2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

çok güzeller canım iyi günlerde kullanın hepsini inşallah :)

çok teşekkür ederiz :)

hemen wish e bakıyorum o zmn,çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim,hemen üye olayım

cnm zıbını göbeği düşene kadar kullanıyormuşsun ondan sonrası için ise çıtçıtlı badi gerekli kaç tane konusuna gelince herkesin düşüncesi farklıdır ben 2tane 10lu 3 tane 5li hastane çıkışı aldım

canm ben aldım ürünler iyi yalnız yeni bir kanun gelmiş herkesin yılda 5 hakkı varmış yurtdışı olduğu için bana 5.ürünle birlikte yazısını da getirdiler sanırım diğerleri gümrüğe geri gönderilip tekrardan vergilendirilip öyle gelebilirmiş gelmeyebilirmişde ptt görevlisi böyle söyledi kredi kartına gelince sanal kart uygulamasını kullanabilirsin ben o şekilde yaptım alışverişi

5 ürüne mi bu sınırlama yoksa 5 alışverişe mi? Benim ilk alışverişim olacak ama 5'ten fazla ürün almayı düşünüyorum.

Bence de öyle olmalı, pazarlama stratejisi herhAlde
Yelek hiç almadım yAlnız, sevmiyorum yelekleri galiba ama almak lazım birkaç tane. Anneannesi örecekmiş bi tane ama o yetmez.
annem yelek cok işe yarıyor mutlaka birkaç tane al dedi kendi de almıs bende bir tane aldım daha baska da alıcam kıs bebegi olacak bebegin sırtını korur guzelce hem cok yakısıyor bebişlere yelek

cnm park yatağı biz 300 e inmiş nakit 284 lira aldılar tek kalmıştı sipariş bile veremediler sen mağazalarda araştır istersen kidsctiy

cidden uygunmşta çok sordum ama yatağını ayrımı aldın yoksa içindem canım
aynen cnm çok uygun oldu zaten biz sorduğumuzda da kalmamıştı mağazada kutuda yoktu yani dışarda duranı almak zorunda kaldık çok beğendiğimiz için.yatağıda içinde herşey var inş bulursun

Lohusa geceligim Gebe den , sabahlik ile birlikte.terlikler oysho kuzucuklu üzerlerinde iki adet taç var , kırmızı ve krem rengi iki taç lohusa tacim olacak. Bebisimin kıyafetlerini çektim ama bir türlü yukleyemedim

Eklentiler

• 20141013_002805.webp
    84,9 KB · Görüntüleme: 181
  • 20141013_002837.webp
    163,4 KB · Görüntüleme: 160
Eki Görüntüle 1267690 Merhabalar, bizim ciciler inizi paylaşmak istiyorum sizlerle. Cilek ten baby Natura serisinin büyüyen karyolasini aldık.

Eki Görüntüle 1267698 Fisher price dönence ve ev tipi anakucagi. .

Lohusa geceligim Gebe den , sabahlik ile birlikte.terlikler oysho kuzucuklu üzerlerinde iki adet taç var , kırmızı ve krem rengi iki taç lohusa tacim olacak. Bebisimin kıyafetlerini çektim ama bir türlü yukleyemedim

çok güzeller canım güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…