- 22 Temmuz 2014
- 206
- 236
- 113
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.801
Teşekkür ederim artık kıyafet almaSam iyi olacak ama görünce dayanamıyorum yaaçok güzeller canım
Evet yaa bende Bayıla Bayıla aldım eve gelince de sürekli elimde ya çok güzel deyip deyip durdummavi kapşonluya bayıldımmmmm
farketmez canım bize yazmışsın madem yanıtlayalım bariannişler merhaba , her günüm sizlerle geçiyor 2 gün izinliydim ne çok yazmışsınızokumadan geçmeyeyim diye en az 30 sayfa okudum .tatil günümde bebişişim birşeyler aldım hastane çıkışı ayakkabı falan kendime de pijama . Miray'ım çok kıskandı . bende çok üzüldüm . minicik ayakkabıyı giymeye çalıştı bu benim diye . şimdide sabahları uyanınca kardeş bebeğin elbisesi var benim elbiselerim daha çok daha güzel diye başlıyor anlatmaya . hiç kıyamıyorum şimdiden bu kıskançlık için ne yapacağımı düşünür oldum . isim konusunda sizlere danışmak istedim . miraya uysun istiyorum . melisa-melis-ceyda-meyra
sizce hangisi güzel artık ismiyle konuşmak istiyorum kızımda alışsın yoksa ismi kardeş bebek kalacak
Demekki orda paylasim yok kızlar aralık annelerinin ciciler sayfası 17 sayfada biz biraz abartmışmıyız acaba
Demekki orda paylasim yok 
Belki ordanda face gidenler vardır ondan dolayı paylasim yoktur.
ben de ayın 12'sinde 5 farklı satıcıdan sipariş vermiştim. gele gele kocamın istediği sipariş geldikızlar aliexpresten ayın 10 unda alışveriş yaptım dört gözle bekliyorum ses yok çin postasında hala
beklemek ne zormuş
kızlar aliexpresten ayın 10 unda alışveriş yaptım dört gözle bekliyorum ses yok çin postasında hala
beklemek ne zormuş
aldıklarınız gelince bizim paylaşınn noluurrr benimde niyetim var ama şimdilik askıya aldım nasıl ürünler birde ne sipariş ettiniz.merakla bekliyorum sizin gibiben de ayın 12'sinde 5 farklı satıcıdan sipariş vermiştim. gele gele kocamın istediği sipariş geldiptt'den sorguladığımda biri daha gelmiş görünüyor, diğerleri de çin'den çıkmış ama nerede bilmem
ben ilk alışverişim olduğu için biraz korkak davrandımaldıklarınız gelince bizim paylaşınn noluurrr benimde niyetim var ama şimdilik askıya aldım nasıl ürünler birde ne sipariş ettiniz.merakla bekliyorum sizin gibi
Genelde öyle olur 4 gözle beklediğin gelmezben ilk alışverişim olduğu için biraz korkak davrandım3 yazlık 1 kışlık tulum, iki tane mama önlüğü aldım. bir de otomobil için şarj aleti almıştık, bir tek o geldi
Onlar biraz pasif kalmis :)kızlar aralık annelerinin ciciler sayfası 17 sayfada biz biraz abartmışmıyız acaba
e bebekten aldıklarım bugün geldi
brion vega kulaktan ve alından ateşölçer
lansinoh göğüs pedi
lansinoh göğüs ucu kremi
chicco 0+m şampuan
tırnak makası
fırça ve tarak seti aldım
ateşölçeri denedim hızlı ölçüyor istersek kulaktan istersek alından öölçüm yapabiliyoruz fiyatı da uygun
ben de ayın 12'sinde 5 farklı satıcıdan sipariş vermiştim. gele gele kocamın istediği sipariş geldiptt'den sorguladığımda biri daha gelmiş görünüyor, diğerleri de çin'den çıkmış ama nerede bilmem
aldıklarınız gelince bizim paylaşınn noluurrr benimde niyetim var ama şimdilik askıya aldım nasıl ürünler birde ne sipariş ettiniz.merakla bekliyorum sizin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?