- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.581
çok güzel canım hayırlı olsunMeehaba bayanlar gecen gun aldığım fisher price ana kucagi morhipoda temin edilemedigi icin iptal edilmis.ben de 50 tl lik cekimi kullanabileyim diye bright stars aldim ayni aslinda ozelliklleri bu da 18 kg a kadar taşıyor titresim muzik 3 kademe yatis pozisyonu var.bilen kullanan var mi
http://www.annelutfen.com/urun/bs-rocker-comfort-harmony-snuggle-duckling
canım civilde vardı chicco araştırayım olmazsa ondan alayım bendecanım bnce m al ben 74 kiloum şu an m aldım biraz geniş bile doğumda tam olur
ben chicco aldım canım oda güzel banada çok tavsiye ettiler
canım ben chicco aldım anne memesi formunda ve gaz yapmama özelliği var
çok güzeller güle güle kullanın canımEminönü havuzlu hana gittik bugün. Yorgunluktan öldük bittik. Fiyat avantajı pek göremedim ben. Tekrar gitmem buraya. Aldıklarım şöyle:
Eki Görüntüle 1281726 Eki Görüntüle 1281727 Eki Görüntüle 1281728 Eki Görüntüle 1281729 Eki Görüntüle 1281730 Eki Görüntüle 1281731 Eki Görüntüle 1281732 Eki Görüntüle 1281733
ayy lc den aldın değil mi canım bende ordan alıcam terliği bundan:) hayırlı olsundalan roxy migrosta görmüşken yedeğe alıyım dedim fiyatı da çok uygundu
molfix alt açma bezimi de bulduk
bunlar da loğusa terliklerim, üstlerini loğusa tacım gibi süslesem mi karar veremedim çok abartılı olur gibime geldiEki Görüntüle 1281883 Eki Görüntüle 1281885 Eki Görüntüle 1281886 Eki Görüntüle 1281892
çok güzeller canım hepsidekizlar bunlarda benim az once morhipodaki hediye cekimi degerlendirmek ve eksiklerimizi tamamlamak adina aldiklarim Eki Görüntüle 1281882 uclu pijama takimimEki Görüntüle 1281884 Eki Görüntüle 1281887 Eki Görüntüle 1281889
patik ve coraplarimiz
Kızlar bebisimin ortaokula giden güzeller güzeli teyzesi yeğenine ne almış bakınEki Görüntüle 1282213
Sanırım ben de bebettonun onlusunu alıcam ama hala net değilHastane çıkış setine ben de bi turlu karar veremedim hala..Idil babyden alicam snrm ama model sıkıntısi var sanki
üle güle kullanin canim..bu set kadife diye ben ilk etapta düsünmemistim.ama çok güzel bir modell.Ben Aziz bebenin 10 lu setini aldım canım. İçinde hem tulum hem de alt üst takımı var. Değiştirmek gerekirse battaniyesiyle filan takımı bozulmamış olur diye düşündüm. Bi tane de düzlerden alıp süslesem mi diye düşündüm, sonradan vazgeçtim. Bu da renkli cicili bicili diye Eki Görüntüle 1282158
Ben Aziz bebenin 10 lu setini aldım canım. İçinde hem tulum hem de alt üst takımı var. Değiştirmek gerekirse battaniyesiyle filan takımı bozulmamış olur diye düşündüm. Bi tane de düzlerden alıp süslesem mi diye düşündüm, sonradan vazgeçtim. Bu da renkli cicili bicili diye Eki Görüntüle 1282158
çok güzel şeyler almışsın
o kundak battaniyeden bende alacağım da hoşuma giden bişey bulamadım
onu ne kadara aldınız canım
geniş olsada bişey olmaz canım ya çünkü zaten terler sıkılırsın dar olanda
kaynanam bana bir tane almış oda s beden küçük olur zannettim ama tam oldu
yani beden bedeni tutmuyor canım
tacın çok güzelmiş canım
hepsini güle güle kullan
ayy çoraplarınızı yerim sizin
benimde var indirim çekimde tam okumadım belli alşverişemi canım o
Kızlar bebisimin ortaokula giden güzeller güzeli teyzesi yeğenine ne almış bakınEki Görüntüle 1282213
çok güzel canım hayırlı olsun
canım civilde vardı chicco araştırayım olmazsa ondan alayım bende
çok güzeller güle güle kullanın canım
ayy lc den aldın değil mi canım bende ordan alıcam terliği bundan:) hayırlı olsun
çok güzeller canım hepside
ayy ayy pek güzelmiş
Mini beden markasında güzel indirim var inceleme fırsatın oldu mu kalitesi nasıl çünkü bi tane beğendim eğerdi güzelse alayımKızlar e bebek te bazı hastane çıkışı 10 lu setlerde %40 indirim var 59.90 tl ye geliyor bende eşimle bakicam mağazada kalmamışsa netten de bakabilirim sizlere de söylemek istedim düşünen olursa diye.
canım bana çok önerdiler gaz yapmama özelliğide olduğundan rahat kullanılıyormuşçok güzel canım hayırlı olsun
canım civilde vardı chicco araştırayım olmazsa ondan alayım bende
çok güzeller güle güle kullanın canım
ayy lc den aldın değil mi canım bende ordan alıcam terliği bundan:) hayırlı olsun
çok güzeller canım hepside
ayy ayy pek güzelmiş
Chicconun biberonuda araştırılacaklar listesine eklendicanım bana çok önerdiler gaz yapmama özelliğide olduğundan rahat kullanılıyormuş
Annem mini beden markasının Penye yeleğini almıştı yumuşak güzel bir penyeydi bende arabali olan modelin 2li onlugunu almistim hatta resmini de paylastim yelek de önlük de çift kat Penye , kalite güzel bence ama hiç hastane çıkışı setlerine bakmadım yine de yanlış yönlendirmeyeyim ben karar vermek için eşimi bekliyorumMini beden markasında güzel indirim var inceleme fırsatın oldu mu kalitesi nasıl çünkü bi tane beğendim eğerdi güzelse alayım
Güzeldir o zaman yeleği ayrı önlüğü ayrı hastane çıkışı ayrı olacak değil yaAnnem mini beden markasının Penye yeleğini almıştı yumuşak güzel bir penyeydi bende arabali olan modelin 2li onlugunu almistim hatta resmini de paylastim yelek de önlük de çift kat Penye , kalite güzel bence ama hiç hastane çıkışı setlerine bakmadım yine de yanlış yönlendirmeyeyim ben karar vermek için eşimi bekliyorum
Güzeldir o zaman yeleği ayrı önlüğü ayrı hastane çıkışı ayrı olacak değil yaAnnem mini beden markasının Penye yeleğini almıştı yumuşak güzel bir penyeydi bende arabali olan modelin 2li onlugunu almistim hatta resmini de paylastim yelek de önlük de çift kat Penye , kalite güzel bence ama hiç hastane çıkışı setlerine bakmadım yine de yanlış yönlendirmeyeyim ben karar vermek için eşimi bekliyorum
Biberonda aventle Dr browns Arasında kaldım siz neler aldınız
az once avent cam 120 aldim ben :)Bende ikisinin arasında kaldım ikisini de aldım. 120ml dr browns 240ml avent ikiside cam
Guzel gunlerde kullanin canım.bende iki tane yelek aldim halaaa geliyobutikbebeden aldigimiz kiyafetlerimiz kargoya verilmis pazartesi sali elimizde olurlar heyecanla bekliyoruz:)Eki Görüntüle 1282732 Eki Görüntüle 1282733 Eki Görüntüle 1282733
Ben köy öğretmeni Olduğum için zaten Köye getirmiyor kargo firması köyün bakkalına aldırıyorum ben de geldiği günGuzel gunlerde kullanin canım.bende iki tane yelek aldim halaaa geliyo23 yani persembe kargoya vermişler 24 sabahi gelmis buraya ama kargo sirketi ne cuma ne cmt getirmedi sikayet etcem
butikbebeden aldigimiz kiyafetlerimiz kargoya verilmis pazartesi sali elimizde olurlar heyecanla bekliyoruz:)Eki Görüntüle 1282732 Eki Görüntüle 1282733 Eki Görüntüle 1282733
Guzel gunlerde kullanin canım.bende iki tane yelek aldim halaaa geliyo23 yani persembe kargoya vermişler 24 sabahi gelmis buraya ama kargo sirketi ne cuma ne cmt getirmedi sikayet etcem
Âmin canım sağ salim kucağımıza alalım sağlıkla giydirelim minik ördeklerimizi inşallahçok güzellermiş canım sağlıkla giydir inş
canım evde yok olabilirsin yada zili falan duymamış olabilirsin ara bence yarın geri götürmesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?