2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

butikbebeden aldigimiz kiyafetlerimiz kargoya verilmis pazartesi sali elimizde olurlar heyecanla bekliyoruz:)Eki Görüntüle 1282732 Eki Görüntüle 1282733 Eki Görüntüle 1282733
çok güzeller cidden canım
güle güle kullaanın hazırlıklar tamam heralde artık
avon bu bendede vardı katoloğu
bazı çantaları kullanışlı oluyor cidden
bu arada parmağını kesmişsin sanırım geçmiş olsun bant yapışık
avon sanirim bi inceleyeyim ben de yarin vardi okulda katalog
evet canım avon

çok güzel şeyler almışsın
o pamuklar kuru pamukmu canım ya onu anlamadım
ılık suda ıslatıpmı kullanacaksın onları

T
Teşekkürler canım. Pamuklar kuru, kaynamış su ile ıslatıp kullanılabilir. Onu özellikle almadım göğüs pedinin hediyesiydi aslında.

teşekkürler teyzesi az biraz bişey kaldı eksik tamamlayp hastane çantamızı hazırlayıp arabaya koymayı düşünüyoruz artık ne olur ne olmaz

çok güzel miş canm :)

teşekkür ederiz

maşşalh teyzesi de minik ama yeğenini düşünüyor

evet canm lcw dan aldım gördüm kaçırmayım dedim krem gibi ekru gibi rengi fotoda çıkmamış
evet canım krem rengi pofuduk pofuduk duruyor bende alıcam inşaallah birde botlar var ya onlarda hoş
canım bana çok önerdiler gaz yapmama özelliğide olduğundan rahat kullanılıyormuş
sağol canım bakıcam
butikbebeden aldigimiz kiyafetlerimiz kargoya verilmis pazartesi sali elimizde olurlar heyecanla bekliyoruz:)Eki Görüntüle 1282732 Eki Görüntüle 1282733 Eki Görüntüle 1282733

canımn hepside çok güzel çok beğendim
güzel duruyor canım
ayy çok güzeller canım bayıldım
Bugun aldiklarimiz..
Kuvet ve yedek lastikli carsaf aldik..
uyku setini henuz almadim..

güel güle kullanın canım

ben şu an 77yim Large aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…