2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Maşallah çok güzeller
Ben hic tulum almadim
Kadife kirmizi tulum almak istiyorum kizima bulursam
Halasi almis bir tane ama büyük gibi 6 aylikken felan olur

Trendyolda Aziz bebede Fulya bir tulum var kırmızıya yakın bir ton görünce siz aklıma geldiniz kadife çok Şirin bişey bizimkisi oğlan olduğu için bize uymuyor belki sizin İstediğiniz gibidir.

Hepsini çooook beğendim bir tanesine bile ben olsam almam demedim hepsini alırdım aldigin mağazalar malatyada olsa kesin alırdım zaten Güle güle giysin bebişin

Kızlartrendyol 50 tl lik alışverişe 25 tl indirim çeki vermiş, mobilde kargo da bedava. Ben bebek ürünlerinden 50 tllik sipariş vereceğim, 25'e gelmiş olacak, haberiniz olsun.
Canim trendyoldan aldinmi.bu hediye ceki acaba belli üyelere mi ozel.yada her kampanyada gecerlimi.ben görmedim de.

Hepsini çooook beğendim bir tanesine bile ben olsam almam demedim hepsini alırdım aldigin mağazalar malatyada olsa kesin alırdım zaten Güle güle giysin bebişin

Çok teşekkürler, beğenmenize çok sevindim, ilk bebek olduğu için çok emin olmadan alıyorum içimi rahatlattınız. Daha güzelleri bebişlerinizin olsun

Canim trendyoldan aldinmi.bu hediye ceki acaba belli üyelere mi ozel.yada her kampanyada gecerlimi.ben görmedim de.
Canım mobil uygulamasını kullanıyorum ben şöyle bir ekran var hesabım bölümünde Buradan bakabilirsin indirim kuponlarına. Acaba benim önceki alışverişime hediye olarak mı verdiler bu kupoNu bilemedim ama çok da alışveriş yapmadın yani bir kere yapmıştım iki hafta önce

Canim aynen dedigin gibi olabilir iki hafta onceki alisverisinden kaynakli olabilir uada hattin turkcell sanirim turkcellede bi kampanya vardi galiba ondanda olabilir..bende baliklama atlicaktim hemen daha onceden uyeligim var ama ilk alisverisim olacakti ama oda olamadi bosa dememisler nerde beles oraya yerles diye

iyi günler de kullanın canım çoook güzeller :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…