- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.821
Alıntı yapmadan cevaplamışımkızlar bebek giysilerini hep 0 3 aya goremi aldınız
Cnm benim kiyafet alışverişim bitmedi henuz ara verdim diger ihtiyaçlar icin..kızlar bebek giysilerini hep 0 3 aya goremi aldınız
0 3 ay arası olan kıyafetleri bebişler fazla giyemiyorlar hemn kuçuluyolar bebişler hızlı buyuyorlar birde iri bebek olunca hiç olmuyor bnm oglum 4 kilo 100 gram dogdu hastane çikiş setim kuçuk geldi baska takım giydrmişler 0 3 ay arası fazla almamak lazım bnde civilden 3 6 ay arası kıyafetlere bakıyorum sioaril vermek için bi tane kadife uçlu takım begendim 3 6 ay alicm sanirim her gordugumu almk istiyorum çok tatlı seyler var ya dunde butik bebeden sipariş verdim 7 li zıbın takım oncesindede civilden aldım hastane çıkış seti uç tane 5 li zıbın set 3 tane çıtçıtlı body ve uç tane çitçitli atlet iki kadife tulum uç çorap iki pjama tek alt ana kucagı çanta set kundak havlu takımı aldm eksikliklerm var daha tamamlamam gerekenCnm benim kiyafet alışverişim bitmedi henuz ara verdim diger ihtiyaçlar icin..
ben genelde 0-3 ay aldim, bikac parca da 3-6 ay aldim..
Yeni dogan olarak 3 tane tulum, 2 tane alt ust zibin tkm ve 5 tane alttan citcitli body aldim sadece. .2 tane hastane çıkışı almayi planliyorum ek olarak..
cnm bilmiyorum ki bebege gore değişiyor snrm ihtiyaclar bi arkadaşımin bebegi iri o da yeni dogan alma hemen buyuyorlar dedi senin gibi ama baska bi arkadasim da cok al cabuk buyuyorlar diye pek almamistim cok zorlandim dedi..0 3 ay arası olan kıyafetleri bebişler fazla giyemiyorlar hemn kuçuluyolar bebişler hızlı buyuyorlar birde iri bebek olunca hiç olmuyor bnm oglum 4 kilo 100 gram dogdu hastane çikiş setim kuçuk geldi baska takım giydrmişler 0 3 ay arası fazla almamak lazım bnde civilden 3 6 ay arası kıyafetlere bakıyorum sioaril vermek için bi tane kadife uçlu takım begendim 3 6 ay alicm sanirim her gordugumu almk istiyorum çok tatlı seyler var ya dunde butik bebeden sipariş verdim 7 li zıbın takım oncesindede civilden aldım hastane çıkış seti uç tane 5 li zıbın set 3 tane çıtçıtlı body ve uç tane çitçitli atlet iki kadife tulum uç çorap iki pjama tek alt ana kucagı çanta set kundak havlu takımı aldm eksikliklerm var daha tamamlamam gereken
hayır hayır yenidogan alma bnce çok kuçukl oluyor onlar on gun giydrirsin en fazla parana yazıkcnm bilmiyorum ki bebege gore değişiyor snrm ihtiyaclar bi arkadaşımin bebegi iri o da yeni dogan alma hemen buyuyorlar dedi senin gibi ama baska bi arkadasim da cok al cabuk buyuyorlar diye pek almamistim cok zorlandim dedi..
ben artik 0-3 ay almiyorum yenidogan alicam sadece sonrasinda da nasip olursa cikar alirim buyume durumuna gore..
hangi markayı aldın rapunzel ? ben de park yatak almayı düşünüyorum markaya karar veremedim bir türrlü?park yatak almam diyen BEN dün park yatağı kurdum evime hayırlı olsun demek ki büyük konuşmamak mı gerekiyomuş
Canım markayı hatırlamıyorum baby hope veya babymax yani kraftın ürünüymüş henğz kurmadık yerine evde bi denemiştik filan çok hoşumuza gitti anne yatağına sabitleniyor asansörlü tek kol aşağı iniyor filan yatak dahil 199tlye aldıkhangi markayı aldın rapunzel ? ben de park yatak almayı düşünüyorum markaya karar veremedim bir türrlü?
Güzelmiş güle güle kullan içine hersey rahatca sığar çok tatlı pembe kısımların rengiBebek çantam nasıl kızlar yorumlarınızı bekliyorum
bence kullanışlı güzel canımBebek çantam nasıl kızlar yorumlarınızı bekliyorum
KızlarEki Görüntüle 1290443 Eki Görüntüle 1290444
Bebişimin her şeyi hazır ama resim ekleyemiyırum.. Netten bulduklarım bunlar.. Bu ugg lar 0-3 ay için burada kar fırtına oluyor da :) supergirl çorabını kocam almış bebişe.. Chicco yü da çok pratik diye aldık burada onu kullanırım..
Bunlar da var :)
Bi de bunlar :)
Naranarammm:)
Bebek çantam nasıl kızlar yorumlarınızı bekliyorum
canım sende büyük al artık istiyorsan yeni doğan almazsınTeşekkür ederim artık kıyafet almaSam iyi olacak ama görünce dayanamıyorum yaa
canım nasıl olmadı ki, hastane çıkışlarını ben 3 ay giydirdim tabi benim oğluş zayıftı ama daha dün eşimin yeğeni oldu ona giydirdim kıyafet bol oldu0 3 ay arası olan kıyafetleri bebişler fazla giyemiyorlar hemn kuçuluyolar bebişler hızlı buyuyorlar birde iri bebek olunca hiç olmuyor bnm oglum 4 kilo 100 gram dogdu hastane çikiş setim kuçuk geldi baska takım giydrmişler 0 3 ay arası fazla almamak lazım bnde civilden 3 6 ay arası kıyafetlere bakıyorum sioaril vermek için bi tane kadife uçlu takım begendim 3 6 ay alicm sanirim her gordugumu almk istiyorum çok tatlı seyler var ya dunde butik bebeden sipariş verdim 7 li zıbın takım oncesindede civilden aldım hastane çıkış seti uç tane 5 li zıbın set 3 tane çıtçıtlı body ve uç tane çitçitli atlet iki kadife tulum uç çorap iki pjama tek alt ana kucagı çanta set kundak havlu takımı aldm eksikliklerm var daha tamamlamam gereken
güzelmiş canımBebek çantam nasıl kızlar yorumlarınızı bekliyorum
KızlarEki Görüntüle 1290443 Eki Görüntüle 1290444
Bebişimin her şeyi hazır ama resim ekleyemiyırum.. Netten bulduklarım bunlar.. Bu ugg lar 0-3 ay için burada kar fırtına oluyor da :) supergirl çorabını kocam almış bebişe.. Chicco yü da çok pratik diye aldık burada onu kullanırım..
Bunlar da var :)
Bi de bunlar :)
hayır hayır yenidogan alma bnce çok kuçukl oluyor onlar on gun giydrirsin en fazla parana yazıkcnm bilmiyorum ki bebege gore değişiyor snrm ihtiyaclar bi arkadaşımin bebegi iri o da yeni dogan alma hemen buyuyorlar dedi senin gibi ama baska bi arkadasim da cok al cabuk buyuyorlar diye pek almamistim cok zorlandim dedi..
ben artik 0-3 ay almiyorum yenidogan alicam sadece sonrasinda da nasip olursa cikar alirim buyume durumuna gore..
birazda hastane setimin olçuleri normalinden kuçuktu sanirim ondan olmadı ama genede digerlerini bn fazla gydiremedim bebege gore degişiyor ya hepsinden alinmali bncecanım sende büyük al artık istiyorsan yeni doğan almazsın
canım nasıl olmadı ki, hastane çıkışlarını ben 3 ay giydirdim tabi benim oğluş zayıftı ama daha dün eşimin yeğeni oldu ona giydirdim kıyafet bol oldukilosu iyi onun
aldıklarını güle güle kullan
güzelmiş canım
ayy bunlar ne kız çok güzeller:)
Msj yazdigimiz yerde dosya yukle var ona tiklayip resmi seciyosun canim.kızlarr bu resim yukleme telefondan nasılyapılıyor acaba ogluşumun cicileriniyuklemk istiyorum bnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?