- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.261
bebemin kıyafet faslı bitmişti
bugün bi çırpıda geri kalan bakım malzemelerinide aldım
Slm kızlar bende dün sebamed banyo serisini aldım kremi şampuanı falan siz hangi şampuanları aldınız
yatağın görüntüsü de çok hoş çok şirin biz park yatağa kesinlikle karşıydık ama eşimle görünce bi içimiz ısındı açkçasıvalla pahalıydı ama ben aldım diğerleri ucuz ama öyle sağlam değildi bence kesinlikle almalısın ben siyahını aldım bi hevesle
arkadaşlar bebek arabasını herkes travel sistem mi tercih etti?travel sistemin normal bi bebek arabasına göre avantajları neler?
çok kullanışlı gözüküyo güle güle kullanın ben daha almadım bebek arabası falan kıyafeti bile 2 parça daha hiç bişeyi yok oğluşumun.bi kerede çarşıya çıkıp hepsini halledelim diyoruz.bebekleri olan arkadaşlardan kimi travel sistem al diyo kimi alma diyo kafam karıştı iyice.BEN CASUAL İN CADİLLAC MODELİNİ ALDIM. TRAVEL SİSTEM 3 PARÇA. EVİN İÇİNDE BİRAZ SÜRDÜĞÜM KADARI İLE ÇOK PRATİK VE HAFİF BİR ARABA. PUSETİ 2,5 KG. HAFİF. AYRICA FİYATI ÇOK UYGUNDU. 650 TL YE PEŞİN ALDIM. TRAVEL DEYİNCE 1000 TLDEN BAŞLIO ZANNEDİLİO AMA BENCE HAYIR. İYİ BİR ARAŞTIRMA İLE UYGUN ARABA BULUNABİLİR. ARABA TERCİHİMDEN ÇOK MEMNUNUM. EKONOMİK VE KULLANIŞLI :)
BEBEĞİME İLK ALDIĞIM EŞYA HATTA :) ALALI NERDEN BAKSAN 3 AY OLUYOR :) BEŞİĞİMİZ BİLE DAHA UCUZ AMA OLSUN. EVLATLARIMIZA DEĞER.
canim bende cok arastirdim ve sonunda sebamed almaya karar verdim.set seklinde mi aldin kaca aldinSlm kızlar bende dün sebamed banyo serisini aldım kremi şampuanı falan siz hangi şampuanları aldınız
="ebruli112, post: 37342925, member: 621974"]can
canim bende cok arastirdim ve sonunda sebamed almaya karar verdim.set seklinde mi aldin kaca aldin
cnm yok magazadan almistim bayramda indirimdeydi o zaman...çook güzeller canım şu bakım stini nettenmi aldın ben de almak istiyorumda
Quinny buzz kullanan arkadaşlarım var, çok memnunlar canım.Kızlar yukarıdaki yatagi almayı planlıyorum tahta besik olarak,boyutu epey buyuk 75x147..
Kademeli olması onemli,buyuyunce atlayabiliyorlarmış snrm..Bu yatak da 3 kademeliymis..
Bebek arabası da quinny buzz modeli cevrenizde kullanan var mı acaba..
tesekkur ederim cnm su an jokerde indirimde aslında bakabilirim..Quinny buzz kullanan arkadaşlarım var, çok memnunlar canım.
gule gule kullanin cnm park yatak olarak cok cici..Park yatağımızı kurduk işte böyle bişey.
Sonra söker kaldırırız diyorduk ama gözümüz kesmedi. Üstüne bi çarşaf falan örtücem sanırım toz olmasın diye :)Eki Görüntüle 1271822
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?