- 1 Nisan 2014
- 1.257
- 1.889
- 83
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #2.021
geçmiş olsun canım, Allah şifa versin ama deme öle deme demeValla is guc çok yoğun Peder beyin damarlar tıkanmış anjiyo stent hastanelerdeyiz ayin 8_19 arasi biletlerimi aldım istanbulda yegwnlerimleyim kociş başkasından yaparsa bu arada çocuğu olur tabi neden olmasın
benimkininde bu akşam mesaisi varmış benimde ya dün ya bugün yumurtlama günüm dün çok yorgundum yüz vermedim adama, aksi gibi mesai çıktı bugünde o bana kızıyor sanki mesaideyim derken tripmi attı nedir bilemedimYok gari daha neler ama gez azcik degisiklik iyi gelir
Valla ben 5 yildir ilk defa yillik izne ciktim onunda yarisindan fazla gecti zaten dr du asilamaydi hic degerlendiremedim.birde benim.yerime gez bari ablasi
Benimde koca gidiyo yarin gece istanbula toplantisi varmis bende azcik kafa dinleyeyim bari testi yapmadim diye kus bana :))
canım inan bilmiyorum uzun protokol ne kısa protokol ne, sadece ilkinde adetten başladım ilaç kullanmaya, aşılama gibi işte ama bunda adetten 10 gün önce başladım ilaca adettede devam edicem, sadece doktorum bana bu sefer uzun protokol yapıcaz dedi ordan biliyorum uzun olduğunu ve devamında da ne kullanıcam hiç bilmiyorum yanlış bilge olmasın.Benim ilk tüp bebek tedavim 15 gündür doğum kontrol ilacı kullanıyorum bugün kontrole gittim doğum kontrol ilacına 1 hafta daha devam edicem ve bugünden itibaren gonapeptyl iğnesini vurmaya başlıycam 14 gün boyunca ve daha gonalf iğnelerimde var ayrıca luverıs iğnelerimde var yani benimki uzun protokol mu oluyor doktor pek açıklama yapmadı bende sormadım uzun mu kısamı sürecek şu an bilmiyorum siz bahsedince sormak istedim
Teşekkür ederim en azından uzun süreceği belli benimki çünkü iğneler çokcanım inan bilmiyorum uzun protokol ne kısa protokol ne, sadece ilkinde adetten başladım ilaç kullanmaya, aşılama gibi işte ama bunda adetten 10 gün önce başladım ilaca adettede devam edicem, sadece doktorum bana bu sefer uzun protokol yapıcaz dedi ordan biliyorum uzun olduğunu ve devamında da ne kullanıcam hiç bilmiyorum yanlış bilge olmasın.
inş canım inş saol. yarın gitcez bakalım heycanla bekliyorum. ve çok korkuyorummrym5579 canım çok mutlu oldum. Allah kucağına almayı da nasip etsin. Sen herkese yeniden umut oldun.. ben artık eskisi kadar okumuyorum. Eskiden hergün meryem suresi okumaya çalışırdım.. şimdi uzun zamandır okumuyorum ( neyse çok sevindimmmmmm doktor inş keseyi de görür.. :))))))
canımmm benim saol, ben yine beklicem merak etme, ay yazarken ellerim titriyo yahu. bide yılbaşında tüp deneyecektik tam sürpriz oldu, Rabbim hepinize benim mutluluğumun fazlasını yaşatsın inş.mrym5579 Allah ım şükürler olsun sana, oleyyyyyy heyooooo, yaşasınnnnnn ve daha neler neler
ay bi girip bakayım dedim neler kaçırmışım neler görüyormusun mucizeyi, inşallah kucağınada al, ay nerdeyse kalp atışı zamanı gelmiş, ay nasıl sevindim, gördünmü bak çıcuğun olana kadar buralardaydık ve ilk senden geldi organik bebe
bu arada J jasmine7676 senin rüyayı meryeme yoralım, rüyan tuttu ama tam 12 olmasada çıktı ya
ay inşallah bizlerede olur şu organik bebeden
korkma dua et iyi olacak inşallahhcanımmm benim saol, ben yine beklicem merak etme, ay yazarken ellerim titriyo yahu. bide yılbaşında tüp deneyecektik tam sürpriz oldu, Rabbim hepinize benim mutluluğumun fazlasını yaşatsın inş.
yarın büyük gün bakalım çok korkuyorum aslında, şimdiye kadar hep aklıma gelen başıma geldi, hep istediklerimle sınandım. umarım bu mutluluk, hayalim kısa sürmez. hayırlısı nasip...
canım değer iyimi ne demek harika bir değer bu gözün aydın olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adınaGece sen vardın iyiki de vardın ölüyorum sandim heycandan.
Kizlar degerim 2820 cikti bütün gece uyumadim 2den beri uyanigim simdi de ise gidiyorum
Hala inanamıyorum 2sene sonra kendiliginden nasip oldu umarim sonuna kadar devam eder
Rabbim dualarimi duydu hep beraber guzel haberlere devam ederiz ins
Bu deger iyi mi bilemiyorum. Kalp atisini duyana kadar da inanamayacagim galiba
inş ablacıkk inş ediyorum her daim hepimiz içinkorkma dua et iyi olacak inşallahh
aminnn çok saolun kızlar hepiniz. arada cevap veremediğim varsa kusura bakmasın.canım değer iyimi ne demek harika bir değer bu gözün aydın olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına
Cnm eğer 5. Gün transferiyse çıkar ama 3. Günse belki henüz çıkmaya bilir ona göre değerlendir.ama kanda yaptırırsan herhalükarda çıkar.inşlh yeni bir bebek sevinciyle şenlenir topikHerkese merhaba. Hayırlı cumalar. kızlar size bisey danisicam. transferden beri 9. günüm sabirsizliktan oluyorum. normal test alıp yapsam diyorum. ne dersiniz üzülür muyum daha mı kötü olur
benim embriyo 5 gün bekletildi. 7 taneden 4 tane en sağlıklı kalınca yaklaşık 1 ay 10 gün donduruldu. sonra transferden 4 gün once çözüldü .ve öyle transfer yapıldı. bilemedim ki aslında koşa koşa eczaneden test alasim var. bi de hiç bir sıkıntım olmadı transfer sonrası. çoğu kadında yerleşme kanaması oluyormuş. bende hiç bir şey yok
hadi inş haber bekliyoruzTeşekkür ederim ruhsan. hem hava almış olurum evden cikmiyorum pek. test alayım bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?