2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

hepinize çok tşkr ederim herkes nekadar taktın beterin beteri var diyor ama atlatamadım zaten 1 yıl beklemiştim tedaviyle olmuştu tabi herşeyin hayırlısı olsun canım kısmet rabbim biliyor herşeyi inş olur benimde en kısa zamanda

canım kırılma ama en azından gebe kalabiliyorsun oda bişeydir
ben tam 10 yıldan sora hamile kaldım yıllardır beklemekteyim yani
o yüzden seni çok iyi anlıyorum
Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın

kırılmam canım evet gebe kalamayınca kısırmıyım acaba demiştim kalabiliyorum şükür ama düşük YAPIP BİR DAHA GEBE KALAMAYAN ARKADAŞLARIM VAR ONLARI DÜŞÜNDÜKÇE DE ÇOK ÜZÜLÜYORUM

cnm oyle dusunme genelde bi gebelik olustuktan sonra hamile kalmak kolaylasiyor. .Ben de 10 ay sonra hamile kalabildim hicbi sorun olmadığı halde istemeye basladiktan sonra..

Bebek bakim cantasini aldim kizlar internetten ama sanki epey buyuk geldi gozume, genelde buyuk mu oluyorlar bilemedim..
Eki Görüntüle 1286090 Eki Görüntüle 1286093
Güle güle kullan şık gorunuyor genelde büyük oluyo benim gördüklerim mağazalarda hep büyük senin aldığının ölçüleri ne bilmiyorum ama normal boyutta görünüyor çok büyük deGil bence yedek kıyafet battaniye falan da çantada bulundurmak lazım o yuzden büyük oluyor

canım doğumdan önce bana hastanede hastane önlüğü gibi bişey giydirmişlerdi asıl geceliği doğumdan sonra giyiyorsun

Heraa dogumaa hastane onlugu ve bone ile giriyorsun oncesinde alyansin kupene kadar ciaroyorsun sonraa sislenirsin

yaa ne bileyim, önlüğü hiç düşünememiştim, saf gibi sorduğum soru garip olmuş o zaman teşekkür ederim cevaplarınız için

aminn inşallah ben de aynı taktikle hareket edeyim o zaman, bir tane göstermelik pofuduk bir tane de giymelik. çok teşekkür ederim

Bebek bakim cantasini aldim kizlar internetten ama sanki epey buyuk geldi gozume, genelde buyuk mu oluyorlar bilemedim..
Eki Görüntüle 1286090 Eki Görüntüle 1286093

güle güle kullan çantanı. çantayı sevdim ama içinden bakan kediyi daha çok sevdim

Slm
Kizlar tamda size cozum olacak cvbim,hani su otellerde verilen hediye ucuz terlikler varya,ondan evde cok vardi ozenip susledim pusledim tacinida yaptim annm geldi aaa dedi bunlara nasil kiyilcak alti kirlencek asla yiksnmax silinmez eve sokulmaz cope atilmaz deyince bende 2 tane yaptim :))))) bakin bakalim
Gzl olmusmuuu

Cok sanslisin cnm ben de cok begenmistim kurabiye adami ama burdaki 5 magazada tukenmis..
Gule gule kullanin aldiklarinizi bebisinle..
Bu uyku Tulumu çok tatlı ve cok hesaplı bende mavisini aldim oğluşuma seninde prensesin misil misil uyusun insallah tulumunda
Insallah cnm ilk aylar yorgan olmuyor dediler,tatli uykular bebislerimize :)
Anladim cnm sagol henuz elime ulasmadi urun ama magazada gordum farkli bi rengini epey buyuk geldi gozume..Haklisin icine epey sey var konacak..

sen de guzel günlerde kullan cnm bebisinle cicilerini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…