2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

arkadaşlar bebek arabasını herkes travel sistem mi tercih etti?travel sistemin normal bi bebek arabasına göre avantajları neler?

arkadaşlar bebek arabasını herkes travel sistem mi tercih etti?travel sistemin normal bi bebek arabasına göre avantajları neler?

BEN CASUAL İN CADİLLAC MODELİNİ ALDIM. TRAVEL SİSTEM 3 PARÇA. EVİN İÇİNDE BİRAZ SÜRDÜĞÜM KADARI İLE ÇOK PRATİK VE HAFİF BİR ARABA. PUSETİ 2,5 KG. HAFİF. AYRICA FİYATI ÇOK UYGUNDU. 650 TL YE PEŞİN ALDIM. TRAVEL DEYİNCE 1000 TLDEN BAŞLIO ZANNEDİLİO AMA BENCE HAYIR. İYİ BİR ARAŞTIRMA İLE UYGUN ARABA BULUNABİLİR. ARABA TERCİHİMDEN ÇOK MEMNUNUM. EKONOMİK VE KULLANIŞLI :)

BEBEĞİME İLK ALDIĞIM EŞYA HATTA :) ALALI NERDEN BAKSAN 3 AY OLUYOR :) BEŞİĞİMİZ BİLE DAHA UCUZ AMA OLSUN. EVLATLARIMIZA DEĞER.

Eklentiler

• IMG-20140701-WA0005.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 139
  • IMG-20140701-WA0007.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 121
çok kullanışlı gözüküyo güle güle kullanın ben daha almadım bebek arabası falan kıyafeti bile 2 parça daha hiç bişeyi yok oğluşumun.bi kerede çarşıya çıkıp hepsini halledelim diyoruz.bebekleri olan arkadaşlardan kimi travel sistem al diyo kimi alma diyo kafam karıştı iyice.

Biz mamas&papas armadillo modelini aldık, üzerine aparat ve cybex oto koltuğu ile 1.270 lira ya mal oldu. Çok güzel iki ürün şiddetle tavsiye ederim. İnternetten sipariş verdik üstelik ve o site çok şahane. Reklam olur diye yazamıyorum siteyi. Bir çok şeyi oradan sipariş veriyoruz.

="ebruli112, post: 37342925, member: 621974"]can

canim bende cok arastirdim ve sonunda sebamed almaya karar verdim.set seklinde mi aldin kaca aldin

Evet canım set seklinde icinde sampuani kremi sabunu yagi var cantali ben 90 aldım bizim evin ordsn ama internette daha uygununu var gordum bugun

Magnetleri buraya da yuledim bitmis halleri degil arkasinda tul olcak buzdolabi magneti

Kızlar yukarıdaki yatagi almayı planlıyorum tahta besik olarak,boyutu epey buyuk 75x147..
Kademeli olması onemli,buyuyunce atlayabiliyorlarmış snrm..Bu yatak da 3 kademeliymis..
Bebek arabası da quinny buzz modeli cevrenizde kullanan var mı acaba..

Quinny buzz kullanan arkadaşlarım var, çok memnunlar canım.

gule gule kullanin cnm park yatak olarak cok cici..
Boyutu nedir acaba bir de icinin yatagini ayrı mı aldın..
Yatak konusu da kafa karıstırıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…