- 23 Mayıs 2011
- 491
- 982
- 103
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #2.001
İnsallah kanda da çikar Rabbim buyuk, hayirlisi olsun arkadaşimSaol canim da erken sevinmeyelim hastanedeyim kan verdim test sonucu bekliyorum
Gece sen vardın iyiki de vardın ölüyorum sandim heycandan.İnsallah kanda da çikar Rabbim buyuk, hayirlisi olsun arkadaşim
Gece sen vardın iyiki de vardın ölüyorum sandim heycandan.
Kizlar degerim 2820 cikti bütün gece uyumadim 2den beri uyanigim simdi de ise gidiyorum
Hala inanamıyorum 2sene sonra kendiliginden nasip oldu umarim sonuna kadar devam eder
Rabbim dualarimi duydu hep beraber guzel haberlere devam ederiz ins
Bu deger iyi mi bilemiyorum. Kalp atisini duyana kadar da inanamayacagim galiba
Gece sen vardın iyiki de vardın ölüyorum sandim heycandan.
Kizlar degerim 2820 cikti bütün gece uyumadim 2den beri uyanigim simdi de ise gidiyorum
Hala inanamıyorum 2sene sonra kendiliginden nasip oldu umarim sonuna kadar devam eder
Canım bu sabaha sayende çok güzel Kalktım,herşey çok güzel olacak bak Gör.değerin çok iyi şimdi gitsen keseyi görürsün,kalbini de haftaya duyarsın inşlhGece sen vardın iyiki de vardın ölüyorum sandim heycandan.
Anaaaaaaaaammm
Oleyyyyyyyyyymerymemmmmmmmmm bebis geliyo bacimmmmm
Eneeee bi kez daha teyze oluyozya bizzzzzz
Sabah sabah ne muhtesem haber bu hayirli olsun kuzuuummm
Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsinnnnmeryem geliyo
Canım bu sabaha sayende çok güzel Kalktım,herşey çok güzel olacak bak Gör.değerin çok iyi şimdi gitsen keseyi görürsün,kalbini de haftaya duyarsın inşlh
aminnn kızlar çok saolun, yalnız hissetmedim kendimi hi ç bu süreçte.Oh be :) gece dua ettim senin icin, heyecanini seninle yasadim inan ki, insallah hersey yolunda gitsin sonuna kadar, bizi habersiz birakma
test sonucu nedir noldu Allah yüzünüzü guldursun. hadi inşallah
AMİNNN İNŞALLAH HEPİMİZE NASİP ETSİN.yeni gördüm cok sevindim. o duyguyu çok fazla hissediyoruz senle. hepimiz ayni yollardan ve sıkıntılardan geçtik. rabbim herkese sağlıklı bir evlat versin
Anammmm giremedim giremedim bi girdim habere bak Allah sağlıkla kucaklamayı etsin ceket demiştim ben sanaaminnn kızlar çok saolun, yalnız hissetmedim kendimi hi ç bu süreçte.
ama 2 yıldır gözümde yaş kalmadı ağlamaktan. öyle ki haberi alınca tepki bile veremedim.
geçenlerde abimin eşi çok üzmüştü beni. ozaman da yalvardım Allah'a. nasip etti çok şükür.
demekki zamanı varmış, tabi korkularımda başladı, inş hayırlısıyla kucağıma alırım.
her zaman benimle beraber isteyen herkese diye dua ettim, kimin duası tutmuştur bilemem ama şuan yeryüzünde değilim.
Rabbim benim mutluluğumun fazlasını yaşatsın sizlere hayırlısıyla, doldu yine gözler.
Ilk organik ask cocuguAnammmm giremedim giremedim bi girdim habere bak Allah sağlıkla kucaklamayı etsin ceket demiştim ben sana
evet ama bnde 2senedir tık yok demiştim :) kısmet nasip ne denir ki? inanamıyorum hala.Anammmm giremedim giremedim bi girdim habere bak Allah sağlıkla kucaklamayı etsin ceket demiştim ben sana
Benim ilk tüp bebek tedavim 15 gündür doğum kontrol ilacı kullanıyorum bugün kontrole gittim doğum kontrol ilacına 1 hafta daha devam edicem ve bugünden itibaren gonapeptyl iğnesini vurmaya başlıycam 14 gün boyunca ve daha gonalf iğnelerimde var ayrıca luverıs iğnelerimde var yani benimki uzun protokol mu oluyor doktor pek açıklama yapmadı bende sormadım uzun mu kısamı sürecek şu an bilmiyorum siz bahsedince sormak istedimbana bir kısa protokol yapıldı ve olumsuz oldu, şimdi de inşallah uzun protokolo başlıycam 2 ay sonra net cevap berebilirim galiba
Ben bu ara anca kortizon çocuğu yaparım bebeemmIlk organik ask cocugumrym5579 dan gerisi senden abla hadi bakalim
Yok yok normal olur o bebek sen bi dene :))B
Ben bu ara anca kortizon çocuğu yaparım bebeemm
Valla is guc çok yoğun Peder beyin damarlar tıkanmış anjiyo stent hastanelerdeyiz ayin 8_19 arasi biletlerimi aldım istanbulda yegwnlerimleyim kociş başkasından yaparsa bu arada çocuğu olur tabi neden olmasınAhanda azicik gülün bakemmm
Yok gari daha neler ama gez azcik degisiklik iyi gelirValla is guc çok yoğun Peder beyin damarlar tıkanmış anjiyo stent hastanelerdeyiz ayin 8_19 arasi biletlerimi aldım istanbulda yegwnlerimleyim kociş başkasından yaparsa bu arada çocuğu olur tabi neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?