- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.461
Cok guzel canim iyi gunlerde kullanirsiniz ins :) arabanın marka modeli ni ogrenebilirmiyim. Çok hoşuma gitti :)
inşaallah canım marka bilinen marka kullanıcı yorumlarına bakınca zaten fikir veriyor
canım bende mağazadan aldım inci ceyda benimkinin markası malı çok kaliteli yumuşacık biraz ince gibi ama sabahlık olacağı için önemsemedim birde hırkada alıcam ben zaten
sağol canım
bekliyorum fotolarını canım hayırlı olsun
doğru canım yana sallanması çok önemli gerçekten
çok güzelmiş annesi uyusunda büyüsün kuzun
canım bu ne kadar kllanışlı ya bayıldım resmen fiyatını yazdıysanda ben göremedim öğrenebilirmiyim
heycanla resimleri bekliyoruz canım
çok güzeller ya güle güle kullanın canım
https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=yKZHVNCpO4v9ygPfloDgDQ&url=http://www.youtube.com/watch?v=XrtMvYQKKFY&ved=0CB0QtwIwAA&usg=AFQjCNGxUp5dH_-i5yaXkhjNPBSMabj9qg
Morhipo 50 tl hediye ceki verince uzun zmaandir arastirdigim fisher price aslancikli ana kucagi ve sallanan sandalyeyi aldim videosunu da ekledim. Cok kullanisli geldi bana diger anakucakalrina gore.melodileri titresimi sallanma ozelligi ve 3 kademelo oturma ayari var. Sallanan sanldaye olup buyuyunce de kullaniliyor 18 kg a kadar. Sizce nasil cevresinde kullanan var mi bayanlar
https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=yKZHVNCpO4v9ygPfloDgDQ&url=http://www.youtube.com/watch?v=XrtMvYQKKFY&ved=0CB0QtwIwAA&usg=AFQjCNGxUp5dH_-i5yaXkhjNPBSMabj9qg
Morhipo 50 tl hediye ceki verince uzun zmaandir arastirdigim fisher price aslancikli ana kucagi ve sallanan sandalyeyi aldim videosunu da ekledim. Cok kullanisli geldi bana diger anakucakalrina gore.melodileri titresimi sallanma ozelligi ve 3 kademelo oturma ayari var. Sallanan sanldaye olup buyuyunce de kullaniliyor 18 kg a kadar. Sizce nasil cevresinde kullanan var mi bayanlar
bende e bebekten bu ay kampanyaya giren 59 tl lik aldım fotosunu atamıyorum ama cok güzel tavsiye ederimben karar verene kadar seninkinden kalmamış(
bende e bebekten bu ay kampanyaya giren 59 tl lik aldım fotosunu atamıyorum ama cok güzel tavsiye ederim
baby plus canmmarkası ne peki ona bi bakayım
canımcım bide fisher prise yağmur ormanı var hangisi olsa acaba
Canim ya evet kalmamis galiba ben de goremedim simdi.tuh ya hediye çeki olunca talep oldu demek bright starslar da iyi sanırım ama kucuk gibi birazben karar verene kadar seninkinden kalmamış(
hayirli olsun hepsi canim.bende küvet ve alezden aldimBugün A101 den aldıklarım...Nevresimi fiyatına göre iyi gibi geldi.Tabi anneannesinin aldığı nevresimimle boy ölçüşemez ama
Eki Görüntüle 1278800
Aslında battaniye almasamda olur ama bu aç gözlülük yokmu beni bitiricek
Eki Görüntüle 1278801
Buda alezimiz her ne kadar büyük gelsede bi tanesini mecbur kullanıcam altına kıvırıcam artık
Eki Görüntüle 1278802 Eki Görüntüle 1278803 Eki Görüntüle 1278804 Eki Görüntüle 1278805
Bebek bakım örtüsüde bu hafta gelenlerd değildi ama indirime girmişken aldım merakımdanda açtım paketi bi yere falan giderken yanımıza almamız açısından aldım.
Eki Görüntüle 1278806
küveti bende almak isterdim ama maalesef önceden almış bulunmaktayım almaz olaydımhayi
hayirli olsun hepsi canim.bende küvet ve alezden aldim
Bugün A101 den aldıklarım...Nevresimi fiyatına göre iyi gibi geldi.Tabi anneannesinin aldığı nevresimimle boy ölçüşemez ama
Eki Görüntüle 1278800
Eki Görüntüle 1278801
Buda alezimiz her ne kadar büyük gelsede bi tanesini mecbur kullanıcam altına kıvırıcam artık
Eki Görüntüle 1278802 Eki Görüntüle 1278803 Eki Görüntüle 1278804 Eki Görüntüle 1278805
Bebek bakım örtüsüde bu hafta gelenlerd değildi ama indirime girmişken aldım merakımdanda açtım paketi bi yere falan giderken yanımıza almamız açısından aldım.
Eki Görüntüle 1278806
evet canım kullan at.benim normal alt açmamda kalınlardan onu taşımaktansa bi yere gidince alması daha basit.bebek bezi gibi hemen açtım merak ettim bende nasıl bişey diye içicanım iyi günlerde kullanın inş
bebek bakım örtüsü ne işe yarıyor acaba merak ettim alt açma gibi bişeymi kullan at gibi misafirliğe gidince öyle yapmayı düşünüyorum ,çok büyük çanta kullanmıcam o yüzden öyle birşey arıyorum
Bugün A101 den aldıklarım...Nevresimi fiyatına göre iyi gibi geldi.Tabi anneannesinin aldığı nevresimimle boy ölçüşemez ama
Eki Görüntüle 1278800
Eki Görüntüle 1278801
Eki Görüntüle 1278806
güle güle emsin kuzun canım benim
Saol canim hepimiz guzel gunlerde kullanalim inşallah o battaniyelere simsiki saralim miniklerimizibende battaniyeyle mmama önlüğünden aldım bugün
güle güle kullanın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?