- 11 Eylül 2014
- 122
- 373
- 358
- 32
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
q3canım hepsi çok güzel çok beğendim kıyafetler nerden aldın
Kuru tl seçince İngilizce siteye göre daha uygun fiyatlar çıkıyor aklınızda olsun.çok güzelmiş çok tatlı ama çok pahalı değil mi
Kuru tl seçince fiyatlar daha uygun geliyor aklınız da olsun. Bir de içinde çok ürün var gecelik, sabahlık, bebek tulumu, yastık kılıfı, bebek şapkası. özel bir şey sonuçta. Tam fotoğraflık. Yalnız tulum biraz büyük geldi gözüme.çok güzelmiş çok tatlı ama çok pahalı değil mi
kızlar bebek telsizide çok iş görüyor alanınız var mı benim kızımdan kalma var onu kullanıcam hiç konuşulmamış sanırım aklınızda olsun
alacağız canım kesin alınması gerekiyor bizim ev 2 kat ve ses aşağıdan duyulmuyor eşim kameralı istiyor ama onlarda çok pahalıhangi marka iyi onuda bilnmiyoruz
öyle canım masrafa da değiyor bebişler içinevet o zaman sizin daha teferruatlı bişeye ihtiyacınız var iyi araştırmak lazım herşey masraf yawww ne etcez böyle neyse iyi olsunlarda herşeyin bi çaresi bulunuyor :)
Ben onun için 0-3 aylik 4 set
Birkaç parça da alt üst alacagim sadece canim
Sonra ihtiyaca gore alirim.
Canim bakin setini kaça akdin ?
Citcitli badi çok giyiliyormusben 1 tane 10 lu hastane cıkışı
6 zıbın takımı 5 li
2 pijama takımı
3 altlık
8 uzun kollu cıtcıtlı body
2 kısa kollu cıtcıtlı body
aldım çokmu abartmışım acaba
slm kızlar tlf dan eklemeye calıştım ama olmadı. dün aldıklarım bunlar :)
Eki Görüntüle 1260296
Eki Görüntüle 1260297
Eki Görüntüle 1260298
elbise biraz büyük eşim cok begendi almak istedi :)
Eki Görüntüle 1260299
Bunlar da eş dostun verdikleri cok kullanılmamış yeni sayılabilecek kıyafetler :)
Eki Görüntüle 1260304 Eki Görüntüle 1260305 Eki Görüntüle 1260303 Eki Görüntüle 1260301
Eki Görüntüle 1260300
buda görümcemin verdiği beşik :)
Eki Görüntüle 1260302
güle güle kullanın canım benimBugün limango dan aldiklarim Eki Görüntüle 1260420 Eki Görüntüle 1260421
Maşallah çok güzeller
Maşallah çok güzeller
Ben hic tulum almadim
Kadife kirmizi tulum almak istiyorum kizima bulursam
Halasi almis bir tane ama büyük gibi 6 aylikken felan olur
oy yerim ben bunları.Güzel günlerde giydirmek nasip olsun inşallah.İlk baştaki takımın aynısı bizde var havuzlu handan almıştık..
sağol canım benim ben onu normal bi mağazadan aldım canımoy yerim ben bunları.Güzel günlerde giydirmek nasip olsun inşallah.İlk baştaki takımın aynısı bizde var havuzlu handan almıştık..
Koca havuzlu hana gidip kıyafet olarak iki tane alt üst alan bi benimdir sanırım
Çokkk cicilerrr ...ay bayılıyorum bebek cicilerine bakmaya benimm tatlımaa çok yakışacakkkkk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?