- 11 Mart 2010
- 839
- 973
- 208
- 43
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.721
Yeni aldıklarım kızlar
hepinize çok tşkr ederim herkes nekadar taktın beterin beteri var diyor ama atlatamadım zaten 1 yıl beklemiştim tedaviyle olmuştu tabi herşeyin hayırlısı olsun canım kısmet rabbim biliyor herşeyi inş olur benimde en kısa zamandacanım hiç üzülme bende 2014 eylül annesi olacaktım ama allahım nasip etmedi şimdi 2015 ocak annesi olacağım inşallah ve senin benim gibi birçok kişi var böyle çok normal emin ol sende birgün bunun gibi bir topikte bebeğinin cicilerini yayınlayacaksın. (Bazen bende 2014 eylül annelerinin topiğine girip bakıyorum oluyor yani öyle herşey nasip kısmet)
hepinize çok tşkr ederim herkes nekadar taktın beterin beteri var diyor ama atlatamadım zaten 1 yıl beklemiştim tedaviyle olmuştu tabi herşeyin hayırlısı olsun canım kısmet rabbim biliyor herşeyi inş olur benimde en kısa zamanda
kırılmam canım evet gebe kalamayınca kısırmıyım acaba demiştim kalabiliyorum şükür ama düşük YAPIP BİR DAHA GEBE KALAMAYAN ARKADAŞLARIM VAR ONLARI DÜŞÜNDÜKÇE DE ÇOK ÜZÜLÜYORUMcanım kırılma ama en azından gebe kalabiliyorsun oda bişeydir
ben tam 10 yıldan sora hamile kaldım yıllardır beklemekteyim yani
o yüzden seni çok iyi anlıyorum
Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın
nerde nerdeYeni aldıklarım kızlar
cnm oyle dusunme genelde bi gebelik olustuktan sonra hamile kalmak kolaylasiyor. .Ben de 10 ay sonra hamile kalabildim hicbi sorun olmadığı halde istemeye basladiktan sonra..kırılmam canım evet gebe kalamayınca kısırmıyım acaba demiştim kalabiliyorum şükür ama düşük YAPIP BİR DAHA GEBE KALAMAYAN ARKADAŞLARIM VAR ONLARI DÜŞÜNDÜKÇE DE ÇOK ÜZÜLÜYORUM
Bu uyku Tulumu çok tatlı ve cok hesaplı bende mavisini aldim oğluşuma seninde prensesin misil misil uyusun insallah tulumundaEnglish home da hicbi sey kalmamisti ben de uyku tulumu aldim 0-6 ay, bi de dalan roxy deterjan aldim bugun :)
Eki Görüntüle 1286083
Güle güle kullan şık gorunuyor genelde büyük oluyo benim gördüklerim mağazalarda hep büyük senin aldığının ölçüleri ne bilmiyorum ama normal boyutta görünüyor çok büyük deGil bence yedek kıyafet battaniye falan da çantada bulundurmak lazım o yuzden büyük oluyorBebek bakim cantasini aldim kizlar internetten ama sanki epey buyuk geldi gozume, genelde buyuk mu oluyorlar bilemedim..
Eki Görüntüle 1286090 Eki Görüntüle 1286093
Yeni aldiklarim demişsin ama resim yok göremiyoruz aldıklarınıYeni aldıklarım kızlar
Önceden rahatça yüklüyordum resimleri. Şimdi yüklemiyor. Dün de yüklenmeden paylaşmışım. Hala da yükleyemiyorum.Yeni aldiklarim demişsin ama resim yok göremiyoruz aldıklarını
Canim resim boyutu küçük olmaliÖnceden rahatça yüklüyordum resimleri. Şimdi yüklemiyor. Dün de yüklenmeden paylaşmışım. Hala da yükleyemiyorum.
Daha önce aynı şekilde çektiklerim yükleniyordu.Canim resim boyutu küçük olmali
canım doğumdan önce bana hastanede hastane önlüğü gibi bişey giydirmişlerdi asıl geceliği doğumdan sonra giyiyorsun
Heraa dogumaa hastane onlugu ve bone ile giriyorsun oncesinde alyansin kupene kadar ciaroyorsunsonraa sislenirsin
Şimdiii heracım bizde bu konuyu düşündük ablamla, pofuduğumsu terlik süsleyeceğiz, hastaneye de götüreceğiz ama giymeyeceğimYani görüntü olacak.
Onun yerine ekru yada beyaz yıkabanilecek, bir şey alacağım. Çünkü süslediğim terlikle yere basarsam kirlenir, ve o süslü pofuduk terliği yıkamak istemem. Giymek için alacağım terlik yine kapalı plastiğimsi bir şey olabilir. Ona da çaktırmadan bir süs takabilirim
Gecelik konusuna gelince. Zaten doğuma girerken vs, ameliyat önlüğü bone şu bu olacak.
Doğumdan çıkınca hayırlısıyla, aldığımız gecelikleri sabahlıkları giyinip, süslenip püsleneceğiz inşallah.
Tabi böyle hayal kuruyoruz, inşallah sağ salim hayırlısıyla gerçekleştirmek nasip olur
Bebek bakim cantasini aldim kizlar internetten ama sanki epey buyuk geldi gozume, genelde buyuk mu oluyorlar bilemedim..
Eki Görüntüle 1286090 Eki Görüntüle 1286093
Slm
Ayyy hadi süsleyelim artık değil mi, çok ağır gidiyorum süsleme konusunda
Hiç belli olmaz ben hala almayacağım diyorum, ama bende bu kadar söyledim böyle giderse sırf bu kadar konuştuğum için alacağım sanırım diyorum
Şimdiii heracım bizde bu konuyu düşündük ablamla, pofuduğumsu terlik süsleyeceğiz, hastaneye de götüreceğiz ama giymeyeceğimYani görüntü olacak.
Onun yerine ekru yada beyaz yıkabanilecek, bir şey alacağım. Çünkü süslediğim terlikle yere basarsam kirlenir, ve o süslü pofuduk terliği yıkamak istemem. Giymek için alacağım terlik yine kapalı plastiğimsi bir şey olabilir. Ona da çaktırmadan bir süs takabilirim
Gecelik konusuna gelince. Zaten doğuma girerken vs, ameliyat önlüğü bone şu bu olacak.
Doğumdan çıkınca hayırlısıyla, aldığımız gecelikleri sabahlıkları giyinip, süslenip püsleneceğiz inşallah.
Tabi böyle hayal kuruyoruz, inşallah sağ salim hayırlısıyla gerçekleştirmek nasip olur
Cok sanslisin cnm ben de cok begenmistim kurabiye adami ama burdaki 5 magazada tukenmis..Kızlar pazartesi akşamüstü english home dan o kalabalıktan Kız kardeşimin emekleri sayesinde aldiklarim
Eki Görüntüle 1286122 Eki Görüntüle 1286123 Eki Görüntüle 1286124 Eki Görüntüle 1286126 Eki Görüntüle 1286127 Eki Görüntüle 1286128 Eki Görüntüle 1286129 Eki Görüntüle 1286134 Eki Görüntüle 1286135 Eki Görüntüle 1286136
Yorgan ve yatak örtüsü de bulabilseydim eksiğimiz kalmayacaktı ama bayagi birsey almışım
Insallah cnm ilk aylar yorgan olmuyor dediler,tatli uykular bebislerimize :)Bu uyku Tulumu çok tatlı ve cok hesaplı bende mavisini aldim oğluşuma seninde prensesin misil misil uyusun insallah tulumunda
Anladim cnm sagol henuz elime ulasmadi urun ama magazada gordum farkli bi rengini epey buyuk geldi gozume..Haklisin icine epey sey var konacak..Güle güle kullan şık gorunuyor genelde büyük oluyo benim gördüklerim mağazalarda hep büyük senin aldığının ölçüleri ne bilmiyorum ama normal boyutta görünüyor çok büyük deGil bence yedek kıyafet battaniye falan da çantada bulundurmak lazım o yuzden büyük oluyor
sen de guzel günlerde kullan cnm bebisinle cicilerini..yaa ne bileyim, önlüğü hiç düşünememiştim, saf gibi sorduğum soru garip olmuş o zamanteşekkür ederim cevaplarınız için
aminn inşallahben de aynı taktikle hareket edeyim o zaman, bir tane göstermelik pofuduk bir tane de giymelik. çok teşekkür ederim
güle güle kullan çantanı. çantayı sevdim ama içinden bakan kediyi daha çok sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?