- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 39
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #1.981
Bu defa kucagina almak nasip olsun insallah bu sekilde olan cok var tam tedavi suresinde hamile kalan birdaha aci yasatmasin rabbim kimselereamin canım inşallah üzel haberler alırsın 6 yıllık evliyim ben bu altı yılda bilmediğim herşeyi öğrendim anlatsam daha roman olur 4 aşılama yaptırdım sonuç negatif iki kere tüp bebeğe niyet ettim bütün herşey hazır ikisindede gebe kaldım sanki rabbim gitme dedi bana biri kimyasal gebelik diğeride kürtajla sonuçlandı şimdi tüp yapıyorum sonuç ne olursa olsun sizlerle paylaşacağım inşallah yüzümüz güler
jeli vermelerinin sebebi ni sordum ben düşük ihtimalini azaltiyor. bana tranferden önce verdi doktorum. devam ediyorum. teste kadar. igne jel viraminler bantlar devam kullanmayı ihmal etme
eşim geç geliyor benimde tek gitmem problem ay çok gıcık oldum ama beklemekten başka şansım kalmadı. cuma c.tesi çözülmüş olacak artıkVallahi olurmu olur insallahda olur cok amin saglik ocaginami gitsen acaba yada aksam cikinca acilden bi kan versen
Rüyamda transferim yapılmıştı, yavrucuklarımla konuşup şarkı söylüyordum onlara, bizimle kalın diyordum
Hayrolsun:)
@Denizlilisrsy sanki senin bu aşılama sonucun da bebiş gelecek gibi olur mu olur Allah büyük :)
Eki Görüntüle 1705857 Bu arada az önce arkadaşım fotograf paylaşmış Safranboluya kar yağıyor, bizim sonuçlar yetişirse ocak adetimle başlarız diyorduk ama kar, kış olursa benim dışarı çıkmam imkansız hayırlısı olsun diyeyim yine :)
Size de Safranbolu kar manzarasından bir paylaşım yapayım :)
Amaninnnn bebiş geliyor oleyyy, cok guzel masallah haydi bakalim saglikla bebişi alin kucaginiza insallahh uy çok sevindim :)Kizlar eşim simdi test aldi geldi. Foto çektim şimdi de acile gidiyoruz kan vermeye iki saat sonra anca cikio sonuc
Saol canim da erken sevinmeyelim hastanedeyim kan verdim test sonucu bekliyorumAmaninnnn bebiş geliyor oleyyy, cok guzel masallah haydi bakalim saglikla bebişi alin kucaginiza insallahh uy çok sevindim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?