2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

farketmez canım bize yazmışsın madem yanıtlayalım bari
canım kıskançlık için şimdiden önlemnizi alın bence kardeşiminde ikinci bebeği doğdu 4 yaşında olan çok kıskanıyor bi psikologla filan görüşün bence kıskançlık ierliyor yoksa
isim konusunda ben en çok melisayı beğendim

kızlar aliexpresten ayın 10 unda alışveriş yaptım dört gözle bekliyorum ses yok çin postasında hala

beklemek ne zormuş

Ne güzel şeyler almıssıniz gule gule giydirin baktim da biraz sayfalara ben baya ysvastan almışım daha ne kadar cok sey varmis alinacak

e bebekten aldıklarım bugün geldi
brion vega kulaktan ve alından ateşölçer
lansinoh göğüs pedi
lansinoh göğüs ucu kremi
chicco 0+m şampuan
tırnak makası
fırça ve tarak seti aldım
ateşölçeri denedim hızlı ölçüyor istersek kulaktan istersek alından öölçüm yapabiliyoruz fiyatı da uygun

kızlar aliexpresten ayın 10 unda alışveriş yaptım dört gözle bekliyorum ses yok çin postasında hala

beklemek ne zormuş
ben de ayın 12'sinde 5 farklı satıcıdan sipariş vermiştim. gele gele kocamın istediği sipariş geldi ptt'den sorguladığımda biri daha gelmiş görünüyor, diğerleri de çin'den çıkmış ama nerede bilmem

beklemek ne zormuş

aldıklarınız gelince bizim paylaşınn noluurrr benimde niyetim var ama şimdilik askıya aldım nasıl ürünler birde ne sipariş ettiniz.merakla bekliyorum sizin gibi

aldıklarınız gelince bizim paylaşınn noluurrr benimde niyetim var ama şimdilik askıya aldım nasıl ürünler birde ne sipariş ettiniz.merakla bekliyorum sizin gibi
ben ilk alışverişim olduğu için biraz korkak davrandım 3 yazlık 1 kışlık tulum, iki tane mama önlüğü aldım. bir de otomobil için şarj aleti almıştık, bir tek o geldi

iyi günlerde kullanın canm

bende de böyle yazıyor ne olacak şimdi off yaa

• 2014.10.22 08:25 (GMT-7): The item was forwarded to the destination country (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden)
  • 2014.10.22 03:00 (GMT-7): Opening
  • 2014.10.15 12:30 (GMT-7): Departure from outward office of exchange
  • 2014.10.14 13:47 (GMT-7): Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir
  • 2014.10.14 10:47 (GMT-7): Collection

3 elbise almıştım canm da sanırım takılmış

Ben yine siparis verdim aliexpres ten dayanamadimmm :) daha digerleri de gelmedi bekliyorum cin den yola cikti .

Bazılarını 3-6 ay olarak da aldım ama çoğunluk 0-3 ay body leri genelde boy boy olarak aldım yelek hırka gibi şeyleri 3 ay yada 3-6 ay şeklinde aldım ilk giyecekleri hastane çıkışı falan da Yenidoğan olarak aldiklarim da var kadife tulumlari da 1 ay olarak aldım kış olacak ilk onları giysin diye bir takım da 6 ay aldım her ihtimale karşı
özetle Yenidoğan / 0-3 ay / 3-6 ay / 6 ay olarak aldım
(6 ay gerekli değil bence sadece bebeğin kilo ve gelişimine göre olurda dışarı çıkma imkanı da olmazsa el altında olsun diye bir iki parça )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…