2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Cook teşekkür ederim senin bebişin de hep huzurla uyuyan bir bebis olsun insallah

canımcım bide fisher prise yağmur ormanı var hangisi olsa acaba

ben karar verene kadar seninkinden kalmamış (

Bugün A101 den aldıklarım...Nevresimi fiyatına göre iyi gibi geldi.Tabi anneannesinin aldığı nevresimimle boy ölçüşemez ama

Aslında battaniye almasamda olur ama bu aç gözlülük yokmu beni bitiricek

Buda alezimiz her ne kadar büyük gelsede bi tanesini mecbur kullanıcam altına kıvırıcam artık

Bebek bakım örtüsüde bu hafta gelenlerd değildi ama indirime girmişken aldım merakımdanda açtım paketi bi yere falan giderken yanımıza almamız açısından aldım.

canımcım bide fisher prise yağmur ormanı var hangisi olsa acaba

Canimmm yagmur ormani sallanmiyor ayaklarından anlayabilirsin ne olur ne olmaz sallanabilen ve sabitlenen istedim ben
bir de bu daha sonra.sandalye oluyor 18kg a kadar daha kullanisli geldi bana hediye ceki ile de super oldu zaten istiyordum :)

hayi
hayirli olsun hepsi canim.bende küvet ve alezden aldim

canım iyi günlerde kullanın inş

bebek bakım örtüsü ne işe yarıyor acaba merak ettim alt açma gibi bişeymi kullan at gibi misafirliğe gidince öyle yapmayı düşünüyorum ,çok büyük çanta kullanmıcam o yüzden öyle birşey arıyorum

evet canım kullan at.benim normal alt açmamda kalınlardan onu taşımaktansa bi yere gidince alması daha basit.bebek bezi gibi hemen açtım merak ettim bende nasıl bişey diye içi

bende battaniyeyle mmama önlüğünden aldım bugün
güle güle kullanın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…