- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #2.041
Korkuyorum yaa off. gerçi erken yapilinca cikmazsa . ya da şimdi cikmayan sonradan da cikmaz. kafamda binbir soru. 1 ileri gidiyorum iki geri. şimdi çıkmadı diye uzulursem. aslinda sonra pozitif cikacaksa ve ben üzüntüden olmadi deyip ağlayıp dururken çocuk düşerse hic olmazsa ayyyyy imdaat.
Cnm eğer anlattığın gibiyse kesin çıkar da etkilemek istemedim şimdi seni.benim 3. Gün ebriyosuydu 9. Gün bile çıkmıştı koşa koŞa kan vermiştim ama benimkiler hep ikizdi o Yüzden erkdn çıkmış olabilirKorkuyorum yaa off. gerçi erken yapilinca cikmazsa . ya da şimdi cikmayan sonradan da cikmaz. kafamda binbir soru. 1 ileri gidiyorum iki geri. şimdi çıkmadı diye uzulursem. aslinda sonra pozitif cikacaksa ve ben üzüntüden olmadi deyip ağlayıp dururken çocuk düşerse hic olmazsa ayyyyy imdaat.
Canim bu kdr germe kendini aglayip yipranicakda birsey yok olursa rabbimdennolmazsa yine rabbimden zamani gelmediginden ama idrar testiyle aklini mesgul etme sen kan ver en net sonuc cikar hem bugunde acele etme bekle hafta sonu gez dolas kafani dagitmaya calis pazertesi tak koluna cantani tingir mingir hastanenin yolunu tut kan tahlilini ver guzel sonucu bizede mujdele olaaarmiiitam gidecekken misafirlerim geldi. yeni gittiler. diyorum bu bi işaret galiba. sabret derya diyorum. yarın haftasonu eşim evde. o varken yapsam destek olur en azından
Canım benim çok geç idarara geçmişti değer 1000 lere çıkmıştı hala idrar testinde çok silikti ben yapmıştım 9. Gün ve çıkmamıştı çok ağlamıştım bence yapma yapmak istiyorsan şimdi git özel hastaneye kan tahlili ver ben testte negatif çıkınca hemen özel hastaneye koşmuştum ve hamile olduğumu öğrenmiştimtam gidecekken misafirlerim geldi. yeni gittiler. diyorum bu bi işaret galiba. sabret derya diyorum. yarın haftasonu eşim evde. o varken yapsam destek olur en azından
Ene ne ruyasi bu ben kacirdimmi yahuuu J jasmine7676 ablaaaaa bizede bi ruyaya yativer bu defa hedefleri tam tutturmrym5579 Allah ım şükürler olsun sana, oleyyyyyy heyooooo, yaşasınnnnnn ve daha neler neler
ay bi girip bakayım dedim neler kaçırmışım neler görüyormusun mucizeyi, inşallah kucağınada al, ay nerdeyse kalp atışı zamanı gelmiş, ay nasıl sevindim, gördünmü bak çıcuğun olana kadar buralardaydık ve ilk senden geldi organik bebe
bu arada J jasmine7676 senin rüyayı meryeme yoralım, rüyan tuttu ama tam 12 olmasada çıktı ya
ay inşallah bizlerede olur şu organik bebeden
Bacimmm senin fotograftaki kar yigini sanki bizim evin icinde donuyommmmm marul gibi kat kaat giyindim sicaksu torbasi ayaklarimin altinda isinamiyorum kac gundur yahu goguslerim acimaya basladi bel agrimda basladi benden umudu olan arkadaslar kesin umudu 1 haftaya benim renkliler geliyoreeeAldın mı test, aslında en güzeli zamanı gelince kan testi yaptırmak, ama çok sabırsızlanıyorsan da çıkmazsa üzülmemeye çalış, idrarda çıkmayıp kanda çıkabiliyor
nerden bildin hemen daha var üstelik, umutlanma tamam ama ben ilk gebelikte nasıl bel kasık ağrısı çektim anlatamam, bu durumda ne yok diyebilirsin nede var, çok biliyoruz adet olacak gibi olup hamile olan, vücudunda tık bile yokken hamile olan falan falan, rüyada meseleside şöyle jasmine. beni hamile görmüş rüyasında ve hatta yazmıştıda foruma ama bir kaç hafta oldu sonuçta meryemden süpriz haberler aldık, bende iğnelerimi aldım evzaneden bugün kutu bana bakıyor ben kutuya tam karşımda etkilenemedik birbirîmizden bellliki bizim ilişki mecburiyetten olacakBacimmm senin fotograftaki kar yigini sanki bizim evin icinde donuyommmmm marul gibi kat kaat giyindim sicaksu torbasi ayaklarimin altinda isinamiyorum kac gundur yahu goguslerim acimaya basladi bel agrimda basladi benden umudu olan arkadaslar kesin umudu 1 haftaya benim renkliler geliyoreee
ben hala acaba adet mi oldum diye lavaboya gidiyorum o derece bel ağrım yani. ayrıca son zamanlarda adet olacağım zaman hiç göğüslerim de değişiklik olmazdı. şimdi bi başladı hala da öle.Bacimmm senin fotograftaki kar yigini sanki bizim evin icinde donuyommmmm marul gibi kat kaat giyindim sicaksu torbasi ayaklarimin altinda isinamiyorum kac gundur yahu goguslerim acimaya basladi bel agrimda basladi benden umudu olan arkadaslar kesin umudu 1 haftaya benim renkliler geliyoreee
Bu defa olucak bak sakine benmmicime dogan olur az cok biliyorsun bu tedavinde bebis haberini vericeksin eminim o yuzden sempati kurun kutularla aranizda lutfennerden bildin hemen daha var üstelik, umutlanma tamam ama ben ilk gebelikte nasıl bel kasık ağrısı çektim anlatamam, bu durumda ne yok diyebilirsin nede var, çok biliyoruz adet olacak gibi olup hamile olan, vücudunda tık bile yokken hamile olan falan falan, rüyada meseleside şöyle jasmine. beni hamile görmüş rüyasında ve hatta yazmıştıda foruma ama bir kaç hafta oldu sonuçta meryemden süpriz haberler aldık, bende iğnelerimi aldım evzaneden bugün kutu bana bakıyor ben kutuya tam karşımda etkilenemedik birbirîmizden bellliki bizim ilişki mecburiyetten olacakpazartesi iletişime geçeriz artık bugünlerde kesişiyoruz kendileriyle
ve bu havalar dikkat etmeme rağmen mahvetti beni, sinüzütüm coştu resmen benimde nasıl bir yüz ağrısı çekiyorum anlatamam.
ben hala acaba adet mi oldum diye lavaboya gidiyorum o derece bel ağrım yani. ayrıca son zamanlarda adet olacağım zaman hiç göğüslerim de değişiklik olmazdı. şimdi bi başladı hala da öle.
o yüzden erkenden saçmalama. daha zamanı var du bakalım.
Rabbim ne hazırladı bizim için bilemeyiz. dua et sadece.
sen aşılamadan umutsuzsun tutarmış, bende tüpten umutsuzum heçç istek heyecan yok benimde tüp tutarmış, oek güzel olurdu vallaha, unutuverirdim tüm skıntımı falan zaten hazırım herşeye sünger çekmeyeBu defa olucak bak sakine benmmicime dogan olur az cok biliyorsun bu tedavinde bebis haberini vericeksin eminim o yuzden sempati kurun kutularla aranizda lutfen
Belirti aramiyom bacimda innsan az cok kendini taniyor yahu nedir bunustumdeki olu topragi bilmiyorum ama ben haric herkezde umit var dürtüyom.kendimi azicik umut olsun diye cok genisim yaaaa
Hep diyorum rabbim.hayirlisini versin daha cok var 1 hafta falan bu arada saclarim fevi dokuluyor kizlar venim.yahu keratinde kullaniyorum ama napsamki
Burdan ozgursakine nin hamile haberini okuyordum rüyamda kuzum 15 gün önce yazmistimEne ne ruyasi bu ben kacirdimmi yahuuu J jasmine7676 ablaaaaa bizede bi ruyaya yativer bu defa hedefleri tam tutturozgskne2011 demi bacimmm
Hatta ben yardimci olem abla eeee ablama eee eeee eeee eeeeeeeee eeeeee eeee
Hepsi olcak ins hayirlisiyla.Burdan ozgursakine nin hamile haberini okuyordum rüyamda kuzum 15 gün önce yazmistim
Canim arkadasim benim raabbim tez zamanda hepimize nasip etsin hamisligi kucagimoza alip buyutmeyi azada noksansiz saglikli evlatlarimizi cok aminnnnnnnnnnsen aşılamadan umutsuzsun tutarmış, bende tüpten umutsuzum heçç istek heyecan yok benimde tüp tutarmış, oek güzel olurdu vallaha, unutuverirdim tüm skıntımı falan zaten hazırım herşeye sünger çekmeye
Tamam ablam sen bidaha yat bize ruyaya bende sana yatem :))) bol bol.hamos kalsin herkez bizede vurur herhalde :))))Burdan ozgursakine nin hamile haberini okuyordum rüyamda kuzum 15 gün önce yazmistim
Sizin yaşınız kaç kaç yıllık evlisinz niye bu kadar umitsizsiniz ki?Tamam ablam sen bidaha yat bize ruyaya bende sana yatem :))) bol bol.hamos kalsin herkez bizede vurur herhalde :))))
Yas 30 2.5 yil oldu evleneli ama 2. Evlilik bu ortalama 8 yildir bebek hasretim var ne yazikki umutsuzum cunku hersey ters gitti 24 saatte yapilan asilama 42 saatte anca yapildi yatip uzanma sansimda olmadi asilamadan 10 dkika sonra apar topar kaldirdilar dogum masasindan ilk asilamamda hic hissetmemistim bile 3 saat yatmistim ayrica bunda resmen rahim filmi cekilir gibi canimi acitti asistan ilk asilamamda dis gebelik oldu ve dis gebelik tekrarlama riski ne yazikki yuksek vs vs vsSizin yaşınız kaç kaç yıllık evlisinz niye bu kadar umitsizsiniz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?