıkışı setini ozellikle çok beğendim battaniye si çok tatlıişte oğlumun yeni cicileri teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?