2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

evet fiytaına göre normal ama ben şöyleee güzelinden iyisinden bi tane baturalpime hastane çıkışı alacağım bunları evde giyse de olur di mi

hayatım cicileriniz çok sevimli maşallah güle güle giysin yavrucağınnnn :) kanz mağazası ben de aradım ama bulamadıııııııımmmmmmmm bi ara babymalla gideceğim inş vardır

Selam herkese, Adin'imizin odasına duvar kağıdı aldık sonunda. Bu da cicilere girer mi ki?

Büyük duvarı çizgili, yan duvarları mavi üzeri yıldızlı desen yapıcaz. Diğer büyük duvarda zaten gömme dolap var.
Sizlere fikir vermesi açısından bordürlü halini de ekledim. Ama biz bordür yapmıycaz, zaten beceremeyiz sanırım.
Arayanlar için yazayım ankara ulus rüzgarlı sokaktaki daloğlu mağazasından aldık.

dalan roxy'nin hangi çeşidini kullanıyordunuz tecrübeli anneler? sitesine baktım da gül bahçesi, beyaz sabun kokulu ve lavantalı seçenekleri var. sanki en doğalı beyaz sabun kokulu olandır gibi geldi ama yine de danışmak istedim.
bir de unibaby ıslak pamuk mendil var yenidoğan için (pamuk+su diyor). bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bunlar da bizim ciciler :)

Eklentiler

• 1411830933278.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 109
  • 1411830918219.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 122
  • 1411830827107.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 127
  • 1411830738966.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 117
  • 1411830718050.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 109
  • 1411830690985.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 115

çok beğendim be tuluma ben bayılıyorum ya sizinkiler çok güzel

dalan roxy hakkinda bisey diyemem ama ama unibaby pamuj mendil mecbur kalinan durumlarda el altinda bulundurulmasi gereken tek secenek :) misafirlikte, arabada, yolda yikayamadigimizda kullanilabilir, ki evde bile kullanan arkadaim cok

çokk güzeller canım sağlıkla giyinsin meleğin inşallah:)

ben aldım canım pamuk kullanamam sanırım o yüzden bunu kullanacağım en iyisi uni baby yenidoğan diye duydum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…