2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Ayyyy her şeylere bayıldımmm
Beğenmediğim hiçbir şey yok
Maşallah sübhanallah hem bebişlere hem cicilerine
Allah iyi günlerde hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin

evet fiytaına göre normal ama ben şöyleee güzelinden iyisinden bi tane baturalpime hastane çıkışı alacağım bunları evde giyse de olur di mi
tabi evde giyer ne olacak, mağazadan bakıp alırsın canım malına garanti olur, giysin tabi ne kalitelisinden:)
ayyy çok güzeller güle güle kullanın
tabi girer çok güzel canım
canım gül bahçesi aldım ama gül gibi kokmuyor sabun gibi kokuyor farketmez, uni baby en iyisi canım ama evde pamuk kullanın litfen en azından ilk bir yıl, bende aldım uni baby misafirlik için
Bunlar da bizim ciciler :)
çok güzeller bayıldım güle güle giyinsin
İşte oğlumun ilk kıyafeti, açılışı yaptık artık gerisi gelir

Eki Görüntüle 1254866 Eki Görüntüle 1254867
ilkte pek güzelmiş güle güle giyinsin canım
kızlaaarrrr ben de bişeyler aldım bebişime ama internetten :)
çok güzeller canım bunlarada bayıldım:) güle güle giyinsin
çok güzeller ayy pek zevkli bizim anneler
ben aldım canım pamuk kullanamam sanırım o yüzden bunu kullanacağım en iyisi uni baby yenidoğan diye duydum bende
canım ilk bir yıl pamuk kullansan keşke evde zor olmuyor bir yere gidince uni babay iyi olur, tabi sen bilirsin araştır istersen

aile boyu kokoşsunuz pek sevdim cicilerini:)

Kaç gündür giyememiştim okulun yoğunluğundan ama aldıklarınız çok güzel bizde aldık bi kaç Parça eklerim ben de yakında

o iş zorcanm yapamam ben

Çoook Teşekkürler daha da güzelleri bebisinin olsun

Çok güzelmiş özellikle çizgili duvar kağıdı çok güzel olacaktır odada.

hayatım cicileriniz çok sevimli maşallah güle güle giysin yavrucağınnnn :) kanz mağazası ben de aradım ama bulamadıııııııımmmmmmmm bi ara babymalla gideceğim inş vardır
İnşallah tulumlarinin içinde gülücük attığını hayal ettim yazdığını okuyunca kanz da güzel şeyler vardı kendimi frenledim ama daha çok giderim ben malatyadayim sende bulursun inşallah güzel dileklerin için teşekkürler

bence doğmadan kokoş olan ilk kız seninki maşallah

:) begenilerinize layik olmaya calisiyoruz teyzeler :) sormayin anneannem bile pek hevesli kiz olcak diye, renk renk oyali agiz mendilleri, igne oyasi mendiller falan yapip duruyor elime gecer gecmez onlari da paylasiciiiim sizlerle optum ki sizi

Kizlar bu kadife tulumlar zibinlar falan var onlar nasil alan var mi hic ya da ilk hamileliginde giydiren nasil sicak olur mu sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…