- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.141
Peki kargo parasi ne kadar oluyor hatirliyor musun ?kızlar bu arada ben bu aliexpresten japon styl bi albise almıştım sorun olmadan geldi
elbise gayet güzeldi hala giyiyorum
tek sorun azcık geç gelmesi 1 aya yakın sürmüştü
Kargo bedava çoğu firmadaPeki kargo parasi ne kadar oluyor hatirliyor musun ?
Yukleme deneme
ay ne yapıyım canım dayanamıycam alcam bende senin aldıkların çok güzeldi
ay bunlar çok kokoş ya çok güzeller bayıldm
canım park yatağınızı beğendim ücreti nedir öğrenebilirmiyim fiyatı göremedimde
en güzelide bu ama ya
canım yelek bence gerekli sen bilirsin ama birkaç tane almalısın
Evet ya instagramda millet işi ticarete dökmüş yüzde yüz kar koyup satıyorlar.
Wish.com diye bir site var aynı mantıkta, oradan da sipariş verebilirsin iphone application'ı da var android de vardır belki. Üye olup birini davet ediyorsun o kişi üye olunca 22 tl bedava veriyorlar o kişiye, sonra o alışveriş yapınca sana 22 tl veriyorlar böylece 44 tl lik bedava alışveriş yapabiliyorsun. Ürünler de aynı tarzda ve kalitede, resimler bile aynı gibi. İki ayrı email adresinden üye olup kendi kendine bedava alışveriş kazanabilirsin.
Ürünlerin gelmesi 20-30 gün sürüyor, gelmezse para iadesi yapıyorlar, gecikirse arada ek para veriyorlar, arızalı ürün gelirse ürünün parasını iade ediyorlar ürünü de geri almıyorlar vs. Bir arkadaşım sürekli bişeyler alıyor ben de bedava paramla iphone şarjı aldım gelmesini bekliyorum.
Canım birkaç sene önce eşim aliexpressten iphone almıştı bana, sonra bi sorun oldu neyse geri gönderdik paramızı da iade ettiler, güvenilir bi site bence. İnternette yorumlara da bak olmazsa.
Olmuş yüklemeler çok da tatlışlar
Heheheheeeeyyy bu çook tatlıymış yafuuu yerim ben onun minik suratını bu inekli picoşların içindeee
merhaba arkadaşlar.bende ocak annesi olacam inşallah.oğluşumun doğum tarihi 13 ocak görünüyo kısmetse.bu topiğe girmeden kafam kazan gibiydi ne alacam nasıl alacam diye.şimdi fikir sahibiyim sayenizde.ama benim bi kaç sorum var cevaplarsanız çok sevinirim
öncelikle bu zıbınla çıtçıtlı body arasında ne fark var?zıbın sadece göbeğe zarar vermesin diye mi giyilecek.?
çıtçıtlı body den kaç tane almalıyım?
kaç tane hastane çıkışı yeterli olur?
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
ayyy kızlar tamdaa aklımdakı sıkıntıyı konuşmuşsunuz yahuu,geçen hafta görümcem aliexpresde bbek ürünleri olduğunu,instagramdakilrin ordan alıp 5 kat fazlasına sattığını söyledi,oda bir elb,se sipariş vermiş ama 1 ay sonra gelir diyor,açıkçası 5 dolara müthiş patikler var,kıyafetler çok ucuza,açıkçası kalitesi nasıl bilmiyorum,birde benim kredi kartı limitim çok yuksek başkada kartım yok,bir tehlike yaşadınızmı alışveriş yaparken,şöyle evet aldıklarım geldi süper çıktı diyen biri olsa hemen alıcam,helee ceketler kadın mantoları,deri pardüseler inanlımaz ucuz ve güzeller yaa
canm ben aldım ürünler iyi yalnız yeni bir kanun gelmiş herkesin yılda 5 hakkı varmış yurtdışı olduğu için bana 5.ürünle birlikte yazısını da getirdiler sanırım diğerleri gümrüğe geri gönderilip tekrardan vergilendirilip öyle gelebilirmiş gelmeyebilirmişde ptt görevlisi böyle söyledi kredi kartına gelince sanal kart uygulamasını kullanabilirsin ben o şekilde yaptım alışverişi
çook begendimBuda baska cicimiz
annem yelek cok işe yarıyor mutlaka birkaç tane al dedi kendi de almıs bende bir tane aldım daha baska da alıcam kıs bebegi olacak bebegin sırtını korur guzelce hem cok yakısıyor bebişlere yelekBence de öyle olmalı, pazarlama stratejisi herhAlde
Yelek hiç almadım yAlnız, sevmiyorum yelekleri galiba ama almak lazım birkaç tane. Anneannesi örecekmiş bi tane ama o yetmez.
örgü yelekler terletebiliyor ve bence penye yeleklerden alabilirsin çift kat penye yeleklerde var annem daha fazlası kalın olur evler sıcak oluyor zaten demiştiYelek lazım diyorsunuz, alıcaz mecburen. Bizim ev kışın 30 derece falan oluyor pişmesin bebişko?
Peki kargo parasi ne kadar oluyor hatirliyor musun ?
ay ne yapıyım canım dayanamıycam alcam bende senin aldıkların çok güzeldi
ay bunlar çok kokoş ya çok güzeller bayıldm
canım park yatağınızı beğendim ücreti nedir öğrenebilirmiyim fiyatı göremedimde
en güzelide bu ama ya
canım yelek bence gerekli sen bilirsin ama birkaç tane almalısın
cidden uygunmşta çok sordum ama yatağını ayrımı aldın yoksa içindem canımcnm park yatağı biz 300 e inmiş nakit 284 lira aldılar tek kalmıştı sipariş bile veremediler sen mağazalarda araştır istersen kidsctiy
aynen cnm çok uygun oldu zaten biz sorduğumuzda da kalmamıştı mağazada kutuda yoktu yani dışarda duranı almak zorunda kaldık çok beğendiğimiz için.yatağıda içinde herşey var inş bulursuncidden uygunmşta çok sordum ama yatağını ayrımı aldın yoksa içindem canım
Eki Görüntüle 1267690 Merhabalar, bizim ciciler inizi paylaşmak istiyorum sizlerle. Cilek ten baby Natura serisinin büyüyen karyolasini aldık.
Eki Görüntüle 1267698 Fisher price dönence ve ev tipi anakucagi. .
Lohusa geceligim Gebe den , sabahlik ile birlikte.terlikler oysho kuzucukluüzerlerinde iki adet taç var , kırmızı ve krem rengi iki taç lohusa tacim olacak. Bebisimin kıyafetlerini çektim ama bir türlü yukleyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?