2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

İnsallah kanda da çikar Rabbim buyuk, hayirlisi olsun arkadaşim
Gece sen vardın iyiki de vardın ölüyorum sandim heycandan.
Kizlar degerim 2820 cikti bütün gece uyumadim 2den beri uyanigim simdi de ise gidiyorum
Hala inanamıyorum 2sene sonra kendiliginden nasip oldu umarim sonuna kadar devam eder
Rabbim dualarimi duydu hep beraber guzel haberlere devam ederiz ins
Bu deger iyi mi bilemiyorum. Kalp atisini duyana kadar da inanamayacagim galiba

Anaaaaaaaaammm
Oleyyyyyyyyyy merymemmmmmmmmm bebis geliyo bacimmmmm
Eneeee bi kez daha teyze oluyozya bizzzzzz
Sabah sabah ne muhtesem haber bu hayirli olsun kuzuuummm
Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsinnnn meryem geliyo

Oh be :) gece dua ettim senin icin, heyecanini seninle yasadim inan ki, insallah hersey yolunda gitsin sonuna kadar, bizi habersiz birakma

Canım bu sabaha sayende çok güzel Kalktım,herşey çok güzel olacak bak Gör.değerin çok iyi şimdi gitsen keseyi görürsün,kalbini de haftaya duyarsın inşlh

Anaaaaaaaaammm
Oleyyyyyyyyyy merymemmmmmmmmm bebis geliyo bacimmmmm
Eneeee bi kez daha teyze oluyozya bizzzzzz
Sabah sabah ne muhtesem haber bu hayirli olsun kuzuuummm
Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsinnnn meryem geliyo
Canım bu sabaha sayende çok güzel Kalktım,herşey çok güzel olacak bak Gör.değerin çok iyi şimdi gitsen keseyi görürsün,kalbini de haftaya duyarsın inşlh
Oh be :) gece dua ettim senin icin, heyecanini seninle yasadim inan ki, insallah hersey yolunda gitsin sonuna kadar, bizi habersiz birakma
aminnn kızlar çok saolun, yalnız hissetmedim kendimi hi ç bu süreçte.
ama 2 yıldır gözümde yaş kalmadı ağlamaktan. öyle ki haberi alınca tepki bile veremedim.
geçenlerde abimin eşi çok üzmüştü beni. ozaman da yalvardım Allah'a. nasip etti çok şükür.
demekki zamanı varmış, tabi korkularımda başladı, inş hayırlısıyla kucağıma alırım.
her zaman benimle beraber isteyen herkese diye dua ettim, kimin duası tutmuştur bilemem ama şuan yeryüzünde değilim.
Rabbim benim mutluluğumun fazlasını yaşatsın sizlere hayırlısıyla, doldu yine gözler.

Anammmm giremedim giremedim bi girdim habere bak Allah sağlıkla kucaklamayı etsin ceket demiştim ben sana

bana bir kısa protokol yapıldı ve olumsuz oldu, şimdi de inşallah uzun protokolo başlıycam 2 ay sonra net cevap berebilirim galiba
Benim ilk tüp bebek tedavim 15 gündür doğum kontrol ilacı kullanıyorum bugün kontrole gittim doğum kontrol ilacına 1 hafta daha devam edicem ve bugünden itibaren gonapeptyl iğnesini vurmaya başlıycam 14 gün boyunca ve daha gonalf iğnelerimde var ayrıca luverıs iğnelerimde var yani benimki uzun protokol mu oluyor doktor pek açıklama yapmadı bende sormadım uzun mu kısamı sürecek şu an bilmiyorum siz bahsedince sormak istedim

mrym5579 canım çok mutlu oldum. Allah kucağına almayı da nasip etsin. Sen herkese yeniden umut oldun.. ben artık eskisi kadar okumuyorum. Eskiden hergün meryem suresi okumaya çalışırdım.. şimdi uzun zamandır okumuyorum ( neyse çok sevindimmmmmm doktor inş keseyi de görür.. :))))))

Valla is guc çok yoğun Peder beyin damarlar tıkanmış anjiyo stent hastanelerdeyiz ayin 8_19 arasi biletlerimi aldım istanbulda yegwnlerimleyim kociş başkasından yaparsa bu arada çocuğu olur tabi neden olmasın
Yok gari daha neler ama gez azcik degisiklik iyi gelir
Valla ben 5 yildir ilk defa yillik izne ciktim onunda yarisindan fazla gecti zaten dr du asilamaydi hic degerlendiremedim.birde benim.yerime gez bari ablasi
Benimde koca gidiyo yarin gece istanbula toplantisi varmis bende azcik kafa dinleyeyim bari testi yapmadim diye kus bana :))

mrym5579 Allah ım şükürler olsun sana, oleyyyyyy heyooooo, yaşasınnnnnn ve daha neler neler
ay bi girip bakayım dedim neler kaçırmışım neler görüyormusun mucizeyi, inşallah kucağınada al, ay nerdeyse kalp atışı zamanı gelmiş, ay nasıl sevindim, gördünmü bak çıcuğun olana kadar buralardaydık ve ilk senden geldi organik bebe
bu arada J jasmine7676 senin rüyayı meryeme yoralım, rüyan tuttu ama tam 12 olmasada çıktı ya
ay inşallah bizlerede olur şu organik bebeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…