- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.561
Daginin canım markalardan dagiyi seç ben öyle bulabildimCnm hayırlı olsun pijama Takım'ı nekadar bulamadım morhıpoda
Hiç Çorap almadığımı farkedince dün hemen el attım o olaya da eksik hiç bitmiyor kiHepsi çok güzel özellikle çorapları çok beğendim çok tatlılar
Ahh sorma nelere ne paralar veriyoruz da 2 liranın. Hesabını yapıyoruz eşim çok dalga geçiyor benimle bu YüzdenDemeyeydim iyiydi
çok güzel şeyler almışsınEminönü havuzlu hana gittik bugün. Yorgunluktan öldük bittik. Fiyat avantajı pek göremedim ben. Tekrar gitmem buraya. Aldıklarım şöyle:
Eki Görüntüle 1281726 Eki Görüntüle 1281727 Eki Görüntüle 1281728 Eki Görüntüle 1281729 Eki Görüntüle 1281730 Eki Görüntüle 1281731 Eki Görüntüle 1281732 Eki Görüntüle 1281733
geniş olsada bişey olmaz canım ya çünkü zaten terler sıkılırsın dar olandal beden siparis verdim umarim cok buyuk olmaz
tacın çok güzelmiş canımdalan roxy migrosta görmüşken yedeğe alıyım dedim fiyatı da çok uygundu
molfix alt açma bezimi de bulduk
bunlar da loğusa terliklerim, üstlerini loğusa tacım gibi süslesem mi karar veremedim çok abartılı olur gibime geldiEki Görüntüle 1281883 Eki Görüntüle 1281885 Eki Görüntüle 1281886 Eki Görüntüle 1281892
kizlar bunlarda benim az once morhipodaki hediye cekimi degerlendirmek ve eksiklerimizi tamamlamak adina aldiklarim Eki Görüntüle 1281882 uclu pijama takimimEki Görüntüle 1281884 Eki Görüntüle 1281887 Eki Görüntüle 1281889
patik ve coraplarimiz
ayy ben kazıkmı yedim canım ya 12 liraya aldım benBebeshop da 3,5 lira
canım ben sevnur bebeden aldım markafoniden ama çok beğenmedim ya kumaşı sert gibi geldiKizlar ya gece gece uyku tutmadi..size sorum olacak..biraz klasik ama özellikle erkek bebek bekleyen anneler hangi hastane çikisi aldiniz..fikir verin nolur bana
Yok değil ben ortaya Karışık ihtiyaç olan şeyleri aldım banyo süngerimizi bile aldım yaniçok güzel şeyler almışsın
o kundak battaniyeden bende alacağım da hoşuma giden bişey bulamadım
onu ne kadara aldınız canım
geniş olsada bişey olmaz canım ya çünkü zaten terler sıkılırsın dar olanda
kaynanam bana bir tane almış oda s beden küçük olur zannettim ama tam oldu
yani beden bedeni tutmuyor canım
tacın çok güzelmiş canım
hepsini güle güle kullan
ayy çoraplarınızı yerim sizin
benimde var indirim çekimde tam okumadım belli alşverişemi canım o
Yok benim dediğim sadece Tırnak makası o arkadaşın resimdeki makasının aynısıayy ben kazıkmı yedim canım ya 12 liraya aldım ben
ama içinde makası törpüsüde var ne işe yarayacaksa işte
canım ben sevnur bebeden aldım markafoniden ama çok beğenmedim ya kumaşı sert gibi geldi
sora amcası oğluma taraftar hastane çıkışı almış o yüzden tekrar almadım bende
hımm zaten aldım artık yapcak bişey yok önemli değilYok benim dediğim sadece Tırnak makası o arkadaşın resimdeki makasının aynısı
canim bunu onerdiler ama bilemiorum biz de bulmusken aldik acikcasi benim ilk cocuk oldugu icin arastira arastira aliyorum ama internettede bilgi kalabaligi cok fazla kimi reklam icin oneriyor kimi gercekten isine yaradigi icin oneriyor bilemiyoruz iste. bu alttakini aldik bizhımm zaten aldım artık yapcak bişey yok önemli değil
banyo süngeri kullanışlı oluyormu acaba bende almadım daha
yoksa bebek lifi gibi olanlardanmı almalı
benimde ilk bebeğim canım bende işte buralardan öğrendiklerimle alıyorumBu aldığımı önerdiler ama bilemiyorum ki yumuşak bişeye de benziyor limitim
canim bunu onerdiler ama bilemiorum biz de bulmusken aldik acikcasi benim ilk cocuk oldugu icin arastira arastira aliyorum ama internettede bilgi kalabaligi cok fazla kimi reklam icin oneriyor kimi gercekten isine yaradigi icin oneriyor bilemiyoruz iste. bu alttakini aldik bizEki Görüntüle 1282167
morhipodan aldim ben :)benimde ilk bebeğim canım bende işte buralardan öğrendiklerimle alıyorum
arkadaşlarıma soruyorum filan
bakarım bulursam bende alırım olmassa
sağol canım bende bakarımmorhipodan aldim ben :)
Eksik hiç bitmeyecek gibi görünüyor bugün liste yapıp eksikleri kontrol edicem önemli olan bu süreci az eksikle bitirmek sanırım ben sadece giyim battaniye gibi şeyler aldım daha çooook şey var alınacak çok işimiz var birbirimizin aldıklarına baktıkça da eksiklerimizi fark ediyoruz paylaşımlar farklı fikirler ediniyoruz birbirimize yardıma devamHiç Çorap almadığımı farkedince dün hemen el attım o olaya da eksik hiç bitmiyor ki
Ben de aynı durumdayım burcum ikizler ondan mi bilmem ama bir türlü begenip alamıyorum kararsizim bakalım merak ediyorum nasıl birsey alıcam acabaBen hala hastane çıkışı almadım bi karar veremiyorum sanırım ikizler Burcu olmamdan kaynaklanıyor
Evet canım ya burası baya iyi oluyor hiç aklıma gelmeyen bir şeyi aaaaa bu da varmış deyip ekliyorum listeme ama eşim her alışverişte liste eksilmiyor sanki hep artıyor diyor Adamcağız muzdarip bu durumdanEksik hiç bitmeyecek gibi görünüyor bugün liste yapıp eksikleri kontrol edicem önemli olan bu süreci az eksikle bitirmek sanırım ben sadece giyim battaniye gibi şeyler aldım daha çooook şey var alınacak çok işimiz var birbirimizin aldıklarına baktıkça da eksiklerimizi fark ediyoruz paylaşımlar farklı fikirler ediniyoruz birbirimize yardıma devam
Bekliyorum herşeyi beğendim de alt açma minderi hastane çıkışı battaniyeler bi beğenemiyorum nedenseBen de aynı durumdayım burcum ikizler ondan mi bilmem ama bir türlü begenip alamıyorum kararsizim bakalım merak ediyorum nasıl birsey alıcam acaba
Alınca hemen paylaşirım sizinle
Güzel günlerde kullansın kuzucukKızlar bebisimin ortaokula giden güzeller güzeli teyzesi yeğenine ne almış bakınEki Görüntüle 1282213
Hastane çıkış setine ben de bi turlu karar veremedim hala..Idil babyden alicam snrm ama model sıkıntısi var sankiBekliyorum herşeyi beğendim de alt açma minderi hastane çıkışı battaniyeler bi beğenemiyorum nedense
Kızlar bebisimin ortaokula giden güzeller güzeli teyzesi yeğenine ne almış bakınEki Görüntüle 1282213
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?