- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.501
kaynatılabilir falan yazıyo üstünde ama nebiliym ne kadar olsada cam kadar saglıklı olmaz diyip endişeye sokuyorum kendimi
canım bu çantanın hem kola hem çapraz hem de sırta takılabilen modeli var sumo modeli. Ben bi ara ona bakmıştım ebebekte 160 falandı indirimde.ya ben bu çantayı beğendim ama biraz tuzlu kullanan var mı
Oyyy instabii onlar kaynatılıyor canım cam çok güzel evette ben cam almadım
kardeşim sendeki setten almıştı bebeğine 2 aylık bebeği var sürekli kullanıyor son derece memnun canım
inşallah bebişin cuk cuk seni emerde biberona gerek kalmaz
tabii onlar kaynatılıyor canım cam çok güzel evette ben cam almadım
kardeşim sendeki setten almıştı bebeğine 2 aylık bebeği var sürekli kullanıyor son derece memnun canım
inşallah bebişin cuk cuk seni emerde biberona gerek kalmaz
kızlar bunlar oğluşuma kk da tanıştığım ve çok iyi arkadaşlık kurduğum sevgili filizin hediyeleri
kendisine hem hediyeleri için hem oğlumu kendi evladı gibi benimsediği için hemde
benim fıstığım naz'ı doğurduğu için çoook teşekkür ediyorum
bana filizi kazandıran kk ya da teşekkür ediyorum
Eki Görüntüle 1280792
Eki Görüntüle 1280793 Eki Görüntüle 1280794 Eki Görüntüle 1280795 Eki Görüntüle 1280796 Eki Görüntüle 1280797
kızlar bunlar oğluşuma kk da tanıştığım ve çok iyi arkadaşlık kurduğum sevgili filizin hediyeleri
kendisine hem hediyeleri için hem oğlumu kendi evladı gibi benimsediği için hemde
Eki Görüntüle 1280792
Eki Görüntüle 1280793 Eki Görüntüle 1280794 Eki Görüntüle 1280795 Eki Görüntüle 1280796 Eki Görüntüle 1280797
amin canım inşallahCanımm benimmm güle güle sağlıklı günlerde giysinn teyzesinin bitanesi..
beğenmenize sevindim..
bende çok şanslıyım kk sayesinde senin gibi dostum oldu..
Rabbim miniğimin üzerinde giydiğini görmeyide nasip eder inşallah..
Çokk güzel şeyler almış çok beğendim zaten tulum hastasıyımtarağı bende beğenmiştim almayi düşünüyorum oyuncak da tam oynamalik
çok güzeller canım rabbim hayırlısıyla kullanmayı nasip etsinkızlar bunlar oğluşuma kk da tanıştığım ve çok iyi arkadaşlık kurduğum sevgili filizin hediyeleri
Eki Görüntüle 1280792
Cok guzeller gule gule giysin minicigin...kızlar bunlar oğluşuma kk da tanıştığım ve çok iyi arkadaşlık kurduğum sevgili filizin hediyeleri
Eki Görüntüle 1280792
sağol canım amingüle güle kullan canım pijamanı güzelmiş
çantanda pek bi güzel olmuş çok özenmişsin
canım sen çalışıyorsun ben evdeyim zamanım çok yüklenme kendine:)ohh maaşallah hepside hazır yok yaa bende cacık olmaz daha aldıklarımı bile yıkamadım yedeğini bile aslını bile almadım geceliğin falan
bunlar çok işe yarıyor özellekle dışardayken hayat kuryarıyor ser altına ohh mis değiştir
canım güzel ama gerçekten çok pahalı gittigidiyora vs bak çeşit çok hem daha uygunya ben bu çantayı beğendim ama biraz tuzlu kullanan var mı
doğru canım ablamda sırt çantası almıştı sonradan çok gezer o çarşı pazar iyi oluyor diyordu, bana verdi onu ama ben her yere eşimle arabayla gittiğim için çok gerekmez sanırımcanım bu çantanın hem kola hem çapraz hem de sırta takılabilen modeli var sumo modeli. Ben bi ara ona bakmıştım ebebekte 160 falandı indirimde.
sonra çanta almamaya karar verdim. Evde bi sırt çantam var onu kullanıcam, baktım kullanışlı olmadı o zaman alıcam.
Bu arada hem bebek hem çanta taşımak gereken durumlar için sırt çantası çok pratik oluyormuş diyorlar.
çok güzeller canım güle güle kullanınkızlar bunlar oğluşuma kk da tanıştığım ve çok iyi arkadaşlık kurduğum sevgili filizin hediyeleri
Eki Görüntüle 1280792
Canımm benimmm güle güle sağlıklı günlerde giysinn teyzesinin bitanesi..
beğenmenize sevindim..
bende çok şanslıyım kk sayesinde senin gibi dostum oldu..
Rabbim miniğimin üzerinde giydiğini görmeyide nasip eder inşallah..
amin canım çok teşekkür ederimçok güzeller canım rabbim hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin
çok sağol canım herkesin evladı her cicisini güle güle kullansın inşallahCok guzeller gule gule giysin minicigin...
sağol canım amin
canım sen çalışıyorsun ben evdeyim zamanım çok yüklenme kendine:)
canım güzel ama gerçekten çok pahalı gittigidiyora vs bak çeşit çok hem daha uygun
doğru canım ablamda sırt çantası almıştı sonradan çok gezer o çarşı pazar iyi oluyor diyordu, bana verdi onu ama ben her yere eşimle arabayla gittiğim için çok gerekmez sanırım
çok güzeller canım güle güle kullanın
maşaallah dostluğunuza, zevkinizde güzelmiş
sağol canım amin
canım sen çalışıyorsun ben evdeyim zamanım çok yüklenme kendine:)
canım güzel ama gerçekten çok pahalı gittigidiyora vs bak çeşit çok hem daha uygun
doğru canım ablamda sırt çantası almıştı sonradan çok gezer o çarşı pazar iyi oluyor diyordu, bana verdi onu ama ben her yere eşimle arabayla gittiğim için çok gerekmez sanırım
çok güzeller canım güle güle kullanın
maşaallah dostluğunuza, zevkinizde güzelmiş
bebeğimin bütün yeni ciciclerini yıkadım
koklayıp koklayıp seviyorum hepsini
hele o minik minik çorapları bayılıyorum
babası işten geldi akşam askıda o minicik çorapları görünce cok sevdi
dolabımızda gelince ütüleyip yerleştireceğim hepsini
çok heyecanlıyım
Cnm 77 oldum 69 dum bence l al cunku ben hamile kalmadan önce 75 tim hamileliğin BAŞINDA 69 düştüm 75 iken l beden pijama gıyıuodum boyum 165Kızlar 75 kilo oldum artık hamileliğimde loğusa gecelik ve pijama takımlarında kaç beden almalıyım sizce loğusa gecelikleri daha mı bol oluyor internette beğendiğim firmayla konuştum m al dedi bayan ama m çok uzak geliyor artık bana l mi almalıyım diye düşündüm siz kaç beden aldınız görerek dokunarak alan arkadaşlar yardımcı olur musunuz
Ben de 166 boyum 65tim 73 oldum aslında ama daha da büyücem kesin ama loğusa pijamaları normal pijamalardan daha mı bol oluyor onu bilemiyorum işte bi de kadın doğumda 8 kilo gider dedi kafam karıştı ilk bebek olunca baya tecrübesizimCnm 77 oldum 69 dum bence l al cunku ben hamile kalmadan önce 75 tim hamileliğin BAŞINDA 69 düştüm 75 iken l beden pijama gıyıuodum boyum 165
sizinde bebeğiniz hayırlı olsun Allah bağışlasınTeşekkür ederim..bende 2014 ocak annesiydimm şimdi esram sayesinde sizleri takip ediyorum ..
geçen seneki heyecanım gözümün önüne geliyor çok güzel sizin bebekelrinize aldığını ciclere bakmak..
Rabbim hayırlısyla kucağınıza almayı nasip etsin inş
ohh mis olmuş annesi, ne keyiflidir tabi o minik çamaşırları asmakta ayrı keyif, birde giydirince gör senbebeğimin bütün yeni ciciclerini yıkadım
koklayıp koklayıp seviyorum hepsini
hele o minik minik çorapları bayılıyorum
babası işten geldi akşam askıda o minicik çorapları görünce cok sevdi
dolabımızda gelince ütüleyip yerleştireceğim hepsini
çok heyecanlıyım
Kızlar 75 kilo oldum artık hamileliğimde loğusa gecelik ve pijama takımlarında kaç beden almalıyım sizce loğusa gecelikleri daha mı bol oluyor internette beğendiğim firmayla konuştum m al dedi bayan ama m çok uzak geliyor artık bana l mi almalıyım diye düşündüm siz kaç beden aldınız görerek dokunarak alan arkadaşlar yardımcı olur musunuz
Beklediğim cevap çok teşekkürler canım çok mutlucuk oldum vereyim o zaman siparişimisizinde bebeğiniz hayırlı olsun Allah bağışlasın
ohh mis olmuş annesi, ne keyiflidir tabi o minik çamaşırları asmakta ayrı keyif, birde giydirince gör sen
canım bende şu an 75 im l aldım tam oldu sütüme pijamam, doğumda da hemen hemen böyle olacak karnımız malum hemen gitmiyor göbek 6 aylık kalıyor
Cnm 1.70 boyum su an 67 kiloyum.Internetten aldim gecenlerde logusa pijamasi M beden, biraz geniş bile..Zaten beli ayarlanabiliyor..Kızlar 75 kilo oldum artık hamileliğimde loğusa gecelik ve pijama takımlarında kaç beden almalıyım sizce loğusa gecelikleri daha mı bol oluyor internette beğendiğim firmayla konuştum m al dedi bayan ama m çok uzak geliyor artık bana l mi almalıyım diye düşündüm siz kaç beden aldınız görerek dokunarak alan arkadaşlar yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?