- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.521
Canım ben nuk ya da bebedor alıcam istediğim modeli ekliyim sanaBiberonda aventle Dr browns Arasında kaldım siz neler aldınız
Nuk un sert olduğunu okumuştum tavsiye üzerine mi alıyorsunCanım ben nuk ya da bebedor alıcam istediğim modeli ekliyim sana
Canım benim için önemli iki kriter bir anne memesi gibi olmalı iki gaz önleyici olmalı, oğlumda bebedor kullandım bu özellikler yoktu ama memnundum şimdi bebedor istediğim özellikte çıkarmış almayı düşünüyorum, belli markaların adı çıkmış fiyatları uçuk geliyor bana açıkcasıNuk un sert olduğunu okumuştum tavsiye üzerine mi alıyorsun
Yeni bir Seçenek kafam iyice karıştı sankibenim almayı düşündüğüm biberon bu ikisinden biri
Eki Görüntüle 1281388 Eki Görüntüle 1281389
Bebedor Cam Biberon Isıya Dayanıklı
Nuk First Choice Cam Biberon
Dr browns da gaz yapmayan ama anne memesi özelliğinde mi çok bilemedim açıkçasıCanım benim için önemli iki kriter bir anne memesi gibi olmalı iki gaz önleyici olmalı, oğlumda bebedor kullandım bu özellikler yoktu ama memnundum şimdi bebedor istediğim özellikte çıkarmış almayı düşünüyorum, belli markaların adı çıkmış fiyatları uçuk geliyor bana açıkcası
çoğunluk avent alıyor ama haberin olsun
Canım netten de bak istersen yorumlara, kafan karışmasın benim gibi alan yok bir ben varım bu markaları alanYeni bir Seçenek kafam iyice karıştı sanki
canım bu anne memesi gibi değil normal uçDr browns da gaz yapmayan ama anne memesi özelliğinde mi çok bilemedim açıkçası
http://www.bebeshop.com.tr/Dr-Brown-s-Anti-Kolik-Dar-Agizli-Cam-Biberon-150ml_11865.html#0
Bu ürünü düşünmüştüm ben de benim ilk çocuk olunca baya bi acemi kaldım nette de araştır araştır yoruldum o kadar çok bilgi var ki
Öğrenicez yavaş yavaş teyzesiiibek anne memesi gibi olan uç böyle oluyor
Eki Görüntüle 1281400 Eki Görüntüle 1281401 Eki Görüntüle 1281402
Ilk gebeliğimde alnamıştım yurt dışında yoktu öle bişey varsada ben bilmiyodum oyuzden bedenleri normalden genişmi bilmiyorum ama doğumdan sonra 8 kilo gitse bile karın bölsesınde şişlik oluyo 40 çıkana kadarBen de 166 boyum 65tim 73 oldum aslında ama daha da büyücem kesin ama loğusa pijamaları normal pijamalardan daha mı bol oluyor onu bilemiyorum işte bi de kadın doğumda 8 kilo gider dedi kafam karıştı ilk bebek olunca baya tecrübesizim
bebeğimin bütün yeni ciciclerini yıkadım
koklayıp koklayıp seviyorum hepsini
hele o minik minik çorapları bayılıyorum
babası işten geldi akşam askıda o minicik çorapları görünce cok sevdi
dolabımızda gelince ütüleyip yerleştireceğim hepsini
çok heyecanlıyım
Kızlar 75 kilo oldum artık hamileliğimde loğusa gecelik ve pijama takımlarında kaç beden almalıyım sizce loğusa gecelikleri daha mı bol oluyor internette beğendiğim firmayla konuştum m al dedi bayan ama m çok uzak geliyor artık bana l mi almalıyım diye düşündüm siz kaç beden aldınız görerek dokunarak alan arkadaşlar yardımcı olur musunuz
Biberonda aventle Dr browns Arasında kaldım siz neler aldınız
bende bitirdim sayılır canım ütüledim yıkadıklarımı dün eşim geldi akşam ya burası mis gibi bebek kokuyor diyo sanki doğumdan gelmişdin gibi diyor bayıldı bayıldı eve gelince
onu öyle gördükce ben de 100 kat daha bayıldım
rabbim hayırlısıyla bebişlerimize giydirmeyi nasip etsin
amin inş
Sanırım ben de Avent alıcam yorumlar güzel avent hakkındabende bitirdim sayılır canım ütüledim yıkadıklarımı dün eşim geldi akşam ya burası mis gibi bebek kokuyor diyo sanki doğumdan gelmişdin gibi diyor bayıldı bayıldı eve gelince
onu öyle gördükce ben de 100 kat daha bayıldım
rabbim hayırlısıyla bebişlerimize giydirmeyi nasip etsin
canım ben 171 boyundayım 76 kilo oldum kv bana M beden almış tam geldi pjama falan da baya genişti
avent cam aldım ben
Bende avent tercih edenlerdenim canim insallah memnun kalirizSanırım ben de Avent alıcam yorumlar güzel avent hakkında
canım bnce m al ben 74 kiloum şu an m aldım biraz geniş bile doğumda tam olurKızlar 75 kilo oldum artık hamileliğimde loğusa gecelik ve pijama takımlarında kaç beden almalıyım sizce loğusa gecelikleri daha mı bol oluyor internette beğendiğim firmayla konuştum m al dedi bayan ama m çok uzak geliyor artık bana l mi almalıyım diye düşündüm siz kaç beden aldınız görerek dokunarak alan arkadaşlar yardımcı olur musunuz
ben chicco aldım canım oda güzel banada çok tavsiye ettilerBiberonda aventle Dr browns Arasında kaldım siz neler aldınız
Canım benim için önemli iki kriter bir anne memesi gibi olmalı iki gaz önleyici olmalı, oğlumda bebedor kullandım bu özellikler yoktu ama memnundum şimdi bebedor istediğim özellikte çıkarmış almayı düşünüyorum, belli markaların adı çıkmış fiyatları uçuk geliyor bana açıkcası
çoğunluk avent alıyor ama haberin olsun
bebeğimin bütün yeni ciciclerini yıkadım
koklayıp koklayıp seviyorum hepsini
hele o minik minik çorapları bayılıyorum
babası işten geldi akşam askıda o minicik çorapları görünce cok sevdi
dolabımızda gelince ütüleyip yerleştireceğim hepsini
çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?