2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Eki Görüntüle 1267690 Merhabalar, bizim ciciler inizi paylaşmak istiyorum sizlerle. Cilek ten baby Natura serisinin büyüyen karyolasini aldık.

Arabamız kraft in twist rlx travel sistem modeli. Kullanışlı olur umarım

Eki Görüntüle 1267698 Fisher price dönence ve ev tipi anakucagi. .

Lohusa geceligim Gebe den , sabahlik ile birlikte.terlikler oysho kuzucuklu üzerlerinde iki adet taç var , kırmızı ve krem rengi iki taç lohusa tacim olacak. Bebisimin kıyafetlerini çektim ama bir türlü yukleyemedim

hepsini çok beğendim canım iyi günlerde kullanın
gecelik sabahlık takımını ayrı beğendim lohusa mı o yoksa sorası içinmi

Arabamız kraft in twist rlx travel sistem modeli. Kullanışlı olur umarım

Bu arabayi bende beğenmiştim ama daha yeni bakmaya başladım diye hemen almadık ben internetten bakmıştim biraz bilgi verir misin tekerlekler nasıl sürüsü kolay mı katlanmasi nasıl ağır mi 360 derece dönebilmesi beni cezbediyo kullanışlı olur gibi

evet canım site olabilir marka olabilir
canım ben yaşadığım yerde bir avmde uygun buldum alıcam o yüzden marka site diyemem, lohusa sepetinden alıyor burdaki kızlar genelde, kompedan varsa yaşadığın yerde orda da uygun oluyor, likrali olmasına dikkat et diğerleri bir yıkamada çekiyor yamuluyor

Evet kızlar miniğimin ufak tefek eksiklerinide tamamlamış bulunmaktayım.Hastane çıkışımızıda aldık.İçime sinen doğru bişe bulamadım.Beğendiklerim genelde 5li oluyodu.Bunu dün gördük hem fazla renkli olmaması hoşuma gitti.Fındık kurdumada çok yakışcak
Tekli üstleride ablamlardan aldığıklarımın altları var sadece üstleri yok nerde bilmem onlarla artık kendimce kombin yapcan

hepsini çok beğendim canım iyi günlerde kullanın
gecelik sabahlık takımını ayrı beğendim lohusa mı o yoksa sorası içinmi

teşekkür ederim,lohusa takımı olarak satılıyor. altının tüllü filan oluşu çok cezbetti fotoğraflarda filan çok hoş çıkıyor.daha önce giyenlerin doğum fotoğraflarında görüp aldım aslında :)

merhaba ben ali ekspress den alışveriş yapmak istiyorum. siteye uye oldum . ama urun seçiyorum satın ala basıyorum tık yok.
sorun bende mi bilemedim

bende eltimlerin tavsiyesiyle aldım, sürüşü rahat gibi, gerçekten tekerlekler rahat dönüyor. çok hafif olduğunu söyleyemeyeceğim fakat. eve getirip kurarken eşimle baya zorlandık.sanırım bunda beceriksizliğimizin de etkisi var. yön değiştirme olayı çok rahat, puseti takıp çıkarmana gerek kalmıyor, kolaylıkla çevirebiliyorsun arabanın yönünü. tek kafama takılan okuduğum yorumlardan bel desteği mutlaka alın yazıyor, biraz fazla dik duruyor gibi, arabayı alırken almadım ama ilk fırsatta bir bel desteği alacağım mutlaka.

Merhaba sevgili hamileler oglusuma yeni ciciler aldim sizlere resimliyim dedim birazini internetten ozdeller bebeden aldim kalitesi iyi bence fiyatlarida cok uygun acikcasi birazinida malatyaya gezmeye gitmistik ordan aldim bebek arabasi ve park bebede aldim ama onlar daha gelmedi gelince resimlerim sizlere iste benim bebisimin yeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…