- 11 Haziran 2014
- 839
- 1.336
- 128
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.681
İşte meme sistemini kullanıp alt biberonu cam takmayı düşünüyorum. Dr.browns ile uyumluymuş. Kızılaya gitmek zor tabi, ben istiyorum yine de ama internetten alsan da aynı şey yani gimeye gerek yok canım.o biberonda meme sistemi farklı tek meme yok bildiğim kadarıyla memenin altında bi sistem var o sistem zaten bebeğin anneyi emiyormuş gibi hissetmesini sağlıyor aslında taaa burdan kızılaya gideceğime internetten alırım park yeri probleminden dolayı 2 senedir gitmedim kızılaya
oy maşallah çok tatlılar bunlar.Güle güle giysin miniğin inşallah.A101den o nevresimden bende aldım canım henüz yıkamasamda :)bunlar yeni ciciler
battane
Eki Görüntüle 1284807
nevresim
Eki Görüntüle 1284808
battane
Eki Görüntüle 1284810
alt açma
Eki Görüntüle 1284811
yatak koruma
Eki Görüntüle 1284812
çarşaf takımı
Eki Görüntüle 1284813
nevresim takımı
Eki Görüntüle 1284814
buda son olarak babaanne hediyesi alt açma
Eki Görüntüle 1284821
maşallah çok güzeller.şu cheery nin 5li zıbın seti benimde çok hoşuma gitti ama fazla eşya olmasın diye almadım ama her an alabilirim
onu halamız hediye aldı çok güzel şeyler var canım sen antalyada mıydınoy maşallah çok tatlılar bunlar.Güle güle giysin miniğin inşallah.A101den o nevresimden bende aldım canım henüz yıkamasamda :)
maşallah çok güzeller.şu cheery nin 5li zıbın seti benimde çok hoşuma gitti ama fazla eşya olmasın diye almadım ama her an alabilirim
çok güzellerButık bebeden siparış verdim kasımda gelir ancak 3 ne 50 tl aldım
hepside çok güzel cnaım
gayet güzelMiniğimin patikleri.Çok beğenerek aldım ama pembesi olsaymış dahada çok memnun olurdumEki Görüntüle 1283708
canım uni baby al yeni doğan ıslak pamuk havluanladım canım bende ne alsam karar veremedimde
dalin veya primanın yeni doğanı iyimi acaba genelde memnun oluyorlar ama
he he bende süslüycem, hiç 40 lira verme lc de 20 lira bende ondan alıcam:) ev botuda var o da 20 liraMaşallah sübhanallah. Hepsi birbirinden güzel. Allah iyi günlerde, sağlık, sıhhat, afiyet içerisinde kullanmayı nasip etsin.
Bunlara bakmak, almak yıkamak bile büyük bir mutluluk ve keyif. İnşallah tadını çıkara çıkara kullanmakta nasip olur.
Rabbim çocuk sahibi olmak isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...
@babyforwe canım terliğini çok beğendim. Lcw'de bende görmüştüm bu terlikten. Ekru düz arıyordum bende her yerde. Twigy terlikler 40 liraymış çok pahalı geldi. Süslemek için istiyorum çünkü. Bu terliğin fiyatı ne kadar?
Bu arada sormuşsun bence kesinlikle başına takacağın taçtaki süsleme terliğinde de olsun. Bence hiç çok olmaz ben yapacağım çünkü arkadaş çıksın bana
çok güzeller canımbunlar yeni ciciler
battane
Eki Görüntüle 1284807
nevresim
Eki Görüntüle 1284808
battane
Eki Görüntüle 1284810
alt açma
Eki Görüntüle 1284811
yatak koruma
Eki Görüntüle 1284812
çarşaf takımı
Eki Görüntüle 1284813
nevresim takımı
Eki Görüntüle 1284814
Eki Görüntüle 1284821
Eki Görüntüle 1284820 bizde sonunda cijip bisiler alabildik hepsini birden yukleyemiyorum tek tek yukliycem artik teyzeleri
hepside çok güzel
kizlar malum kis bebekleri olacak bebislerimiz ama bebek kiyafetlerinde cok kislik olayi yokmus gibi geldi.alt üst takimlari zibinlara oranla daha mi fazla alsam bilemedim
yok canım ben Düzcedeyim.Burdada gördümde bi yerde genelde internette görüyorum cheery nin ürünlerini.10 lu hastane çıkışını bulsaydım değiştircektim hastane çıkışımı o derece hoşuma gidiyoonu halamız hediye aldı çok güzel şeyler var canım sen antalyada mıydın
canım bunu markette göredim nettenmi alcan senkızlar bende bundan alıcam arkadaşım çok memnun kalmış ama kurusunu kullanmış
bende hem bundan hemde kurusundan alcam inş
ayy hepsi çok güzel canım yabunlar yeni ciciler
battane
Eki Görüntüle 1284807
nevresim
Eki Görüntüle 1284808
battane
Eki Görüntüle 1284810
alt açma
Eki Görüntüle 1284811
yatak koruma
Eki Görüntüle 1284812
çarşaf takımı
Eki Görüntüle 1284813
nevresim takımı
Eki Görüntüle 1284814
Eki Görüntüle 1284821
Eki Görüntüle 1284820 bizde sonunda cijip bisiler alabildik hepsini birden yukleyemiyorum tek tek yukliycem artik teyzeleri
buna varya bayıldım hepsi çok güzel ma bu çok hoş
markette varmı canım iyimi acaba bu konuda çok tecrübesizimde almak istiyoum artık çantama koymalıyımçok güzeller
hepside çok güzel cnaım
gayet güzel
canım uni baby al yeni doğan ıslak pamuk havlu
canım tek alt alabilirsin iki tane giydirirsin
hııımm anladım canım bakıcam artıkPek bilmiyorum canım, fazla araştırmadan aldım aslında.
kalitesi güzel ama bende beğendimyok canım ben Düzcedeyim.Burdada gördümde bi yerde genelde internette görüyorum cheery nin ürünlerini.10 lu hastane çıkışını bulsaydım değiştircektim hastane çıkışımı o derece hoşuma gidiyo
markette varmı canım iyimi acaba bu konuda çok tecrübesizimde almak istiyoum artık çantama koymalıyım
Fişini atmışım aklımda kalmadı fiyatı. Biberonu mesela 29 tlye, emziği 13 tlye, göğüs pedini 6 tlye aldım.bu tirnak makasindan ben de almayi dusunuyorum ne kadara aldin acaba fiyat farki var mi diye soruyorum havuzlu hanla internet arasinda:)
Sağol canım inşallah hepimiz aldıklarımızı sağlıkla mutlulukla kullanırız :)Hepsi birbirinden güzel ayrım yapamadım Güle güle kullansin prensesin
Kundağı 35 tlye aldım canım. Pamuk değil yalnız polyestermiş sorun olmaz inşallah.çok güzel şeyler almışsın
o kundak battaniyeden bende alacağım da hoşuma giden bişey bulamadım
onu ne kadara aldınız canım
geniş olsada bişey olmaz canım ya çünkü zaten terler sıkılırsın dar olanda
kaynanam bana bir tane almış oda s beden küçük olur zannettim ama tam oldu
yani beden bedeni tutmuyor canım
tacın çok güzelmiş canım
hepsini güle güle kullan
ayy çoraplarınızı yerim sizin
benimde var indirim çekimde tam okumadım belli alşverişemi canım o
guzel gunlerde kullansin minigin:))
park yatak almam diyen BEN dün park yatağı kurdum evime hayırlı olsun demek ki büyük konuşmamak mı gerekiyomuş
Bir de doğuma girerken ve çıkınca giymek için ayrı ayrı mı gecelik alıyorsunuz? Yani hani asıl fotoğraflarda güzel güzel çıkacak olan hangisi?
aslında söylediğin çok mantıklı peki sen gittiğinde bana da haber verebilir misin o meme sistemini teksatıyorlarsa ben de senin dediğin gibi yaparım yok satmıyorlarsa da otobüsle giderim artık kızılayaİşte meme sistemini kullanıp alt biberonu cam takmayı düşünüyorum. Dr.browns ile uyumluymuş. Kızılaya gitmek zor tabi, ben istiyorum yine de ama internetten alsan da aynı şey yani gimeye gerek yok canım.
anladım canım sağolasıncanım artık büyük marketlerde de var, civilde mutlaka oluyor bebek mağazalarında, eczanelerde, netten alışveriş yapıyorsan nettende stok yapabilirsin
güzelmiş amma sorun olmaz artık almışsın canım pamuk daha iyi aslında ama biz küçükken pamukmu varmışKundağı 35 tlye aldım canım. Pamuk değil yalnız polyestermiş sorun olmaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?