2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

çok güzellermiş canım sağlıkla giydir inş

canım evde yok olabilirsin yada zili falan duymamış olabilirsin ara bence yarın geri götürmesinler
Yok canim evdeydim kargo dağıtima çıkmamış yani bagli oldugum yere gelmiş kargo takibinden baktim.dagitkma ciksaydi sanirim dagitima cikti yada bulamadi diye islerlerdi sisteme yani en azından diger kargolarin isleyis bicimi öyle.hep evdeyim ben getirmediler yarin belli olur...

Çanta güzel görünüyo ama kataloğu bulamadım nette avonun sitesinde olan katalogda bu yok

Son cicilerimiz
Banyo havlularımız ve sabunlama keseleri

Hastane çıkış setleri 6'lı, sağdaki de omuz önlüğü

Üstteki resimde soldaki setin açık hali

Badilerimiz ve müslin tulum

Kadife tulum ve alt üst takım, şu arabanın kapıları açılıyor ya çıtçıtlı yapmışlar çok şeker
Penye ve triko battaniyelerimiz
Çıngırak, dikiz aynası, sineklik, emzik (bebekler en çok wee seviyormuş diye bunu aldım bakalım sevecek mi)
Islak mendil paketinden pipiped çıktı alt değiştirirken ani ıslatmalara karşı tedbir içinmiş

ÇOĞU bugün bebeshop ta sepete atıp atıp vazgeçtiğim ürünler çok şirinler ya alma hevesim geri geldi güzel Günlerde kullanın

çok tatlı bunlar canım iyi günlerde kullanın inş

Canım bu müslin ne oluyor kumaş türümü sabahtan beri düşünüyorum çok karşımaıktı bugün net de de bi açıklama göremedim konuyla ilgili

ÇOĞU bugün bebeshop ta sepete atıp atıp vazgeçtiğim ürünler çok şirinler ya alma hevesim geri geldi güzel Günlerde kullanın
Teşekkür ederiizz :) bebeshoptan iki kere alışveriş yaptım memnun kaldım tavsiye ederim. Ama iade için kargo parasını kendiniz ödüyorsunuz o yüzden alırken iyi karar vermek lazım.
çok tatlı bunlar canım iyi günlerde kullanın inş
Teşekkür ederiz :)
Canım bu müslin ne oluyor kumaş türümü sabahtan beri düşünüyorum çok karşımaıktı bugün net de de bi açıklama göremedim konuyla ilgili
Tülbentimsi bir kumaş ama biraz daha kalın. Yenidoğan için tavsiye ediliyormuş, kullanan arkadaşlar var.

Hepinizin bebisleri gule gule kullansin cicilerini kizlar..cok detayli bakamiyorum ama hepsi birbirinden guzel, fikir alisverisinde bulunmak cok faydali oluyor. .

Teşekkürler bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…