- 13 Temmuz 2008
- 780
- 312
- 158
- 37
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.601
Ben Çanta almamaya karar verdim spor Sırt çantam var onu kullancam eğer işimi görmezse öyle alırımOkiedog cantalar cok guzel gerçekten birileri konuşmuştu gecmis sayfalarda ama malesef pahali 200 u gözden cikarmak lazim.bu konuda farkli canta önerileri olan var mi
Yok canim evdeydim kargo dağıtima çıkmamış yani bagli oldugum yere gelmiş kargo takibinden baktim.dagitkma ciksaydi sanirim dagitima cikti yada bulamadi diye islerlerdi sisteme yani en azından diger kargolarin isleyis bicimi öyle.hep evdeyim ben getirmediler yarin belli olur...çok güzellermiş canım sağlıkla giydir inş
canım evde yok olabilirsin yada zili falan duymamış olabilirsin ara bence yarın geri götürmesinler
avon sanirim bi inceleyeyim ben de yarin vardi okulda katalogablam bana bu çantayı sipariş verdi rengi şeker pembesi ve griymiş tam belli olmuyor bende görmedim bu fotoyu yolladı beğendiysen alıcam diye bende karar veremedim ama al dedim o çok beğenmiş
Eki Görüntüle 1282886
avon sanirim bi inceleyeyim ben de yarin vardi okulda katalog
ablam bana bu çantayı sipariş verdi rengi şeker pembesi ve griymiş tam belli olmuyor bende görmedim bu fotoyu yolladı beğendiysen alıcam diye bende karar veremedim ama al dedim o çok beğenmiş
Eki Görüntüle 1282886
gelecek olan katalogda varmış zaten.11 gün sonra nette çıkıcakmış baktım bende :)Çanta güzel görünüyo ama kataloğu bulamadım nette avonun sitesinde olan katalogda bu yok
Çanta güzel görünüyo ama kataloğu bulamadım nette avonun sitesinde olan katalogda bu yok
ÇOĞU bugün bebeshop ta sepete atıp atıp vazgeçtiğim ürünler çok şirinler ya alma hevesim geri geldi güzel Günlerde kullanınSon cicilerimiz
Banyo havlularımız ve sabunlama keseleri
Eki Görüntüle 1282936
Hastane çıkış setleri 6'lı, sağdaki de omuz önlüğü
Eki Görüntüle 1282937
Üstteki resimde soldaki setin açık hali
Eki Görüntüle 1282938
Badilerimiz ve müslin tulum
Eki Görüntüle 1282939
Kadife tulum ve alt üst takım, şu arabanın kapıları açılıyor ya çıtçıtlı yapmışlar çok şekerEki Görüntüle 1282940
Penye ve triko battaniyelerimizEki Görüntüle 1282941
Çıngırak, dikiz aynası, sineklik, emzik (bebekler en çok wee seviyormuş diye bunu aldım bakalım sevecek mi)Eki Görüntüle 1282942
Islak mendil paketinden pipiped çıktıalt değiştirirken ani ıslatmalara karşı tedbir içinmiş
Eki Görüntüle 1282943
çok tatlı bunlar canım iyi günlerde kullanın inşSon cicilerimiz
Eki Görüntüle 1282936
Eki Görüntüle 1282937
Eki Görüntüle 1282938
Eki Görüntüle 1282939
Kadife tulum ve alt üst takım, şu arabanın kapıları açılıyor ya çıtçıtlı yapmışlar çok şekerEki Görüntüle 1282940
Çıngırak, dikiz aynası, sineklik, emzik (bebekler en çok wee seviyormuş diye bunu aldım bakalım sevecek mi)Eki Görüntüle 1282942
Islak mendil paketinden pipiped çıktıalt değiştirirken ani ıslatmalara karşı tedbir içinmiş
Eki Görüntüle 1282943
Son cicilerimiz
Eki Görüntüle 1282936
Eki Görüntüle 1282937
Eki Görüntüle 1282938
Eki Görüntüle 1282939
Eki Görüntüle 1282943
Teşekkür ederiizz :) bebeshoptan iki kere alışveriş yaptım memnun kaldım tavsiye ederim. Ama iade için kargo parasını kendiniz ödüyorsunuz o yüzden alırken iyi karar vermek lazım.ÇOĞU bugün bebeshop ta sepete atıp atıp vazgeçtiğim ürünler çok şirinler ya alma hevesim geri geldi güzel Günlerde kullanın
Teşekkür ederiz :)çok tatlı bunlar canım iyi günlerde kullanın inş
Tülbentimsi bir kumaş ama biraz daha kalın. Yenidoğan için tavsiye ediliyormuş, kullanan arkadaşlar var.Canım bu müslin ne oluyor kumaş türümü sabahtan beri düşünüyorum çok karşımaıktı bugün net de de bi açıklama göremedim konuyla ilgili
ben bu boyutunu gelinimizde bi küçüğünü almış cnmhangi modelini aldi canim bi sorabilir misin?
http://www.e-bebek.com/dr-browns-0-...ml_DRB-DB455?gclid=CI325vmny8ECFcKWtAodbDUAbAben bu boyutunu gelinimizde bi küçüğünü almış cnm
Gule gule kullansın.. Bıcı bıcı yapsın içinde yawrunBugun aldiklarimiz..
Kuvet ve yedek lastikli carsaf aldik..
uyku setini henuz almadim..
Teşekkürler bilgi içinTeşekkür ederiizz :) bebeshoptan iki kere alışveriş yaptım memnun kaldım tavsiye ederim. Ama iade için kargo parasını kendiniz ödüyorsunuz o yüzden alırken iyi karar vermek lazım.
Teşekkür ederiz :)
Tülbentimsi bir kumaş ama biraz daha kalın. Yenidoğan için tavsiye ediliyormuş, kullanan arkadaşlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?