- 28 Şubat 2008
- 709
- 913
- 733
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.741
ama eklememişsin kiiSlm
Kizlar tamda size cozum olacak cvbim,hani su otellerde verilen hediye ucuz terlikler varya,ondan evde cok vardi ozenip susledim pusledim tacinida yaptim annm geldi aaa dedi bunlara nasil kiyilcak alti kirlencek asla yiksnmax silinmez eve sokulmaz cope atilmaz deyince bende 2 tane yaptim :))))) bakin bakalim
Gzl olmusmuuu
Bebek bakim cantasini aldim kizlar internetten ama sanki epey buyuk geldi gozume, genelde buyuk mu oluyorlar bilemedim..
Eki Görüntüle 1286090 Eki Görüntüle 1286093
Kızlar pazartesi akşamüstü english home dan o kalabalıktan Kız kardeşimin emekleri sayesinde aldiklarim
Eki Görüntüle 1286122 Eki Görüntüle 1286123 Eki Görüntüle 1286124 Eki Görüntüle 1286126 Eki Görüntüle 1286127 Eki Görüntüle 1286128 Eki Görüntüle 1286129 Eki Görüntüle 1286134 Eki Görüntüle 1286135 Eki Görüntüle 1286136
Yorgan ve yatak örtüsü de bulabilseydim eksiğimiz kalmayacaktı ama bayagi birsey almışım
Bunu da az once teyzemiz tamamlamis el emegi kece calismasi,kelebekli battaniyemiz..Eki Görüntüle 1286543
Güzel Günlerde kullanınEnglish home da hicbi sey kalmamisti ben de uyku tulumu aldim 0-6 ay, bi de dalan roxy deterjan aldim bugun :)
Eki Görüntüle 1286083
Gayet kullanışlı görünüyor güzel Günler'de kullan canımBebek bakim cantasini aldim kizlar internetten ama sanki epey buyuk geldi gozume, genelde buyuk mu oluyorlar bilemedim..
Kızlar pazartesi akşamüstü english home dan o kalabalıktan Kız kardeşimin emekleri sayesinde aldiklarim
Eki Görüntüle 1286122 Eki Görüntüle 1286123 Eki Görüntüle 1286124 Eki Görüntüle 1286126 Eki Görüntüle 1286127 Eki Görüntüle 1286128 Eki Görüntüle 1286129 Eki Görüntüle 1286134 Eki Görüntüle 1286135 Eki Görüntüle 1286136
Yorgan ve yatak örtüsü de bulabilseydim eksiğimiz kalmayacaktı ama bayagi birsey almışım
Çok şirinnnnnnnn güzel Günler'de kullansın kuzucuğunBunu da az once teyzemiz tamamlamis el emegi kece calismasi,kelebekli battaniyemiz..Eki Görüntüle 1286543
Hahahaa cunku salak i padim kafayi yemis,ekliycem gogledan atiyo telefonun sarzi yoktu dolmasini bekliyorum taciyla olan biraz daha ozentili diye onu eve sakladim digeri biraz daha dandik oldu oda hastaneye :)))ama eklememişsin kii
Çok güzeller eline sağlıkHahahaa cunku salak i padim kafayi yemis,ekliycem gogledan atiyo telefonun sarzi yoktu dolmasini bekliyorum taciyla olan biraz daha ozentili diye onu eve sakladim digeri biraz daha dandik oldu oda hastaneye :)))
Çok güzellerKızlar bunlar oğluşumu görmeye gelen misafirlerimize vereceğimiz kendi ellerimle yaptığım lavanta keselerimiz.
Güzel olmuşmu teyzelerimiz???
Eki Görüntüle 1286576 Eki Görüntüle 1286577
genelde büyük oluyorlar canm anca sığar eşyalar diye sanırım
çok güzel ama iyi günlerde kullan
oh maşşalh canım baya şey almışsın sende iyi günlerde kullan inş
yatak örtüsü nasol bişi acaba merak ettim bu arada
sorma canım ya eksikler bitmiyor ama olsun bebiş için değer :) iyi günlerde kullanın
ellerine sağlık teyzoşunuzun :)
Bu sekilde yatak örtüsü içinde pamuk dolgu var kumaşı da pamuk yorgan gibi bir sey uyku setlerinin yorganli kısmı gibi ölçüsü 100×150 üzerine nevresim geçirip yorgan olarak bile kullanabiliyorsun indirim bitse de almayi düşünüyorum bulabileyim yeterki aldiklarimla da takım olur üstelik dolgusunun pamuk olmasi da çok güzel
yok canım olurmu bi kere olmuş bir dahada olur inşallahkırılmam canım evet gebe kalamayınca kısırmıyım acaba demiştim kalabiliyorum şükür ama düşük YAPIP BİR DAHA GEBE KALAMAYAN ARKADAŞLARIM VAR ONLARI DÜŞÜNDÜKÇE DE ÇOK ÜZÜLÜYORUM
bence çok güzel kullanışlı ne kadara aldın canımBebek bakim cantasini aldim kizlar internetten ama sanki epey buyuk geldi gozume, genelde buyuk mu oluyorlar bilemedim..
hepsi çok güzel canım güle gle kullanınKızlar pazartesi akşamüstü english home dan o kalabalıktan Kız kardeşimin emekleri sayesinde aldiklarim
haklısın eksikler bitmiyor canım güle güle kullanın hepsi çok güzel
ne güzel el emeği göz nuru iyi günlerde kullanın canımBunu da az once teyzemiz tamamlamis el emegi kece calismasi,kelebekli battaniyemiz..Eki Görüntüle 1286543
aa çok hoş olmuş ellerine sağlıkHahahaa cunku salak i padim kafayi yemis,ekliycem gogledan atiyo telefonun sarzi yoktu dolmasini bekliyorum taciyla olan biraz daha ozentili diye onu eve sakladim digeri biraz daha dandik oldu oda hastaneye :)))
teşekkürler canımÇok güzeller
Teşekkür ederimyok canım olurmu bi kere olmuş bir dahada olur inşallah
bence çok güzel kullanışlı ne kadara aldın canım
hepsi çok güzel canım güle gle kullanın
haklısın eksikler bitmiyor canım güle güle kullanın hepsi çok güzel
ne güzel el emeği göz nuru iyi günlerde kullanın canım
aa çok hoş olmuş ellerine sağlık
teşekkürler canım
Kızlar bunlar oğluşumu görmeye gelen misafirlerimize vereceğimiz kendi ellerimle yaptığım lavanta keselerimiz.
Hahahaa cunku salak i padim kafayi yemis,ekliycem gogledan atiyo telefonun sarzi yoktu dolmasini bekliyorum taciyla olan biraz daha ozentili diye onu eve sakladim digeri biraz daha dandik oldu oda hastaneye :)))
Kızlar Cumartesi günü baby shower partimiz var bunlarda hazırlıklarımızın bazıları partiden sonra da resimler koyarım yine bakalım hazırlıklarımızı beğenecek misiniz?
Kızlar bunlar oğluşumu görmeye gelen misafirlerimize vereceğimiz kendi ellerimle yaptığım lavanta keselerimiz.
Kızlar Cumartesi günü baby shower partimiz var bunlarda hazırlıklarımızın bazıları partiden sonra da resimler koyarım yine bakalım hazırlıklarımızı beğenecek misiniz?
tesekkur ederim cnm :)genelde büyük oluyorlar canm anca sığar eşyalar diye sanırım
çok güzel ama iyi günlerde kullan
ellerine sağlık teyzoşunuzun :)
cok saagol cnm insallah o gunleri gormek nasip olur hepimize..Çok şirinnnnnnnn güzel Günler'de kullansın kuzucuğun
cok guzeller masallah ne kadar marifetlisin..Hahahaa cunku salak i padim kafayi yemis,ekliycem gogledan atiyo telefonun sarzi yoktu dolmasini bekliyorum taciyla olan biraz daha ozentili diye onu eve sakladim digeri biraz daha dandik oldu oda hastaneye :)))
Begenmemek mumkun mu ellerine saglik cnm,her seyi dusunmussun en ince detayina kadar...Kızlar Cumartesi günü baby shower partimiz var bunlarda hazırlıklarımızın bazıları partiden sonra da resimler koyarım yine bakalım hazırlıklarımızı beğenecek misiniz?
Masallah cnm el emegi hepsi,cok hos bi anı olacak..Kızlar bunlar oğluşumu görmeye gelen misafirlerimize vereceğimiz kendi ellerimle yaptığım lavanta keselerimiz.
cnm fiyatı epey yuksekti,bana morhipo indirim kuponu ile 120 tl ye geldi..bence çok güzel kullanışlı ne kadara aldın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?