- 27 Mayıs 2015
- 1.706
- 1.984
- 63
- 37
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #1.961
günaydın canım,Günaydin kizlarrrr
günaydın canım,
ben hala adet olmadım ya bu pıhtılar adetti yada başka birşey var. test te yapmadım işten çıkınca eczaneler kapalı oluyor, gögüslerim hala şiş, bir şeyler olabilir mi?
of deli gibi umutlandım çok fena.
günaydın canım,
ben hala adet olmadım ya bu pıhtılar adetti yada başka birşey var. test te yapmadım işten çıkınca eczaneler kapalı oluyor, gögüslerim hala şiş, bir şeyler olabilir mi?
hayır, haziran ve ağustosta iki negatf aşılamam var. ara vermiştik hiç bir tedavi olmadı. orta iki den beri adet olurum hiç geciktiğimi bilmem.tedavı mı gordun , bitti mi. transfer mı oldunuz ? size de gunaydn :)
hadi hayırlısı.
canım c.tesi ye randevu almıştım zaten test sonuçlarımı göstermek için, onu bekliyorum artıkcanım bence doktora git..
Vallahi olurmu olur insallahda olur cok amin saglik ocaginami gitsen acaba yada aksam cikinca acilden bi kan versengünaydın canım,
Evt cnm tup bebek folbiol die vitamin kullaniyorum tekAminnn sevef Yüce Rabbim hepimizin yardımcısı olsun İnşaAllah sen tüp bebek tedavisi mi yaptırıyorsun iğne ne kullanıyorsun başka ilaç verdi mi doktor sana
Gonal f450 igne olarakta 175mg vuruyorum simdilikEvt cnm tup bebek folbiol die vitamin kullaniyorum tek
amin canım inşallah üzel haberler alırsın 6 yıllık evliyim ben bu altı yılda bilmediğim herşeyi öğrendim anlatsam daha roman olur 4 aşılama yaptırdım sonuç negatif iki kere tüp bebeğe niyet ettim bütün herşey hazır ikisindede gebe kaldım sanki rabbim gitme dedi bana biri kimyasal gebelik diğeride kürtajla sonuçlandı şimdi tüp yapıyorum sonuç ne olursa olsun sizlerle paylaşacağım inşallah yüzümüz gülerT tutkumm_35 senin yazdıklarını okurken kendimi okur gibi hissettim benimde 4 aşılamam var ve ilki tuttu ama boş gebelik nedeniyle sonlandırıldı, ve 7 aralıkta iğnelere başlıycam uzun protokol olacakmış günlük lucrin adlı ilacı göbekten yapıcam ve muhtemelen ocak ayına sarkacak benim transfer, sonucunu merak ettim şimdi inş, hayırlısı olur
Aminnn insallah hayurli haberlerben 26 kasımda transfer oldum. gobegimde saglam yer kalmadı. ilaç içmek ten de mide kalmadı ama bi umut herşeyin sonucunu alırız inşallah. Aralık 11 de tahlil yaptircam. dua edin de sonuç pozitif çıksın. 2 embriyo transfer edildi. ikiz olsun sağlıklı olsun inşallah
Ben 19 kasımda transfer oldum.aranizda transfer olan var mı. ? durumlar nasıl? sıkıntı yasayan var mı. ? akıntı lekelenme kanama
Hayirli olsun inslah dahada yukselirBen 19 kasımda transfer oldum.
10.gün57
12.gün 97 sonuç
Yarın tekrarlıcaz testi
15 gün izin aldım ysrın iş başı artık inş bi sorun olmaz. Hiçbir belirti kanama akıntı yaşamadım bol dinlendim eve hemşire geldi iğnelere beslenmeme dikkat ettim hergün 1 dilim ananas badem fındık kabak çekirdeği yedim. Her sabah 1 tatlı kaşığı doğal bal yedim kahvaltıdan 1 saat önce. Bir yere uzanmadım eğilmedim bi iş yapmadım
Teşekkür ederim inşallah:)Hayirli olsun inslah dahada yukselir
brnim doktorum 3 gün evinde dinlen yatmak zorunda degildin dedi. Bugün 7. günüm. hiç yapmadım. stres olmamak icin. egildim dogruldum. tabi sert degil. Aralık 11 de testim var. dun korktum sadece. vajinadan yapılan jeli uygularken fazla zorladim 15 dakja sonra kahverengi lekelenme oldu korktum tabi. doktorumu aradim ya zorlamadan ya da yerleşme kanaması olabilir dediler. jel uzun sure kullanilinca yapiyomus pelte. sonra geçti aAllah a şükür. artık biraz iş bieaz yatış yapiyorum. ve bekliyorum
Amiiiiinnnnn insallahhhhhben 26 kasımda transfer oldum. gobegimde saglam yer kalmadı. ilaç içmek ten de mide kalmadı ama bi umut herşeyin sonucunu alırız inşallah. Aralık 11 de tahlil yaptircam. dua edin de sonuç pozitif çıksın. 2 embriyo transfer edildi. ikiz olsun sağlıklı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?