- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.241
Eki Görüntüle 1269962 Eki Görüntüle 1269963 Eki Görüntüle 1269964 Eki Görüntüle 1269965 Eki Görüntüle 1269967 Eki Görüntüle 1269968 Eki Görüntüle 1269970 Eki Görüntüle 1269972 Eki Görüntüle 1269974
Merhaba bunlarda bizim dolabımızdan bazı ciciler:)
Ben de bi seyler almak istiyorum cnm bu siteden, temel ihtiyaçlarımizi aldıktan sonra insallah..Tesekkur ederim guzel anneler ben de cok severek aldim :) memnun olunan saticilardan aldim. Yüzde 98 iyi puani var bunlarin.sizler de alırsanız buna dikkat edin.umarim sorunsuz elime ulasir cunku cook guzeller :)
bebemin kıyafet faslı bitmişti
bugün bi çırpıda geri kalan bakım malzemelerinide aldım
yalnız bebedorun biberonunu cam zannederek aldım ama sanırım cam değiliyi günlerde kullanın canım :)
Tesekkurler:)Hepsi çok güzel sağlıcakla giysin bebişin ozellikle ikinci resimdeki 3 lü uzun kollu body lere bayıldım
Bende almak istiyorum ama 1 yas ve sonraki kiyafetlerden.Ben de dun aliexpres ten alisveris yaptim.daha almak istediklerim de var.cok guzel ve uygun gercrkten.
Ebebekte 150 ye düşmüştü o en son.ben mi yanlış hatırlıyormarkadaşlar nuna sena diye bipark yatak var geçenlerde canlı olarak görme fırsatım oldu çok hoşuma gitti ama çok pahalı ona benzeyen önerebileceğiniz park yataklar var mıdır?
valla pahalıydı ama ben aldım diğerleri ucuz ama öyle sağlam değildi bence kesinlikle almalısın ben siyahını aldım bi heveslearkadaşlar nuna sena diye bipark yatak var geçenlerde canlı olarak görme fırsatım oldu çok hoşuma gitti ama çok pahalı ona benzeyen önerebileceğiniz park yataklar var mıdır?
cnm alt açmayı ablam hediye almış,civil den aldığını söyledi..Güle güle kullansın bebişin hepsi çok güzeller alt açmayı da daha bi beğendim nerden acaba
çok güzel şeyler almışsın o kundağa bayıldım benBen de dun aliexpres ten alisveris yaptim.daha almak istediklerim de var.cok guzel ve uygun gercrkten.
çook güzeller canım şu bakım stini nettenmi aldın ben de almak istiyorumda
canım güzel bu bence ben beğendim doğrusufiyatıda çok uygun geldi banaGüzel annişler bende park yatağı sipariş edeceğim araştırdım ama çok kararsızım size danışayım dedim.pierre cardin in elele diye bir ürünü var,yan ürün gibi..fiyat uygun 200tl ve görünüşü de iyi siz ne dersiniz
çok güzeller güle güle kullanın iyi günlerdeBu da bugunluk aldiklarim dayanamiyorum kardeşiiim gordugumu alasim geliyor bidigima...insallah saglicakla giydikleri gunleri de goruruz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?