2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

birazda hastane setimin olçuleri normalinden kuçuktu sanirim ondan olmadı ama genede digerlerini bn fazla gydiremedim bebege gore degişiyor ya hepsinden alinmali bnce

doğru canım premetüre olanlar var, 50-56 cm olanlar var, bencede alınmalı ne olur ne olmaz, kış günü doğum sonrası alamayız

kizlar hastane icin pembe bir terlik süsleyen arkadas vardi.paylastigi resmi aradm bulamadim ricâ etsem bir daha paylasir mi?

arkadaslar resim yukleyemiyorum mesaj yazdıgımız yerden dosya yukleye tıkkadım resim ve resim boyutu seçenegini tıkladım dosyanızda resim yok yazdı

park yatak almam diyen BEN dün park yatağı kurdum evime hayırlı olsun demek ki büyük konuşmamak mı gerekiyomuş
hangi markayı aldın rapunzel ? ben de park yatak almayı düşünüyorum markaya karar veremedim bir türrlü?
teşekkür ederim. buldum bir ürün görselini gönderiyorum bu mu ?

Eklentiler

• 133077281_tn30_0.webp
    5 KB · Görüntüleme: 233
doğru canım premetüre olanlar var, 50-56 cm olanlar var, bencede alınmalı ne olur ne olmaz, kış günü doğum sonrası alamayız
Ablamin bebeği 1 haftalık. 3200 doğdu. Ve alınan en küçük hastane cikislari büyük geliyor. Su an hep battaniyeye kundakla sarili olduğu için sorun olmuyor. 1 aya da tam toplanır herhalde

hepsi çok güzel canım ya hele o kokoş mor çoaplara ve tokalarınıza bayıldım ben

hepside çok güzel canım bayıldım

ayy bunlar ne kız çok güzeller:)

Teşekkür ederiz güzel anneler daha güzelleri sizin bebişlere olsun inş sağlıkla huzurla...

kızlarr bu resim yukleme telefondan nasılyapılıyor acaba ogluşumun cicileriniyuklemk istiyorum bnde

Ah canım o sıkıntı bende de var, cicilerimi ekleyemiyorum :))

Bunlar da var :)

hepsi çok güzel canım sağlıcakla giyinsin bebiş

aliexpress cicilerimizden bir tanesi geldiii

canım ali express sayfandaki yazıları paylaşırmısın detay kısmındaki benimki şuan bu durumda hiç bir şey anlamıyorum
  • 2014.10.22 08:25 (GMT-7): The item was forwarded to the destination country (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden)
  • 2014.10.22 03:00 (GMT-7): Opening
  • 2014.10.15 12:30 (GMT-7): Departure from outward office of exchange
  • 2014.10.14 13:47 (GMT-7): Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir
  • 2014.10.14 10:47 (GMT-7): Collection

sen anladıysan yorumla bir zahmet

Canım bu aliexpress ne Türk mü toptancı mı baktım ama anlamadım ( kargo için de sen sipariş verdikten sonra sipariş tarihinin ardından gönderin alınıp kargoya verilmiş bir tek bu bilgiler vae. Bekleyeceksin demek ki... Fazla da bir şey yazmıyor zaten..

Kızlar Cumartesi günkü partimizden bi kaç kare şırnak ta bu kadarını yapabildik ama çok eğlendik

Çok güzel olmuş canım önemli olan keyifli geçmesi güzel bi anı olarak kalması zaten işte.. Sen de çok tatlı bi hamiş gözüküyorsun maşallah :))

Biraz fazla kilo almış bi hamiş

saol canım çinden geliyor türk değil yabancı toptancı da değil gitti gidiyor gibi bir site

evet cnm ben hep 0 3 ay arası aldım bugunde civilden biri kadife tulum biri uçlu kadife takım 0 6 ay arası sipariş verdim ne olur ne olmaz kişin alişverile çikamam diye . Gerçi çikamasamda internetten sipariş veririm ya neyse genede bn tamamlayım eksikliklerimi

Hayirlinolsun canim
Nazil.kalitesi beklediğini gibi mi?
Kaça almistin bunu mesela?

Ben çok sevdim, çok sevimli 9 dolara almıştım, 20 lira gibi bir şeye denk geliyor. Belki buradan da alsam fiyat olarak çok fark etmeyecekti ama ben böyle sevimlilerden göremedim bizim sitelerde.

Kargo bilgilerine çok takılma bence. Benim de hala Türkiye'ye girmemiş görünüyor. Seninkinde de bir sorun olacağını zannetmiyorum. Çok çok gecikme yaşanırsa satıcıya mesaj atıp durumunu sorabilirsin. Benim de daha gelmeyen 3 siparişim var ama kargoya çok bakmıyorum, çok sağlıklı değil orada yazanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…