- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.161
çok sağol canım bi bakıcaz artık bizdeaynen cnm çok uygun oldu zaten biz sorduğumuzda da kalmamıştı mağazada kutuda yoktu yani dışarda duranı almak zorunda kaldık çok beğendiğimiz için.yatağıda içinde herşey var inş bulursun
Eki Görüntüle 1267690 Merhabalar, bizim ciciler inizi paylaşmak istiyorum sizlerle. Cilek ten baby Natura serisinin büyüyen karyolasini aldık.
Arabamız kraft in twist rlx travel sistem modeli. Kullanışlı olur umarım
Eki Görüntüle 1267698 Fisher price dönence ve ev tipi anakucagi. .
Lohusa geceligim Gebe den , sabahlik ile birlikte.terlikler oysho kuzucukluüzerlerinde iki adet taç var , kırmızı ve krem rengi iki taç lohusa tacim olacak. Bebisimin kıyafetlerini çektim ama bir türlü yukleyemedim
canım tavsiye derken site ismi mi soruyorsun?kızlar lohusa pijaması geceliği için tavsiyeniz varmı
Arabamız kraft in twist rlx travel sistem modeli. Kullanışlı olur umarım
canım tavsiye derken site ismi mi soruyorsun?
canım ben yaşadığım yerde bir avmde uygun buldum alıcam o yüzden marka site diyemem, lohusa sepetinden alıyor burdaki kızlar genelde, kompedan varsa yaşadığın yerde orda da uygun oluyor, likrali olmasına dikkat et diğerleri bir yıkamada çekiyor yamuluyorevet canım site olabilir marka olabilir
5 ürüne mi bu sınırlama yoksa 5 alışverişe mi? Benim ilk alışverişim olacak ama 5'ten fazla ürün almayı düşünüyorum.
Güzel Günler'de kullanınLohusa geceligim Gebe den , sabahlik ile birlikte.terlikler oysho kuzucukluüzerlerinde iki adet taç var , kırmızı ve krem rengi iki taç lohusa tacim olacak. Bebisimin kıyafetlerini çektim ama bir türlü yukleyemedim
Gingeery guzel gunlerde kulla.n hepsi cok şık
çok güzeller canım güle güle kullanın
hepsini çok beğendim canım iyi günlerde kullanın
gecelik sabahlık takımını ayrı beğendim lohusa mı o yoksa sorası içinmi
merhaba ben ali ekspress den alışveriş yapmak istiyorum. siteye uye oldum . ama urun seçiyorum satın ala basıyorum tık yok.ayyy kızlar tamdaa aklımdakı sıkıntıyı konuşmuşsunuz yahuu,geçen hafta görümcem aliexpresde bbek ürünleri olduğunu,instagramdakilrin ordan alıp 5 kat fazlasına sattığını söyledi,oda bir elb,se sipariş vermiş ama 1 ay sonra gelir diyor,açıkçası 5 dolara müthiş patikler var,kıyafetler çok ucuza,açıkçası kalitesi nasıl bilmiyorum,birde benim kredi kartı limitim çok yuksek başkada kartım yok,bir tehlike yaşadınızmı alışveriş yaparken,şöyle evet aldıklarım geldi süper çıktı diyen biri olsa hemen alıcam,helee ceketler kadın mantoları,deri pardüseler inanlımaz ucuz ve güzeller yaa
Bu arabayi bende beğenmiştim ama daha yeni bakmaya başladım diye hemen almadık ben internetten bakmıştim biraz bilgi verir misin tekerlekler nasıl sürüsü kolay mı katlanmasi nasıl ağır mi 360 derece dönebilmesi beni cezbediyo kullanışlı olur gibi
çok teşekkür ederim, inşallahGüzel Günler'de kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?