2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

tedavı mı gordun , bitti mi. transfer mı oldunuz ? size de gunaydn :)
hadi hayırlısı.

Vallahi olurmu olur insallahda olur cok amin saglik ocaginami gitsen acaba yada aksam cikinca acilden bi kan versen

amin canım inşallah üzel haberler alırsın 6 yıllık evliyim ben bu altı yılda bilmediğim herşeyi öğrendim anlatsam daha roman olur 4 aşılama yaptırdım sonuç negatif iki kere tüp bebeğe niyet ettim bütün herşey hazır ikisindede gebe kaldım sanki rabbim gitme dedi bana biri kimyasal gebelik diğeride kürtajla sonuçlandı şimdi tüp yapıyorum sonuç ne olursa olsun sizlerle paylaşacağım inşallah yüzümüz güler

Allah dileklerini ve dualarini kabul etsin inşallah="tutkumm_35, post: 43849879, member: 714662"]amin canım inşallah üzel haberler alırsın 6 yıllık evliyim ben bu altı yılda bilmediğim herşeyi öğrendim anlatsam daha roman olur 4 aşılama yaptırdım sonuç negatif iki kere tüp bebeğe niyet ettim bütün herşey hazır ikisindede gebe kaldım sanki rabbim gitme dedi bana biri kimyasal gebelik diğeride kürtajla sonuçlandı şimdi tüp yapıyorum sonuç ne olursa olsun sizlerle paylaşacağım inşallah yüzümüz güler[/QUOTE]
All

Aminnn insallah hayurli haberler

istanbul Bahçeci tüp bebek merkezi Fulya da erbil beye gittim. çok iyi doktor. erbil yağmur un hastası olan var mı. ? sonuçlar nasıl. ? doğru tercih mi?

aranizda transfer olan var mı. ? durumlar nasıl? sıkıntı yasayan var mı. ? akıntı lekelenme kanama
Ben 19 kasımda transfer oldum.
10.gün57
12.gün 97 sonuç
Yarın tekrarlıcaz testi
15 gün izin aldım ysrın iş başı artık inş bi sorun olmaz. Hiçbir belirti kanama akıntı yaşamadım bol dinlendim eve hemşire geldi iğnelere beslenmeme dikkat ettim hergün 1 dilim ananas badem fındık kabak çekirdeği yedim. Her sabah 1 tatlı kaşığı doğal bal yedim kahvaltıdan 1 saat önce. Bir yere uzanmadım eğilmedim bi iş yapmadım

Hayirli olsun inslah dahada yukselir

brnim doktorum 3 gün evinde dinlen yatmak zorunda degildin dedi. Bugün 7. günüm. hiç yapmadım. stres olmamak icin. egildim dogruldum. tabi sert degil. Aralık 11 de testim var. dun korktum sadece. vajinadan yapılan jeli uygularken fazla zorladim 15 dakja sonra kahverengi lekelenme oldu korktum tabi. doktorumu aradim ya zorlamadan ya da yerleşme kanaması olabilir dediler. jel uzun sure kullanilinca yapiyomus pelte. sonra geçti aAllah a şükür. artık biraz iş bieaz yatış yapiyorum. ve bekliyorum

jeli bana da transferden sora kullanacaksınız dediler. bi kutuda 15 tane vardı. hepsi bitirmek zorunda mıyız?
transferim 2 hafta sora olcak da. catlatma iğnelerinden sora bana hemen jel verdilerdi ve kullanıcaksınız dediler. bi iki gun kullandım bi gün telefon geldi. jel kullanma die. iptal etmişlerdi neden ole oldugunu anlayamadım. şimdi bi kututda 13 tane kaldı. kalan 2 tane icin yenisi mi alacagım anlayamadım valla ?

Amiiiiinnnnn insallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…