2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Nadiren silikde olsa cikar benim oyle olmustu ama kalp atisini duymadan hamilryum deme sakin kendine ben kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum cok kotu bir durum
canim kalp atisini duysak bile dogurana kadar bizim diyemiycez heralde bende ilkinde kalp atisi alamadik kurtaj oldum ikincide kalp atisini gorduk ama gene kaybettik ucuncuye artik korkuyorum genemi olucak diye Allah hepimizin yardimcisi olsun

Kizlar bisey sorucam transferin 9.gunu idrar testi yaptim 2.cizgi silik cikti 5.gun embriyosu ama testen 2 saat once kalcadan ignem vardi onu yaptirdim acaba igne yuzunden mi oyle cikti
Dua et canim hayirlisi olsun olmus olsa bile silik cikmadi gayrt normal 9 gunluk bebis dahayarin kandda baktirbakalim hayirli haberler bekliyoruz

Kizlar bisey sorucam transferin 9.gunu idrar testi yaptim 2.cizgi silik cikti 5.gun embriyosu ama testen 2 saat once kalcadan ignem vardi onu yaptirdim acaba igne yuzunden mi oyle cikti

Canım 5.gun embriyosu erken çıkabiliyor bizim 9.gün kanda çıkmıştı, iyi haberlerini bekliyoruz :)

T tutkumm_35 senin yazdıklarını okurken kendimi okur gibi hissettim benimde 4 aşılamam var ve ilki tuttu ama boş gebelik nedeniyle sonlandırıldı, ve 7 aralıkta iğnelere başlıycam uzun protokol olacakmış günlük lucrin adlı ilacı göbekten yapıcam ve muhtemelen ocak ayına sarkacak benim transfer, sonucunu merak ettim şimdi inş, hayırlısı olur

Aman diyim gec olsun tam olsun bu defa 12 den vurucaksin bebisleri gorursun kuzum

Aman diyim gec olsun tam olsun bu defa 12 den vurucaksin bebisleri gorursun kuzum
valla tir tir titriyorum korkudan sorma, tutmazsa, tutarda yine kaybedersem gibi şeyler işte, her ne kadar telkin etsemde kendimi gerçeğin bu yüzüne karşı kayıtsız kalamıyorum zaman zaman, nötr hiç olamıyorum çünkü bir şekilde sonuca haxırlıklı olmam lazım ama insan ne olursa olsun olumsuza hazırlayamıyır kendini, Allah ım hayır etsin sonumuzu

amin özgür sakine amin..benim 3.denenen olacak kismetse..üstelik birde kizim var.ama aynı heyecan aynı stres.rabbim yardımcımız olsun insallah

Hicccc korkma tatlim bak ben ilkinde cok korkuyodum en kotulerden bir sekilde kaybetmek zorunda kaldim
Simdi hiiiiccc aman tutarsa tutar tutmazsa zaten benim olmamistir modundayim cunku rabbim korkunun daha beteroyle sınıyor insani hayirlisini versinden baska birsey deme
Birak oluruna ben burdayim hep yanindayim elbet birgun olucak bu kdr stres yapma kendine yapmamaya calis en azindan

2 KUTU GONAL-F 450 IU/075 ml
1 FLAKON LUCRİN
1 KUTU İÇİNDE KULLANIMA HAZIR 5 ENJEKTÖR VAR GONAPEPTYL 01 mg/ml
2 AMPUL MENEGON 75 IU
1 KUTU 200 mg PROGESTAN YUMUŞAK KAPSÜL
elimde bu ilaçlar var ihtiyacı olan varsa uygun fiyata gönderebilirim

Kızlar can kardeşlerim bugün ikinci iğnemi yaptırdım pek acı hissetmedim ama bilmiyorum neden içimdeki sesi ümitlenmek hususunda bir türlü ikna edemiyorum hayırlısı olsun diye dua ediyorum bol bol bir taraftan da içimi acayip bir korku kaplıyor bir anda cuma günü de hsg için randevu verdi doktor hsg çekileli iki buçuk yıl olmuş yeniden çekmek lazım aşılama öncesi sizin için iyi olur dedi biraz da bu yüzden gerginim hayırlısı bakalım İnşaAllah çektiğimiz zahmetlerin karşılığını göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…