2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Canimmm yagmur ormani sallanmiyor ayaklarından anlayabilirsin ne olur ne olmaz sallanabilen ve sabitlenen istedim ben
bir de bu daha sonra.sandalye oluyor 18kg a kadar daha kullanisli geldi bana hediye ceki ile de super oldu zaten istiyordum :)

Canim ya evet kalmamis galiba ben de goremedim simdi.tuh ya hediye çeki olunca talep oldu demek bright starslar da iyi sanırım ama kucuk gibi biraz

eveet çok pişman oldum ama napalım kısmet belki daha sonra yine olur kampanya falan

evet canım kullan at.benim normal alt açmamda kalınlardan onu taşımaktansa bi yere gidince alması daha basit.bebek bezi gibi hemen açtım merak ettim bende nasıl bişey diye içi

hemen edinmem lazım canım onlardan tam aradığım şeymiş kipada migrosta vardır inş

Alt değiştirme örtüsünü ebebekte de bulabilirsiniz. Ben aldım baby&me 10lu paket 5,99tl. Hatta birkaç tane daha alayım diyorum. İncesi de 4,99'a inmiş.
Eki Görüntüle 1280269
Canım bende alıcam dün nette bir yorum gördüm dalininki daha büyükmüş ilk başlarda dörde bölüp kullanıyormuş bir anne fikir olsun, birde marketlerde bez reyonlarında oluyor

Alt değiştirme örtüsünü ebebekte de bulabilirsiniz. Ben aldım baby&me 10lu paket 5,99tl. Hatta birkaç tane daha alayım diyorum. İncesi de 4,99'a inmiş.
Eki Görüntüle 1280269
Bunu epey bi once e bebek sitesinde bende gormustum ama magazada yoktu kalin olani vardi almadim internettende sadece onu almak istemedim.dun molfixi aldim 6 liraya.eger bi daha bulursam alicam yine kampanyada,

güle güle kullan canım pijamanı güzelmiş
çantanda pek bi güzel olmuş çok özenmişsin

ohh maaşallah hepside hazır yok yaa bende cacık olmaz daha aldıklarımı bile yıkamadım yedeğini bile aslını bile almadım geceliğin falan

Eki Görüntüle 1280269

bunlar çok işe yarıyor özellekle dışardayken hayat kuryarıyor ser altına ohh mis değiştir

Var canim simdi baktim migros sanal marketi stok durumuna gore can bebe ve molfox cikti ikiside 10 tane 7.90 fiyatları. Her markette bulursun mutlaka heleki kipada.

kipaya hep gideriz canım yarın bakıyım bende hemen

Eki Görüntüle 1280269

aynen canım bende alırım 2 paket uygunmuş kenarda dursun kipada migrosta bulamazsam netten alırım artık

cam mı canım bu?
güle güle kullansın kuzucuğun...
ya ben bebedorun aldım set halinde 35 tl
ama biberonlar cam değil
alıpta pişman oldugum tek şey bu oldu
sağlıklı malzemeden yapılması önemli bence canım illa cam olacak diye bir kaide yok
ben biberonu chicco dan aldım ve cam değil benimkide

sağlıklı malzemeden yapılması önemli bence canım illa cam olacak diye bir kaide yok
ben biberonu chicco dan aldım ve cam değil benimkide
kaynatılabilir falan yazıyo üstünde ama nebiliym ne kadar olsada cam kadar saglıklı olmaz diyip endişeye sokuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…