- 9 Aralık 2013
- 2.245
- 4.042
- 168
- 35
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
oy yerim ben bunları.Güzel günlerde giydirmek nasip olsun inşallah.İlk baştaki takımın aynısı bizde var havuzlu handan almıştık..
Koca havuzlu hana gidip kıyafet olarak iki tane alt üst alan bi benimdir sanırım
bende kocasına küsenlerdenim. benimki çok çok basit bişi yüzünden ama tüm hevesimi kaçırdığı ve gönlümü almak için en ufak çaba göstermediği için daha da üzülüyorum. ve de konuşmuyorum kendisiyle. ben o istiyo diye özlemiştir diye hamile hamile taa kayseriye gidiyorum bu bel ağrısına rağmen. üstelik bi di gayet mutlu uyanıp etrafa enerji saçıyorum. onun yaptığına bak.. konuşmuyorum da konuşmuyorum. küstüm de küstümm..
ay bu çok tatlıymışşşş
ay bu çok tatlıymışşşş
ben de istiyom yaasaol canım fiyatı da tatlı 10 tl ye aldım pazardan:)
ben de istiyom yaaçok da uygunmuş.
Ama ne yapalım ozaman cinsiyetimiz belli degildi bizim ki biraz nazlidaALKIŞ
amann kıyamam
Güle güle kullansin canim çok tatli
Güle güle kullansin canim çok tatli
çok saol canım :)Güle güle kullansin canim çok tatli
çok ciciymiş bu ama ya
Canım sen joie bebek arabası alacaktın yanılmıyorsam. Ebebekte indirime girmiş inşallah bu modeldir istediğin.bugün eşimi kandırabilirsem gordiona bebek arabasını almaya gidicem kandıramazsam da hayırlısı olsun bayramın 3. veya 4. günü alrıız artıkkk:) kardeşimi sincana götürcem filan sen de gel cart curt derim yerse de gordiona gidip alalım mı filan derim artık daha yazıyorum kafamda senaryoları
slm kızlar tlf dan eklemeye calıştım ama olmadı. dün aldıklarım bunlar :)
Eki Görüntüle 1260296
Eki Görüntüle 1260297
Eki Görüntüle 1260298
elbise biraz büyük eşim cok begendi almak istedi :)
Eki Görüntüle 1260299
Bunlar da eş dostun verdikleri cok kullanılmamış yeni sayılabilecek kıyafetler :)
Eki Görüntüle 1260304 Eki Görüntüle 1260305 Eki Görüntüle 1260303 Eki Görüntüle 1260301
Eki Görüntüle 1260300
buda görümcemin verdiği beşik :)
Eki Görüntüle 1260302
canım biz aldık arefe günü bebek arabamızı evden joie diye çıktık ama prego 2050 nirvana alıp geldik cuma günü resimlerini ekleyeceğimCanım sen joie bebek arabası alacaktın yanılmıyorsam. Ebebekte indirime girmiş inşallah bu modeldir istediğin.
http://mobil.e-bebek.com/indirimler...L_3156-indirim?instock=1&ref=mobilsite_manset
Güle güle kullanın Baturalp'inizle inşallah canım.canım biz aldık arefe günü bebek arabamızı evden joie diye çıktık ama prego 2050 nirvana alıp geldik cuma günü resimlerini ekleyeceğim
çookk teşekkür ederim sezinciğim inşallah güle güle kullanırız :)Güle güle kullanın Baturalp'inizle inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?