2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Canim yazligi kişiliği yok bence. Hepsi pamuklu penye sonuçta. Kisin arti olarak üzerine yelek giydiriliyor

Evet ya instagramda millet işi ticarete dökmüş yüzde yüz kar koyup satıyorlar.
Wish.com diye bir site var aynı mantıkta, oradan da sipariş verebilirsin iphone application'ı da var android de vardır belki. Üye olup birini davet ediyorsun o kişi üye olunca 22 tl bedava veriyorlar o kişiye, sonra o alışveriş yapınca sana 22 tl veriyorlar böylece 44 tl lik bedava alışveriş yapabiliyorsun. Ürünler de aynı tarzda ve kalitede, resimler bile aynı gibi. İki ayrı email adresinden üye olup kendi kendine bedava alışveriş kazanabilirsin.
Ürünlerin gelmesi 20-30 gün sürüyor, gelmezse para iadesi yapıyorlar, gecikirse arada ek para veriyorlar, arızalı ürün gelirse ürünün parasını iade ediyorlar ürünü de geri almıyorlar vs. Bir arkadaşım sürekli bişeyler alıyor ben de bedava paramla iphone şarjı aldım gelmesini bekliyorum.

Canım birkaç sene önce eşim aliexpressten iphone almıştı bana, sonra bi sorun oldu neyse geri gönderdik paramızı da iade ettiler, güvenilir bi site bence. İnternette yorumlara da bak olmazsa.

Olmuş yüklemeler çok da tatlışlar
Buda inekli pijamamiz
Heheheheeeeyyy bu çook tatlıymış yafuuu yerim ben onun minik suratını bu inekli picoşların içindeee

Canim kizim cok tatli olurdu bunla oglumada yakisir insallah 3hurc kizimin miniklerini yikayip utuledim hic citli badi almama gerek yok baya pijama var hatta pembe hastane cikisinida kimse yokken evde giydiriririm :) bu alinanlar babamiz hic gormedi bi alisveriste onla yaparim baya birseyi olur esim her aldigima laf etmesin diye kanepe altinda sakladim sonra karisinc aldiklarimi anlamz anneyim calsiyorum. artan paramla aldim ama yinede dır dır etmesin diye sakladim :)

Eklentiler

• CAM00040.webp
    69,5 KB · Görüntüleme: 160
Canim yazligi kişiliği yok bence. Hepsi pamuklu penye sonuçta. Kisin arti olarak üzerine yelek giydiriliyor
Bence de öyle olmalı, pazarlama stratejisi herhAlde
Yelek hiç almadım yAlnız, sevmiyorum yelekleri galiba ama almak lazım birkaç tane. Anneannesi örecekmiş bi tane ama o yetmez.

aliexpressten aldık ne kadar güvenilir bilemem risk aldık biraz çok da hoşumuza idince dayanamadık eşimle:) umarım çocugumuz için sağlıklı ve güzel bir ürün gelir:)
Canim bende alisveris yapmek istiyorum oradan
Daha önce yorumlarini okumuştum güvenilir diye
Dolar hesabiyla mi oduyorsunuz nasil ödeme yapiliyor acaba ?

Yelek hiç almadım yAlnız, sevmiyorum yelekleri galiba ama almak lazım birkaç tane. Anneannesi örecekmiş bi tane ama o yetmez.
Cevremden girdugum kadarıyla yelek çok gerek oluyor
Uykudan uyandiginda hemen yelek takiliyor
Bizim de ananemiz baya ordu halasi teyzesi ve ben de 1 er tane penye yelek aldik. Yeterli olur bize.

Sezin yelek sart malesef bende kizimdan sonra alistim penye yelek yada welsof yelek iyi oluyor orme yelek hirkada birer tane sart bizim coktu ama yikama olayina dikkat lazm yunlu programda yikamak lazim ben iki tane yelegi mahvettim :)

Cevremden girdugum kadarıyla yelek çok gerek oluyor
Uykudan uyandiginda hemen yelek takiliyor
Bizim de ananemiz baya ordu halasi teyzesi ve ben de 1 er tane penye yelek aldik. Yeterli olur bize.

Sezin yelek sart malesef bende kizimdan sonra alistim penye yelek yada welsof yelek iyi oluyor orme yelek hirkada birer tane sart bizim coktu ama yikama olayina dikkat lazm yunlu programda yikamak lazim ben iki tane yelegi mahvettim :)

Yelek lazım diyorsunuz, alıcaz mecburen. Bizim ev kışın 30 derece falan oluyor pişmesin bebişko?

Canim bende alisveris yapmek istiyorum oradan
Daha önce yorumlarini okumuştum güvenilir diye
Dolar hesabiyla mi oduyorsunuz nasil ödeme yapiliyor acaba ?
Dolar olarak ödeme yapıyorsunuz fakat bizim kredi kartımızdan tl olarak kesildi o anki dolar kurunu uyguladı banka biz iki Takım'ı 19 dolara aldık Takımları eklemiştim çok bişey tutmadığı için ne çıkarsa bahtımıza dedik aldık eşimle bi nevi deneme yanılma olacak bizim için şimdilik bekliyoruz bakalım gelince göreceğiz nasıl bişey olduğunu

Merkezi sistem evse yun yelege gerek cok olmazda uykudan kalkinca penye yelek sart sonra cok komik hapsurur annesi adi neydi oglusunun ben a ile basliyor diye hatirliyorum ama cikaramadm :)

Merkezi sistem evse yun yelege gerek cok olmazda uykudan kalkinca penye yelek sart sonra cok komik hapsurur annesi adi neydi oglusunun ben a ile basliyor diye hatirliyorum ama cikaramadm :)
Merkezi sistem hem de nasıl! Lojman olduğu için gece gündüz cayır cayır yanıyor. Penyelerden alayım o zaman Adin'ime :) hapşurmasın kuzucum

Bende almak için sizin sonucu bekleyeyim o zaman
İnşallah sorunsuz güzel gelir

aliexpressten aldık ne kadar güvenilir bilemem risk aldık biraz çok da hoşumuza idince dayanamadık eşimle:) umarım çocugumuz için sağlıklı ve güzel bir ürün gelir:)
ay ne yapıyım canım dayanamıycam alcam bende senin aldıkların çok güzeldi
ay bunlar çok kokoş ya çok güzeller bayıldm
canım park yatağınızı beğendim ücreti nedir öğrenebilirmiyim fiyatı göremedimde
Buda inekli pijamamiz
en güzelide bu ama ya
canım yelek bence gerekli sen bilirsin ama birkaç tane almalısın

lcw nın indirimlerini takip et canım ben öyle yapıyorum yakalıyınca hemen alıyorum
evet canım bende öyle yapıyorum iyi oluyor, bakalım büyüğünde eksiği var zaten abi kardeşe alırım inşaallah
zıbın göbeği düşene kadar iyi oluyor giydirme kolaylığı açısından, cıtçıtlı body çok kullanılıyor en az 6-7 tane 0-3 ay olmalı

Tek tek yuklucem kizlar ancak oluyor idare edin

Buda baska cicimiz

Bunlarda zibin ve ucuz icten giymeye altlar:)

Buda inekli pijamamiz

Buda mini set ve yelekimiz

Buda kapsonlu hirkamiz :) kizimda kalan tulm geliyor sirada

canım hepside çok güzel güle güle giyinsin kuzun

al tabi canım çalışsanda erkek erkekliğini yapıyor yani desene

canım örgü yeleği ilk oğlumda bende ördüm annemde çok giydirmedim şık bulmuyorum bende:) en iyisi bolca penye yelek ve peluş yelekler, örgü y,ne giydirmem sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…