2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

kızlar bebek giysilerini hep 0 3 aya goremi aldınız
Cnm benim kiyafet alışverişim bitmedi henuz ara verdim diger ihtiyaçlar icin..
ben genelde 0-3 ay aldim, bikac parca da 3-6 ay aldim..
Yeni dogan olarak 3 tane tulum, 2 tane alt ust zibin tkm ve 5 tane alttan citcitli body aldim sadece. .2 tane hastane çıkışı almayi planliyorum ek olarak..

0 3 ay arası olan kıyafetleri bebişler fazla giyemiyorlar hemn kuçuluyolar bebişler hızlı buyuyorlar birde iri bebek olunca hiç olmuyor bnm oglum 4 kilo 100 gram dogdu hastane çikiş setim kuçuk geldi baska takım giydrmişler 0 3 ay arası fazla almamak lazım bnde civilden 3 6 ay arası kıyafetlere bakıyorum sioaril vermek için bi tane kadife uçlu takım begendim 3 6 ay alicm sanirim her gordugumu almk istiyorum çok tatlı seyler var ya dunde butik bebeden sipariş verdim 7 li zıbın takım oncesindede civilden aldım hastane çıkış seti uç tane 5 li zıbın set 3 tane çıtçıtlı body ve uç tane çitçitli atlet iki kadife tulum uç çorap iki pjama tek alt ana kucagı çanta set kundak havlu takımı aldm eksikliklerm var daha tamamlamam gereken

cnm bilmiyorum ki bebege gore değişiyor snrm ihtiyaclar bi arkadaşımin bebegi iri o da yeni dogan alma hemen buyuyorlar dedi senin gibi ama baska bi arkadasim da cok al cabuk buyuyorlar diye pek almamistim cok zorlandim dedi..
ben artik 0-3 ay almiyorum yenidogan alicam sadece sonrasinda da nasip olursa cikar alirim buyume durumuna gore..

hayır hayır yenidogan alma bnce çok kuçukl oluyor onlar on gun giydrirsin en fazla parana yazık

hangi markayı aldın rapunzel ? ben de park yatak almayı düşünüyorum markaya karar veremedim bir türrlü?
Canım markayı hatırlamıyorum baby hope veya babymax yani kraftın ürünüymüş henğz kurmadık yerine evde bi denemiştik filan çok hoşumuza gitti anne yatağına sabitleniyor asansörlü tek kol aşağı iniyor filan yatak dahil 199tlye aldık

Kızlar

Bebişimin her şeyi hazır ama resim ekleyemiyırum.. Netten bulduklarım bunlar.. Bu ugg lar 0-3 ay için burada kar fırtına oluyor da :) supergirl çorabını kocam almış bebişe.. Chicco yü da çok pratik diye aldık burada onu kullanırım..

Eklentiler

• image.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 131
  • image.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 134
Bebek çantam nasıl kızlar yorumlarınızı bekliyorum
bence kullanışlı güzel canım

Bunlar da var :)

hepsi çok güzel canım ya hele o kokoş mor çoaplara ve tokalarınıza bayıldım ben

Teşekkür ederim artık kıyafet almaSam iyi olacak ama görünce dayanamıyorum yaa
canım sende büyük al artık istiyorsan yeni doğan almazsın
canım nasıl olmadı ki, hastane çıkışlarını ben 3 ay giydirdim tabi benim oğluş zayıftı ama daha dün eşimin yeğeni oldu ona giydirdim kıyafet bol oldu kilosu iyi onun

aldıklarını güle güle kullan
Bebek çantam nasıl kızlar yorumlarınızı bekliyorum
güzelmiş canım

Bunlar da var :)

ayy bunlar ne kız çok güzeller:)

hayır hayır yenidogan alma bnce çok kuçukl oluyor onlar on gun giydrirsin en fazla parana yazık

birazda hastane setimin olçuleri normalinden kuçuktu sanirim ondan olmadı ama genede digerlerini bn fazla gydiremedim bebege gore degişiyor ya hepsinden alinmali bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…