2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

ama eklememişsin kii

Bebek bakim cantasini aldim kizlar internetten ama sanki epey buyuk geldi gozume, genelde buyuk mu oluyorlar bilemedim..
Eki Görüntüle 1286090 Eki Görüntüle 1286093

genelde büyük oluyorlar canm anca sığar eşyalar diye sanırım
çok güzel ama iyi günlerde kullan

oh maşşalh canım baya şey almışsın sende iyi günlerde kullan inş
yatak örtüsü nasol bişi acaba merak ettim bu arada

sorma canım ya eksikler bitmiyor ama olsun bebiş için değer :) iyi günlerde kullanın

Bunu da az once teyzemiz tamamlamis el emegi kece calismasi,kelebekli battaniyemiz..Eki Görüntüle 1286543

ellerine sağlık teyzoşunuzun :)

English home da hicbi sey kalmamisti ben de uyku tulumu aldim 0-6 ay, bi de dalan roxy deterjan aldim bugun :)
Eki Görüntüle 1286083
Güzel Günlerde kullanın

Bebek bakim cantasini aldim kizlar internetten ama sanki epey buyuk geldi gozume, genelde buyuk mu oluyorlar bilemedim..
Gayet kullanışlı görünüyor güzel Günler'de kullan canım

Uuuuuuuuu iyi denk gelmiş hepsi ben bişey alamadım kalmamış internet sitesinde hiç bişey

ama eklememişsin kii
Hahahaa cunku salak i padim kafayi yemis,ekliycem gogledan atiyo telefonun sarzi yoktu dolmasini bekliyorum taciyla olan biraz daha ozentili diye onu eve sakladim digeri biraz daha dandik oldu oda hastaneye :)))

Eklentiler

• image.webp
    274,5 KB · Görüntüleme: 191
  • image.webp
    348,4 KB · Görüntüleme: 171
Kızlar Cumartesi günü baby shower partimiz var bunlarda hazırlıklarımızın bazıları partiden sonra da resimler koyarım yine bakalım hazırlıklarımızı beğenecek misiniz?

Eklentiler

• image.webp
    418,3 KB · Görüntüleme: 225
  • image.webp
    231,9 KB · Görüntüleme: 188
  • image.webp
    275,6 KB · Görüntüleme: 167
  • image.webp
    200,5 KB · Görüntüleme: 168
  • image.webp
    230,5 KB · Görüntüleme: 163

Bu sekilde yatak örtüsü içinde pamuk dolgu var kumaşı da pamuk yorgan gibi bir sey uyku setlerinin yorganli kısmı gibi ölçüsü 100×150 üzerine nevresim geçirip yorgan olarak bile kullanabiliyorsun indirim bitse de almayi düşünüyorum bulabileyim yeterki aldiklarimla da takım olur üstelik dolgusunun pamuk olmasi da çok güzel

Eklentiler

• M011109_large.webp
    9 KB · Görüntüleme: 149

saol canım yardımın için inş bulursun

yok canım olurmu bi kere olmuş bir dahada olur inşallah
bence çok güzel kullanışlı ne kadara aldın canım
hepsi çok güzel canım güle gle kullanın
haklısın eksikler bitmiyor canım güle güle kullanın hepsi çok güzel
Bunu da az once teyzemiz tamamlamis el emegi kece calismasi,kelebekli battaniyemiz..Eki Görüntüle 1286543
ne güzel el emeği göz nuru iyi günlerde kullanın canım
Hahahaa cunku salak i padim kafayi yemis,ekliycem gogledan atiyo telefonun sarzi yoktu dolmasini bekliyorum taciyla olan biraz daha ozentili diye onu eve sakladim digeri biraz daha dandik oldu oda hastaneye :)))
aa çok hoş olmuş ellerine sağlık
teşekkürler canım

Teşekkür ederim

çok güxzel olmuş eline sağlık

Kızlar Cumartesi günü baby shower partimiz var bunlarda hazırlıklarımızın bazıları partiden sonra da resimler koyarım yine bakalım hazırlıklarımızı beğenecek misiniz?

iyi eğlenceler canm çok güzel olmuşlr

Kızlar bunlar oğluşumu görmeye gelen misafirlerimize vereceğimiz kendi ellerimle yaptığım lavanta keselerimiz.
Güzel olmuşmu teyzelerimiz???

Eki Görüntüle 1286576 Eki Görüntüle 1286577

ellerine sağlık canım çok ciciler

Cok guzel olmus sekerim parti resimlerinide bekliyoruz

Kızlar bunlar oğluşumu görmeye gelen misafirlerimize vereceğimiz kendi ellerimle yaptığım lavanta keselerimiz.

Ellerine sağlık insan kendisi emek verince daha bir guzel oluyor

genelde büyük oluyorlar canm anca sığar eşyalar diye sanırım
çok güzel ama iyi günlerde kullan
ellerine sağlık teyzoşunuzun :)
tesekkur ederim cnm :)

Çok şirinnnnnnnn güzel Günler'de kullansın kuzucuğun
cok saagol cnm insallah o gunleri gormek nasip olur hepimize..

cok guzeller masallah ne kadar marifetlisin..
Bayıldım..

Begenmemek mumkun mu ellerine saglik cnm,her seyi dusunmussun en ince detayina kadar...

Masallah cnm el emegi hepsi,cok hos bi anı olacak..
cok guzeller..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…