2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

İşte meme sistemini kullanıp alt biberonu cam takmayı düşünüyorum. Dr.browns ile uyumluymuş. Kızılaya gitmek zor tabi, ben istiyorum yine de ama internetten alsan da aynı şey yani gimeye gerek yok canım.

oy maşallah çok tatlılar bunlar.Güle güle giysin miniğin inşallah.A101den o nevresimden bende aldım canım henüz yıkamasamda :)
maşallah çok güzeller.şu cheery nin 5li zıbın seti benimde çok hoşuma gitti ama fazla eşya olmasın diye almadım ama her an alabilirim

onu halamız hediye aldı çok güzel şeyler var canım sen antalyada mıydın

Butık bebeden siparış verdim kasımda gelir ancak 3 ne 50 tl aldım
çok güzeller

hepside çok güzel cnaım
Miniğimin patikleri.Çok beğenerek aldım ama pembesi olsaymış dahada çok memnun olurdum Eki Görüntüle 1283708
gayet güzel
anladım canım bende ne alsam karar veremedimde
dalin veya primanın yeni doğanı iyimi acaba genelde memnun oluyorlar ama
canım uni baby al yeni doğan ıslak pamuk havlu
he he bende süslüycem, hiç 40 lira verme lc de 20 lira bende ondan alıcam:) ev botuda var o da 20 lira
çok güzeller canım
Eki Görüntüle 1284820 bizde sonunda cijip bisiler alabildik hepsini birden yukleyemiyorum tek tek yukliycem artik teyzeleri

hepside çok güzel
kizlar malum kis bebekleri olacak bebislerimiz ama bebek kiyafetlerinde cok kislik olayi yokmus gibi geldi.alt üst takimlari zibinlara oranla daha mi fazla alsam bilemedim

canım tek alt alabilirsin iki tane giydirirsin

kızlar bende bundan alıcam arkadaşım çok memnun kalmış ama kurusunu kullanmış
bende hem bundan hemde kurusundan alcam inş
canım bunu markette göredim nettenmi alcan sen
ayy hepsi çok güzel canım ya
Eki Görüntüle 1284820 bizde sonunda cijip bisiler alabildik hepsini birden yukleyemiyorum tek tek yukliycem artik teyzeleri

buna varya bayıldım hepsi çok güzel ma bu çok hoş

markette varmı canım iyimi acaba bu konuda çok tecrübesizimde almak istiyoum artık çantama koymalıyım

canım artık büyük marketlerde de var, civilde mutlaka oluyor bebek mağazalarında, eczanelerde, netten alışveriş yapıyorsan nettende stok yapabilirsin

bu tirnak makasindan ben de almayi dusunuyorum ne kadara aldin acaba fiyat farki var mi diye soruyorum havuzlu hanla internet arasinda:)
Fişini atmışım aklımda kalmadı fiyatı. Biberonu mesela 29 tlye, emziği 13 tlye, göğüs pedini 6 tlye aldım.

Kundağı 35 tlye aldım canım. Pamuk değil yalnız polyestermiş sorun olmaz inşallah.

Anneler, hastane için kendime gecelik aldım ama şimdi altına alacağım terliğe karar veremiyorum. Pofuduk terlikler çok güzel ama hastanede kullanılmaz gibi geliyor sanki. Ev için ondan alıp, hastane için hastane terliğine benzeyenlerden mi alıp süslesem? Siz nasıl yapıyorsunuz?

Bir de doğuma girerken ve çıkınca giymek için ayrı ayrı mı gecelik alıyorsunuz? Yani hani asıl fotoğraflarda güzel güzel çıkacak olan hangisi?

guzel gunlerde kullansin minigin:))

park yatak almam diyen BEN dün park yatağı kurdum evime hayırlı olsun demek ki büyük konuşmamak mı gerekiyomuş

sanirim bu gidisle kesinlikle almam diyen ben de alicam o park yataktan ama istedigim gibi bulamadim henuz

İşte meme sistemini kullanıp alt biberonu cam takmayı düşünüyorum. Dr.browns ile uyumluymuş. Kızılaya gitmek zor tabi, ben istiyorum yine de ama internetten alsan da aynı şey yani gimeye gerek yok canım.
aslında söylediğin çok mantıklı peki sen gittiğinde bana da haber verebilir misin o meme sistemini teksatıyorlarsa ben de senin dediğin gibi yaparım yok satmıyorlarsa da otobüsle giderim artık kızılaya gitmişken de magnet için süs eşyalarımı da aradan çıkarırım

canım artık büyük marketlerde de var, civilde mutlaka oluyor bebek mağazalarında, eczanelerde, netten alışveriş yapıyorsan nettende stok yapabilirsin
anladım canım sağolasın
Kundağı 35 tlye aldım canım. Pamuk değil yalnız polyestermiş sorun olmaz inşallah.
güzelmiş amma sorun olmaz artık almışsın canım pamuk daha iyi aslında ama biz küçükken pamukmu varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…