- 11 Haziran 2014
- 839
- 1.336
- 128
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.281
Teşekkürler canım. Açık ebat:91cm*104cm*73cm diye yazıyor sitesinde. Park yatağı kayınvalidem aldı, iç yatağını, yorganı, yastığı ve nevresim takımını da annem alacak. İç yatak dahil değil yani. Daha hiç araştırmadım açıkçası.gule gule kullanin cnm park yatak olarak cok cici..
Boyutu nedir acaba bir de icinin yatagini ayrı mı aldın..
Yatak konusu da kafa karıstırıyor...
çok tatlı nerden aldın cnm
canım biraz geç cevap veriyorum ama GeBe mağazasından almıştım..çok güzel canım hepsi maşallah
çok güzeller ama ya bunlar
ayy ne güzel olmuş canım siz böyle diziyormusunuz yoksa fotoğraflamak içinmi yaptın merak ettim
cidden çok hoşmuş nerden aldın canım onuda söylede tam olsun
gerçi ben aldım lohusa takımı ama bunuda çok beğendim
çok güzeller ben daha tamamlayamadım oğlumun cicilerini
biberon filan ne marka alsam karar veremedim
Teşekkürler :) Ebay'den ısmarladım canım, avustralyadan gönderdiler bakalım ne zaman gelecek. Burada da var ama fiyatı fark ediyordu o yüzden yurtdışından ısmarladım.çok tatlı nerden aldın cnm
Kızlar yukarıdaki yatagi almayı planlıyorum tahta besik olarak,boyutu epey buyuk 75x147..
Kademeli olması onemli,buyuyunce atlayabiliyorlarmış snrm..Bu yatak da 3 kademeliymis..
Bebek arabası da quinny buzz modeli cevrenizde kullanan var mı acaba..
Slm kızlar bende dün sebamed banyo serisini aldım kremi şampuanı falan siz hangi şampuanları aldınız
chhicco aldım ben canım set olarak
Canim 1. Resimdeki çok kullanisli diye okumuştum bir forumda
bende kararsızdım bu konuda arkadaşlarıma kuzenlerime sordum
Chicco nun pure bio serisi varmış eco cert sertifikalı ürünleri ondan almaya karar verdim
sanırım ikiside iyidir kullanıo görücez artık :)
Kızlar yukarıdaki yatagi almayı planlıyorum tahta besik olarak,boyutu epey buyuk 75x147..
Kademeli olması onemli,buyuyunce atlayabiliyorlarmış snrm..Bu yatak da 3 kademeliymis..
Park yatağımızı kurduk işte böyle bişey.
Sonra söker kaldırırız diyorduk ama gözümüz kesmedi. Üstüne bi çarşaf falan örtücem sanırım toz olmasın diye :)Eki Görüntüle 1271822
Kızlar bez konusunda doğumdan önce 2 paket alsak stok olarak yeterli olur mu
Bi de diyorum zayıf mı olur kilolu mu ona göre
Aktif bebek 1 numara almaya karar verdim ben
Primanın beyazını pek önermiyorlaryatak çok güzel canım
bebek arabası öü tek tekerli olunca araba yuvarlanabiliyormuş iki tekerleklere bak derim
oh maşşalh herşey tamam canım çok güzel oldu bebişin odası :)
çok faydalı ama canım bunlar iyi yapmışsın :) yeni nesil kundak :)
1 paket bel oyuntulu molfix aldım canım 1 numra
bakıcam pişik felan olursa prime beyaza dönücem o yüzden 1 ideal canım babası alır getirir napalım bitince 40 kusur vardı içinde sanırım
Aslında ikisi de aynı ürün sadece birinci resimdeki kolları içeride kullanımı gösteriyor diğeri dışarıda. Ayakları da açarak kullanabiliyorsun.Canim 1. Resimdeki çok kullanisli diye okumuştum bir forumda
Bebek uyurken eli hareket edemediği için
Hangi siteden aldin acaba ?
Ayy çok pahaliymis canimAslında ikisi de aynı ürün sadece birinci resimdeki kolları içeride kullanımı gösteriyor diğeri dışarıda. Ayakları da açarak kullanabiliyorsun.
Benim aldığım link bu
http://m.ebay.com/itm/321501886857?txnId=1354952823011
Çok uygun değil fiyatı aslında 90 tl'ye gelmiş bana kargoyla birlikte burada 125'e satılıyor.
http://www.uykucubebek.com/ergococoon-1-tog-3-12-ay-kundak-uyku-tulumu-oid-45.html
Evinizin sıcaklık durumuna göre tog seçebilirsin.
Ben de bi gaflet anında sipariş vermiş bulundum, eşime kızmıştım kendimi alışverişe verdimAyy çok pahaliymis canim
Alamam bu durumda
İnşallah benzer bur urun bulurum
Arkadasim 1 yasina kadar penye battaniyeye boyle kundak gibi sarip yitirdiBen de bi gaflet anında sipariş vermiş bulundum, eşime kızmıştım kendimi alışverişe verdimo arada olan olmuş. Artık kardeşi de giyer diyerek avuturum kendimi.
Organik pamuk falan diye bir sürü paralara satıyorlar, inşallan beğendiğin bir ürün bulursun canım.
Teşekkür ederiz :) o kadar çok eksiğimiz var ki daha teyzesi. Giyim kuşam işi tamam da, kremiydi, bezi, biberonu, pompası, telsizi derken bir sürü masraf kapısı. Feda olsun artık ne diyelim.yatak çok güzel canım
bebek arabası öü tek tekerli olunca araba yuvarlanabiliyormuş iki tekerleklere bak derim
oh maşşalh herşey tamam canım çok güzel oldu bebişin odası :)
çok faydalı ama canım bunlar iyi yapmışsın :) yeni nesil kundak :)
1 paket bel oyuntulu molfix aldım canım 1 numra
bakıcam pişik felan olursa prime beyaza dönücem o yüzden 1 ideal canım babası alır getirir napalım bitince 40 kusur vardı içinde sanırım
bende hep beyazı iyi diye duydumPrimanın beyazını pek önermiyorlar
prima da en iyisi aktif bebekmiş
Teşekkür ederiz :) o kadar çok eksiğimiz var ki daha teyzesi. Giyim kuşam işi tamam da, kremiydi, bezi, biberonu, pompası, telsizi derken bir sürü masraf kapısı. Feda olsun artık ne diyelim.
Yeni nesil kundakları tavsiye ediyorlar diye aldım inşallah kullanışlı olur.
güle güle kullanınbebemin kıyafet faslı bitmişti
bugün bi çırpıda geri kalan bakım malzemelerinide aldım
güzel duruyor canımGüzel annişler bende park yatağı sipariş edeceğim araştırdım ama çok kararsızım size danışayım dedim.pierre cardin in elele diye bir ürünü var,yan ürün gibi..fiyat uygun 200tl ve görünüşü de iyi siz ne dersiniz
çok güzellerBu da bugunluk aldiklarim dayanamiyorum kardeşiiim gordugumu alasim geliyor bidigima...insallah saglicakla giydikleri gunleri de goruruz:)))
uni baby aldım canım benSlm kızlar bende dün sebamed banyo serisini aldım kremi şampuanı falan siz hangi şampuanları aldınız
güzel duruyor canımKızlar yukarıdaki yatagi almayı planlıyorum tahta besik olarak,boyutu epey buyuk 75x147..
çok güzel canım, bende kurdum çarşaf örttüm üstüne:)Park yatağımızı kurduk işte böyle bişey.
Sonra söker kaldırırız diyorduk ama gözümüz kesmedi. Üstüne bi çarşaf falan örtücem sanırım toz olmasın diye :)Eki Görüntüle 1271822
çok güzel kullanışlı
bence yeter molfix alıcam benKızlar bez konusunda doğumdan önce 2 paket alsak stok olarak yeterli olur mu
Bi de diyorum zayıf mı olur kilolu mu ona göre
Aktif bebek 1 numara almaya karar verdim ben
Kızlar sabun imalatına başladık aslında çok zevkli bir şeymiş. Fena da olmadı ilk denemelerimiz.
Ama şu garip bebişe bakar mısınız burnu yok zavallımınKalıp hatalı çıktı düzgünüyle değiştiricem. Eki Görüntüle 1272152
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?