2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

çok güzel şeyler almışsın
o kundak battaniyeden bende alacağım da hoşuma giden bişey bulamadım
onu ne kadara aldınız canım
l beden siparis verdim umarim cok buyuk olmaz
geniş olsada bişey olmaz canım ya çünkü zaten terler sıkılırsın dar olanda
kaynanam bana bir tane almış oda s beden küçük olur zannettim ama tam oldu
yani beden bedeni tutmuyor canım
tacın çok güzelmiş canım
hepsini güle güle kullan

ayy çoraplarınızı yerim sizin
benimde var indirim çekimde tam okumadım belli alşverişemi canım o

Bebeshop da 3,5 lira
ayy ben kazıkmı yedim canım ya 12 liraya aldım ben
ama içinde makası törpüsüde var ne işe yarayacaksa işte
Kizlar ya gece gece uyku tutmadi..size sorum olacak..biraz klasik ama özellikle erkek bebek bekleyen anneler hangi hastane çikisi aldiniz..fikir verin nolur bana
canım ben sevnur bebeden aldım markafoniden ama çok beğenmedim ya kumaşı sert gibi geldi
sora amcası oğluma taraftar hastane çıkışı almış o yüzden tekrar almadım bende

Yok değil ben ortaya Karışık ihtiyaç olan şeyleri aldım banyo süngerimizi bile aldım yani

Yok benim dediğim sadece Tırnak makası o arkadaşın resimdeki makasının aynısı

Bu aldığımı önerdiler ama bilemiyorum ki yumuşak bişeye de benziyor limitim
hımm zaten aldım artık yapcak bişey yok önemli değil
banyo süngeri kullanışlı oluyormu acaba bende almadım daha
yoksa bebek lifi gibi olanlardanmı almalı
canim bunu onerdiler ama bilemiorum biz de bulmusken aldik acikcasi benim ilk cocuk oldugu icin arastira arastira aliyorum ama internettede bilgi kalabaligi cok fazla kimi reklam icin oneriyor kimi gercekten isine yaradigi icin oneriyor bilemiyoruz iste. bu alttakini aldik biz

benimde ilk bebeğim canım bende işte buralardan öğrendiklerimle alıyorum
arkadaşlarıma soruyorum filan
bakarım bulursam bende alırım olmassa

Hiç Çorap almadığımı farkedince dün hemen el attım o olaya da eksik hiç bitmiyor ki
Eksik hiç bitmeyecek gibi görünüyor bugün liste yapıp eksikleri kontrol edicem önemli olan bu süreci az eksikle bitirmek sanırım ben sadece giyim battaniye gibi şeyler aldım daha çooook şey var alınacak çok işimiz var birbirimizin aldıklarına baktıkça da eksiklerimizi fark ediyoruz paylaşımlar farklı fikirler ediniyoruz birbirimize yardıma devam

Evet canım ya burası baya iyi oluyor hiç aklıma gelmeyen bir şeyi aaaaa bu da varmış deyip ekliyorum listeme ama eşim her alışverişte liste eksilmiyor sanki hep artıyor diyor Adamcağız muzdarip bu durumdan

Ben de aynı durumdayım burcum ikizler ondan mi bilmem ama bir türlü begenip alamıyorum kararsizim bakalım merak ediyorum nasıl birsey alıcam acaba
Alınca hemen paylaşirım sizinle
Bekliyorum herşeyi beğendim de alt açma minderi hastane çıkışı battaniyeler bi beğenemiyorum nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…