2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Bu defa kucagina almak nasip olsun insallah bu sekilde olan cok var tam tedavi suresinde hamile kalan birdaha aci yasatmasin rabbim kimselere

Rüyamda transferim yapılmıştı, yavrucuklarımla konuşup şarkı söylüyordum onlara, bizimle kalın diyordum
Hayrolsun:)
@Denizlilisrsy sanki senin bu aşılama sonucun da bebiş gelecek gibi olur mu olur Allah büyük :)

Bu arada az önce arkadaşım fotograf paylaşmış Safranboluya kar yağıyor, bizim sonuçlar yetişirse ocak adetimle başlarız diyorduk ama kar, kış olursa benim dışarı çıkmam imkansız hayırlısı olsun diyeyim yine :)
Size de Safranbolu kar manzarasından bir paylaşım yapayım :)

jeli vermelerinin sebebi ni sordum ben düşük ihtimalini azaltiyor. bana tranferden önce verdi doktorum. devam ediyorum. teste kadar. igne jel viraminler bantlar devam kullanmayı ihmal etme

transfer sonrası ilaç çok bende coraspin, prednol, crinone jel, climara fort flaster,proluton depot ampul,clexane iğne, gonapeptyl iğne (koruyucu iğne), duphalac kabızlık önleme ilacı ,parol. vitaminler var bi de bol bol igneler ilaçlar yani.

[O igneler sonra duruma gore 225 mg oluyo. Inşallah çok gerekmez="Sevef, post: 43848697, member: 715214"]Gonal f450 igne olarakta 175mg vuruyorum simdilik[/QUOTE]
o igne

arkadaşlar merhaba. .bugün ultrason muayene vardı. .adet olduğunda başlıyorum inşallah..sizlere birşey soracam. .kısa mi uzun protokol mu daha çok gebe şansını artırıyor. . bunlardan hangisi yapıldı sizlere

ben bahceciye gittim. benimki uzun idi. kişiye gore uzun veya kısa olabiliyor. yumurta toplanıp döllenme olunca biz 1 buçuk ay bekledik. daha net sonuç gerceklesiyor. en iyisi yavaş yavaş olan. sabırlı olun. benim baslama tarihim 1 buçuk - 2 yıl önce diyet ameliyat tedavi vitaminler derken uzadi. sizde belki kisalir. ama vitaminler 2-3 ay onceden başlıyor. ve esinizle sizden bir sürü test isteniyo. en az 6 ay diye düşünüyorum

kac embriyo transfer edildi..benim anladığım kadarıyla bana kısa protokol uygulanacak. .ben polikistik overim..acaba bundan dolayısı kısa oluyor

Oooo oralara kis gelmissss o yagan karinda bir tadi var iyi tarafindan bakmali tabi eziyete donusmedikten sonra

Ah keskem ah keskem diyorum ben sinuc icin ama hic umut yok cnm yahu benimde catlak esim gitmis bugun kendi kendine erken gebelik testi almis delimidir nedir bide ustune kazik yemis 18 lira para vermis bana telefonda diyo hadi yarin sonuc alcaz ne sonucu bebegin sonucu nasil yaaaa test aldim ben hem en iyisinden 18 liraya diyoo leyyynnn delüüü daha 5 6 gun oldu ne sonucuuuu çatlicak mübarek
Yuk iste niye beni strese sokuyorsun 1 hafta sabret reglim gelcek zaten

Bende uzun protokol daha iyi sonuc veriyor diye bikiyorum simdi dr lar en az 1 ay embriyolari donduruyorlar hemnonlarindanisine geliyor daha cok para kazaniyorlar ama tedavi kisiden kisiye degisiyor yani vucudun verdigi cevaba gore dr lar uzun yada kisa protokol uyguluyorlar diye biliyorum sanirim bende tupe gecebilirsem eger uzunnprotokol isticemde acaaba uzununda gerilimi cokmu olurki yahu

2 embriyo transfer edildi bana. bende de polikistik over var. kilo kaynaklı. ama azalmış dedi dr.um . bakalım uzun bi süreç ten sonra alnimiza ne yazıldı. Dualarınız ve iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…