2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Valla is guc çok yoğun Peder beyin damarlar tıkanmış anjiyo stent hastanelerdeyiz ayin 8_19 arasi biletlerimi aldım istanbulda yegwnlerimleyim kociş başkasından yaparsa bu arada çocuğu olur tabi neden olmasın
geçmiş olsun canım, Allah şifa versin ama deme öle deme deme

benimkininde bu akşam mesaisi varmış benimde ya dün ya bugün yumurtlama günüm dün çok yorgundum yüz vermedim adama, aksi gibi mesai çıktı bugünde o bana kızıyor sanki mesaideyim derken tripmi attı nedir bilemedim

canım inan bilmiyorum uzun protokol ne kısa protokol ne, sadece ilkinde adetten başladım ilaç kullanmaya, aşılama gibi işte ama bunda adetten 10 gün önce başladım ilaca adettede devam edicem, sadece doktorum bana bu sefer uzun protokol yapıcaz dedi ordan biliyorum uzun olduğunu ve devamında da ne kullanıcam hiç bilmiyorum yanlış bilge olmasın.

Teşekkür ederim en azından uzun süreceği belli benimki çünkü iğneler çok

inş canım inş saol. yarın gitcez bakalım heycanla bekliyorum. ve çok korkuyorum

canımmm benim saol, ben yine beklicem merak etme, ay yazarken ellerim titriyo yahu. bide yılbaşında tüp deneyecektik tam sürpriz oldu, Rabbim hepinize benim mutluluğumun fazlasını yaşatsın inş.
yarın büyük gün bakalım çok korkuyorum aslında, şimdiye kadar hep aklıma gelen başıma geldi, hep istediklerimle sınandım. umarım bu mutluluk, hayalim kısa sürmez. hayırlısı nasip...

korkma dua et iyi olacak inşallahh

günaydın kızlar dün kontrolüm vardı ittim kist çıktı acil kisti aspire ettiler iğnelere devam ayın 7 sinde gitcem ne yumurta toplama günü belli nede transfer bakalım benim gibi olan varmı hiç aranızda

canım değer iyimi ne demek harika bir değer bu gözün aydın olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına

canım değer iyimi ne demek harika bir değer bu gözün aydın olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına
aminnn çok saolun kızlar hepiniz. arada cevap veremediğim varsa kusura bakmasın.
Rabbim sonuna kadar gitmesini nasip eder de kucağıma alırım inş.
hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. ümitsizlik çok fazla biliyorum ama sakın kapılmayın bu dürtüye.
şimdi tabi senin oldu ya akıl ver demeyin ama benimde ne kadar ümitsiz olduğumu bilen bilir burada.
duada başka sığınacak bi yer yok, karşılık inş hepimizin duası.
çok şapşalım bu günlerde :)

Selamin aleykum arkadaslar benim ikinci tup bebek denememi mart gibi dusunuoduk ama bi akslik cikti burnumda sinuslerim cogaldi ilk once ondan tedavi olmam lazim ya ameliyat yada uzun bi ilac tedavisi ama belli deil daha iki tup denemesi arasi uzucak sizce nasil olyr kararsiz kaldm bi burnum djyorum bi tup bebis diyorum bilemedjm

Herkese merhaba. Hayırlı cumalar. kızlar size bisey danisicam. transferden beri 9. günüm sabirsizliktan oluyorum. normal test alıp yapsam diyorum. ne dersiniz üzülür muyum daha mı kötü olur
Cnm eğer 5. Gün transferiyse çıkar ama 3. Günse belki henüz çıkmaya bilir ona göre değerlendir.ama kanda yaptırırsan herhalükarda çıkar.inşlh yeni bir bebek sevinciyle şenlenir topik

benim embriyo 5 gün bekletildi. 7 taneden 4 tane en sağlıklı kalınca yaklaşık 1 ay 10 gün donduruldu. sonra transferden 4 gün once çözüldü .ve öyle transfer yapıldı. bilemedim ki aslında koşa koşa eczaneden test alasim var. bi de hiç bir sıkıntım olmadı transfer sonrası. çoğu kadında yerleşme kanaması oluyormuş. bende hiç bir şey yok

5.gün embriyosu oluyor sanırım o zaman, 9.gün kanda çıkmıştı benim, evde test yapmadım onda da çıkar sanırım silikte olsa, hadi bakalım pozitifi görün inşallah, bazılarında hiç belirti olmuyor onu hiç kafana takma bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…