- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.841
birazda hastane setimin olçuleri normalinden kuçuktu sanirim ondan olmadı ama genede digerlerini bn fazla gydiremedim bebege gore degişiyor ya hepsinden alinmali bnce
hangi markayı aldın rapunzel ? ben de park yatak almayı düşünüyorum markaya karar veremedim bir türrlü?park yatak almam diyen BEN dün park yatağı kurdum evime hayırlı olsun demek ki büyük konuşmamak mı gerekiyomuş
teşekkür ederim. buldum bir ürün görselini gönderiyorum bu mu ?Canım markayı hatırlamıyorum baby hope veya babymax yani kraftın ürünüymüş henğz kurmadık yerine evde bi denemiştik filan çok hoşumuza gitti anne yatağına sabitleniyor asansörlü tek kol aşağı iniyor filan yatak dahil 199tlye aldık
evet buuu valla sana helal olsun ben aradım nette bulamamıştımmhangi markayı aldın rapunzel ? ben de park yatak almayı düşünüyorum markaya karar veremedim bir türrlü?
teşekkür ederim. buldum bir ürün görselini gönderiyorum bu mu ?
Ablamin bebeği 1 haftalık. 3200 doğdu. Ve alınan en küçük hastane cikislari büyük geliyor. Su an hep battaniyeye kundakla sarili olduğu için sorun olmuyor. 1 aya da tam toplanır herhaldedoğru canım premetüre olanlar var, 50-56 cm olanlar var, bencede alınmalı ne olur ne olmaz, kış günü doğum sonrası alamayız
Hayirlinolsun canimaliexpress cicilerimizden bir tanesi geldiii
hepsi çok güzel canım ya hele o kokoş mor çoaplara ve tokalarınıza bayıldım ben
hepside çok güzel canım bayıldım
ayy bunlar ne kız çok güzeller:)
kızlarr bu resim yukleme telefondan nasılyapılıyor acaba ogluşumun cicileriniyuklemk istiyorum bnde
KızlarEki Görüntüle 1290443 Eki Görüntüle 1290444
Bebişimin her şeyi hazır ama resim ekleyemiyırum.. Netten bulduklarım bunlar.. Bu ugg lar 0-3 ay için burada kar fırtına oluyor da :) supergirl çorabını kocam almış bebişe.. Chicco yü da çok pratik diye aldık burada onu kullanırım..
Bunlar da var :)
Bi de bunlar :)
Naranarammm:)
aliexpress cicilerimizden bir tanesi geldiii
hepsi çok güzel canım sağlıcakla giyinsin bebiş
canım ali express sayfandaki yazıları paylaşırmısın detay kısmındaki benimki şuan bu durumda hiç bir şey anlamıyorum
- 2014.10.22 08:25 (GMT-7): The item was forwarded to the destination country (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden)
- 2014.10.22 03:00 (GMT-7): Opening
- 2014.10.15 12:30 (GMT-7): Departure from outward office of exchange
sen anladıysan yorumla bir zahmet
- 2014.10.14 13:47 (GMT-7): Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir
- 2014.10.14 10:47 (GMT-7): Collection
Kızlar Cumartesi günkü partimizden bi kaç kare şırnak ta bu kadarını yapabildik ama çok eğlendik
Biraz fazla kilo almış bi hamişCanım bu aliexpress ne Türk mü toptancı mı baktım ama anlamadım( kargo için de sen sipariş verdikten sonra sipariş tarihinin ardından gönderin alınıp kargoya verilmiş bir tek bu bilgiler vae. Bekleyeceksin demek ki... Fazla da bir şey yazmıyor zaten..
Çok güzel olmuş canım önemli olan keyifli geçmesi güzel bi anı olarak kalması zaten işte.. Sen de çok tatlı bi hamiş gözüküyorsun maşallah :))
Canım bu aliexpress ne Türk mü toptancı mı baktım ama anlamadım( kargo için de sen sipariş verdikten sonra sipariş tarihinin ardından gönderin alınıp kargoya verilmiş bir tek bu bilgiler vae. Bekleyeceksin demek ki... Fazla da bir şey yazmıyor zaten..
Çok güzel olmuş canım önemli olan keyifli geçmesi güzel bi anı olarak kalması zaten işte.. Sen de çok tatlı bi hamiş gözüküyorsun maşallah :))
evet cnm ben hep 0 3 ay arası aldım bugunde civilden biri kadife tulum biri uçlu kadife takım 0 6 ay arası sipariş verdim ne olur ne olmaz kişin alişverile çikamam diye . Gerçi çikamasamda internetten sipariş veririm ya neyse genede bn tamamlayım eksikliklerimidoğru canım premetüre olanlar var, 50-56 cm olanlar var, bencede alınmalı ne olur ne olmaz, kış günü doğum sonrası alamayız
Hayirlinolsun canim
Nazil.kalitesi beklediğini gibi mi?
Kaça almistin bunu mesela?
Kargo bilgilerine çok takılma bence. Benim de hala Türkiye'ye girmemiş görünüyor. Seninkinde de bir sorun olacağını zannetmiyorum. Çok çok gecikme yaşanırsa satıcıya mesaj atıp durumunu sorabilirsin. Benim de daha gelmeyen 3 siparişim var ama kargoya çok bakmıyorum, çok sağlıklı değil orada yazanlar.canım ali express sayfandaki yazıları paylaşırmısın detay kısmındaki benimki şuan bu durumda hiç bir şey anlamıyorum
- 2014.10.22 08:25 (GMT-7): The item was forwarded to the destination country (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden)
- 2014.10.22 03:00 (GMT-7): Opening
- 2014.10.15 12:30 (GMT-7): Departure from outward office of exchange
sen anladıysan yorumla bir zahmet
- 2014.10.14 13:47 (GMT-7): Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir
- 2014.10.14 10:47 (GMT-7): Collection
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?