- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.121
Canim yazligi kişiliği yok bence. Hepsi pamuklu penye sonuçta. Kisin arti olarak üzerine yelek giydiriliyorKızlar bebeshop.com.tr diye bir site var buraya yazıldı mı hiç görmedim ama dün ikinci defa sipariş verdim, önceki alışverişimden memnun kalmıştım.
Bebek havluları 29'dan 16 liraya inmiş, chicco giyim ürünlerinde indirim var iki tane 6'lı hastane çıkış seti aldım. Biri organik ve yaz koleksiyonundan ama fiyatı çok uygundu 39 tl. Aklıma takılan şey sizce hastane çıkış setinin yazlığı kışlığı olur mu? Evimiz çok sıcak oluyor diye aldım yine de.
Evet ya instagramda millet işi ticarete dökmüş yüzde yüz kar koyup satıyorlar.ayyy kızlar tamdaa aklımdakı sıkıntıyı konuşmuşsunuz yahuu,geçen hafta görümcem aliexpresde bbek ürünleri olduğunu,instagramdakilrin ordan alıp 5 kat fazlasına sattığını söyledi,oda bir elb,se sipariş vermiş ama 1 ay sonra gelir diyor,açıkçası 5 dolara müthiş patikler var,kıyafetler çok ucuza,açıkçası kalitesi nasıl bilmiyorum,birde benim kredi kartı limitim çok yuksek başkada kartım yok,bir tehlike yaşadınızmı alışveriş yaparken,şöyle evet aldıklarım geldi süper çıktı diyen biri olsa hemen alıcam,helee ceketler kadın mantoları,deri pardüseler inanlımaz ucuz ve güzeller yaa
Canım birkaç sene önce eşim aliexpressten iphone almıştı bana, sonra bi sorun oldu neyse geri gönderdik paramızı da iade ettiler, güvenilir bi site bence. İnternette yorumlara da bak olmazsa.Aliexpress demeyin ya bugun kac saat siteyi kurcaladim sepete ekledim almaya geldimi alamadimguven meselesi ki biz internet alisverisini yeni yeni kullanmaya basladik yurt disina acilacak cesareti kendimde bulamıyorum ama icim gidiyo ne guzel seyler varya
Olmuş yüklemeler çok da tatlışlarYukleme deneme
Heheheheeeeyyy bu çook tatlıymış yafuuu yerim ben onun minik suratını bu inekli picoşların içindeeeBuda inekli pijamamiz
Bence de öyle olmalı, pazarlama stratejisi herhAldeCanim yazligi kişiliği yok bence. Hepsi pamuklu penye sonuçta. Kisin arti olarak üzerine yelek giydiriliyor
Canim bende alisveris yapmek istiyorum oradanaliexpressten aldık ne kadar güvenilir bilemem risk aldık biraz çok da hoşumuza idince dayanamadık eşimle:) umarım çocugumuz için sağlıklı ve güzel bir ürün gelir:)
Cevremden girdugum kadarıyla yelek çok gerek oluyorBence de öyle olmalı, pazarlama stratejisi herhAlde
Yelek hiç almadım yAlnız, sevmiyorum yelekleri galiba ama almak lazım birkaç tane. Anneannesi örecekmiş bi tane ama o yetmez.
Cevremden girdugum kadarıyla yelek çok gerek oluyor
Uykudan uyandiginda hemen yelek takiliyor
Bizim de ananemiz baya ordu halasi teyzesi ve ben de 1 er tane penye yelek aldik. Yeterli olur bize.
Sezin yelek sart malesef bende kizimdan sonra alistim penye yelek yada welsof yelek iyi oluyor orme yelek hirkada birer tane sart bizim coktu ama yikama olayina dikkat lazm yunlu programda yikamak lazim ben iki tane yelegi mahvettim :)
Dolar olarak ödeme yapıyorsunuz fakat bizim kredi kartımızdan tl olarak kesildi o anki dolar kurunu uyguladı banka biz iki Takım'ı 19 dolara aldık Takımları eklemiştim çok bişey tutmadığı için ne çıkarsa bahtımıza dedik aldık eşimle bi nevi deneme yanılma olacak bizim için şimdilik bekliyoruz bakalım gelince göreceğiz nasıl bişey olduğunuCanim bende alisveris yapmek istiyorum oradan
Daha önce yorumlarini okumuştum güvenilir diye
Dolar hesabiyla mi oduyorsunuz nasil ödeme yapiliyor acaba ?
Merkezi sistem hem de nasıl! Lojman olduğu için gece gündüz cayır cayır yanıyor. Penyelerden alayım o zaman Adin'ime :) hapşurmasın kuzucumMerkezi sistem evse yun yelege gerek cok olmazda uykudan kalkinca penye yelek sart sonra cok komik hapsurur annesi adi neydi oglusunun ben a ile basliyor diye hatirliyorum ama cikaramadm :)
Bende almak için sizin sonucu bekleyeyim o zamanDolar olarak ödeme yapıyorsunuz fakat bizim kredi kartımızdan tl olarak kesildi o anki dolar kurunu uyguladı banka biz iki Takım'ı 19 dolara aldık Takımları eklemiştim çok bişey tutmadığı için ne çıkarsa bahtımıza dedik aldık eşimle bi nevi deneme yanılma olacak bizim için şimdilik bekliyoruz bakalım gelince göreceğiz nasıl bişey olduğunu
ay ne yapıyım canım dayanamıycam alcam bende senin aldıkların çok güzeldialiexpressten aldık ne kadar güvenilir bilemem risk aldık biraz çok da hoşumuza idince dayanamadık eşimle:) umarım çocugumuz için sağlıklı ve güzel bir ürün gelir:)
ay bunlar çok kokoş ya çok güzeller bayıldmaliexpres lafı geçince bi bakıyım dedim elim boş çıkamadıminş kalitelidir aldığım şeyler
7-9 ay arası için şunu
Eki Görüntüle 1265513
10-12 ay arası için şunları aldım
Eki Görüntüle 1265514 Eki Görüntüle 1265515
canım park yatağınızı beğendim ücreti nedir öğrenebilirmiyim fiyatı göremedimdekızlar bizde hiç aklımızda yokken bu bebek arabasını aldık aslında doğunca alırız dedik bir anda karar verdik nasıl sizce
http://www.kidycity.com/tr-TR/P/UrunDetay/doll-bebek-arabasi-711a/5e6d0
buda park yatağımız
https://www.google.com.tr/search?q=doll park yatak&biw=1366&bih=650&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=h703VMSuFczeaNv8gegP&ved=0CCMQsAQ#facrc=_&imgdii=_&imgrc=T0Gs_ImP4fCKwM%3A;EEjhyT7v6AkmZM;http%3A%2F%2Fwww.minirome.com%2Fimages_buyuk%2Ff50%2F-KANZ-DOLL-DOLL-PARK-YATAK-P1C10_1450_1.jpg;http%3A%2F%2Fwww.minirome.com%2F-KANZ-DOLL-DOLL-PARK-YATAK-P1C10-4-Yasa-Kadar-Kullanabilme-imkani-_1450.html;750;750
en güzelide bu ama yaBuda inekli pijamamiz
canım yelek bence gerekli sen bilirsin ama birkaç tane almalısınBence de öyle olmalı, pazarlama stratejisi herhAlde
Yelek hiç almadım yAlnız, sevmiyorum yelekleri galiba ama almak lazım birkaç tane. Anneannesi örecekmiş bi tane ama o yetmez.
evet canım bende öyle yapıyorum iyi oluyor, bakalım büyüğünde eksiği var zaten abi kardeşe alırım inşaallahlcw nın indirimlerini takip et canım ben öyle yapıyorum yakalıyınca hemen alıyorum
zıbın göbeği düşene kadar iyi oluyor giydirme kolaylığı açısından, cıtçıtlı body çok kullanılıyor en az 6-7 tane 0-3 ay olmalımerhaba arkadaşlar.bende ocak annesi olacam inşallah.oğluşumun doğum tarihi 13 ocak görünüyo kısmetse.bu topiğe girmeden kafam kazan gibiydi ne alacam nasıl alacam diye.şimdi fikir sahibiyim sayenizde.ama benim bi kaç sorum var cevaplarsanız çok sevinirim
öncelikle bu zıbınla çıtçıtlı body arasında ne fark var?zıbın sadece göbeğe zarar vermesin diye mi giyilecek.?
çıtçıtlı body den kaç tane almalıyım?
kaç tane hastane çıkışı yeterli olur?
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Yukleme deneme
Tek tek yuklucem kizlar ancak oluyor idare edin
Buda baska cicimiz
Bunlarda zibin ve ucuz icten giymeye altlar:)
Buda inekli pijamamiz
Buda mini set ve yelekimiz
Buda 5li set
Buda kapsonlu hirkamiz :) kizimda kalan tulm geliyor sirada
canım hepside çok güzel güle güle giyinsin kuzunCanim kizim cok tatli olurdu bunla oglumada yakisir insallah 3hurc kizimin miniklerini yikayip utuledim hic citli badi almama gerek yok baya pijama var hatta pembe hastane cikisinida kimse yokken evde giydiriririm :) bu alinanlar babamiz hic gormedi bi alisveriste onla yaparim baya birseyi olur esim her aldigima laf etmesin diye kanepe altinda sakladim sonra karisinc aldiklarimi anlamzanneyim calsiyorum. artan paramla aldim ama yinede dır dır etmesin diye sakladim :)
Bence de öyle olmalı, pazarlama stratejisi herhAlde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?