2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Hepsi çok güzel ben de erkek bebek bekliyorum. Fiyatını da paylaşır mısın lütfen. İndirim var mıydı.

Ciciland mağazasından aldım
yelegin markası bebessi fiyati 19.90 tl
ikili önlük idilbaby fiyati nakit 11.70tl taksitli 13 tl
ikili omuz bezi idilbaby fiyati nakit 6.75 tl taksitli 7.5 tl
şapka markası caramell fiyati 7.5 tl
uzun kollu citcitli body markasi mini damla fiyati 12.5t120 tl
Patikli tek alt markası flexi fiyati 12.5tl

Hepsi çok güzel ben de erkek bebek bekliyorum. Fiyatını da paylaşır mısın lütfen. İndirim var mıydı.

Ayyy Afedersin yaa paylaştığım başka resimdekileri sormuş sun english home da %50 indirim var son gün yarın english home un kendi sitesinde fiyatlar yazıyor mağazada da aynı fiyat ordan bak garanti olsun hatırladığımi yazayım yine de yastık pamuk olan 30 du 15 e geldi digeri 8 di 4 e geldi çanta 50 di 25 e geldi uyku tulumu 50 di 25 geldi yazlik tulum 20li 10 a geldi yastık kılıfı 6 di 3 e geldi nevresim ve çarşafların bazıları 25 bazıları 20 di onlarda yarı fiyatına geldi yatak koruyucu hatırlayamadım ya

Tşk ederim. Hemen bakıyorum. Daha bikaç gün oldu öğreneli. English home.dan başlıyalım o zaman

bayıldım annesi çok güzel ciciler bunlarrr
ze

Canım keçeyi nerden alıyosun bende almak istiyorum

Kızlar Cumartesi günü baby shower partimiz var bunlarda hazırlıklarımızın bazıları partiden sonra da resimler koyarım yine bakalım hazırlıklarımızı beğenecek misiniz?
çok ciciler, istediğiniz gibi geçer inşallah partiniz :)

Kızlar bunlar oğluşumu görmeye gelen misafirlerimize vereceğimiz kendi ellerimle yaptığım lavanta keselerimiz.
Güzel olmuşmu teyzelerimiz???

Eki Görüntüle 1286576 Eki Görüntüle 1286577
ellerine sağlık, çok güzel görünüyorlar

çook güzeller, mutlu sağlıklı günlerde kullanmak nasip olur inşallah :)

Hahahaa cunku salak i padim kafayi yemis,ekliycem gogledan atiyo telefonun sarzi yoktu dolmasini bekliyorum taciyla olan biraz daha ozentili diye onu eve sakladim digeri biraz daha dandik oldu oda hastaneye :)))
ya çok güzel olmuşlar ellerine sağlık. önce dandik dediğin açıldı çok beğendim, sonra taçlı olanı görünce gözüm döndü :) ben de girişsem mi yapabilir miyim acaba ya, çok heveslendim :)

hepsi çok güzel güle güle kullanın canım
Canım keçeyi nerden alıyosun bende almak istiyorum
canım ben tuhafiyeden aldım ama süsleme yapan yerlerde ve kırtasiyedede var
büyük parçalar almanı tavsiye ederim boşa gitmez en azından
çok ciciler, istediğiniz gibi geçer inşallah partiniz :)

ellerine sağlık, çok güzel görünüyorlar

çook güzeller, mutlu sağlıklı günlerde kullanmak nasip olur inşallah :)

teşekkür ederim canım

inanki pazarda yerde 1 lıraya dantel kurdale satıyorlar ,bizim pazarda hep oluyo,önemli olan malzeme bulman birde silikon tabancası,neden yapılmasınki

Maşallah
güle güle kullansın cimcime

hepsini güle güle kullansın bebeciğin...

annişler merhaba , her günüm sizlerle geçiyor 2 gün izinliydim ne çok yazmışsınız okumadan geçmeyeyim diye en az 30 sayfa okudum .tatil günümde bebişişim birşeyler aldım hastane çıkışı ayakkabı falan kendime de pijama . Miray'ım çok kıskandı . bende çok üzüldüm . minicik ayakkabıyı giymeye çalıştı bu benim diye . şimdide sabahları uyanınca kardeş bebeğin elbisesi var benim elbiselerim daha çok daha güzel diye başlıyor anlatmaya . hiç kıyamıyorum şimdiden bu kıskançlık için ne yapacağımı düşünür oldum . isim konusunda sizlere danışmak istedim . miraya uysun istiyorum . melisa-melis-ceyda-meyra
sizce hangisi güzel artık ismiyle konuşmak istiyorum kızımda alışsın yoksa ismi kardeş bebek kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…