- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.621
Avent aldım ben de şu başlığı anne göğsüne benzeyenden ama sanırım Dr. Brown'dan alıcam Aklım onda kaldı
Chicconun biberonuda araştırılacaklar listesine eklendi
çok güzeller cidden canımbutikbebeden aldigimiz kiyafetlerimiz kargoya verilmis pazartesi sali elimizde olurlar heyecanla bekliyoruz:)Eki Görüntüle 1282732 Eki Görüntüle 1282733 Eki Görüntüle 1282733
güle güle kullaanın hazırlıklar tamam heralde artıkBunlarda bugün ebebekten aldıklarımız hastane çıkışıyla biberonunda aldık huzura erdikEki Görüntüle 1282747 Eki Görüntüle 1282748 Eki Görüntüle 1282749 Eki Görüntüle 1282750 Eki Görüntüle 1282751
avon bu bendede vardı katoloğuablam bana bu çantayı sipariş verdi rengi şeker pembesi ve griymiş tam belli olmuyor bende görmedim bu fotoyu yolladı beğendiysen alıcam diye bende karar veremedim ama al dedim o çok beğenmiş
Eki Görüntüle 1282886
evet canım avonavon sanirim bi inceleyeyim ben de yarin vardi okulda katalog
Son cicilerimiz
Banyo havlularımız ve sabunlama keseleri
Eki Görüntüle 1282936
Hastane çıkış setleri 6'lı, sağdaki de omuz önlüğü
Eki Görüntüle 1282937
Üstteki resimde soldaki setin açık hali
Eki Görüntüle 1282938
Badilerimiz ve müslin tulum
Eki Görüntüle 1282939
Kadife tulum ve alt üst takım, şu arabanın kapıları açılıyor ya çıtçıtlı yapmışlar çok şekerEki Görüntüle 1282940
Penye ve triko battaniyelerimizEki Görüntüle 1282941
Çıngırak, dikiz aynası, sineklik, emzik (bebekler en çok wee seviyormuş diye bunu aldım bakalım sevecek mi)Eki Görüntüle 1282942
Islak mendil paketinden pipiped çıktıalt değiştirirken ani ıslatmalara karşı tedbir içinmiş
Eki Görüntüle 1282943
Bugun aldiklarimiz..
Kuvet ve yedek lastikli carsaf aldik..
uyku setini henuz almadim..
Teşekkürler canım. Pamuklar kuru, kaynamış su ile ıslatıp kullanılabilir. Onu özellikle almadım göğüs pedinin hediyesiydi aslında.çok güzeller cidden canım
güle güle kullaanın hazırlıklar tamam heralde artık
avon bu bendede vardı katoloğu
bazı çantaları kullanışlı oluyor cidden
bu arada parmağını kesmişsin sanırım geçmiş olsun bant yapışık
evet canım avon
çok güzel şeyler almışsın
o pamuklar kuru pamukmu canım ya onu anlamadım
ılık suda ıslatıpmı kullanacaksın onları
teşekkürler teyzesi az biraz bişey kaldı eksik tamamlayp hastane çantamızı hazırlayıp arabaya koymayı düşünüyoruz artık ne olur ne olmazçok güzeller cidden canım
güle güle kullaanın hazırlıklar tamam heralde artık
avon bu bendede vardı katoloğu
bazı çantaları kullanışlı oluyor cidden
bu arada parmağını kesmişsin sanırım geçmiş olsun bant yapışık
evet canım avon
çok güzel şeyler almışsın
o pamuklar kuru pamukmu canım ya onu anlamadım
ılık suda ıslatıpmı kullanacaksın onları
evet canım krem rengi pofuduk pofuduk duruyor bende alıcam inşaallah birde botlar var ya onlarda hoşçok güzel miş canm :)
teşekkür ederiz
maşşalh teyzesi de minik ama yeğenini düşünüyor
evet canm lcw dan aldım gördüm kaçırmayım dedim krem gibi ekru gibi rengi fotoda çıkmamış
sağol canım bakıcamcanım bana çok önerdiler gaz yapmama özelliğide olduğundan rahat kullanılıyormuş
butikbebeden aldigimiz kiyafetlerimiz kargoya verilmis pazartesi sali elimizde olurlar heyecanla bekliyoruz:)Eki Görüntüle 1282732 Eki Görüntüle 1282733 Eki Görüntüle 1282733
canımn hepside çok güzel çok beğendimBunlarda bugün ebebekten aldıklarımız hastane çıkışıyla biberonunda aldık huzura erdikEki Görüntüle 1282747 Eki Görüntüle 1282748 Eki Görüntüle 1282749 Eki Görüntüle 1282750 Eki Görüntüle 1282751
güzel duruyor canımablam bana bu çantayı sipariş verdi rengi şeker pembesi ve griymiş tam belli olmuyor bende görmedim bu fotoyu yolladı beğendiysen alıcam diye bende karar veremedim ama al dedim o çok beğenmiş
Eki Görüntüle 1282886
ayy çok güzeller canım bayıldımSon cicilerimiz
Banyo havlularımız ve sabunlama keseleri
Eki Görüntüle 1282936
Hastane çıkış setleri 6'lı, sağdaki de omuz önlüğü
Eki Görüntüle 1282937
Üstteki resimde soldaki setin açık hali
Eki Görüntüle 1282938
Badilerimiz ve müslin tulum
Eki Görüntüle 1282939
Kadife tulum ve alt üst takım, şu arabanın kapıları açılıyor ya çıtçıtlı yapmışlar çok şekerEki Görüntüle 1282940
Penye ve triko battaniyelerimizEki Görüntüle 1282941
Çıngırak, dikiz aynası, sineklik, emzik (bebekler en çok wee seviyormuş diye bunu aldım bakalım sevecek mi)Eki Görüntüle 1282942
Islak mendil paketinden pipiped çıktıalt değiştirirken ani ıslatmalara karşı tedbir içinmiş
Eki Görüntüle 1282943
Bugun aldiklarimiz..
Kuvet ve yedek lastikli carsaf aldik..
uyku setini henuz almadim..
Kızlar 75 kilo oldum artık hamileliğimde loğusa gecelik ve pijama takımlarında kaç beden almalıyım sizce loğusa gecelikleri daha mı bol oluyor internette beğendiğim firmayla konuştum m al dedi bayan ama m çok uzak geliyor artık bana l mi almalıyım diye düşündüm siz kaç beden aldınız görerek dokunarak alan arkadaşlar yardımcı olur musunuz
Biberonda aventle Dr browns Arasında kaldım siz neler aldınız
ben de emziği nuk alıcam da henüz bulamadım ama biberonu gaz yapmayan dr browns ve avent anne göğsüne benzeyen aldım canımNuk aldım canım silikon emzik
güzel ve sağlıklı günlerde kullanın:)Butık bebeden siparış verdim kasımda gelir ancak 3 ne 50 tl aldım
ben de emziği nuk alıcam da henüz bulamadım ama biberonu gaz yapmayan dr browns ve avent anne göğsüne benzeyen aldım canım
Tşkr ederimgüzel ve sağlıklı günlerde kullanın:)
cinsiyetimiz belli olsada bizde ciiciler alsak
9 :) daha cok kucuguz. ocak annelrnn topiğymş ama yazmış bulundk :)Ne kadarlık hamilesiniz?????
bulundurmakta fayda var ne olur ne olmaz ama dediğin gibi inşallah gerek olmaz:)İnşallah gerek olmaz emziğe ama aldık ne olur ne olmaz
9 :) daha cok kucuguz. ocak annelrnn topiğymş ama yazmış bulundk :)
10 gun sonra randevumz var ama ogrenemicez herlde :)) inşallh kızdır :))Olsun canım hayırlısı olsun inşallah
Erkekse daha erken kızsa azıcık daha geç gösteriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?