- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #1.941
canim kalp atisini duysak bile dogurana kadar bizim diyemiycez heralde bende ilkinde kalp atisi alamadik kurtaj oldum ikincide kalp atisini gorduk ama gene kaybettik ucuncuye artik korkuyorum genemi olucak diye Allah hepimizin yardimcisi olsunNadiren silikde olsa cikar benim oyle olmustu ama kalp atisini duymadan hamilryum deme sakin kendine ben kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum cok kotu bir durum
Aminnncanim kalp atisini duysak bile dogurana kadar bizim diyemiycez heralde bende ilkinde kalp atisi alamadik kurtaj oldum ikincide kalp atisini gorduk ama gene kaybettik ucuncuye artik korkuyorum genemi olucak diye Allah hepimizin yardimcisi olsun
Dua et canim hayirlisi olsun olmus olsa bile silik cikmadi gayrt normal 9 gunluk bebis dahayarin kandda baktirbakalim hayirli haberler bekliyoruzKizlar bisey sorucam transferin 9.gunu idrar testi yaptim 2.cizgi silik cikti 5.gun embriyosu ama testen 2 saat once kalcadan ignem vardi onu yaptirdim acaba igne yuzunden mi oyle cikti
Ins ya 2.denemem ama ilk defa silik cizgi gordum yillardir o yuzdsn umutlanmadim igne yaptirdim belki ondandir diye hayirlisiDua et canim hayirlisi olsun olmus olsa bile silik cikmadi gayrt normal 9 gunluk bebis dahayarin kandda baktirbakalim hayirli haberler bekliyoruz
Kuzum bennnniiimmm ablalarin şahıH
He valla ben bekliyorum
14 12 gun sonra kan da belli oluyor cnm insallah pozitifi alorsin uyurludur topigimizben de tedavi gordum ve transfer gunum belli oldu. 16 araluk. transferden kac gun sora hamilelik belli olur ?
Olabilir cnm ignelerde hcg var cunku yarin bi kan verirsen daha net sonuc alirsinKizlar bisey sorucam transferin 9.gunu idrar testi yaptim 2.cizgi silik cikti 5.gun embriyosu ama testen 2 saat once kalcadan ignem vardi onu yaptirdim acaba igne yuzunden mi oyle cikti
Kizlar bisey sorucam transferin 9.gunu idrar testi yaptim 2.cizgi silik cikti 5.gun embriyosu ama testen 2 saat once kalcadan ignem vardi onu yaptirdim acaba igne yuzunden mi oyle cikti
Ins allah hepimizin yardimcisi olsunCanım 5.gun embriyosu erken çıkabiliyor bizim 9.gün kanda çıkmıştı, iyi haberlerini bekliyoruz :)
Aman diyim gec olsun tam olsun bu defa 12 den vurucaksin bebisleri gorursun kuzumT tutkumm_35 senin yazdıklarını okurken kendimi okur gibi hissettim benimde 4 aşılamam var ve ilki tuttu ama boş gebelik nedeniyle sonlandırıldı, ve 7 aralıkta iğnelere başlıycam uzun protokol olacakmış günlük lucrin adlı ilacı göbekten yapıcam ve muhtemelen ocak ayına sarkacak benim transfer, sonucunu merak ettim şimdi inş, hayırlısı olur
valla tir tir titriyorum korkudan sorma, tutmazsa, tutarda yine kaybedersem gibi şeyler işte, her ne kadar telkin etsemde kendimi gerçeğin bu yüzüne karşı kayıtsız kalamıyorum zaman zaman, nötr hiç olamıyorum çünkü bir şekilde sonuca haxırlıklı olmam lazım ama insan ne olursa olsun olumsuza hazırlayamıyır kendini, Allah ım hayır etsin sonumuzuAman diyim gec olsun tam olsun bu defa 12 den vurucaksin bebisleri gorursun kuzum
Hicccc korkma tatlim bak ben ilkinde cok korkuyodum en kotulerden bir sekilde kaybetmek zorunda kaldimvalla tir tir titriyorum korkudan sorma, tutmazsa, tutarda yine kaybedersem gibi şeyler işte, her ne kadar telkin etsemde kendimi gerçeğin bu yüzüne karşı kayıtsız kalamıyorum zaman zaman, nötr hiç olamıyorum çünkü bir şekilde sonuca haxırlıklı olmam lazım ama insan ne olursa olsun olumsuza hazırlayamıyır kendini, Allah ım hayır etsin sonumuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?