2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

çok güzel canım hayırlı olsun
canım civilde vardı chicco araştırayım olmazsa ondan alayım bende
çok güzeller güle güle kullanın canım
ayy lc den aldın değil mi canım bende ordan alıcam terliği bundan:) hayırlı olsun
çok güzeller canım hepside
Kızlar bebisimin ortaokula giden güzeller güzeli teyzesi yeğenine ne almış bakın Eki Görüntüle 1282213

ayy ayy pek güzelmiş

G
üle güle kullanin canim..bu set kadife diye ben ilk etapta düsünmemistim.ama çok güzel bir modell.

çok güzel miş canm :)

teşekkür ederiz

Kızlar bebisimin ortaokula giden güzeller güzeli teyzesi yeğenine ne almış bakın Eki Görüntüle 1282213

maşşalh teyzesi de minik ama yeğenini düşünüyor

evet canm lcw dan aldım gördüm kaçırmayım dedim krem gibi ekru gibi rengi fotoda çıkmamış

Kızlar e bebek te bazı hastane çıkışı 10 lu setlerde %40 indirim var 59.90 tl ye geliyor bende eşimle bakicam mağazada kalmamışsa netten de bakabilirim sizlere de söylemek istedim düşünen olursa diye.
Mini beden markasında güzel indirim var inceleme fırsatın oldu mu kalitesi nasıl çünkü bi tane beğendim eğerdi güzelse alayım

canım bana çok önerdiler gaz yapmama özelliğide olduğundan rahat kullanılıyormuş

Mini beden markasında güzel indirim var inceleme fırsatın oldu mu kalitesi nasıl çünkü bi tane beğendim eğerdi güzelse alayım
Annem mini beden markasının Penye yeleğini almıştı yumuşak güzel bir penyeydi bende arabali olan modelin 2li onlugunu almistim hatta resmini de paylastim yelek de önlük de çift kat Penye , kalite güzel bence ama hiç hastane çıkışı setlerine bakmadım yine de yanlış yönlendirmeyeyim ben karar vermek için eşimi bekliyorum

Güzeldir o zaman yeleği ayrı önlüğü ayrı hastane çıkışı ayrı olacak değil ya

Güzeldir o zaman yeleği ayrı önlüğü ayrı hastane çıkışı ayrı olacak değil ya

Guzel gunlerde kullanin canım.bende iki tane yelek aldim halaaa geliyo 23 yani persembe kargoya vermişler 24 sabahi gelmis buraya ama kargo sirketi ne cuma ne cmt getirmedi sikayet etcem
Ben köy öğretmeni Olduğum için zaten Köye getirmiyor kargo firması köyün bakkalına aldırıyorum ben de geldiği gün)

butikbebeden aldigimiz kiyafetlerimiz kargoya verilmis pazartesi sali elimizde olurlar heyecanla bekliyoruz:)Eki Görüntüle 1282732 Eki Görüntüle 1282733 Eki Görüntüle 1282733

çok güzellermiş canım sağlıkla giydir inş
Guzel gunlerde kullanin canım.bende iki tane yelek aldim halaaa geliyo 23 yani persembe kargoya vermişler 24 sabahi gelmis buraya ama kargo sirketi ne cuma ne cmt getirmedi sikayet etcem

canım evde yok olabilirsin yada zili falan duymamış olabilirsin ara bence yarın geri götürmesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…