2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

benim almayı düşündüğüm biberon bu ikisinden biri

Bebedor Cam Biberon Isıya Dayanıklı
Nuk First Choice Cam Biberon

Nuk un sert olduğunu okumuştum tavsiye üzerine mi alıyorsun
Canım benim için önemli iki kriter bir anne memesi gibi olmalı iki gaz önleyici olmalı, oğlumda bebedor kullandım bu özellikler yoktu ama memnundum şimdi bebedor istediğim özellikte çıkarmış almayı düşünüyorum, belli markaların adı çıkmış fiyatları uçuk geliyor bana açıkcası

çoğunluk avent alıyor ama haberin olsun

Dr browns da gaz yapmayan ama anne memesi özelliğinde mi çok bilemedim açıkçası
http://www.bebeshop.com.tr/Dr-Brown-s-Anti-Kolik-Dar-Agizli-Cam-Biberon-150ml_11865.html#0
Bu ürünü düşünmüştüm ben de benim ilk çocuk olunca baya bi acemi kaldım nette de araştır araştır yoruldum o kadar çok bilgi var ki

Yeni bir Seçenek kafam iyice karıştı sanki
Canım netten de bak istersen yorumlara, kafan karışmasın benim gibi alan yok bir ben varım bu markaları alan birde fairytale var nuku tavsiye ediyordu o

Ilk gebeliğimde alnamıştım yurt dışında yoktu öle bişey varsada ben bilmiyodum oyuzden bedenleri normalden genişmi bilmiyorum ama doğumdan sonra 8 kilo gitse bile karın bölsesınde şişlik oluyo 40 çıkana kadar

bende bitirdim sayılır canım ütüledim yıkadıklarımı dün eşim geldi akşam ya burası mis gibi bebek kokuyor diyo sanki doğumdan gelmişdin gibi diyor bayıldı bayıldı eve gelince

onu öyle gördükce ben de 100 kat daha bayıldım
rabbim hayırlısıyla bebişlerimize giydirmeyi nasip etsin

canım ben 171 boyundayım 76 kilo oldum kv bana M beden almış tam geldi pjama falan da baya genişti

Biberonda aventle Dr browns Arasında kaldım siz neler aldınız

avent cam aldım ben

Sanırım ben de Avent alıcam yorumlar güzel avent hakkında

Meehaba bayanlar gecen gun aldığım fisher price ana kucagi morhipoda temin edilemedigi icin iptal edilmis.ben de 50 tl lik cekimi kullanabileyim diye bright stars aldim ayni aslinda ozelliklleri bu da 18 kg a kadar taşıyor titresim muzik 3 kademe yatis pozisyonu var.bilen kullanan var mi

http://www.annelutfen.com/urun/bs-rocker-comfort-harmony-snuggle-duckling

canım bnce m al ben 74 kiloum şu an m aldım biraz geniş bile doğumda tam olur
Biberonda aventle Dr browns Arasında kaldım siz neler aldınız
ben chicco aldım canım oda güzel banada çok tavsiye ettiler

canım ben chicco aldım anne memesi formunda ve gaz yapmama özelliği var

ayy ne güzel cidden ben yıkadım geçenlerde sorada ütüledim hazırladım
ütülemesi inan bana çok daha zevkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…