- 9 Aralık 2013
- 2.245
- 4.042
- 168
- 35
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.701
oy maşallah çok tatlılar bunlar.Güle güle giysin miniğin inşallah.A101den o nevresimden bende aldım canım henüz yıkamasamda :)
maşallah çok güzeller.şu cheery nin 5li zıbın seti benimde çok hoşuma gitti ama fazla eşya olmasın diye almadım ama her an alabilirim
çok güzeller
hepside çok güzel cnaım
gayet güzel
canım uni baby al yeni doğan ıslak pamuk havlu
he he bende süslüycem, hiç 40 lira verme lc de 20 lira bende ondan alıcam:) ev botuda var o da 20 lira
çok güzeller canım
hepside çok güzel
canım tek alt alabilirsin iki tane giydirirsin
canım bunu markette göredim nettenmi alcan sen
ayy hepsi çok güzel canım ya
buna varya bayıldım hepsi çok güzel ma bu çok hoş
park yatak almam diyen BEN dün park yatağı kurdum evime hayırlı olsun demek ki büyük konuşmamak mı gerekiyomuş
Anneler, hastane için kendime gecelik aldım ama şimdi altına alacağım terliğe karar veremiyorum. Pofuduk terlikler çok güzel ama hastanede kullanılmaz gibi geliyor sanki. Ev için ondan alıp, hastane için hastane terliğine benzeyenlerden mi alıp süslesem? Siz nasıl yapıyorsunuz?
yun yorgan daha iyi canim .malum tam kiş bebekleri olacaklar yun daha sıcak tutar uyku setine bile hiç gerek yok bn kendim diktim bebegmn ve oglumn yun yorganini.internet magazasında cogu urun tukenmis cnm evet,ben yarın ugrayacagim yorgan almayi planliyorum bulabilirsem..
Bi yakınım pamuk yorgan al demisti,yün yorgan da var hangisi daha iyi acaba?
Direk vücuda temas etmeyecek nasilsa canim.Kundağı 35 tlye aldım canım. Pamuk değil yalnız polyestermiş sorun olmaz inşallah.
Tamam canım ben öğrenicem onu sana yazarım.aslında söylediğin çok mantıklı peki sen gittiğinde bana da haber verebilir misin o meme sistemini teksatıyorlarsa ben de senin dediğin gibi yaparım yok satmıyorlarsa da otobüsle giderim artık kızılayagitmişken de magnet için süs eşyalarımı da aradan çıkarırım
kızlar bebişlerinizin cicileri çok güzel rabbim güzel günlerde giydirmenizi nasip etsin arada bu topiğe bakıyorum benim bebeğimde yaşasa 2015 ocak annesi olacaktımsizin aldıkalrınıza bakıp iç geçiriyorum sizin adınıza seviniyorum dualar ediyorum banada nasip olsun diye hepinize hayırlı doğumlar olsun banada dua edin olur mu
Allah en doğru zamanda anne olmayı nasip etsin sağlıklı bir bebişin olur inşallahkızlar bebişlerinizin cicileri çok güzel rabbim güzel günlerde giydirmenizi nasip etsin arada bu topiğe bakıyorum benim bebeğimde yaşasa 2015 ocak annesi olacaktımsizin aldıkalrınıza bakıp iç geçiriyorum sizin adınıza seviniyorum dualar ediyorum banada nasip olsun diye hepinize hayırlı doğumlar olsun banada dua edin olur mu
tesekkurler cnm ben senin gibi marifetli diilim mlsf..yun yorgan daha iyi canim .malum tam kiş bebekleri olacaklar yun daha sıcak tutar uyku setine bile hiç gerek yok bn kendim diktim bebegmn ve oglumn yun yorganini.
en yakın zamanda tekrar yasarsın cnm insallah aynı mutlulugu...kızlar bebişlerinizin cicileri çok güzel rabbim güzel günlerde giydirmenizi nasip etsin arada bu topiğe bakıyorum benim bebeğimde yaşasa 2015 ocak annesi olacaktımsizin aldıkalrınıza bakıp iç geçiriyorum sizin adınıza seviniyorum dualar ediyorum banada nasip olsun diye hepinize hayırlı doğumlar olsun banada dua edin olur mu
Uyku setini aldim kizlar..
tesekkur ederim cnm daha iyi sizlerin olsun..çok tatlı bişimiş bu huzurla uyusun bebiş:)
Güzel ve sağlıklı Günlerde kullan çok şirinmişUyku setini aldim kizlar..
dikmiceksen pamuk yorgan al canim yun yorgan kendi yaptıgın gbi olmuyor satın olanlar kendi yıkadıgımız gbi temiz olmaz annen filan biliyorsa yun alip kndiniz yapın derim zaten kolay çok marifet isteyen bişey degil yada dikmicekseniz pamuk yorgan alin bnce canimtesekkurler cnm ben senin gibi marifetli diilim mlsf..
Mecbur alicam o halde...
hayırlı zamanda evladın olur inşallah canım Allah yardımcın olsunkızlar bebişlerinizin cicileri çok güzel rabbim güzel günlerde giydirmenizi nasip etsin arada bu topiğe bakıyorum benim bebeğimde yaşasa 2015 ocak annesi olacaktımsizin aldıkalrınıza bakıp iç geçiriyorum sizin adınıza seviniyorum dualar ediyorum banada nasip olsun diye hepinize hayırlı doğumlar olsun banada dua edin olur mu
Uyku setini aldim kizlar..
he he bende süslüycem, hiç 40 lira verme lc de 20 lira bende ondan alıcam:) ev botuda var o da 20 lira
park yatak almam diyen BEN dün park yatağı kurdum evime hayırlı olsun demek ki büyük konuşmamak mı gerekiyomuş
Anneler, hastane için kendime gecelik aldım ama şimdi altına alacağım terliğe karar veremiyorum. Pofuduk terlikler çok güzel ama hastanede kullanılmaz gibi geliyor sanki. Ev için ondan alıp, hastane için hastane terliğine benzeyenlerden mi alıp süslesem? Siz nasıl yapıyorsunuz?
Bir de doğuma girerken ve çıkınca giymek için ayrı ayrı mı gecelik alıyorsunuz? Yani hani asıl fotoğraflarda güzel güzel çıkacak olan hangisi?
Tesekkur ederiz cnm..Güzel ve sağlıklı Günlerde kullan çok şirinmiş
O zaman pamuk yorgan alayim cnm dedigin gibi zaten bebek yorganlari incecik oluyor..dikmiceksen pamuk yorgan al canim yun yorgan kendi yaptıgın gbi olmuyor satın olanlar kendi yıkadıgımız gbi temiz olmaz annen filan biliyorsa yun alip kndiniz yapın derim zaten kolay çok marifet isteyen bişey degil yada dikmicekseniz pamuk yorgan alin bnce canim
Tesekkurler cnm yatagini pembe aliim dedim artik..çok cici güle güle kullan canım
kızlar bebişlerinizin cicileri çok güzel rabbim güzel günlerde giydirmenizi nasip etsin arada bu topiğe bakıyorum benim bebeğimde yaşasa 2015 ocak annesi olacaktımsizin aldıkalrınıza bakıp iç geçiriyorum sizin adınıza seviniyorum dualar ediyorum banada nasip olsun diye hepinize hayırlı doğumlar olsun banada dua edin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?