2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

hepsi çok cici canım kırmızılı takıma falan bayıldım mutlu sağlıklı huzurlu günlerde kullanın inş

çok teşekkür ederiz canm :) ben yıkadım bugün kurusun yarın ütüler kaldırırım dolabına :)

çok teşekkürler canm :)

canım bunu markette göredim nettenmi alcan sen

ayy hepsi çok güzel canım ya

buna varya bayıldım hepsi çok güzel ma bu çok hoş

park yatak almam diyen BEN dün park yatağı kurdum evime hayırlı olsun demek ki büyük konuşmamak mı gerekiyomuş

çok saol canım :)

kızlar bebişlerinizin cicileri çok güzel rabbim güzel günlerde giydirmenizi nasip etsin arada bu topiğe bakıyorum benim bebeğimde yaşasa 2015 ocak annesi olacaktımsizin aldıkalrınıza bakıp iç geçiriyorum sizin adınıza seviniyorum dualar ediyorum banada nasip olsun diye hepinize hayırlı doğumlar olsun banada dua edin olur mu

internet magazasında cogu urun tukenmis cnm evet,ben yarın ugrayacagim yorgan almayi planliyorum bulabilirsem..
Bi yakınım pamuk yorgan al demisti,yün yorgan da var hangisi daha iyi acaba?
yun yorgan daha iyi canim .malum tam kiş bebekleri olacaklar yun daha sıcak tutar uyku setine bile hiç gerek yok bn kendim diktim bebegmn ve oglumn yun yorganini.

Tamam canım ben öğrenicem onu sana yazarım.

rabbim seninle birlikte isteyen tüm herkese bebek nasip etsin inş canm

Mrymth..faiytale aldiklarini cok hos gule gule giysin kuzulariniz...
Heraa dogumaa hastane onlugu ve bone ile giriyorsun oncesinde alyansin kupene kadar ciaroyorsun sonraa sislenirsin

Allah en doğru zamanda anne olmayı nasip etsin sağlıklı bir bebişin olur inşallah

en yakın zamanda tekrar yasarsın cnm insallah aynı mutlulugu...

tesekkurler cnm ben senin gibi marifetli diilim mlsf..
Mecbur alicam o halde...
dikmiceksen pamuk yorgan al canim yun yorgan kendi yaptıgın gbi olmuyor satın olanlar kendi yıkadıgımız gbi temiz olmaz annen filan biliyorsa yun alip kndiniz yapın derim zaten kolay çok marifet isteyen bişey degil yada dikmicekseniz pamuk yorgan alin bnce canim

hayırlı zamanda evladın olur inşallah canım Allah yardımcın olsun
Uyku setini aldim kizlar..

çok cici güle güle kullan canım

he he bende süslüycem, hiç 40 lira verme lc de 20 lira bende ondan alıcam:) ev botuda var o da 20 lira

Ayyy hadi süsleyelim artık değil mi, çok ağır gidiyorum süsleme konusunda

park yatak almam diyen BEN dün park yatağı kurdum evime hayırlı olsun demek ki büyük konuşmamak mı gerekiyomuş

Hiç belli olmaz ben hala almayacağım diyorum, ama bende bu kadar söyledim böyle giderse sırf bu kadar konuştuğum için alacağım sanırım diyorum

Bir de doğuma girerken ve çıkınca giymek için ayrı ayrı mı gecelik alıyorsunuz? Yani hani asıl fotoğraflarda güzel güzel çıkacak olan hangisi?

Şimdiii heracım bizde bu konuyu düşündük ablamla, pofuduğumsu terlik süsleyeceğiz, hastaneye de götüreceğiz ama giymeyeceğim Yani görüntü olacak.
Onun yerine ekru yada beyaz yıkabanilecek, bir şey alacağım. Çünkü süslediğim terlikle yere basarsam kirlenir, ve o süslü pofuduk terliği yıkamak istemem. Giymek için alacağım terlik yine kapalı plastiğimsi bir şey olabilir. Ona da çaktırmadan bir süs takabilirim

Gecelik konusuna gelince. Zaten doğuma girerken vs, ameliyat önlüğü bone şu bu olacak.
Doğumdan çıkınca hayırlısıyla, aldığımız gecelikleri sabahlıkları giyinip, süslenip püsleneceğiz inşallah.
Tabi böyle hayal kuruyoruz, inşallah sağ salim hayırlısıyla gerçekleştirmek nasip olur

Güzel ve sağlıklı Günlerde kullan çok şirinmiş
Tesekkur ederiz cnm..
O zaman pamuk yorgan alayim cnm dedigin gibi zaten bebek yorganlari incecik oluyor..
annem rahmetli olduğu icin yapacak kimsem de yok
çok cici güle güle kullan canım
Tesekkurler cnm yatagini pembe aliim dedim artik..

canım hiç üzülme bende 2014 eylül annesi olacaktım ama allahım nasip etmedi şimdi 2015 ocak annesi olacağım inşallah ve senin benim gibi birçok kişi var böyle çok normal emin ol sende birgün bunun gibi bir topikte bebeğinin cicilerini yayınlayacaksın. (Bazen bende 2014 eylül annelerinin topiğine girip bakıyorum oluyor yani öyle herşey nasip kısmet)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…